"Favorit frågor"

Film: Triple X
TV: Desperate Housewifes
Mat: Japanskt, grekiskt, thai, kina
Favoritnummer: vet inte
Färg: Svart, rosa, rött

Kärleksliv
Planerar du att skaffa barn?: Nej verkligen inte 
Hur många?: -
Vad ska de heta?: -
Vill du gifta dig ?: Nej, har inget behov av det
Hur gammal vill du vara när du gifter dig?: Kanske runt 35-40 år?

Välj det du tycker bäst om
Går ut/Sitter hemma: beror på vilket humör jag är på.
Sommar/Vinter: båda :)
Diamanter eller pärlor: diamanter
Soluppgång eller solnedgång?: Soluppgång

Om dig som person
Vad söker du i ett förhållande?: Lycka och glädje
Civilstånd: Singel
Vilken skola går du i?: Sanden
Vad tänder du på?: haha ;)
Hur skum är du?: skummig när jag badar bubbelbad
När grät du sist?: förra onsdagen när pappa for till afghanistan
Vad är det som du inte förstår dig på när det gäller killar?: "Jag-är-så-jävla-cool" och "jag-känner-alla" samt mycket mera -.-
Vilken sak kan du inte leva utan?: privatliv
Vad är det första du lägger märke till hos det motsatta könet?: olika :)
Vad gillar du hos killar?:självförtroende, snälla, omtänksamma, rolig någonting åt det håller men egentligen spelar det väll ingen roll :)
Vad är du mest rädd för?: Förlora någon jag älskar och missa någonting jag vill göra i mitt liv :)

Halloween

Satt nyss och sminkade min lille bror till en zombie och blev riktigt nöjd för han ser lite galen och läskig ut nu.
Alldeles svart runt ögonen och så tog jag en rödkajal och ritade runt i hans ansikte så det såg ut som tusentals ''R'' från en katt som klösit honom. Sen tog jag ett rött läppglans och målade ett sår så det såg ut som riktigt blod.
Mycket nice blev det. Sen blev det att färga systers hår då och snart ska jag ut för det är så jäkla varmt inomhus.


 

Någonting åt det hära håller blev det :)
Fast alldeles svart runt ögonen och så tog jag en rödkajal och ritade runt i hans ansikte så det såg ut som tusentals ''R'' från en katt som klösit honom. Sen tog jag ett rött läppglans och målade ett sår så det såg ut som riktigt blod.

Hallå hallå har haft fullt upp hela dagen ...

mms_img19900 (MMS)

Hallå hallå har haft fullt upp hela dagen har varit på stan och köpt kläder samt provat jackor men har hittat en annan som jag är riktigt sugen på att köpa tror det blir den. Ligger just nu och kvider för är så mätt att jag tror jag kommer spricka. Åt en kebabtallrik och det var sjukt gott kan jag säga! Snart ska jag ut tror jag men jag vet inte om jag orkar pga att jag är så jäkla mätt. Ska i alla fall färga min syster hår nu så hör av mig senare :-)

Lång eller kort?

Letar efter en vinterjacka och har hittat någar snygga som jag är sugen på att köpa men jag vet inte om jag vill ha en kort eller lång vinterjacka och jag vet inet riktigt i villken färg.
Så tänkte ta hjälp av er som läser.
Vad tycker ni är bäst? En lång eller kort vinterjacka? Färg? Märken (McKniley, Canda Goose, Fjällräven, H&M, Peak osv osv)?

29 Oktober 2010

Hallå hallå!
Ligger och kollar på ''I hennes skor'' och är jätte trött.
Vaknade halv 8 idag och gick drog på mig nå kläder och gick iväg till skolan för att ha Japanska men istället så satt vi och såg den sissta samurajen ifs så var den halft på japanska halft på engelska.
Hade jätte ont rumpan efteråt för filmen är ca 2 ½ timma lång och vi såg hela med bara 5 min paus när smart borden började att krångla. Men vi fick sluta halv 12 och då gick jag hem och har legat på soffan och halv sovit resten av dagen.
Men vet ni vad jag störde mig på? Innan vi skulle starta filmen så står våran lärare och berättar vad som händer under hela filmen. ''Ja han är ju en amerikan som åker til japan och så blablablablablabla'' och sen när vi slog igång den så satt våran lärare och avbröt hela tiden som tex ''Nu tänker han på det förflutna'', ''Nu ska dom slåss och japnerna är jätte rädda'', blev så jäkla irriterad så jag sa åt honom att hålla käften och sluta avsläja vad som händer i filmen och avbryta. För det rä så fett irriterande när folk ska sitta och avsläja och avbryta mitt i en film. Det är som när man ska se en film på bio och så kommer personalen in och berättar vad som händer under hela filmen och så sitter dom är berättar mitt i filmen att personerna tänker osv osv som att man inte fattade det -.-'
Jaja ni kanske inte håller med men jag blir riktigt irriterad och jag lovar att bara för att jag skriver det hära nu så kommer någon vara taskig och göra så varje gång jag ska se film, haha :)

Ska se klart filmen så vi hörs om ett tag! :)

28 Oktober 2010

Åh känner verkligen lugnet just nu.
Sissta skoldagen i morgon och då har jag Japanska hela förmiddagen och sen vid halv 12 så slutar vi och på måndag har jag höstlov! Har verkligen längtat efter det hära höstlovet!

Åkte hem med Felicia efter skolan och sen åkte vi till stan och åt på Dagoberts och sen gick vi på tjejkvällen. Är jag den ända som inte tycker det är speciellt? Visst det är billigare på vissa saker men ändå?
Esch ska snacka om någonting roligt nu men det roliga är att jag har inget roligt att berätta, haha!
Jo en rolig sak är att jag LOVAR mera bilder och uppdatering på bloggen!
Men behöver lite inspiration, ska nämligen ut i helgen och fota en massa hade jag tänk. Drar med mig systern min så får hon vara min lilla slav i helgen, haha! ;)

Ha det så bra! :)

THE RUNAWAYSMåste ta och se den hära filmen! Verkar vara så jäkla cool och musiken är ju inte så dålig heller! ;)

27 Oktober 2010

Nu sitter min pappa på ett plan som snart ska lyfta och åka till Afghanistan. Känns förjävligt pga allt som händer dära nere nu. Pratade nyss med han och tårarna sprutar fortfarande ur ögonen på mig.
Ni som har släktingar eller föräldrar som ska dit vet nog hur det känns men ni som inte vet någon som ska dit kan jag bara säga att det är förjävligt och så sjukt jävla jobbigt.

Jag hade bestämt innan jag började blogga att aldrig visa att jag var ledsen för det har som inte bloggen eller ni som läser någonting att göra med. Men kände att jag vill ta upp det hära om Afghanistan eftersom att det händer så mycket dära nu och vi skickar vårat Svenska Försvar dit som sen sliter och kämpar för sitt liv. Sen att min pappa måste dit för att han är chef gör inte saken bättre.

Nej ta hem Svenska Försvarsmakten NU!

Vill ni läsa mera om Afghanistan så kan ni gå in på Försvarsmaktens hemsida där det står massor av saker om Afghanistan och vad dom gör dära.Jag och min pappa

26 Oktober 2010

Hallå hallå!
Sitter och lyssnar på musik och ska ta och gå och plugga om en stund men hade tänkt blogga lite först.
Har fyskprov på torsdag, matte prov i mogron och hade musikprov idag. Åh vad jag längtar till höstlovet! Fast ifs så måste man nog sitta och plugga då också, haha åh vad less man blir på skolan ibland när lärarna trycker in prov efter prov efter prov och så massor av läxor dära i mellan.
Men musik har jag lätt för men matten och fysiken får jag ta och jobba lite med.
Tänk när man var liten och så när man såg en större skola så sa man eller i alla fall jag ''Tänk när jag går dära!'' det var så långt borta då. Ja tiden går fort så därför hade jag tänk gå och plugga nu så jag är något förberädd för matteprovet i morgon:)

Ha det!

Inspiration From H&M
Villken är snyggast?!

Jag tycker 1,2 och 5an är snyggast!:)

Roliga historier

Advokat blir stoppad för fortkörning

En polisman stannar en brottmålsadvokat. Han har kört i 80 km där bara 30 km/h är tillåtet. Följande samtal äger rum mellan polisen och advokaten:
P:
- Får jag se ditt körkort?
A:
- Jag har inget körkort längre. Det togs ifrån mig för några veckor sedan när jag körde rattonykter för tredje gången.
P:
- Jaså, kan jag då få se registreringsbeviset?
A:
- Det här är inte min bil, den har jag stulit.
P:
- Vad, bilen är stulen??
A:
- Ja - men låt mig tänka efter. Jag tror att jag såg registreringsbeviset i handskfacket när jag la dit min pistol.
P:
- Du har en pistol i handskfacket?
A:
- Det stämmer. Den kastade jag in där när jag hade skjutit ihjäl ägarinnan till bilen och efter det att jag hade lagt liket i bagaget.
P:
- Ett lik i bagaget??
A:
- Javisst!
Efter den här upplysningen begär polisen förstärkning av sin chef. Bilen omringas och när chefen anländer, närmar sig denna långsamt advokaten och frågar en gång till:
P:
- Kan jag få se ditt körkort?
A:
- Javisst, här är det (visar sitt giltiga körkort).
P:
- Vems är bilen?
A:
- Min! Här är registreringsbeviset.
P:
- Kan du vara snäll och öppna handskfacket, jag skulle vilja se om det finns en pistol därinne.
A:
- Självklart, men jag har ingen pistol där (och det var det naturligtvis inte heller!).
P:
- Kan jag få kasta en blick i bagaget. Min medarbetare säger att det finns ett lik därinne. (Bagaget är tomt).
P:
- Nu förstår jag ingenting längre. Polismannen som stannade dig sa att du inte hade något körkort, att du hade stulit bilen, att det fanns en pistol i handskfacket och ett lik i bagaget.
A:
- Fantastiskt!!! Och jag slår vad om att han påstår att jag har kört för fort också!!!


Det var en gång en vit man som var rattfull och körde som en riktig dåre.
Han kom körande i vild fart genom ett litet samhälle och kom till ett övergångställe, och utan att ens försöka sakta ner farten körde han på två färgade som var på väg över övergångsstället.
Den ena flög in i rutan, den andre flög tio meter bort.
I rätten dömdes den första färgade till 5 år fängelse för grovt intrång i bilen, den andra färgade fick 7 års fängelse för att han rymde från brotts platsen!!!

Bondinskämt

- Varför har blonda tjejer blåmärken i naveln?
- ...det finns även blonda killar...

- Vet du vad det är för skillnad mellan en blondin och en mygga?
- ??
- Myggor slutar suga när man slår dem...

Varför öppnar blondinen mjölkpaketet i affären?
Svar: Det står ju öppnas här!

- Varför är det bra att ha en blondin som passagerare?
- Man kan parkera på en handikapparkering!

Det var en gång en blondin och en brunett som skulle åka utomlands i en vecka och när dom kommit till hotellet sa blondinen:
- Varför skulle du med egentligen? Du kommer ju ändå bara sitta inne på hotellrummet?
Brunetten tänker efter en stund och säger sedan:
- Jag trodde att du ville ha sällskap?
- ...aja.. sa blondinen.
- Vi ses om en vecka!

Det var en gång en blondin med kort kjol som mötte två killar i en park. De sa att hon fick 100 kronor om hon klättrade upp i ett träd som stod där och det gjorde hon.
Samma sak hände upprepande gånger men en dag ringde de i förväg och bad henne möta de i parken.
Medan hon väntade träffade hon på en kompis och berättade om killarna sen sa hon:
- jag vet att det är mina trosor de vill se så jag tog inte på mej några!

Deja Vu

Har nog alltid älskat Beyonces musik för kommer ihåg att jag stog och danasde och sjöng ''med'' när hennes låtar spelades på musikkanalerna på tv.
Nog för att jag bara kunde nått enstaka ord i texten eftersom att jag var ganska så liten och inte kunde ett smack Engelska.

Har för mig att Deja Vu spelades ofta när jag var liten och Crazy In Love också ifs så var dom etta på nästan alla topplistor när jag var liten och om jag inte är helt ute och cyklar så är Crazy In Love fortfarande etta på någon lista?
Är det bara jag som stog och dansade till alla musikvideos när jag var liten eller var det fler än jag som var helt galna i musik redan som liten?
Kommer ihåg att jag ALLTID skulle dansa med i afrikan-dansen i Deja Vu (2.45) och i Uh oh-dansen i Crazy In Love (1.07 & 2.55). Nog för att man dansade med i hela låten men dom dära bitarna var lite ''speciella'' :)

Taylor Swift - MineTips!Den populära tröjan från Modekungen.se är tillbaka igen. Är lite sugen på att köpa den men jag vet inte är inte så mycket för att använda sånna dära tröjor.

paranormal activity 2

Ifall ni kommer ihåg ettan av paranormal activity så antar jag att ni vet att igår så visades permiären på paranormal activity 2? Visade trailern på filmen för ett tag sedan men visar den igen.Hade tänkt se filmen men jag vet faktiskt inte om jag vågar skiter ju nästan ner mig när jag ser trailern. okej nu överdiver jag kanske för att jag...

1. Sitter själv

2. I mitt rum

3. Det är mörkt både inne och ute

4. Mamma och låssas pappa sover

5. Om det händer nånting kan jag inte springa ut i vardgasrummet där dom för ett tag sedan satt

6. Jag kan bara skrika och vara skit rädd.....

7. JAG ÄR SJÄLV!

8. Jag pratar om en skit läskig film

9. Nu ska jag se en rolig film så jag kan sova sen.

10. Jag ska INTE se den hära filmen själv som jag gör med alla andra skräck filmer. Inget jag rekomenderar om jag säger så.

22 Oktober 2010

Hallå har legat hemma hela dagen och mått skit! Ont i huvudet sen igår och mått illa fram och tillbaka.
Men mår mycket bättre nu förutom en liten huvudvärk. Så har legat och sovit jätte länge samt kollat film hela dagen.
Och nyss satt jag och tittade på Vampire Diaries som börjat igen och damn bröderna är ju inte lite snygga och Elenas lille bror är ju inte heller lite snygg! Haha!
Som Tyra Banks sa när Ian Somerhalder var och gästade i hennes program ''Jag vet inte vad det är med er vampyr killar men man blir så attraherad av era blickar'' haha härlig kommentar eller vad för det är ju lite sanning i det!? ;)Ful kan man inte säga att han är i alla fall. Synd att han är 30 år gammal, haha jag som trodde han var typ 20-22 HÖGST! Han spelar ju 17-18 år i Vampire Diaries.

Haha nu blir det att lägga sig och glo lite tv eller så tar man och läser några kapitel i Guccikrigen :)

Världens vackraste instrument?

Det måste väll ändå vara piano?
I alla fall tycker jag det. Sitter just nu och lyssnar på piano covers/låtar och det är så jäkla fint att bara sitta och lyssna när nån spelar. Vi fick lära oss att spela ''Für Elise'' som är gjord av Ludwig van Beethoven och jag vill bara börja gråta när jag lyssnar på den låten för den är så fin.
Vet ni att han skrev den till Therese Malfatti von Rohrenbach zu Dezza som levde mellan 1769 och 1829 och som han var lite förtjust i och även friade till? 

Io för sig så tackade hon nej till att gifta sig med han och senare på hennes bröllop som hon hade med Wilhelm von Droßdik så kom Beethoven med ett litet kuvert med noterna till ''Für Elise''.
Men hon tyckte att det var lite pinsamt så hon gömde det i en kista som ingen fick röra.

Och det var inte förens när Therese och hennes barn dött somhennes barnbarn tittade i kistan och hittade kuvertet från Beethoven. Beethoven kallade henne för Elise och därför blev titeln på låten ''Für Elise'' alltså Till Elise. Ganska coolt att hitta ett kuvert med noter som självaste Beethoven hade skrivit till deras mormor/farmor.

21 Oktober 2010

Hej!
Tyckte att det var dags att börja blogga igen efter en lång paus! Hade tänk ta med mig kameran idag till skolan men självklart glömmer man den hemma. Gick hem tidigare idag från skolan för har mått illa hela dagen och haft ont i huvudet så kände att jag inte orkade tillslut. Somnade direkt på soffan och vaknade för ett tag sedan.
Mår inte illa längre men har fortfarande riktigt ont i huvudet men ingen ide att ligga soffan/sängen och kvida så satte mig vid datorn istället. Känner att den hära huvudvärken kommer hålla i sig länge och att det inte kommer hjälpa med några tabletter. Haha ganska coolt att jag kan veta det egentligen men inet så konstigt när jag haft migrän sen jag föddes och har haft huvudvärk minst 1 gång i veckan ända tills jag började 7an då det plötsligt slutade.

Nu ska jag gå och läsa i en gymnasietidning jag fick hem idag kan visa den sen för den var faktiskt riktigt bra! :)


Start blogging again tomorrow

Yes!! This is not it! Börjar blogga igen i morgon! Har haft en lång paus nu från bloggen och känner mig inte lika stressad och nu känner jag att jag har tid för bloggen igen!
Ska bli kul att börja blogga igen faktiskt! Om ni har några tips eller så vad ni vill att jag ska skriva om så är det bara att slänga in en kommentar!
Men tills vidare!
Ha det! :)

I think this is it

Har för mycket i skolan så jag lägger bloggandet på hyllan ett tag framöver om jag börjar blogga igen återstår att se tror dock inte att jag gör det.
Men om jag kommer tillbaka kommer jag att blogga som aldrig förr och ni kommer märka när jag börjat blogga igen :)
Ha det så bra!

11 Oktober 2010

Hej!
Det gick super i helgen för Felicia. Hon vann båda sina klasser på Lördagen och var jätte duktigt på Söndagen också men tyvärr blev det ingen placering. Jaja hon sopade ju banan på lördagen och man kan ju inte alltid ha tur! Kommer upp lite bilder sen när jag orkar ladda in bilderna på datorn.

Ojoj ni kan ju bara gissa vad jag gjort idag! I Torsdags så gick jag och Felicia beställde tid för piercing och idag så åkte vi och gjorde det så nu har jag en piercing i naveln. Var sjukt nervös innan så det var nästan att jag sa ''Nej jag vill inte'' när Felicia låg och gjorde sin. Men tänkte om och så lade jag mig ner och gjorde den.

Och alla som säger att det gör ont eller tror att det gör ont så kan jag säga att nja båda ja och nej. Jag tyckte det gjorde lite ont men sen överreagerade jag ganska mycket för jag är sjukt rädd för nålar. Jag klarar inte av nålar men det gick bra och och det gjorde inte ont. Man känner ett litet stick och sen blir det bara obehagligt för man känner ju nålen.

Tänkte ta en bild men får ingen bra bild och har tagit jätte många nu men ska försöka att ta en lite senare annars så skiter jag i det.

Nu blir det att plugga och i morgon blir det mera uppdatering.
Kram!

Haha nice ;)

På väg hem nu efter en slitig helg i umeå,...

mms_img19851 (MMS)

På väg hem nu efter en slitig helg i umeå, ska bli skönt att komma hem faktiskt för känner mig sliten och slitig haha :-)

Idag har vi hunnit vara på stan en stund o...

mms_img32914 (MMS)

Idag har vi hunnit vara på stan en stund och jag fick med mig hem en tröja (kan visa sen om ni vill?) sen gick vi halva biten tillbaka till ridklubben. När vi kom tillbaka blev det direkt att hålla på med Krux och göra han färdig och sen har det varit tävling sen klockan 16:00 så vi har inte hunnit äta nånting så jag är sjukt hungrig haha nu ska jag kolla klart på lätt B och sen blir det att äta en väldigt sen middag :-)

Är i umeå nu. Vi åkte direkt efter skolan ...

mms_img52362 (MMS)

Är i umeå nu. Vi åkte direkt efter skolan och kom fram till umeå tid 19:00 tiden. Då blev det att ta hand om hästarna och fixa i stallet. Är riktigt trött så kommer att somna direkt när jag ska sova, sitter och håller på med läxan just nu och det går riktigt bra så ska fortsätta ett tag till och sen sova för ska upp tidigt i morgon och sköta om hästarna med flisan och hennes mamma. Men vi hörs i morgon btw flisan har inte med sig datorn och jag har glömt kameran, smidigt! Men tar bilder med mobilkameran så ni får några i alla fall men ni får ha det så bra så hörs vi, kram! :-)

7 Oktober 2010

Hej!
Jag vet jag vet! Men har haft skola och inget internet så har inte kunnat göra så mycket och att skicka in mms bilder till bloggen kostar endel efter ett tag.
Härligt att så många läsare stannar kvar även fast jag inte bloggat på nästan 1 vecka. Kan inte ljuga heller och säga att jag inte saknat bloggen för det har varit riktigt skönt att veta att internet inte funkar och då kan jag inte blogga. Känns nästan som att jag måste blogga ibland och då känner jag att det gått över gränsen för jag bloggar inte för nån annans skulle än min egen.

Men nu till nånting roligt! I morgon drar jag till Umeå med Felicia på häst tävling och är dära hela helgen. Kommer hem på söndag kväll med massa bilder från tävlingen.
Åker till Umeå direkt efter skolan i morgon men kommer blogga från Felicias dator och så mobil blogga. Men det är när jag hinner för ska ju med för att hjälpa Felicia med hästarna så det tar ju en stund.

Hörs senare för ska se vad Flisan gör hon försvann iväg nånstans!
Ha det! :)

4 Oktober 2010

Har tappat blogglusten, ska leta efter den och sen får vi se när den vill dyka upp :)
Men lämnar inte bloggan utan kommer tillbaka med nya tag igen :)

 

Var nyss ute med några kompisar till min s...

mms_img60653 (MMS)

Var nyss ute med några kompisar till min syster men det var svin kallt så nu är vi inne och ska se en film :-)

Internet funkar inte hos min låssas pappa ...

mms_img11413 (MMS)

Internet funkar inte hos min låssas pappa (som vanligt) men ligger i systers säng och kollar tv och ligger kvar hära tills vi ska ut med nå kompisar :)

Sitter hos felicia och har jäkligt ont i h...

mms_img35839 (MMS)

Sitter hos felicia och har jäkligt ont i huvudet. Illa! Vi ska snart ut i stallet och fixa hennes hästar och gå iväg till brk och fota lite :-)

RSS 2.0