Twister

Twister har premiär i maj 2011. Många nya attraktioner har det blivit på sistone. Twister är en berg -och dalbana av trä som är för alla åksugna människor över 120cm.

Tror det kan vara riktigt roligt för barnen att åka en lite större berg -och dalbana som de ändå törs åka om nu insane eller jetline skulle vara för läskiga.

Såhär skriver grönalund om den nya attraktionen Twister:

"Nu avslöjar vi 2011 års nyhet! Välkommen Twister - en härligt vriden berg- och dalbana i trä som bjuder alla av det rätta virket på en åkupplevelse utöver det vanliga. Med svindlande svängar och nio riktiga berg och dalar (varav den högsta är 15 meter över Saltsjön) ger Twister alla över 120 cm en superskön åktur med viktlöshet i backkrönen och praktfulla pirr i magen.

Vår sjunde berg- och dalbana kommer att ligga precis nere vid vattnet bakom Blå Tåget, där vi också bygger en helt ny strandpromenad i klassisk tivolistil från sekelskiftet. Twister slingrar sina 480 meter både runt sig själv, Kvasten, Vilda Musen och Jetline och bidrar till en extra spektakulär åkupplevelse. Nu börjar nedräkningen tills den är här – i maj 2011 är det premiäääär!"


I dont like it big no no fore me.

Kommentarer
isabelle ewerlöf, vaniline.blogg.se, mode och fotoblogg.

hih aa det måste du, remember me är skiitfin :') haft en bra dag? ;D <3

2010-08-25 @ 16:37:27
URL: http://vaniline.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0