23 Februari 2011

Hallå hejsan!
ja jag är tillbaka eller nja tillbaka och tillbaka men jag skriver nu i alla fall. Ligger i min säng med datorn på magen och pratar med go folket på facebook och lyssnar på bra musik och med bra musik menar jag GLEE. Har blivit förälskad i tv serien Glee! Gaah älska eller vad!?
Det är ju exakt så man önskar att ens skola var men inte är och jag lovar hade jag gått på en sån skola hade ni hittat mig i musikgruppen.

Ja men vad gör jag på dagarna då jag inte bloggar? ja under dom 2 veckorna som jag inte bloggat sen mitt sissta inlägg p-smileyn så har jag varit med massa go folk, pluggat, gått i skolan, glidit runt med go folk och jag har hunnit vara sjuk också, den ni! Det är det inte många som hinner med, haha eller? ;)

Nej men fan jag kanske ska ta och börja blogga igen? Kan ju vara kul om man orkar dra med sig kameran ladda in alla bildeer och sen hitta på någonting trevligt att skriva om. Vad tycker ni? Låter det som en bra idé?
Ja jag tror nästan att jag gör det. Börja i morgon och drar med mig kameran.

Ja vi får se hur det går med den saken :)

p-smileyn
Haha fan vad grym!
Fattar inte heller det här med :P och ;b varför dom är dryga. Sara och Felicia förklarade det för mig för kanske 1 ½ år sedan och sen dess då någon skickar en ;b/:p så är den personen DRYYYYYG!!! haha men har lärt mig nu att det inte alltid betyder att man är dryg utan bara för att skriva :)/:D så skriver man :P/;b haha eller nå, haha hejs :)

Mumma!


Damn ville bara visa er denna snygging!!

DSQUARED2
Spring Summer Collection modell.

TIPS!

Vill bara tipsa er om att min super söta vän Elin har skaffat blogg!!

Så gå in på hennes blogg och släng in en kommentar!! :D

www.jaoelin.blogg.se

6 Februari 2011Hallå tänkte blogga lite fort har int haft lust eller tid med att blogga och i veckan så har jag 5 prov?!! Asså hej jag kommer dö av stress? Ahja jag tar en ''blogg paus'' nu ett tag pga av massa anledningar del för att jag inte känner nått stort intresse längre för att blogga och för att jag har så mycket annat för mig så jag inte hinner med  bloggen. Men ni kan ju kolla in bloggen då och då för att se om jag börjat igen att blogga. Kommer väll att slänga in ett inlägg då och då men när det vet jag inte :)

Ha det bra! :)

3 Februari 2011

hallå hallå, asså jag orkar inte blogga..ialla fall inte nu har en del att tänka igenom

Jag skippar facebook

I alla fall för ett tag (ett bra tag). Seriöst hatar den sidan? När man får veta någonting i verkligheten och man frågar ''vart har du hört det'' eller ''hur vet du det?'' så får man alltid svarret ''facebook'' eller då någon fyller år då vet folk det pga facebook och skriver det i ens logg. Fan vad kul? Not..

Så jag skiter i facebook nu för blir bara irriterad på den sidan för man tappar ju umgänget om man baraa sitter på facebook och pratar med dom där? Ifs kan jag förstå dom som kanske är och plugger utomlands och vill prata med sina kompisar hemma men annars då man bor i samma stad. Hmm ja jag ids inte ens förklara för blir bara sur.

Haha men ska i alla fall komma igång med bloggningen igen  och tar med mig kameran i morgon till skolan så ni får lite bilder, nu ska jag plugga resten av kvällen för har prov i morgon :)

RSS 2.0