GRATTIS ELIN!









GRATTIS nu är du 16 år! Vill du byta födelsedag!? :D

31 Januari 2011

hallå, hallå. Vaknade vid halv 8 för pappa skulle åka på jobbet och då ville han att jag skulle gå ut med Balto om jag ville att Balto skulle vara hemma med mig. Ångrar lite det nu för Balto har snott min plats i soffan och gjort så det är sandigt nu och jag ids intye dammsuga den där jäkla soffan...ínte nu i alla fall, haha!
Och jag har fått ont i huvudet nu också så det känns ju bra, ska ta en huvudvärkstablett snart och glo lite på tv. Finns ju inte nå annat att göra när man är hemma och är sjuk ;b

Ha det!

30 Januari 2011

Hallå!!

Vi har varit på IKEA idag och jag har visat hur jag vill ha mitt rum här när jag flyttar. Men vi hann inte titta så mycket för pappa sprang igenom hela IKEA, haha skojar (nästan) inte och jag fick jätte ont i huvudet så då var det bara att åka till Elgiganten och köpa en ny laddare och sen hem och då jag kom hem gick jag och lade mig för att sova och vaknade vid 5. Så jag har inet gjort så mycket idag.

Nu ska jag se film i alla fall för jag har så tråkigt, ha det! ;b

29e Januari 2011

Hej tänkte bara säga att jag är i Stockholm nu resan gick ganska fort hit. Vi kom en kvart innan vi egentligen skulle landa så det var ju skönt och behövde inte vänta på bagaget heller för att jag har bara en sportbag med mig denna gång. Ligger i alla fall i soffan nu och väntar på att middagen ska bli klar och lyssnar på musik och bloggar medans jag kliar Balto under hakan (han älskar då man kliar han under hakan!). Måste ha en lite speciell hund för han sitter och tittar på tv och då han tycker det är tråkigt eller dåligt så suckar han jätte högt, haha! Han är väldigt speciell min hund :)

28e Januari 2011

Finns inte så mycket att skriva när man är sjuk hela dagarna och bara hosatra och mår dåligt.
fan vad tråkigt det är att blogga då det inte finns nå att skriva hejdå

god natt

Ligger i sängen nu och ska sova snart hade jag tänk men ligger bara och lyssnar på musik.
Får hoppas på att jag mår bättre i morgon när jag vaknar för vill inte vara sjuk längre, får hoppas på att jag blir frisk i helgen när jag är hos Pappa.
Blir ännu en dag att vara hemma i morgon så det känns ju inte så kul så ska f*n plugga hela dagen imorgon så jag inte kommer efter så jvla mycket i skolan.

Ja men nu ska jag sova ids inte vara vaken nå mera, haha God Natt!! :D

Mer sjuk

Asså i morse trodde jag att jag skulle bli frisare idag men icke! Vart bara sjukare! Har mått skit hela dagen och nu har jag blivit snorig också. HÄRLIGT! Nej nej, blir att stanna hemma imorgon också pga denna sjukdom jag har.
om det inte har blivit bra fören på Tisdag så får jag åka och kolla om jag har fått någon speciellt sjukdom helt plötsligt. Gillar inte att vara sjuk :(
Hade tänk pressa några apelsiner och citroner med mina bara händer nu och göra en trevlig liten dricka som är så SJUKT skön att dricka när man har ont i halsen, det typ svider så där skönt i halsen pga av citronen och kittlar lite lagomt också, haha!
Men prova den nästa gång ni är sjuka, man blander bara lite apelsinjuice och citron hur många får ni bestämma själv pga att alla inte tycker om att det är surt som jag tycker om och en del kanske vill ha mer av det söta från apelsinen :)
haha ja ni fattar nog vad jag menar :)

Nu hade jag tänkt se lite Simpsons (haha älskar det programmet, tänk att det är 20 år sedan det första avsnittet kom och serien är fortfarande lika grym!)

Skönt att det snart är över

Hej kom precis hem och har placerat mig i soffan för att vila lite. Mår sämmre än vad jag gjorde tidigare idag. Men så kan det gå och mamma och jag var nyss och köpte massa apelsiner och grape frukter och sånt som innehåller mycket c-vitamin. Sen var vi på apoteket och köpte hostmedecin och sen har jag någon nässpray som ska hjälpa halsen också (jag vet att det låter stört med en nässpray som ska hjälpa halsen men den hjälper!) och så har jag ju självklart halstabletter, haha japp här har man rustat upp sig ordentligt!

Var ju på möte på skolan och säger bara ojoj vad det ska bli skönt att slippa den skolan sen. Lärarna är ju inte riktigt som den ska. Visst vissa som tex min matte lärare är helt underbara men andra...ja dom är ju inte riktigt friska i huvudet ;)
Skönt att fler tycker det och inte bara jag :)

Ah men nu ska jag gå och ta lite hostmedecin och sen ringa min pappa, måste be han fixa ett lösenord till en gymnasie sida egentligen kan man ju fixa det på skolan men jag har inte tid och ork för att tjaffsa med skolan då jag kan få det på 2 röda av pappa :)
Vi hörs!

27 December 2011

Hallå hallå, ska snart göra mig klar för skolan. Ska bara dit för att gå på biologin (måste evta vad det är jag ska plugga till inför provet nästa vecka) och sen ska jag på möte. Känner mig inte så taggade om jag säger så för har så JÄKLA ont i halsen. Vill inte prata för det gör så ont i halsen men vad ska man göra?
Måste även fixa ledighetsansökan inför nästa vecka då jag ska vara borta 2 dagar från skolan.
Känns ju inte helt okej att ha varit borta från skolan så mycket men jag är ju aldrig borta från skolan annars fören nu. Måste slänga mig in i duschen och sen göra mig klar för att gå till skolan.

Hörs senare idag!

Burlesque



Åhh vill se den här filmen! Får ta och dra med mig någon så jag får se den. Antingen nu i helgen med Pappa då jag är där tills på Tisdag. Juste har jag sagt det? Åker till Pappa under helgen för att titta på skolor och åker hem på Tisdag kväll. Så jag kanske övertalar honom att vi ska gå och se den eller så drar jag med mig någon då jag kommer hem :)

Webbcam på skolan







Bara jag som sitter och tar foton med webbkameran då man får använda datorn på skolan? Ifs så är bildern från förra onsdagen. Ojoj lärarna trodde dom var smarta där som köpte datorer till skolan men icke! haha :)

26 Januari 2011

Hallå hallå, känns som att det är helg eftersom att jag varit sjuk i 2 dagar nu.
Sitter och ser Desperate Housewifes och har precis ätit frukost eller ja det var ju typ lunch. Men ni fattar...hoppas jag. Har bara ont i halsen nu och hostar så mian lungor snart hoppar ut men annars mår jag bra så hade tänk städa mitt jäkla rum som ser förjävligt ut, haha! Hade tänkt städa mitt rum i helgen men det vart inte så av någon anledning, hehe 

Men ska se klart Desperate Housewifes och sen...öh ja jag vet inte! Hörs om ett tag!

film

Sitter och ser film med mamma och ser nu att klockan bara är halv 8 trodde den var mer än så!
Ja den här dagen har gått väldigt segt efter som att jag bara legat och sett film. Blir nog inte skola i morgon heller pga att jag inte känner mig helt okej ännu. Trodde jag skulle hosta upp mina lungor idag och det hjälper inte med alvedon, halstabletter, teh eller ens glass. Och det slutar inte ila i min kropp.
Tur att vi inte har en vanlig skoldag imorgon utan vi ska på björknes och titta på programmen. Fattar inte varför jag måste dit då jag inte ens ska gå i Boden. Men känns ju skönt att jag inte missar någonting i morgon eftersom att jag är sjuk :)

Ja men ska se klart filmen nu och sen blir det säkert en till film :)
ha det!



åhh vill ha sommar igen :)

Någonting att tänka på

Om promenader är så sunda som vissa påstår, så skulle brevbäraren praktiskt taget vara odödlig.



Valen simmar hela dagarna och äter bara fisk, och den är tjock!



Kaninen springer och hoppar hela dagarna, men lever i endast 5 år.



Sköldpaddan springer inte, hoppar inte, kommer alltid sist, rör sig nästan inte och lever i 150 år, sensmoralen........... Slappna av! :)

25 Januari 2011

Hej!

Ligger hemma och har ingen röst just nu för jag har så ont, dricker teh och äter glass och hoppas på det bästa.
Har knappt kunnat sova och vaknat av att jag ligger och snackar i sömnen om att jag frusit. Har frusit jätte mycket även fast jag haft 3 filtar och ett tjockt täcke. Känns ju inte helt okej, tog 2 st alvedon innan jag gick och lade mig vid 10 men dom funkade inte så länge så det har ilat i kroppen också hela natten.
Så det blev att stanna hemma idag och vila, blogga, se film och äta glass + dricka teh :)


Hoppas ni mår bättre än jag för det här då inte speciellt kul :)

Guldbaggegalan

Sitter och ser Guldbaggegalan med mamma, har druckit te och ätit glass men min hals är halft död i alla fall. Blir att stanna hemma i morgon för mamma tror jag håller på att bli jätte sjuk så ska vila hela dagen i morgon och plugga hemma sitället för att smitta ner alla på skolan :)
Ska snart gå och lägga mig och se film och sen sova så jag mår lite bättre i morgon.

old video

strike a pose and puse


24 Januari 2011

Haha var på väg att skriva 24 December 2010 men hann precis stoppa mig :)
Gick hem från skolan lite tidigare idag för mår SKIT! Ont i halsen, ont i hjärtat och det ilar i hela kroppen så kände att jag inte orkade vara kvar på skolan tillslut och har mått illa lite fram och tillbaka, asså vad händer med mig? Håller säkert på att bli jätte jätte sjuk ;s Ska försöka att dra mig till skolan imorgon men vi får se hur det går med den saken för om jag mår som jag gjort idag tror jag inte det blir någon skola i morgon.

Var tvungen att ta outfit bilder idag pga att jag har lite ''finare'' kläder på mig eller ja det är inte nå kläder jag bara dragit på mig idag så en outfit kommer upp lite senare.
Nu blir det film och massa the med honung, hörs om ett tag! :)

Snow Queen







ÅRESUMÈE 2010



Gjorde inte så mycket i början av året, var i skolan, umgicks med vännerna, pluggade och bloggade, ha! :)




Det bästa som hände den här månaden var att jag åkte till stugan, tyvärr vart det inget mer det året för det inte passade när dom skulle fara för att jag antingen var i Stockholm eller att det vart inställt, men hoppas på att jag hinner åka dit fler gånger i år :)



Åhh vad jag längtade till 4 Mars det här året! Var så glad den dagen för att jag skulle få se ett av mina favorit band. Grät då jag fick veta att jag skulle få se dom. Sen var jag i Stockholm i 3 veckor också för att praoa i 2 veckor och efter dom 2 veckorna vet jag säkert att jag inte vill jobba som militär, haha!
Började även med min tavla på Janis Joplin och satt extra länge och gick på andras bildlektioner för att jag skulle hinna göra klart den :)



Var lite putt när det vart påsklov för vi åker alltid till stugan då man så vart det inte denna påsk. Kommer inte ihåg varför men tror det var för att alla jobbade och skulle göra annat. Damn vad sur jag var :)
Gjorde i alla fall klart min tavla på Janis Joplin och den här månaden fotade jag ganska mycket också och inspirationen var på topp! :)



Insiprationen var topp även i Maj och fyllde även 15 år denna månad :)
Var glad och sprallig denna månad och jag och Flisan satt ute ofta på rasterna och några gånger vi till Coop och köpte glass och Juice :)



Köpte ett par MÖRDAR SKOR! Säger bara AJAJ mina fötter! Dom fina ballerina skorna gick på 500 kr och dom dödade mian fötter, förutom när jag var i Stockholm, what the fuck!?
Var huligan för en dag då Sanden mötte Korpen i en fotbollsmatch, satans vad kul det var! Njöt även denna månad över att var ledig och sov bort hela dagarn och var vaken halva nätterna :)



Boden Alive med Flisan i 2 dagar och fick HÄRLIGA skavsår första dagen -.-''
For även iväg till Stockholm i 3 veckor och hade 30+ grader varje dag så det vart mycket bada men hann även köpa ett par skor som jag ÄLSKAR!



For iväg till Lycksele på svenne-semester med mormor, låssas morfar, mamma, låssas pappa + mina låssas syskon då jag kom hem. For iväg en dag med syster på bio i luleå och efter bion satt vi i en timma och snacka och skrattade, älskar dig syster  även fast jag inte visar det alltid :)
Fick ögoninflammation veckan innan skolan började och hade så jäkla ont, kändes som tusen knivspetsar var i mitt öga! Blev i alla fall frisk 2 dagar innan skolan började :)



Fotade ganska mycket den här månden för att det var sp fian färger ute och drog iväg till Luleå ganska ofta med Flisan också :)



Bloggade INTE mycket denna månad, men följde med till Umeå med Flisan och beställde min fina Canada Goose :)



Fick min Canada Goose (ÄLSKAR DEN, TACK MAMMA!!!) och det vart mycket inlägg om Lanvinis kollektion till H&M :)



Sissta månaden började blogga ordentlogt efter massor med pauser och dålig uppdatering, var med i Lucia tåget på skolan och for sen iväg till Stockholm dagen efter Flisans födelsedag och var där i 2 veckor. Firade jul hos Farfar i Sundsvall och sen hälsade vi släktingar och shoppade lite grejs. Hela min väska vägde 16 kilo när jag åkte till Stockholm och 22,5 när jag åkte där ifrån, haha!!! :)

gjorde en liten lista också som handlar om året :)

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Var på tävling med Flisan, har aldrig gjort det förut fören jag följde med henne till Kiruna :)

2. Höll du några av dina nyårslöften?
JA typ alla :D

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nope :)

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej :D

5. Vilka länder besökte du?
Finland, haha, men det är inte utomlands tycker jag eftersom att det ligger i Scandinavien :)

6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011?
Ja att man pappa bor i samma stad som mig men det har ju fördelar att ha han i Stockholm också, har fått en jätte bra relation med han sen han flyttade dit bättre än när han bodde här :)

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
4 Mars, Tokio Hotel konserten var GRYM! Minne för livet, fick ju se att av mina favorit band :)

8. Vad var din största framgång 2010?
Jag vet inte :o

9. Största misstaget?
Umgås med falska och äckliga personer ;s

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja fast inget allvarligt :)

11. Bästa köpet?
min nya mobil :)

12. Vad spenderade du mest pengar på?
KLÄDER :D

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Konserten 4 Mars, mina underbara vänner osv osv :)

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
The Script - Breakeven, Dead Man Walking, Daniel Adams-Ray Gubben i Lådan, Förlåt att jag aldrig sagt förlåt osv osv osv osv osv :D

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare :)

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Left livet :)

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
SLÖAT och sovit bort dagarna, haha!

18. Hur tillbringade du julen?
I Sundsvall med Farfar, Christina och Pappa och min vovve såklart :)

19. Blev du kär i år?
Ja...

20. Favoritprogram på TV?
Vamipre Diaries :)

21. Bästa boken du läste i år?
Att älska som en porrstjärna :)

22. Största musikaliska upptäckten?
Daniel Adams-Ray osv sov :)

23. Något du önskade dig och fick?
En ny väska till sommaren och till jul :)

24. Något du önskade dig men inte fick?
en systemkamera (måste köpa en själv) och en moppe (dom hann gå på sommarlov innan jag fick skriva provet :''( )

25. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Ärligt talat kommer jag inte ihåg :o

26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Nej :)

27. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Jag vet inte, typ olika från dag till dag eller f*n jag vet inte! :)

28. Vad fick dig att må bra?
Mycket :)

29. Vilken kändis var du mest sugen på?
Alexander Skarsgård, Ian Somerhalder, haha :)

30. Vem saknade du?
Pappa och Balto :)

31. Den bästa nya människan du träffade?
Helena, haha allvarligt så jäkla cool brud! :)


Tack till alla vissa som var med och påverkade mitt år, ni är guld värda :)

23 Januari 2011

Säger bara hoppas ni har annat för er också än att sitta och vänta på att jag ska uppdatera på en blogg som det inte ens går att logga in på. Kunde inte logga in någonting mera igår eller ens idag fören nu!?

Har i alla fall inte gjort så mycket idag typ legat och sovit halva dagen för att jag haft sjukt jäkla ont i huvudet och då jag inte kunde sova så låg jag och såg film på datorn. Har haft en jäkligt slö daga helt enkelt men så kan det vara ibland.
Men hade tänk ladda upp den dära jäkla årsresuméen som jag sagt ska komma upp snart så ska gå och göra klart den nu så vi hörs om en stund :)

22 Januari 2011

Har varit borta hela dagen idag i Luleå och provat jeans, seriöst antingen var dom jätte stora eller satt helt knasigt eller så satt dom jätte löst i midjan så man var tvungen att dra upp dom hela tiden men fick med mig två par jeans i alla fall och en jeans skjorta + en ring och några armband :)

Har kommit en bra bit på årsresuméen men den är inte klar ännu men kanske imorgon kommer den upp på bloggen, hade lite problem med datorn så det är därför som den inte är klar ännu :)
Men ska hoppa in i duschen nu och sen hade jag tänk hitta på någonting med systern min men jag skriver igen om ett tag :)

tog en paus

Orkade inte leta bilder och hålla på och pussla och fixa med bilderna mer ikväll så jag tog och spelade lite MOH ett tag men nu blir det att se en film och sen sova för i morgon ska jag och leta jeans, kul... Kanske inte det roligaste jag vet men måste ha ett par jeans för har bara leggings och kan inte använda mina kortare tröjor så det blir att leta jeans i morgon.

Ni får ha det så bra! :)

Tips






Dom här coola T-shirtsen på Divided HAN är ju helt grymma! Synd att man inte var kille då skulle jag nog köpa dom här, gillar inte då det är högt i halsen känner mig så jäkla instäng då :)

Finns på H&M för ynka 149 kr! :)

21 Januari 2011

Hallå hallå, asså gud vad skönt med helg, är så trött så jag vet inte vad men kan ju sova ut i helgen så det är ju lugnt :)
Sitter och ser gamla avsnitt av OC i alla fall och ska snart starta andra datorn så jag kan ladda över bilderna och fixa årsresuméen som jag lovat nu att göra i flera dagar men inte orkat eller haft tid att göra.
Glömde bort att jag hade kameran med mig idag men jag tog nogra foton innan jag gick in och fasiken vad jag frös om fingrarna pga att det snöade så mycket men ni får nöjja er med lite bilder som jag tog innan jag gav upp när fingrarna nästan vart blåa, haha :)

Men ska gå och starta den andra datorn nu och fixa lite bilder så det kommer upp bilder om ett tag då :)

20 Januari 2011

Asså jag vet inte om blogga riktigt är min grej då jag inte ens blogga, fy mig, man ska blogga då man har blogg :)
Ska förbättra mig, har i alla fall pluggat varje dag då jag kommit hem...i alla fall på kvällarna för efter skolan har jag gjort annat, tex spelat Guitar Hero fast jag gjorde det bara idag :D

Sitter i alla fall och lyssnar på musik och bara tar det lite lugnt, snart blir det plugga och sen sova för att imorgon ha sissta skoldagen inna helg, fasiken vad SKÖNT!

En sak jag funderat på är varför man snackar svenska på en engelska lektion, det är ganska störande. Ifs så gör jag det själv för det blir bara så när andra snackar svenska men ska försöka att komma ihåg att snacka engelska hela engelska lektionen imorgon.

Ja men ska ta med kameran imorgon till skolan och fota lite, blir mycket roligare då att blogga tycker jag och så ska jag fixa den dära årsresuméen imorgon, men nu har jag inte tid att blogga mera så ni får ha det så bra och ni får lida ett tag till med min dåliga uppdatering och noll nya bilder osv osv :)

Ha det! :)

god natt

Jag vet jag vet det vart inge årsresumée men orkade faktiskt inte ikväll för hade annat och göra också så jag hann inte, men imorgon drar jag med mig kameran till skolan för då ska jag och Jenny ha elev så hade tänkt bjuda på nå bilder imorgon.
Ska starta andra datorn och ladda över bilderna och sen ska jag ta och sova, ha det! :)





Bilder från förra gången vi var i elev :)

god natt

Jag vet jag vet det vart inge årsresumée men orkade faktiskt inte ikväll för hade annat och göra också så jag hann inte, men imorgon drar jag med mig kameran till skolan för då ska jag och Jenny ha elev så hade tänkt bjuda på nå bilder imorgon.
Ska starta andra datorn och ladda över bilderna och sen ska jag ta och sova, ha det! :)





Bilder från förra

trött och grinig

Kan inte fatta varför jag kan vara trött när jag sovit i 11 timmar?
Måste i alla fall plugga ikväll men känner inte riktigt för det just nu så ska faktiskt ta och spela lite MOH och sen plugga resten av kvällen och sen sova, men bloggar mera om ett tag :)

piano



Min fina vän Lina som spelar piano kan ni höra villken låt det är hon spelar i början av videon !? :)

17 Januari 2011

Hallå hallå, blev ingen skola idag eller jo när jagg ick och lämnade pengar om kakorna och hämtade skolarbete.
Fick en sån jäkla huvudvärks igår eller ja en härlig migrän fick jag och det slutatde med trevliga saker i morse så jag fick stanna hemma.
Men vid 11 tiden så kom Flisan förbi och hämtade mig och så gick vi till skolan tillsammans för skulle ju ändå lämna pengarna vart typ utslängd av min lärare för hon trodde jag hade magsjuka, haha!
Men det tror jag inte jag har har bara lite ont i huvudet och mår inte illa mera så tror inte det är magsjuka, hoppas i alla fall inte det, haha :)

Nu blir det en film och sen ikväll hade jag tänkt sammanfatta året, ifs inte i massa inlägg utan visar någon bild från varje månad och skriver lite om vad som hände den månaden :)



Exakt 1 år sedan den här bilden togs :)

15 Januari 2010

söta ni är som fortfarande läser min blogg även fast jag är kass på att blogga nu.
Men tänkte sammanfatt igår och idag :)

Fredag; Efter skolan så var jag med Felicia och följde till gymmet, ifs fick jag inte räna för jag inte har kort på step in pga av en annan anledning som jag inte tycker jag behöver dra upp i bloggen innan jag vet säkert vad det är :)
efter det så skjussade dom hem mig och jag och mamma åkte på synundersökningen som gick jätte bra sen blev det en sväng in på Kicks och H&M fick med mig lite saker hem, som en mascara, fondation, hudkräm som gör att man blir lite brunar samt ett par byxor jag ska ha på gympan. Sen åkte jag och mamma och handlade lite mat och åkte hem och så åt jag middag och efter det for jag till Flisan och var där till 11 sen for jag hem såg någon konstog film med mamma men den vart typ ändå bra fast konstig, haha.

Lördag; Sov till hav 11 och gick upp och åt frukost sen har jag varit så trött jag bara legat och kollat film och spelat COD hela dagen har spennderat min kväll med MOH i några timmar, vart ganska så sur när datorn började lagga och precis när jag skulle skjuta någon så började det lagga och så sköt dom mig istället. Vart lite sad face då eller nej vart skit sur som den vinnarskallen jag är, i alla fall när det handlar om att vinna i något spel ;)

Nu blir det film i alla fall och sen sova, ha det :)

video

ska gå och lägga mig och sova nu är ganska trött men bjuder på en video då Lina spelar piano när vi var inne i musikrummet och spelade trummer och piano samt andra instrument :)

13 Januari 2011

Hello my fucking AMAZING blog. To day I'm going in write in English. Hoho this is going to be fun i think.
Well today i was in school and learned som stuff aboute the firts world war, rellay interesting.
Then we did som more school stuff but thats not interarsting but after school I followed Felicia in to town and cheked oute som stuff that Im going to byt tomorro ore this weekend, one thing that is bottering me is that i forgot my gift cards at home, but im going to take it whit me tomorro so I can buy som stuff that i want and then i need to finde som jeans so I can have mo shorter tops and T-shirts :)

Maybe i should start to writing in English, then people from other countries can read my blog and you guys can be better to read in English well this is something to tink aboute but I think I'm going to continue to write i Swedish.

Haha hoppas ni fatta vad jag skrev annats får jag väll översätta till svenska :)

duschen sen sova

Har faktiskt lyckats att inte somna idag!! Yey jag är duktig sen blir det film och sen sova ska upp lite tidigare för ska till tandläkaren halv 9 tror jag det var, haha måste kolla det sen så det inte är någon anna tid än vad jag tror det är :)

Ja men har varit och lämnat kakor nu och hälsat på lill vovven, så jäkla söt och gosig!!
Men nu sa mamma att jag måste duscha nu om jag ska göra det idag så ska hoppa in i duschen nu :)

12 Januari 2011

Hallå hallå tänkte börja med en liten tråkig sak, idag så dog en av mina fåglar ''WOW!'' tänker ni säkert men vi har ju ändå föttupp dom så lite tråkigt är det ju att en dött. Åh sötaste fåglen ju var det ju också ifs är alla söta av våra fåglar men den såg ut som en vit duva :)
Men dom är ju super gamla allihopa en underlat lever ju i bara ca 7-10 år och var väll ungerfär 6 år när dom kom till världen eller ja då äggen kläcktes :)
Kan kanske lägga upp någon bild på dom sen när dom var nyfödda och yngre.

Ikväll blir det i alla fall att sälja kakor, skulle inte ha tagit på mig att sälja dom dära jäkla kakorna....
Tur att massa vill köpa i alla fall, annars hade dom nog aldrig blivit sålda, haha!



Helgas Hemilgadrömmar är enkelt dom godaste kakorna som finns! Ska köpa massa lådar av mig själv så man har massa goda kakor hemma, annars säljer ju alla bara dom dära vanliga som mammas och mormors kakorna.



tur att jag har sovmorgon

Har sovit bort hela kvällen för jag är så trött men då är det tur att jag har sovmorgon och kan sova lite längre :)

Är det bara jag som somnar på soffan och sover nästan bättre än vad jag gör i min säng? Borde typ sälja min säng och flytta in en soffa istället, haha!

Men nu blir det film och sen sova, ha det!

första skoldagen avklarad

Är så jäkla trött så jag inte kan beskriva det. Somnade på en lektion men vaknade när Nisse peta mig sidan och jag flög upp för jag blev så rädd, haha sen kunde jag inte somna om men lika bra det kan ju inte sova på skolan?
Vi fick även ett nytt schema idag och der var väl helt okej eller nä men har ju inte så mycket att säga till om den saken, har i alla fall sovmorgon imorgon istället för på fredag det suger ju en aning kan jag säga men jaja har ju i alla fall sovmorgon i 9an hade ju ingen i 7an eller 8an :)

Sitter och dricker julmust som jag tror ska få mig lite piggare, mina ögonlock är jätte tung, haha! Seriöst är så jäkla trött så det blir att sova vid 9 tiden då ikväll, höhö :)
Nu ska jag försöka få igång den hära jäkla webbkameran på datorn.

max factor colour adapt

tänkte anvnda lite foundation idag och jag visste att den var nästan slut så jag började såga i den dära flaskan för det brukar alltid finnas massor kvar men gu vad förvånad jag blev det var helt snustorrt i flaskan! INTE EN DROPPE KVAR!!?? Ganska nice att den hållit super länge och att man använder allt och inte som alla andra foundations där massor är kvar i flaskan. Får ta och köpa en ny idag :)

11 Januari 2010

Hej vaknad vid 3 i natt och kunde inte somna om så vid 5 gav jag upp och gick och satte mig och såg TV samt startade datorn och när jag ändå är vaken tidigt och har datorn igång tänkte jag att jag skulle blogga lite.

Första skoldagen idag då, är lite taggad faktiskt men ändå inte skulle vara ganska så skönt att vara ledig hela tiden men skulle nog bli ganska tjatigt att vara ledig hela tiden så egentligen är det ju bra att man får gå i skolan och lära sig saker annars hade man nog bara slöat hemma hela dagarna :)
Ska typ skaffa ett sånt jobb som farfar har jobba 6 månader varje dag och ledig 6 måånader, skit nice och då får han ändå en fet lön då han är ledig, synd att man är sjösjuk + sjörädd :-/

Har fortfarande inte fått igång webbkameran på datorn så det tar jag och fixar då jag kommer hem + att jag måste sälja alla dom dära jäkla kakorna som jag tog på mig att sälja, påminnelse till mig själv sälj aldrig mer nå jvla kakor!

Nu blir det frukost och sen börja fixa sig inför skolan :)

10 Januari 2011

Hallå hallå har inte orkat blogga fören nu har inte ens haft en tanke på bloggen.
Vaknade vid 9 idag av att mamma kom och väckte mig gick upp nästan direkt men låg och vaknade i 30 min innan jag gick upp. Då vart det 2 koppar kaffe (!!!) och film sen var jag vaken men trött ett bra tag är fortfarande lite trött eller lite sitter ju gäspar vad f*n?
Snart blir det lite Top Model och lite mys-kväll-dagen-före-första-skoldagen :)

8 Januari 2011

Hej jag hann inte blogga igår då jag kom hem fören Emelie ringde och bad mig komma ut vara med henne och två andra filurer, hade jäkligt kul med mycket skratt och sånt och sen somnade jag på hennes soffa när vi kom hem till henne och sov där resten av natten och vaknade flera gånger men vid 11 gick jag upp men sen somnade jag på soffan tills mamma ringde och ville hämta mig, haha hon tycker jag inte har varit hemma någonting så hon vill nog ha mig hemma ikväll men jag vill ut och göra någonting, kanske tar och ringer någon och ser vad som händer :)

Mot Flisan snart

Har precis duschat och ska ta och börja göra mig klar för att åka till Felicia, har saknat min lilla Flisan då jag varit i stockholm så det ska bli kul att åka till henne snart och umgås ett tag :)

men ska örja göra mig klar så jag kan åka till henne någongång :)


7 Januari 2010

Hallå hallå, känner mig lite stolt för vaknade faktiskt halv 10 och gick upp direkt och såg film. Var ju ganska trött och är det fortfarande men kan ju inte gå och lägga mig nu om jag säger så :)

Har i alla fall sett ett avsnitt att ''Ung och Bortskämd'' och nu blir det resten av avsnitten, sen skulle jag vara med Felicia också idag så måste hoppa in i duschen om ett tag och fixa mig, sitter ju fortfarande i pyjamas vad f*n?!
Måste även städa mitt rum och packa ur väskan idag men det blir efter att jag varit med Flisan om jag hinner och så :)


Måste även fixa kameran på nya datorn för den funkar inte, haha :)



Bjuder på en bild på mig och vovven från nyår, saknar Balto redan,  har ju vaknade upp med en hund som står och viftar på svansen medans man har en nos i ansiktet för att han vill gå ut eller att han ligger och tar all plats brevid sig i sängen varje dag nu i 2 veckor. Balto har ju lärt sig nu att han får hoppa upp min säng hos pappa och sova med mig, hehe inte jag som lärt honom det :D

hemma

Tänkte bara säga att jag är hemma men har haft lite myskväll med mamma och suttit och sett gamla avsnitt av ''Ung & Bortskämd'' för det fans inget annat att se tyckte vi.
men vi ska se ett avsnitt till och sen ska jag sova, men ni får ha det så bra, KRAM!! :)

Arlanda

Har packat klart nu och jag hoppas jag inte hittar någonting mer av mian grejer som jag måste ta med för jag måste ändå sätta mig på väskan för att jag ska kunna stänga den, tror till och med att pappa också måste sätta sig på väskan för jag har så jäkla mycket grejer med mig...

Snart blir det i alla fall att fara till Arlanda och vänta på planet, ska faktiskt bli skönt att få komma hem men kommer sakna stockholm och pappa och Balto och alla här :)
Men jag ska ju tillbaka redan i slutet av månaden för då ska jag på öppet hus på den skolan jag vill gå på, nice men då blir det ju bara över en helg :)

Men vi hörs när jag sitter på Arland eller då jag kommit hem, ha det!! :)

6 Januari 2011

Asså jag ställde klokan på halv 10 men tror ni jag gick upp då?? Nej nej jag somnade och sov till kvart över 12 och när jag kollar ut genom fönstret så snöar det jätte myckte, lovar att dom kommer ställa in mitt flyg för det är ''snö-kaos'', jvla stockholm som överdriver om allt, kanske dags att lära sig tt vi har fyra årstider och att på vintern så SNÖAR det...

Men nu till en annan sak som hände igår, jag lekte med Balto och så råkade han nocka mig och då vart jag rädd och bet mig jätte hårt i läppen så jag har ett hål i läppen nu eller ja nästan ser typ ut som jag failat och gjort en piercing mitt i läppen inte under utan i, haha f*n vad komplicerat jag förklarade.
Men har i alla fall jätte ont i läppen och kan inte skratta eller knappt prata för det gör ont, haha :)

Nu blir det frukost och sen packa väskan gjorde ju inte det igår ;)



Ser ni mitt lilla bitmärke mitt i läppen?? :)

sushi









black and purpel





terrakottaarmen

Lite info om terrakottaarmen =)

Terrakottaarmén är gravofferstatyer av soldater och hästar som är gjorda av bränd lera (terrakotta) hela armén är på över 6000 soldater, graven hittar i närheten av staden Xi'an, Shaanxi, i centrala Kina.
Armén gjordes på order av kejsare Qin Shi Huangdi som regerade Qin från 246 och hela Kina från 221 fram till sin död 210 f.Kr för att vakta hans gravområde.

Terrakottaarmén påbörjades 246 f.Krvoch man tror att det tog 700 000 arbetare att göra alla soldater och alla föremålen i 39 år då det blev färdigt.
När Xiang Yus trupper intog Xianyang mindre än fem år efter kejsarens död, förstördes de träkonstruktioner som en gång inrymde terrakottaarmén av en brand. 

Lerfigurerna är större än genomsnittsmänniskor, dom är 183 cm - 195 cm långa.
Flertalet kinesiska gravofferstatyer är gjorde i mindre, ofta mycket mindre, skala.

Terrakottaarmén upptäcktes år 1974 av bönder som skulle gräva en brunn.
Detta skulle visa sig bli ett av 1900-talets största arkeologiska fynd. 
Alla soldater har unikt ansiktsdrag är det möjligt att de ska efterlikna riktiga soldater.

Själva gravhögen där kejsaren ligger (eller låg) ligger några kilometer bort från terrakottaarmén och är ännu inte utgrävd. Kejsarens gravkammare är belägen 30 meter under gravhögen, och beskrevs av historikern Sima Qian.


Graven fylldes med modeller av palats, paviljonger och tjänstelokaler, samt med fina kärl, ädelstenar och sällsyntheter. Hantverkare beordrades att rigga armborst så att tjuvar som bröt sig in skulle bli skjutna. Alla landets vattendrag, Gula floden och Yangtse, avbildades i kvicksilver, och genom en teknisk anordning flödade de ut i en ocean i miniatyr. Himlens stjärnbilder visades i taket med jordens regioner nedanför. Ljusen tillverkades av valolja för att garantera att de skulle brinna så länge som möjligt.

— Citat, återgivet på informationsskylt i Skeppsholmens bergrum vid Östasiatiska museets utställning.


























Det var rätt så svårt att ta foton för det var väldigt dåligt ljus men fick i alla fall några som jag vart nöjd med, i alla fall så jag kan lägga upp här på bloggen :)
Det var ganska intressant och så och man fick ju gå själv och titta och läsa så man hade ju inget tvång på sig att man skulle följa med på en rundtur och någon som berättar. Men sen då det kom massa verktug och sånt blev det inge kul, ville ju se mer hur du dom hade gjort gubbarna och alla lerfigurer :)

5 Januari 2011

Hallå hallå, sov till kvart över 11 och steg upp nästan direkt för vi skulle på muséum idag. Vi åkte till Östasiatiska muséumet som hade utsällning om terrakottaarmen, var väll inte så jätte bra utställning om jag säger så men helt okej. Kan visa lite bilder senare då jagorkat ladda in dom på datorn, sen var vi inne och såg någon utstälning om KINA men dom hade stängt JAPAN delen blev lite sad face men dom bygger om och sånt och öppnar till våren så det blir ett till besök i år til muséumet.

Nu blir det att läsa i min bok lite den är så jäkla bra så kan knappt lägga den ifrån mig, haha!
Ha det! :)

back home

Åhh har haft det jätte kul i kväll. först gick i runt lite inne i KISTA Galleria och tittad efter nåonting att köpa på mellandagsean men jag hittade ingenting eller jo men jag köpte det inte för jag var inte säker ens på om jag vill ha det och då käns det onödigt att köpa det då jag inte ens vet om jag verkligen vill ha det.
Och det var mets tröjor jag hittade och jag ska leta efter jeans för jag har fan inga eller jo ett par ljusa som ligger längst in i garderoben som inte ens är nå sköna... Ska leta jeans då jag kommer hem igen för det är helt omöjligt att hitta nå jeans nu på rean allt ligger i en enda hög och då ids jag inte ens leta, haha.

Men efter att vi hade tittat lite på rean så gick vio åt middag, jag åt sushi och pappa tog en kebab sen gick vi upp il filmstaden och köpte lite godis, asså det kostade 42 kr?!?!? WHAT!?
42 kr för lite godis och en dricka? Helt sjukt, ska bara köpa godis på ica nästa gång jag ska på bio.



Bilden är inte rättvis för påsen och mycket mycket mindre.
Men jaja det gör inte så mycket för filmen var jätte bra, vi såg den senaste Harry Potter filmen, harry potter and the deathly hallows del 1. En film jag starkt kan rekomendera till er, tänker inte avslöja så mycket för då blir det inge kul för er om ni ska se den, men man vart ju både, rädd, ledsen och jag vart nästan lite tårögd där ett tag :-/

Men nu blir det att se en till film eller ett avsnitt att Desperate Housewifes, hmm får se vad det blir men efter det blir det att sova för imorgon ska jag upp tidigt för då ska vi på muséum, tar med mig kameran och kommer fota jätte mycket och bilderna kommer upp sen i här :)

Ha det så bra, kram! :)

4 Januari 2010

Hallå hallå!
Vaknade vid 11 idag men låg och drog mig 30 min till innan jag gick upp. Då vart det en dusch och sen frukost och såhar jag sett En prinsessas dagbok 2. Var nyss ute med Balto den galningen, han är helt galen när han får vara ute och leka och man blir helt slut efter 30 min då man har varit ute med han och lekt. Men feg är han också han vart skit rädd för en tjej som kom med en kälke och sen när vi skulle gå in så var den en kille som skulle in i samma port som oss och Balto skulle typ skydda mig då och tittade bak flera gånger och sen när jag skulle öpnna stodhan och glodde på killen, haha :)

Snart ska vi åka till KISTA och äta middag och sen ska vi på bio och se Harry Potter, dah!? Har man sett alla andra Harry Potter filmer måste man ju se den sissa? Har typ alla filmerna hemma också och det är bara dom sissta nu som fattas så har jag alla ;)
Hehe :)



dagens outfit





middag och film

Asså vad är det här? Varför har vi börjat äta middag så sent? Hm får ta och ändra på det, nu blir det i alla fall att Se En prinsessas dagbok och äta middag :)

sväng på stan

Kom hem för en stund sedan, vart så sur för at vi suttit hemma dom senaste dagarna att jag vill bara ut bland folk nu. Så det vart en sväng till Kista Galleria och kolla efter någonting att köpa men hittade bara lite ritgrejer som ett mindre skissblock och en pennvässare, sen hittade jag massa färg och sånt som jag vill ha men det kan jag inte köpa nu utan det blir när jag kommer hem och har en ide till en ny tavla som jag vill göra men tyvärr kan jag inte göra den fören till smmarn eller så måste jag få låna någons garage och tror ingen vill låna ut sitt gargae till det jag ska göra :)

Nu fick ni veta någonting som ni inte kommer att få se fören till sommaren, hehe lite irriterande va? ;)
Men ja det är ju någonting att se fram emot till sommaren för både mig och er, åhh vad jag önskar att jag kunde göra det nu nog kan jag men då måste jag vara inne för om jag är ute kommer den nog att bli förstörd och tror inte min låssas pappa vill ha mig och greja med färg och sånt i hans garage :(

Men nu ska jag ta och börja skissa lite i mitt nya skissblock eller kanske läsa lite i min nya bok jag började läsa i natt då jag inte kunde sova :)

Ha det! :)

3 Januari 2010

Hallå vaknade vid 12 idag och har hjälpt pappa att städa, vart inget städande igår för fick migrän och då blir jag väldigt känslig mot ljud och ljus samt lukt, så pappa kunde inte dammsuga, inte moppa golven eller någonting annat förutom att sitta vid sin dator och jobba.
Stackaren fick knapp göra det fören jag ropade 'tyst!!jag har ont i huvudet!!'' jag är skit jobbig när jag har ont i huvudet och det är skit jobbigt att ha ont i huvudet eller ja migrän som jag har, har börjat ha det mer och mera nu för tiden men ska snacka med mamma och typ akepunktur eller vad det heter?
Dom sätter i alla fall massa nålar.....nej det blir inge akapunktur är nålrädd ju, hmm tur att eeze finns, den enda tabletten som funkr på mig, har hört att Alvedon och Panodil ska vara skadligt ör kroppen och att det ska skada levern?

Men nu ropade pappa att jag ska göra mig någonting att äta för har inte ätit frukost ännu, haha åhh :)

2 Januari 2011

Hallå hallå, asså jag vaknade vid halv 10 mn jag var så trött och drömde värsta roliga drömmen så var tvungen att somna om och ''fortsätta'' drömmen, haha! Men nu är jag vaken :)
Vet int vad som händer idag för är så jäkla trött men antingen drottningholm och släppa Balto eller åka och shoppa, gissa 3 gånger vad min pappa helst vill göra ;)
Blir i alla fall en film först så jag kan vakna lite och så frukost/lunch då :)

SÅ JÄVLA GLAD!!

ASSÅ JAG ÄR SÅ JÄKLA GLAD!! SÄGER BARA ''JA!!'' :D
Ojoj måste lugna ner mig lite nu!!
Ni som känner mig och ni som följt min blogg ett atg nu vet ju att jag älskar xXx vs Triple X, det är ju min favorit film och har nog sett den 60 gånger MINST blir aldrig less på den filmen! Men i alla fall så nyss när jag a och letade en film jag kunde se så får jag se att i år kommer en tredje film om xXx ut!! ASSÅ GAAH!! Jag är så glad! Skrek till pappa ''Pappa en tredje triple X ska komma ut i år!!'' och han vart nog lika glad för båda älskar triple x flmerna och Vin Disel är ju min favorit skådespelare och regissör :D

Men den nya filmen heter xXx: The Return of Xander Cage, ni som inte vet vad Triple X handlar om ni får helt enkelt ta och se filmerna, höhö ;)
Men fan vad härligt med en tredje!! Enkelt att jag ska på premiären! :D
Nu blir det att se The Fast and the furious sen sova :)





Fångarna På Fortet

Var ju tvungen att se det bara för att bloggarna skulle vara med idag men det var ju kasst och vad taskig Blondinbella verkade vara, ''Jag trodde dom skulle vara tuffa men dom var ju fega'' haha taskigt??
Haha jaja, ganska så coolt att få åka dit och tävla :)



bild tagen från blondinbella.se

lugn dag

Har varit så trött hela dagen och har bara gått ut en gång idag och det var då jag skulle rasta Balto, ska snart ut med han inna jag ska äta middga. Pappa ligger och sover och det är nästan så att jag också vill gå och lägga mig men då kommer jag vara vaken hela natten, har inte den turen som min pappa att han kan somna på 2 sekunder och sova när han vill utan att ha problem sen att sova.

Nu blir det i alla fall en till film såg nyss klart Alice i Underlandet och nu tror jag det blir.....haha jag vet inte men typ någon äventyrsfilm tror jag nog det blir :)


1 JANUARI 2011

Haha vad konstig det kändes att skriva 1 Januari 2011 istället för December 2010.
Men fan vad härligt med ett nytt år och nya tag, höll ju flera av mina nyårslöften så ska försöka hålla dom som jag inte kunde hålla....förra året, haha har fortfarande inte vant mig.

Men nu blir det frukost/lunch och sen ska vi städa lägenheten, ha det! :)

nattkul










HAHA JAG DÖR!
RSS 2.0