22 Juli 2012

Godmorgon världen! Vilken underbar dag, säg vart går färden?
Haha Jimmy Jansson ;)

Godmorgon på er i alla fall. Idag blev jag och Robin väckt av en glad Liam även fast han har feber och lite sjuk. Så vi gick upp och lekte med honom och såg lite Disney Junior innan jag började göra frukost. Det blev bacon och ägg och en kopp kaffe. Dagen kunde ha startat bättre! :)
Nu sitter Robin och Liam och leker och pratar med varandra på golvet, dock så fattar man ju inte riktigt vad Liam säger men några ord förstår man och man förstår vad han vill säga. Så sjukt smart unge! :)
Höll på att skratta ihjäl mig i natt när Liam låg och fes för sig själv så skrev till Liams mamma på facebook och frågade vem han brås på och självklart var det Robin. Kunde nästan förstå det själv, vi tjejer är ju lite fräshare än killar. Haha nej förlåt det var taskigt :)

Idag blir det inomhus som gäller för Liams skull eftersom att han är sjuk så då ska vi nog se film och mysa på. Ska även åka hem idag så då lämnar vi lillen samtidigt hos Liams mamma som är jätte trevlig förresten. Blir så less att folk säger massa skit till henne som inte är sant så har själv pratat med henne och vi kommer bra överrens. Så det är super skönt att hon inte tror på skit snack och att vi två kan prata med varandra :)

 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0