31 Juli 2010

Gissa vart jag är?
Jo hemma, trodde inte jag skulle säga det hära men f*n vad skönt att vara hemma!
Har tagit mig en dusch och ätit middag, blev pizza, sjukt gott när man är hungrig som en varg, haha.
Sitter och läser mail och bloggar och försöker ta igen allt jag missat den hära veckan, även fast det inte är så jäkla mycket när man har internet i mobilen och kan hålla koll på världen, haha :)

Har fett mycket bilder att visa så ska ladda in dom på datorn och välja ut några som ska upp på bloggen, men vet inte om dom kommer i kväll eller i morgon för Felicia kanske skulle hit om hon fick nån skjuss :)

Ha det! :)

(MobilBloggar) 30 Juli 2010, sitter och fö...

dsc03542 (MMS)

(MobilBloggar) 30 Juli 2010, sitter och försöker lösa ett korsord men det går inge bra så tänkte blogga lite, idag blev det en till sväng till djurparken och kolla på djuren vi missade igår och så en sväng in i souvenir butiken och köpa med nånting hittade ett par sjukt sköna och tjocka och varma strumpor men jag fick inte dom, dom hade varit perfekta nu till hösten och under vintern när mina fötter typ förfryser sig men hittar säkert några andra nångång :) Sen blev det "hem" till campingen och äta en sjukt god middag för hade inte ätit på hela dagen så var ganska så hungrig. Vi har spelat lite mini-golf också och känt mig som en riktig svenne som campat och spelat mini-golf, nu sitter vi och spelar kort och jag ska försöka lösa det hära omöjliga korsordet, i morgon ska vi hem så ska upp sjukt tidigt, ni får ha det så bra :) kram! :)

(MobilBloggar) 29 Juli 2010, sitter i en l...

dsc03541 (MMS)

(MobilBloggar) 29 Juli 2010, sitter i en lekpark och kollar när dom andra spelar kubb just nu, idag har vi varit på lycksele djurpark och klappat getter och kaniner och kollat på björnar, vargar och sälar, lekt i en sjukt stort klätterställning och jag skrek när jag och lille bror åkte ner för en jättestor rutchkana alla skrattade när vi kom ut för det var som ett rör man åkte i. Sen åkte vi karuseller och nån vatten grej som var lite obehagligt tycker jag har film på det som jag kanske lägger upp sen om jag orkar :) Nu ska jag sova för vi ska dit i morgon igen och kolla på dom djuren vi missade, ha det!

(MobilBloggar) 28 Juli 2010, idag har det ...

dsc03538 (MMS)

(MobilBloggar) 28 Juli 2010, idag har det har varit varmt så ungarna har badat och cyklat omkring på campingen medans jag legat och solat och sovit i solstolen, vi var inne i stan också idag och kollade på massor av snygga bilar och handlade middag, för hem och lade mig i solstolen och somnade igen, har badat också och f*n vad kallt det var! Var precis på den lilla affären och köpte mig en solo en handkräm och vira blåtira, nu ska jag läsa solo och sen sova för har ont i huvudet och är trött, ha det! :)

(MobilBloggar) 27 Juli 2010, hallå är på c...

dsc03531 (MMS)

(MobilBloggar) 27 Juli 2010, hallå är på campingen nu efter en lång bilresa men satt och pratade med en snygg och lyssnade på musik så det tar lugnt, har det skit bra sitter och spelar kort med dom jag är hära med och självklart vinner jag. Vi har hunnit bada också eller jag badade inte mina syskon gjorde det och jag tittade så dom inte drunknade, nu ska jag fortsätta spela men jag hör av mig i morgon, ha det! :)

drar iväg nu

Drar iväg och ska hjälpa att fixa husvagnen och sånt för i morgon när vi far, ska bara packa det sissta och sen drar jag.
Blir att stiga upp tidigt i morgon för mormor är morgonpigg och blir så jvla stressad varje gång vi ska iväg, tror jag ska driva lite med henne senare bara för att vara jävlig, haha!
Jag hör av mig........nångång :)

Ha det! :)

haha!!!! XD

Hachiko and Marley And Me

Läste på Kenzas blogg att hon hade sett Hachiko, har sett den 1 gång förut men var tvungen att se trailern för att vara riktigt säker på att det var den, japp det var det och nu sitter jag och gråter som en liten bebis.



En annan hund film som jag gråter jätte mycket till är Me And Marley, ja i slutet innan sitter jag och asgarvar :)



26 Juli 2010

Hej!
Har varit hela dagen med min kusin! Vaknade vid halv 9 av att hon ringde och skulle väcka mig men jag trodde jag drömde så jag klickade och råkade stänga av mobilen så det vart ett h-vete att starta om mobilen när man är trött och är som en zombie på morgonen.
Kastade i mig frukost sen hem en sväng och byta skor sen skynda sig att ta bussen som gick 9, 40 till Luleå, sitta på den i ca 1 timma och vara en zombie.

Men sen när jag hoppade av bussen så var jag inte mycket till zombie längre, vi gick runt på stan ett tag sen ringde hennes kille så då tog vi en fika och satt och pratade och skratta ett tag, dom två är helt störda ju, haha vi bestämde oss för att sväga in på kärleksbutiken, haha!

Sen gick vi för att leta efter en Sushi resturang och det tog ju ett tag för ingen av oss visste var det fans en i Luleå men vi hittade en tillslut som dom kungar man är, så vi åt sushi och sen sprang vi till bussen med fulla magar och det gjorde så vi båda mådde lite illa och somnade på bussen och vaknade precis när vi skulle stiga av, så då gick i hem till henne och så fick jag träffa hennes söta lilla katt, så liten och söt!

Och så var vi förbi mormor en sväng och drack kaffe och pratade en massa, men sen kom min kusins kille för han skulle hämta upp oss och skjussa hem mig.
Så nu är jag hemma, har precis tagit en dusch och är super trött, ska lägga mig direkt efter Sex And The City ikväll för i morgon åker jag med mormor och massa andra till Lycksele.
Så ska packa kläder och grejer ikväll för ska vara klar i morgon klockan 9....

Nu blir det att sova i soffan ett tag :)

film

Ligger och ser film och är super trött redan, lika bra för ska upp i morgon vid halv 9 - 9 tiden för ska möta upp min kusin när hon gjort sitt AM-prov, så vi ska bara ta det lugnt hela dagen och snacka och göra som vi brukar göra när vi är med varandra....vara allmänt jäkla störda, haha.
Ska se klart filmen sen blir det att sova, god natt! :)

moppe



En video från igår när jag och lilla syster åkte moppe :)

25 Juli 2010

hallå, har en fett dålig dag, är sur mot allt och alla så jag och lille bror ställde oss och bakade bullar, ska snart gå och göra dom klara, sen ska jag bara ligga resten av dagen och se film, bloggar mera sen om jag orkar, ha det! :)

(MobilBloggar) har varit ute och kört mopp...

dsc03507 (MMS)

(MobilBloggar) har varit ute och kört moppe med lilla syster runt där dom bor, gjorde massa fula och roliga miner till alla bilar som körde förbi oss, haha lita pinsamt när en bil full med massa snygga killar körde förbi oss men dom skrattade bara och gjorde massa miner tillbaka. Vi körde ända till degerbäcken men när vi började frysa så vände vi och det var massor med bilar som stängde in till hedenbasen och sen mötte vi polisen och den stängde också in dära så jag tror det var nått race dära i kväll. Nu ska jag lägga mig och se en film för internet är dött som vanligt i den hära hålan så finns inte så mycket att göra. God natt! :)

Middag

Åh gud jag är så mätt så jag svimmar, haha men det var så gott, kyckling couscous och tzatsiki! Ligger i soffan och kollar simpsons med lille bror och snart ska vi baka till efterrätten, så snart jag inte har så ont i magen, haha :)

(MobilBloggar) 24 Juli 2010. Ligger ute i ...

dsc03506 (MMS)

(MobilBloggar) 24 Juli 2010. Ligger ute i gräset och solar, tror jag ligger hära ute resten av dagen :) ha det!

ute i solen

Har suttit ute i solen sin middagen, rätt skönt ute men ändå kalt.
Lite tråkigt att det ska vara kalt på sommaren, kan det inte vara kalt på vintern istället som det ska vara i stället för på sommaren?
Sitter och kollar på lite snyggar kläder på oliak sidor, är rätt sugen på att köpa nya kläder men tror jag sparar mina pengar till lite senare, för tror inte det är stor ide att köpa mera sommarkläder när det ändå bara är kalt hemma och det snart är höst.

Måste klippa mig också, antigen ringer jag till en frisör eller så får nån annan klippa, typ mammas kompis eller min plast mormor, ska ju ändå bara klippa topparna så vet inte om det käns så värt att slänga ut 300 :- på bara det när jag kan klippa mig gratis hos nån jag känner.
Får ta och tänka på det, men nu vill min syster att jag ska komma och se en film med henne.

ha det! :)

Piano Cover by Yoonha Hwang



Vadå grym? :o

kladdkaka

Jag och lilla syster gjorde en kladdkaka nys som vi har mumsat på, nu är vi mätta och glada :)



23 Juli 2010

Hallå!
Vaknade vid 11 för ahde sjukt ont i ryggen och mina låssas syskon skrek och levde om, men gick inte upp fören kvart i 12 då Desperate Housewifes började.
Har suttit fram tills nu och sett film för det är SVIN KALLT ute! Asså what!? Skulle ha stannat i Stockholm för idag är det 12 grader ute och i Stockholm är det 23 grader.
Men ska åka hem och byta kläder för har sommarkläder på mig och det kanske inte är dom bästa kläderna just nu :)

ha det! :)

ser film med lilla syster

Hallå!
Vi blev bjuda på sushi! Fasiken vad gott och snällt att bjuda på det! :)
Men vi fick vänta rätt länge innan det var klart för vi var ju 7 personer som skulle ha, haha!
Sitter och ser film med min lilla syster nu, giisa vilken film? Haha självklart Triple X, världen bäsat film!
Ska hämta mera kaffe för är riktigt kaffe sugen!
Tror inte att jag sover borta i natt för vi måste i alla fall hem och tvätta i morgon för har massor med tvätt sen när jag var i stockholm, lite konstigt av mig att inte använda pappas tvättmaskin när han har en och slippa ta med mig så mycket smuts tvätt varje gång jag kommer hem, haha :)

Ska se klart filmen nu, kram! :)

kör på klackarna idag?



Tröja - Gina Tricot
Skärp - Mammas gamla
Leggings - Gina Tricot
Skor - Monki
Halsband - New Yorker
Ring - New Yorker
Armband - Nått jag hitta hemma

middag

Blev inte att vara med Flisan för det blev försent för vi ska iväg på middag, tvättmaskinen måste bara bli klar och så ska vi hämta upp maten vi blir bjudna av min låssas pappa och mina låssas syskon, vad snälla dom är, hoppas vi får nå god mat för är lite hungrig!
Har saknat mina låssas syskon jätte mycket så ska bli kul att träffa dom! :)
Jag hör av mig lite senare ikväll!
Ha det! :)


Betty Svart och Betty Silver

Klicka för att stänga fönstret

Klicka för att stänga fönstret

Klicka för att stänga fönstret

Klicka för att stänga fönstret

Klicka för att stänga fönstret

Rätt tuffa ballerina skor eller vad säger ni? :)
Jag gillar dom svarta bäst dom silvriga är lite för.....indiska? (?) för mig.

Finns på have2have för 398 kr :)

22 Juli 2010

Hallå sitter och lyssnar på musik och kollar lite bloggar.
Hade världens konstigaste dröm, haha!

Drömde om nån snygg kille (fast nu kommer jag inte ihåg hur han såg ut! xD) som bodde i samma hus som mig och han skulle gömma sig för polisen eller nånting och sen då var han helt plötsligt en spion som skulle skydda mig från ni vet The Grudge tjejen? Och hon höll på och jaga oss i trappan och det var jätte läskigt, men sen så var hon borta och så kom Balto och började jaga den snygga killen (haha dumma hund xD) och då vaknade jag, haha jag har inte sakt att jag har normala drömmar xD

Är rätt trött men idag blir det att spendera dagen med lilla Flisan, har saknat henna super mycket nu när jag varit i stockholm!
Men ska hoppa in i duschen för känner mig jätte äcklig, haha!
Ha det! :)

ser film

Sitter och ser film men datorn stänger av sig hela tiden så det går inte så bra, får bli en riktigt städ dag i morgon, eller ja jag får ta och dammsuga i datorn och så för antar att det är damm som är i fläkten och som gör att den låter så jäkla mycket och datorn blir för varm och stänger av sig.
Hmm funderar på att skaffa mig en laptop hemma hos mamma också, mycket enklare och smidigare.
Ja ja får tänka på det mera i morgon för ska se klart filmen och sen sova, god natt! :)


vad är det hära? -.-

Har jag lämnat stockholm för det hära?




och lämnat stockholm med med detta?



Hmm......

hemma i Boden

Har precis ätit middag med mamma och pratat en massa om saker som hänt medans jag varit i stockholm, vi har suttit och garvat så vi sett ut som brandbilar i ansiktet. Haha min mamma är så jäkla coola!

När jag kom ner för rulltrapporna på Kallax och ser mamma så är det första hon säger ''Men kom ner från molnen ni har ju landat, haha'' ja nog blir jag lång i klackarna ca 180 cm lång för att vara exakt och mamma som är ca 165 cm, haha kortisen till mamma blir nästan lika lång som pappa när jag har klackar bara 2 cm som fattas för att jag ska vara lika lång ;)

Ikväll blir det en lugn kväll, är trött efter flyg resan för det satt en bebis (som för den delen var SJUKT söt! Älskar bebisar så jäkla söta! :D) som satt och skrek och grät när planet lyfte och skulle landa och under resan var den jätte busig så man kunde inte slappna av och man kunde slita blicken från den för den var så grymt söt!

Kommer sakna min Balto jätte mycket eller ja jag saknar honom redan, kommer inte få vakna med massa pussar från honom på jätte länge, seriöst älskar den hunden så sjukt mycket, världens bästa, roligaste, busigaste och mysigaste hund som finns! Huvva känner hur det blir tungt i hjärtat när jag tänker på honom, tror jag tar med mig honom hem nästa gång jag åker till stockholm ;)

Nu ska jag slänga mig på soffan och dö ett tag, hörs om ett tag! :)


Saknar min Balto :'/

21 Juli 2010

Hallå!
Idag far jag hem till Boden, fyfan vill inte hem, vill stanna i Stockholm
Ska packa det sista och ta på mig kläder för sitter i pyjamasen fortfarande, har inte ätit frukost så det måste jag
göra.
Är lite sur faktiskt för fick ett sms nyss som gjorde mig jvligt irriterad och när jag tänkte sätta mig och bara glo på Desperate Housewifes så funkade inte tv;n, idioter som håller på och bygger som grävt sönder tv kabeln till alla i hela huset, duktigt!
Sen spränger dom och håller på så man tror att golvet ska gå sönder för att det vibrerar i hela marken.
Så lite skönt ska det bli att fara hem.

Men måste börja fixa mig i ordning nu och packa klart, så ha det!

packar



Sitter och gråter lite smått (inombords) vill inte åka hem, vill stanna kvar i Stockholm i en vecka till.
Men kommer ju tillbaka men den hära gången så svider det lite att veta att jag kommer lämna Stockholm för några veckor det har aldrig hänt förut när jag ska åka hem, då har det varit att jag bara vill hem till alla hemma.
Hm tror jag fäst mig lite för mycket vid Stocholm eller vad säger ni?
Jaja ska fortsätta packa nu, kram!

packar



Sitter och gråter lite smått (inombords) vill inte åka hem, vill stanna kvar i Stockholm i en vecka till.
Men kommer ju tillbaka men den hära gången så svider det lite att veta att jag kommer lämna Stockholm för några veckor det har aldrig hänt förut när jag ska åka hem, då har det varit att jag bara vill hem till alla hemma.
Hm tror jag fäst mig lite för mycket vid Stocholm eller vad säger ni?
Jaja ska fortsätta packa nu, kram!

i love this shoes





100 :- på Monki! Självklart slog man ju till och köpte dom! Känner mig super lång men inte så konstigt då jag blir 180 cm i dom, haha och när jag tog av mig dom så kände jag mig som en dvärg.



60 :- på Monki!





Halsband 50 :- på New Yorker
Ring 30 :- på New Yorker

Seriöst New Yorker är nog en av dom coolaste butikerna i hela stockholm, lite synd att det inte finns i norr och att alla hade slängt sig på kläderna och det bara fanns kvar i XXS och XS får bli fler svängar förbi New Yorker i framtiden :)

ny kamera?

Är rätt sugen på att köpa mig en ny kamera inte för att det är nå fel på den jag har nu men vill ändå köpa mig en ny, typ en Canon PowerShot G11. :)

Canon PowerShot G11

my blue shorts and my grey sweater







Grå overzise tröja - Gina Tricot
Shorts - H&M
Sockar - Lindex
Armband - Nått jag hittade hemma :)

what is in the shopping bags?



Haha ja vad är i påsarna denna gång då?
Ja det får ni sitta och fundera på ett tag till för ska ta outfits bilder och sätta mig på balkongen och läsa lite ett tag :)

20 Juli 2010

Hallå!

Sissta dagen i stockholm idag, känns lite trist om jag säger så, vill inte åka hem men det blir nog skönt att komma hem ett tag för sen ska jag bort igen, härligt!
Såg precis Desperate Housewifes och ska ta och fixa mig nu hade jag tänk, för vi ska fara till Kista och shoppa lite, hehe ;)
Men nu måste jag gå och pinka för annars kommer jag kissa på mig, haha :D
Kram!

Shocking blue!

Jag gillar verkligen den hära låten, älskar musik från 60 talet och upp :)





A goddess on a mountain top
Was burning like a silver flame,
The summit of beauty and love,
And Venus was her name.

She's got it,
Yeah, baby, she's got it.
Well, I'm your Venus,
I'm your fire at your desire.
Well, I'm your Venus,
I'm your fire at your desire.

Her weapon were her crystal eyes
Making ev'ry man mad;
Black as a dark night she was,
Got what no one else had.
Wow!

She's got it,
Yeah, baby, she's got it.
Well, I'm your Venus,
I'm your fire at your desire.
Well, I'm your Venus,
I'm your fire at your desire.

Ah-ah-ah-ah-ah-ah-ah!
Ah-ah-ah-ah-ah-ah-ah!

She's got it,
Yeah, baby, she's got it.
Well, I'm your Venus,
I'm your fire at your desire.
Well, I'm your Venus,
I'm your fire at your desire.

kvälls gott



Sprang ner till affären 10 min innan Sex And The City skulle börja för var fortfarande sugen på chips så sprang ner till affären och köpte mig lite gott, kom precis innanför dörren när Sex And he City började, är jag kung eller vad!? ;)

Sex Education





Ligger och läser i ''Så länge vi båda andas'' och kollar lite på Sex Edecation, haha f*n vad cool tjejen som är programledare är! Kolla in programet på tv3 play om nu ids!
Ska fortsätta att läsa i ''Så länge vi båda andas'' och sen blir det Sex And The City!

Bilder Från Uppsala











Visar bara några bilder för resten är för privata efter som att det är bilder på min familj och så :)

Nya skor på nelly.com



Kolla in dessa snygga skor, gillar dom allihopa!
Men dom röda är ju helt grymma!
Finns att köpa på nelly.com för 300 lappen, billigt och bra, har stor lust att klicka hem ett par åt mig själv :)

Dagens gå hemma outfit







Tunika - Present
Halsband - Present

White is classic and pretty









Allt från BikBok.

I like this :)

Elsas Mode



Har precis läsit ut Elsas Mode och nu undrar jag ifall nån av er som läser vet vad andra boken heter eller har den kommit ut ens? För det står ju att ''Elsas Mode'' är den första boken om trilogin i Stockholms modevärld så det börjde väl finnas en tvåa för slutet var ju lite konstigtoch var ju som att andr bke var n fortsättning?
Skulle bli super glad om nån kunde säga vad andra boken heter om den nu ens finns :)

''Vars är katten, Balto?''







Brukar fråga Balto vars katten är och då hoppar han upp på balkongräcket och spanar efter katten, söt hund :)

sippar runt på kanalerna

Ligger i soffan och har ont i huvudet och sippar runt mellan kanalerna, är godis sugen och chips sugen så funderar på att springa iväg till affären och köpa mig nånting för är riktigt godis sugen.
Igår så hittade jag en burk med pepparkakor i skåpet från i julas och dom var jätte goda så satt och åt några stycken igår kväll när jag kollade film, inget fel på dom, bara att dom var lite mjuka :)

19 Juli 2010

God Morgon!
Ligger och kollar på Desperate Housewifes och är sjukt trött.
Vet inte riktigt vad som händer idag, har inte riktigt lust med att gå ut idag men jag kan ju inte sitta inne hela dagen för det är 23 grader ute och solen skiner.
Måste slänga mig in i duschen i alla fall innan jag går ut.

Asså jag blir crazy snart! Tangernterna är helt tröga eller vad nu är men jag måste klicka 1000 gånger på samma knapp för att få en bokstav. Jäkligt irriterande.

Ska ta mig lite frukost och sen duschen, kram!

god natt

Har kollat runt på Alexander Wangs och Marc Jacobs hemsida sen en sväng in på StockholmStreetStyle för att kolla på massa coola och snygga outfits (se inlägget nedanför ↓).
Har sett en film och hunnit komma på att jag inte bara glömt min hatt i Uppsala utan min skinnjacka också, måste ringa farfari morgon och säga att dom ska ta med sig mian grejer när dom åker till Öland och så får dom ge det till pappa och så får jag sakerna när jag kommer nästa gång till Stockholm, oj vad duktig jag är, haha tur att det är sommar så man inte behöver skinnjacka eller hatt :)

Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig eller ja jag ska läsa i ''Elsas Mode'' ett tag och sen sova.
God natt! :)

StockholmStreetStyle

Foto:







Damn this is nice outfits, StockholmStreetStyle är en hemsida där dom lägger upp lite olika coola outfits som dom i Stockholm går omkring i, helst ska man väl vara i Stockholm City, Kungsholmen eller Söder antar jag ifall man ska ha en chans att bli plåtad av dom men sen måste man ju ha en rätt cool outfit och inte en helt vanlig som alla andra har.

http://stockholmstreetstyle.feber.se för att kolla på mera snygga outfits! :)

new cool stuff


129 :- H&M, helt kär i den, älskar färgen!


Stora Örhängen 49,50 :-  H&M, så in love this earrings!
Små örhängen 29,50 :- H&M
Armband 29, 50 :- H&M

I'am so loving this earrings! Såg dom när jag var inne i stan med Isabelle och blev helt fast i örhängena och tröjan, älskar dom! :D

to die fore

Klicka för att stänga fönstret

Klicka för att stänga fönstret

Klicka för att stänga fönstret

Klicka för att stänga fönstret

Klicka för att stänga fönstret

In love!
Hur coola är inte dom hära skorna?
Älskar den öppna tån och dom 14 cm höga kilklackarna!
Så Lady Gaga stil eller vad!?
Synd att jag är lång och inte behöver 14 cm kilklackar, om jag hade varit kanske 10 - 15 cm kortare hade jag köpt dom, men lite hade det nog svidit i plånboken när dom kostar 800 kr.
Ja ja snygga som tusan är dom i alla fall!

Ovandel pälsimitation
Foder skinnimitation
Innersula skinnimitation
Sula gummi/pu

18 Juli 2010

Hallå hallå!
Sitter och kollar på Paris new BFF och Girls Of The playboy Mansion och är lite smått irriterad på mig själv för har glömt min hatt i Uppsala men pappa ska ringa och fråga om dom ka ta med min hatt när dom ska ner till Öland och så får jag min hatt när jag kommer tillbaka till stockholm.
Märkte inte att jag hade glömt den fören vi kom hem, haha men skit samma för använder den inte så mycket så det gör nånting.
Ska ta foto av grejern jag köpte igår men det blir lite senare för orkar inte sitta vid datorn längre.
Ha det! :)

(MobilBloggar) hallå! Är i uppsala nu vi k...

dsc03504 (MMS)

(MobilBloggar) hallå! Är i uppsala nu vi kom hit vid 1 tror jag och gick omkring inne i stan det var nån matfestival och maten kom från alla olika länder så farfar köpte massa olika saker som tex vitlöks oliver, soltorkade tomatoliver, korv, kakor osv. Gick in en snabbt på HM och köpte lite grejer som jag visar i morgon. Seriöst dom har så sjukt mycket mera att erbjuda hära nere än hemma, kanske inte så svårt att första men i alla fall. Men vi gick och fikade och satt och pratade om allt möjligt men sen när det började att dugg regna så for vi hem till farfar, det var helt fullt i bilen för farfar och hans fru hade köpt massa saker. Men just nu så sitter jag i soffan och läser "elsas mode" och dricker lite cola medans dom andra bygger ett partytält fast dom kallar det nått annat franskt men jag säger partytält. Glömde datorn hemma eller ja glömde och glömde men jag orkade inte släpa med den när jag kan låna en dator av farfar om jag vill och sen ska jag bara vara hära 1 natt. Men det blir inte så mycket bloggande idag kanske nått till mobilbloggs inlägg men annars skriver jag imrg. Ha det! :)

17 Juli 2010

Hallå har sovit lite oroligt i natt för fick ett telefonsamtal vid 4 som gjorde att jag sov lite oroligt, hoppas det löser sig nu med allt det dära.

Idag far vi till Uppsala och är dära över helgen, har inte ens packat väskan än, ska göra det NU!
Ska ta mig lite frukost och sen börja göra mig klar för att fara iväg till Uppsala.
Ha det!


Snygg morgonfrilla eller vad säger ni? :)

in love!

Klicka för att stänga fönstret

Klicka för att stänga fönstret

Klicka för att stänga fönstret

Helt sjukt snygga skor! Är helt kär i dom! :D

lugn fredagskväll

Orkar verkligen inte göra nånting, ligger och läser Elsas Mode och är helt inne i boken.
Men tänkte att jag skulle vara snäll och skriva ett litet inlägg, så har datorn på magen och lyssnar på musik, inte helt fel det heller.
Blir en lugn kväll med film och bara ligga i soffan och dega som alla andra kvällar, haha för i morgon drar jag till Uppsala och hälsar på min låssas farfar och hans fru och stannar dära över helgen, datorn ska med såklart men måste packa en liten väska för jag orkar verkligen inte dra med mig hela den stora resväskan till Uppsala för en natt, känns lite onödigt om jag säger så.

Men ska ta mig en dusch nu för känner mig jätte äcklig, vi hörs :)

Can you turn my black roses red?





Can I ask you a question please
Promise you won't laugh at me
Honestly I'm standing here
Afraid I'll be betrayed.
As twisted as it seems, I only fear love when it's in my dreams
So let in the morning light and let the darkness fade away
Chorus:
Can you turn my black roses red?
Can you turn my black roses red?



Drowning in my loneliness
How long must I hold my breath
So much emptiness inside I could fill the deepest sea
I reach to the sky as the moon looks on
One last year has come and gonne
It's time to let your love rain down on me



Can you turn my black roses red? (x3)
Cuz
I'm feelin like I'll blame it on love (x6)



Can you turn my black roses red? (x3)
Cuz I'm feelin like I'll blame in on love
I'm feeling like I'll blame it on love (until fades)

16 Juli 2010

Hallå!
Lessen att jag inte bloggat fören nu men for in till stan vi 12 och träffade Isabelle (en kompis), gu vad jag failade när jag skulle gå upp på plattan, haha gick åt helt fel håll ju men kom till slut upp på plattan.
Vi satt på Taco Bar ett tag oh pratade och självaste Peter Nilsson (Kissies lillebror) satt några bord ifrån oss men feg som jag är vågade jag inte gå fram och fråga om en bild och sen satt han och åt och var med en kompis och då är det inte så snällt att gå fram och säga ''Hej hej du är Kissies bror va? Peter Nilsson? Kan jag få ta ett foto på oss två?'' så det blev inget med det.
Men i alla fall så gick jag och Isabelle till H&M och kollade runt lite dära, men sen var hon tvunngen att fara för hon skulle iväg nånstans kommer inte ihåg vart men vi ska träffas sen nästa vecka innan jag far hem.

Men nu kommer typ det värsta på hela dagen, jag gick ner dit jag skulle och så står massor med säkerhetsvakter och säger att tågen är inställda för det har hänt en olycka så vi var tvungen att ta bussen så då var jag tvungen att leta efter nån ersättningsbuss som gick till Västra Skogen så jag skulle kunna ta mig hem, men efter att det kommit 2 bussar som fyllts på 2 sekunder så får vi veta att dom öppnat blå linjen igen, fasiken vad tur man har ibland!

Men allt och jag är hemma igen, är bara lite sur på mig själv för att jag int tog en bild med Peter Nilsson, haha fr spana efter han nästa gång jag far in mot Centralen :)
Har inga bilder från idag men kan bjuda på en bild på Peter Nilsson.



en bild jag tog från hans blogg http://peter08.blogg.se/ :)

Gröna Lund

Oj vilken dag!
Vi kom till Gröna Lund vid 20 över 12 tror jag och stanna till klockan halv 5 då jag fick huvudvärk och ville hem.
Åh jag har haft så kul! Och vi kanske ska dit IGEN innan jag far! :D Jag har världens bästa pappa!
Åkte allting förutom frittfall jag vågade inte för jag kommer ihåg paniken jag hade förra året, men ifall vi ska dit igen så kanske jag tar och åker den 1 gång i alla fall :)
Lite synd att man bara gör sig illa när man åker Insane, pappa har 4 st blåmärken på magen sen efter att vi hade åkt Insane och jag har lite ont i bakhuvudet för jag slog i huvudet flera gånger när vi åkte.






Häxkvaste :)




Kataulten


Man fick göra sin egen slush för 50 kr, min till vänster och pappas till höger :)


den hära bjuder jag på :)


Aj är allt jag säger...


Det hära lilla jag gick på 55 kr men helt okej när man är hungrig :)


Vi tog en sväng in i lustigahuset, pappas som tagit bilderna så därför dom är suddiga -.-












Jag vann en söt liten råtta när vi skulle kasta bollar :)

15 Juli 2010

Hallå!
Ska ta och ta på mig kläder och sånt mig och sen blir det Gröna Lund resten av dagen, haha det skulle vara molnigt idag men solen skiner och det är 27+ ute.

Ni får ha det så bra och jag ska tänka på er stackare hemma som aldrig lämnar Boden när jag åker frittfall och jetline på Gröna Lund ;)

vad händer om....

en tjej tar viagra?


Viagra piller



Började tänka på det när jag satt och såg Sex And The City när Samantha hade tagit extacy så började söka lite på internett om vad som hände om en tjej tog det :)

Här är vad 118100 svarade.

En man som tar läkemedlet viagra kan inte få ökad dosering av sperma. Viagran hjälper endast snoppen att vara hård. Om en tjej tar viagra som är avsett för män händer inte så mycket. Däremot håller forskare på att utveckla viagrapiller som kommer ha liknande effekt för kvinnor som de piller som redan finns idag för män!

Men sen hittade jag den hära interjuven.

Malena: Jag fick erektion av Viagra

Söndags sexolog testade männens potensmedel

Kan Viagra hjälpa även kvinnor? Malena var så nyfiken på svaret att hon testade själv.

– Jag fick både mer lust och större erektion, säger hon.



malena200
Malena Ivarsson



Ökad lust, multipla orgasmer, intensivare känsla under samlag... Jo, även kvinnor kan dra fördel av männens sexpiller. Tekniskt sett är de båda könen nämligen ganska lika varandra. Såväl män som kvinnor har svällkroppar i underlivet som reagerar vid upphetsning. Därför kan mediciner som Viagra, Cialis och Levitra ha effekt också på tjejer.

Söndags sexolog Malena Ivarsson har själv prövat tre sexmedel.

– Jag tyckte nog att Levitra var något bättre än Viagra. Det blir en mer fysisk, naturlig orgasm. Med Viagra blir den mer kemisk, säger hon.

Bra för klimax

Båda sexpillren hade snabb effekt.

– Kroppen svarar med ökad erektion i klitoris och man behåller den erektionen längre, säger hon.

Att Viagra är bra för kvinnans klimax har fått stöd i vissa studier. I en tysk undersökning fick en tredjedel av deltagarna multipla orgasmer med pillret.

Stefan Arver, androlog vid Karolinska institutet, anser dock att det fortfarande är oklart om potenspiller ger kvinnor bättre sexliv.

– Det finns inte tillräckligt med bevis för det. Ungefär varannan studie visar att det har någon effekt, så jag kan inte rekommendera det, säger han.

Påverkar inte lusten

En sak är i alla fall klar – Viagra-medlen påverkar knappast lusten. Så om du saknar intresse för sex rekommenderar Malena i stället ett annat, typiskt manligt preparat: gel med testosteron.

Hon har själv prövat Testogel, som appliceras på magen.

– Du får mer lust, större känslighet, fler fantasier och blir mer tillfreds, säger hon.

Är det då säkert att ta testosteron som kvinna?

Svaret är att ingen riktigt vet. På kort sikt kan du få acne och ökad behåring, men det går oftast tillbaka när du slutar medicinera. Du riskerar också att få mörkare röst, för gott.

– Men det saknas studier som visar vilken påverkan det har på exempelvis bröstcancer, hjärtat och blodkärl, säger Stefan Arver.

Prova under kort tid

Att det finns en koppling mellan lust och nivåerna av testosteron i kroppen håller han däremot med om.

– Kvinnor har normalt små doser av det manliga könshormonet i kroppen. Och det har visat sig att låga nivåer påverkar de psykosexuella funktionerna, säger han.

Malenas förslag är att ta en liten mängd under kort tid, mest för att kolla var problemet ligger.

– Får du mer lust så handlar det om din biologi, inte din relation, säger Malena Ivarsson.

Det finns dock ett stort hinder på vägen när det gäller köp av samtliga sexmedel: läkare skriver ogärna ut dem till kvinnor.

– Man blir tyvärr ofta avspisad. Mitt råd är därför: visa den här artikeln för era gynekologer, så att ni blir tagna på allvar, säger Malena

http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article317710.ab


Kanske skulle göra en ny kategori som heter ''Vad händer om...''. Skulle det vara kul, jag skulle tycka det var ganska så kul. :)

dagens bästa

Felicia, Mamma var nyss och matade våran kanin :)

Jag; Jag visste inte att ni hade kanin!? ;o

Felicia; Asså egentligen är det inte våran utan min låssas systers kanin, han heter Lurven :)

Jag; HAHA HETER HAN LURVEN!

Felicia; Ja? xD

Jag; Hur kan man döpa nånting till Lurven?

Felicia; Men han är ju lurvig så därför heter han Lurven :)

Jag; Haha men LURVEN! XD HAHAHAH!!

Felicia; -.-'''''

Jag; HIHIHIHIHIH!!! HAHAHHAHA!!

Felicia; Sluta mobba Lurven :(((

Jag; HAHA! Lurven! MOHAHAHHA!! xD

Felicia; Lyssna mamma hur Cissi skrattar xD

Jag; HI HI HI HI HI HI! HAHAHAHA! *efter 1 min* Ojoj Lurven, HI HI xD

Felicia; Haha... nu ska jag gå och klappa Lurven och ta in hästarna från hagen.

Jag; Haha Lurven, okej hejdå! :)<3

Och det värsta var att jag lät helt påverkad och + att jag började gråta för att jag skrattade så mycket.
Låter inge kul när jag skriver det men detvar faktiskt jätte kul när Felicia sa att hennes låssas lilla systers kanin hette Lurven.


Haha Lurven XD

43 min

Har suttit i 43 min och pratat om en massa saker med Isabelle (en kompis som bor hära) vi ska träffas på fredag och bara hänga hela dagen, härlig!
Var sjukt länge sedan vi sågs sissta, ca 2 år sedan, tiden går fort.
Ska prata lite med min pappa så han kan följa mig till T-Centralen och vara dära resten av dagen med nån av sina kompisar, för är inte så duktig på tunnelbane tiderna och vart man ska och så, skulle klara av att fara mkring i sundbyberg men utanför, nej då är jag riktigt kass kan jag då säga, haha :)

Ska ta mig lite och äta och sen se en till film, blir inte veterinären idag, dom ringde och sa att vi fick komma klockan 11 på fredag istället, sjukt dåligt tycker jag men dom hade tydligen fullt och på akuten var det ingen ide att komma tydligen.
Jaja dom gör sitt bästa och vi fick i alla fall en tid så det är ju bra :)

Ha det!

promenad

Pappa jag och Balto var nyss ute på en lång promenad runt i Sundbyberg för vi har inte tid hos veterinären fören halv 6 så vi gick till en sjö som finns hära där det är massa svanar och andra fåglar.
Köpte glass och gick omkring runt bland kolonierna som finns hära, söta hus.
Sen när vi gick tillbaka så köpte vi en vattenmelon så vi har suttit ute på balkongen och ätit lite vattenmelon, det var fullt med kärnor i melonen så vi tävlade om vem som kunde spotta kärna längst, jag vann såklart ;)
Har blivit LITE brun men är fortfarande en blekfis.

Sitter ute på balkongen nu och ser film och är glad över att pappa har en balkong med skugga, haha :)
Ni får ha det så bra för nu ska jag se nån film, kram! :)

14 Juli 2010

Hallå!
Satt upp till 3 i natt och såg Mean Girls och Paranormal Activity, satt och var helt spänd under hela Paranolmal Activity så har lite ont i nacken idag, haha, tur att Balto kom efter en stund och lade sig i soffan brevid mig, då kände jag mig trygg och kunde slappna av, söt hunden :)
Men när jag tittade på klockan och såg att den var halv 3 så gick jag och lade mig.

Vaknade vid 10 i 12 och gick upp och såg Desperate Housewifes och åt frukost, nu hade jag tänk se klart Paranormal Activity som jag inte såg klart igår och sen tror jag vi ska till veterinären för Balto har börjat kli sig jätte mycket upp vid höger framben så han har tappat hår och fått ett stort sår så jag vill åka och kollade vad det är för nånting som gjort att han börjat klia sig så mycket dära.


min lilla buse ^^

Light shorts



Hära är shortsen jag köpte idag, dom kostade 249 kr på Lindex, jäkligt bra pris på ett par shorts :)

HAHA!

Det finns en hemsida om heter http://en.akinator.com som jag gillar väldigt mycket och tycker att den underhåller då man har tråkigt. Det är en ande som ber dig att tänka på en person och sedan ställer frågor som du ska svara "Ja", "Nej", "Jag vet inte", "Förmodligen", "Inte precis" på.

Man kan tänka på vem som helst och han har oftast rätt. Men det var ändå lite grymt.

Jag tänkte på Amir (Gaybloggen) och mig själv, haha xD

dagens outfit



Pilotbrillor - Statiol
Örhängen - Gina Tricot
Halsband - Present
Armband - Nått jag hitta hemma
Grön/vit randig T-Shirt - Kapphal Herr
Shorts - H&M
Sockar - Lindex
Skor - DinSko
Väska - H&M

Drottningholms Hundpark

































Lite härliga sommarbilder från idag på Drottingholm :)

värmeutslag

Hallå, kom hem för en liten stund sedan från drottningholm blev en sväng dit för att släppa ut Balto så han fick springa och så han fick bada.
Innan det var vi inne i centrum och kollade efter shorts, letade först efter bara nå jeans som man kan klippa till shorts men det finns ju ingen affär som har det men hittade ett pa shorts på Lindex som var faktiskt jäkligt snygga och satt bra så dom köpte vi.
Sen gick vi och köpte glass och satt i solen och åt glass och drack bubbelvatten.

Men sen blev det så jäkla varmt så vi for hem och sen ut till drottingholm, tog massa fina kort dära borta man självklart får jag ju inte in bilderna på den hära skit datorn.
Men så fort jag fått in dom så kommer det bilder :)

Har fått sjukt mycket värmeutslag på innerlåren och dom gör faktiskt rätt ont, sen har jag fått på brösten också, inte så kul att vara tjej ibland kan jag då säga.

Nu ska jag ta mig nånting att dricka och sen sätta mig ute på balkongen och läsa ''Elsas Mode'' :)
Ha det!

F*n vad fult! xD



Kolla in den hära bloggen så jäkla rolig! xD

13 Juli 2010

God morgon!

Sitter och kollar på Run's house, helt stört program men jvligt underhållande.
Är fett sugen på att åka utomlands men min mor och far är inte lika taggade ''Man ska åka på vintern och man ska vara hemma på sommaren för att njuta av den svenska sommaren'' bullshit...

I alla fall så är det 30+ ute idag, hunden kommer ju fan dö av värmen? -.-'
Nej för han är en smart hund och ligger i skuggan på balkongen och dricker massa vetten, duktig bebis, haha! x)

ÅH H*LVETE! Höll på att skita ner mig nyss! Dom håller på och spränger hära borta i sunbyberg för dom ska göra radhus och det lte som f*n och vibrerar i marken.
Som igår när jag stog uta och väntade på pappa så började det tjuta varnings signaler och sen blev det tyst i 1 sek och sen *BOOM* och så vibbrerade det i marken, trodde det skulle sprika i marken och att jag skulle ramla ner, haha!
 
Men ska ta mig en kall dusch för dt är så jäkla varmt och sen tror jag att vi bara ska gå omkring i sundbyberg och bara ta det lugnt :)

Ha det!

Neuschwanstein

Neuschwanstein är ett slott utanför Füssen i bayerska alperna i södra Tyskland som uppfördes av kung Ludwig II av Bayern med början 1869. Slottet ses som förebilden för Disneys Törnrosaslott, är ett av världens mest kända slott och finns avbildat på flera pussel och affischer. Neuschwanstein är ett så kallat Märchenschloss, alltså så som man tänker sig det typiska sagoslottet. Inspiration till Neuschwanstein fick Ludwig II från borgen Wartburg. Slottet var nominerat till finalen av Världens sju nya underverk men tog vid omröstningen 2006 inte en plats på listan.
Texten tagen från Wikipedia.

Såg bilder av det hära slotte första gången på Fokis blogg och jag blev helt kär.
Innan jag dör ska jag ha varit dära, helt sjukt fint ju!















världens godaste glass...

måste vara Twister! :)



  

shorts

Åh vad irriterande, har varit inne på massor av sidor nu, h&m, gina tricot, jc, lindex, mq, osv osv och ingen har nå snyggga shorts eller jo men dom är ju självklart slut i shoppen.
Var inne på flera butiker och letade shorts, fanns inga kvar förutom i L och Xl, XXL, lite surt, får ta och köpa mig ett par jeans och klippa sönder dom till shorts.
Får väl göra så om jag inte hittar nå ''vanliga'' shorts.

Det hära är dom shortsen jag har nu, helt perfekt! Men vill ha ett par ljusa och i lite olika färger :)

handlat

Pappa och jag for iväg och handlade för ett tag sedan och gu vad kallt det var inne på affären men sen när vi k ut i värme ville vi gå in igen på affären, tror inte ni förstår hur varmt det är egenligen, 30+ låter inte speciellt vam men det är det, måste dricka minst 5 liter vatten fall jag inte vill ha huvudvärk.

Blir sen middag idag igen, haha vi äter alltid sent.
Men ska äta nu, hörs om ett tag eller nånting sånt :)

shorts + nya böcker


 ca 80 kr/st :)

 
(klicka för större bild)
kolla vad tjock ''Att älska som en porrstjärna'' är, hehe...



ca 80 kr/st :)



Ett par shorts men kan springa omkring i hemma och till affären, ca 80 kr på H&M :)
Hittade inte dom jag hade tänkt köpa, lite surt men antar att vi ska iväg nån fler gång och shoppa så kanske köpa mig ett till par av dom hära shortsen :)

shoppat klart nu

Blev en sväng till varma IKEA för att köpa tavelramar, kom vi ut med nå tavelramar? Hehe nej vi kom ut med, koppar, ett täcke och massa annat som vi inte skulle ha, haha.
Blev en sväng till nån outlet där dom har massor av dyra plagg men inget föll mig i smaken och jag var ute efter ett par shorts och dom hade bara kjolar på dam kläderna, lite surt.

Men vi for till Kista och gick runt på H&M och Gina Tricot i 30 min sen blev det Sushi, sat*n vad gott det var! lite sen lunch och sushi är aldrig fel! ;)
Gick in på Bokia och kom ut med 4 st böcker när jag bara skulle ha en, haha men man fick 4 för 3 så klart man slår till? ;)
Sen fort in på H&M och ta första bästa shorts som fanns och betala och sen åka hem, då var vi less på att vara inne på stan.

Ska ta kort på grejerna så hörs om en stund! :)

12 Juli 2010

God Morgon! :)

Vaknade vid halv 12 och mitt hår var helt konstigt efter att jag använt silvershampoo igår så var tvungen att gå och tvätta det med balsam så nu är det okej igen.
Sitte och kollar på Desperat Housewifes och äter frukost, nice!
Ska ta och fixa mig lite om ett tag för vi ska på IKEA och köpa lite grejer och se ska vi till KISTA för jag ska leta efter ett par shorts och nå tröja.

Men nu börja DH igen så ska kolla på det, hörs om en stund :)


god natt

Har precis sett klart The Perfect Man och druckit 4-5 koppar te, haha är helt besatt av Lipton Rosehip, sjukt gott så kan inte sluta dricka, haha.
Sitter och lyssnar på Bullet For My Valentin och bara tar det lugnt.
Vill se en till film men det blir så jäkla sent då så tror inte att jag gör det.
Ska istället titta efter lite skor, nice med skor vad f*n :)
Är ganska så sugen på nya skor men inte sommar skor utan typ höst skor, hehe käns lite fel att sitta och skriva om hösten när det är 30+ ute på dagarna, men så kan det vara.

Ha det bra, kramen :)

toppless

Idag när vi gick och badade så gick vi till en helt vanlig badplats och jag fick värsta choken när jag ser att 2 st tjejer som är dära solar toppless, har aldrig sett nån sola toppless, ja förutom på film men inte i verkligheten, skulle aldrig kunna sola toppless, skulle tycka det var jätte pinsamt, sover ju med BH vad f*n? xD

Men efter ett tag så kommer en av dom och frågar om jag kan ta ett foto på dom, visste inte vad jag skulle säga så sa bara ''Eh, hehe, ok..??'' så skyndade att ta det dära foto och sen gav jag bara kameran och gick.
Fast jäkligt modigt av dom att sola toppless bland massa folk, om jag skulle göra det skulle det vara typ inne på ett solarium, knappt det, haha xD

Inte varje dag med ser nån sola toppless, haha nu blev alla killar avensjuka, smsade en kompis och han frågade varför jag inte tog kort på dom och skickade en bild till han, då sa jag bara att han var dum i huvudet, haha :)







bilderna kommer från google

film

Har badat klart nu, ser ut som ett russin och mitt skavsårsplåster åkte av i badet, f*n vad äckligt det var, det såg ut som ett av Baltos tuggben som flöt omkring på vattenytan. USCH!
Men nånting som är nästan lika äckligt är folk som badar och tvättar håret och sånt när dom sitter i badet och sen när dom är klara så hoppar dom ut från badet och så har dom fått all smuts igen på sig som har hamnat på vattenytan.
Usch, vet några som gör så.

I alla fall, hade tänk se en film eller nåtning nu, det är ju fotbolls VM men är faktiskt inte intresserad så länge inte Santos eller Ronaldo eller Torres spelar ;)
Haha, ha det!


Mina fingrar just nu ;o

bada

Hade tänk bada nu och lyssna på musik och kanske använda silvershampoo ett tag?
Ska berätta en rätt udda sak sen som hände idag, men berättar sen när jag badat klart :)

videoinlägg



Helt otroligt att jag lägger in det hära på boggen, känner mig jätte töntig som sitter och pratar med en dator.

Filmlista 2010

Komedi eller Drama? Inget av det men om jag måste välja så komedi
Skräck eller Romantik? Skräck ;D
DVD, Bluray eller vhs? DVD
Twilight - serien eller Stieg Larsson - serien? Twilight :)
Beck eller Wallander? Wallander
Bio eller tv? Tv :)
Filmen eller boken? Filmen

Favoritskådespelare? Jhon Travolta, Brad Pitt, Angelina Jolin :)
Favoritregissör? Jag vet ingen, haha  xD
Bästa bok som blivit film? New Moon, dom föjer boken jätte bra :)
Vilken bio kollade du på senast? Eclips
Film eller tv-serie? Tv-serie :)
Vad skulle du helst göra - Skriva bok eller regissera en film? Regissera film såklart :)
Favoritfilm? Triple X

(mer om favoritfilmen)

När släpptes filmen? 2002 :)
Hur många filmrullar ger du filmen (max. 5)? 5! Högsta betyg! ;D
Vem har gjort filmen? Rob Cohen
Om filmen är en serie, vilken är din favoritfilm isåfall? Fösta filmen! Men Vin Disel ;D

Favoritroll i filmen? Xander Cage, grrrr...
Såg du filmen på bio? Nej såg den hemma med pappa :)
Finns filmen i bok? Nej ??? ;s

Och till sist, vilken är din favoritscen i filmen? Allt i filmen! Så jäkla grym film!!!!! :D



11 Juli 2010

Hallå!
Satt uppe till 3 i natt oc kollade film så är lite trött.
Sitter och äter frukost och snart ska vi fara och bada tror jag för det är 30+ ute och solen stekar så man kan ju inte sitta inne idag.
Kommer ta med mig kameran så det kommer massa bilder sen när jag kommer hem :)

Ni får ha det så bra :)


Balto när vi vra och badade sissta :)

en till film?

Nu har jag sett Systrar i jeans 1 & 2, vill verkligen åka till Grekland efter att ha sett Systar i jeans, men min kusin och jag har ju planerat att vi ska fara till Thailand när jag fyller 18 men i Grekland är det ju helt sjukt fint.
Hade tänk se en till film, kanske The perfect man eller nån annan sån dära film :)

Haha ha det! :)

Systrar i jeans



Nu ska jag se Systrar  jeans och äta middag, hörs om några timmar :)

i want the car!









Bilen är ju så jäkla tuff! Det är ju bara att köpa en ''hippie'' bil och sen måla den som Scooby Doo bilen men inuti skulle jag ha vita skinn säten och rött colv, röda väggar och en discokula i taket´, kanske tv i nackstöden och stora basar, haha f*n vad coolt det skulle vara att ha en sån bil, lite status eller vad?? ;D

my blue blue eyes





Kolla in vad blå ögon jag har, skulle vilja ha lite mera havsblåa ögon men då måste man ju fejka men linser, tycker det är sjukt snyggt med havsblåa ögon och giftgröna ögon :)
När jag var liten hade jag havsblåa ögon men nu har jag inte det, konstigt ;o
Min hund hade det när han var valp men nu har han inte det, nu har han brun/röda ögon, cool färg i alla fall :)



Men kolla vad som hände igår, fick väll nån alergisk rektion eller nånting så mina läppar bev jätte stora ;o
Haha blev typ Linda Rosing läppar eller Kissie läppar, började skratta så fort jag såg mig i speglen för såg helt knasig ut med dom dära stora läpparna, har fortfarande lite store läppar men inte lika stor som igår.
Och det värsta är att jag inte ens plutar med läpparna på bilden utan jag slappnar bara av och ändå ser det ut som Kissie läppar, huvva.


tankar











Började tänk helt plötsligt på när jag och Tina och Fanny satt på bibloteket och väntade på att Christian skulle sluta skolan och vi skulle sen och kolla när dom repade.
Hittade nån bok som heter ''Love hurts'' den var helt sjuk!? Det var små serier och varje serie slutade med att nån dog och jag tyckte den var helt sjuk och jag sa det flera gånger att ''den hära är ju helt sjuk!? ;o'' men jag kunde inte sluta läsa i alla fall.
Sen var vi tvungen att kuta till bussen och jag tror det var nå gorm med pengar eller hur det var, jag kommer inte riktigt ihåg hur det var, men vi kom med bussen i alla fall och då vi hoppade av så gick vi till ica och köpte massa fika bröd och dricka och allt gick på 110 kr, kommer fortfarande ihåg ångesten jag hade när jag betalade.
Sen gick vi till snabelhuset och stog utanför och frös arslet av oss men det var en snäll gubbe som släppte in oss och då gick vi och fickade det vi köpt och var jätte nöjda.
Sen kollade vi när Christian och dom repade men efter ett tag slängde dom ut oss från rummet där dom repade och då fick vi ro oss själva och då hittade vi nån grej som körde runt varandra på okej Fanny och Tin aåkte men jag vgade inte, haha men sen när Christian och dom hade repat klart så gick Tina, Fanny och Chritian till KU tror jag det var och jag gick hem och va jätte kissnödig hela vägen så höll nästan på att pinka på mig, haha xD

Kommer ihåg att jag tyckte jag såg ut som blondinbella den dagen, haha :)

10 Juli 2010

Vaknade med huvdvärk idagså vet inte om vi ska ut nånting idag, satt uppe sent i natt så får ju skylla mig själv.
Sitter och kollar lite på Ullared, seriöst de är ju helt sjukt? Typ dollar store fast mcket större och folk köper grejer för nästan 60 000 dära, helt sjukt ;o

Ja men ska vila ett tag till, bra dag för att ha huvudvärk för det är INGEN sol ute!? WHAT!? Det skulle ju vra 30+ idag? ;o

Vampyrer SUGER!



HAHA! JAG DÖR! Kommer enkelt att se den!

Avatar

Försökte se Avatar nyss, såg den 5 min och slog av för att den sög, va f*n är det speciella med den?
Fatta inte ett skit redan från början, kanske ska ta och se i bra kvalitet och inte i nån hemladdad skit?
Men antar att den är lika dålig då.
Fattar inte varför alla säger att den är så bra, nej ingen film för mig. Han som skrev Avatar måste ha rökt på det gjorde säkert hon som skrev Alice i underlandet också men hon gjorde det i alla fall bra.
Nej Avatar var inte bra.

duschat

Har ätit middag nu och direkt efter hoppade jag in i duschen, nu känner jag mig fräsch, hittade mitt silvershampoo också så använda lite av det men tyker håret bli å konstigt när man användt silvershampoo så jag vet inte om det var en så bra ide. Jaja strunt samma.
Hade tänk slå igång en film och se sätta ig på balkongen och se den, så jäkla härligt att ha en bärbar tror jag tar med den hem sen när jag far till mamma, hehe ;)

Ha det! :)

Svampbob vill ha......

-Hörru, varför står du här och dreglar utanför det här långtradarfiket!?
-Jag vill ha röv
-Vad sa du!?
-Jag vill ha röv

RÖV
Jag vill ha röv, RÖV
Jag vill ha röv, RÖV
Jag vill ha röv, RÖV

Vill du a chans på mej, får du inte lukta gott vara sur och söt eller tjej, NEJ
nej nej nej
Du ska ha kraftigt skägg, hårigt bröst och röv som en ladugårsvägg, VÄGG
vägg vägg vägg vägg vägg
Jag tänder på karlar som har grov och bråskig näsa, äldre karlar som bor hemma hos sin mor

Jag vill ha röv, RÖV
Jag vill ha röv, RÖV
Jag vill ha röv, RÖV
Jag vill ha röv, RÖV

Om jag ska gifta mej, så ska det vara med en ungkarl som är GAY
gay gay gay gay gay gay

Nedsuttna gubbrövar, lastbilschaufförer som aldrig säger NEJ
nej nej nej

Jag tänder på karlar som ser ut som Zeb Macahan, och haltna karlar som bor hemma hos sin far

Jag vill ha röv, RÖV
Jag vill ha röv, RÖV
Jag vill ha röv, RÖV
Jag vill ha röv, RÖV
Jag vill ha röv, RÖV
röv, RÖV
röv, RÖV
röv, RÖV
Jag vill ha röv, RÖV
röv, RÖV
röv, RÖV
röv, RÖV
Jag vill ha röv, RÖV
röv, RÖV
röv, RÖV
röv, RÖV
Jag vill ha röv, RÖV
röv, RÖV
röv, RÖV
röv, RÖV

Jag vill ha röv, RÖV
Jag vill ha röv, RÖV
Jag vill ha röv, RÖV
Jag vill ha röv, RÖV
Jag vill ha röv, RÖV
röv, RÖV
röv, RÖV
röv, RÖV
Jag vill ha röv, RÖV
röv, RÖV
röv, RÖV
röv, RÖV

Drottningholms Hundpark













Min vackar hund Balto borta på Drottningholm! :)

hemma igen

Hallå!
Vi for ut till Drottningholm och gick runt i solen medans Balto lekte med några andra hundar.
Solen har verkligen stekt idag men nu är den borta, jag och Balto sitter ute på balkongen och svalkar oss för inne kan man då inte vara för det är för varmt och Balto luktar bajs, hehe nej men han har badat så inteså kul att ha han inne så sitter med han ute på balkongen så han inte börjar pipa för att han är ensam :)

Snart ska vi gå ner till affären och handla lite mat för pappa hr inte handlat innan jag kom hit.
Och shampoot är slut så kunde inte duscha igår så känner mig ganska äcklig om jag säger så men som jag brukar säga ''det är inte så noga'' men shampoo måste man ju ha och så ska jag köpa nå juice för det har inte pappa heller hemma.

Men nu ska vi gå ner till affären och handla lite, kram! :)

9 Juli 2010

Det är sjukt varmt ute och jag sitter inne fortfarande WHAT!?
Måste ut det är så jäkla varmt och solen skiner och är fortfarande värsta blekfisen. :(
Ska ta mig lite frukost och sen ska vi ut till drottingholm! :)

Kram! :)


bild från igår :)

god natt

Sitter på balkongen nu för det blev så varmt inne, ska gå och lägga mig nu för är ganska trött.
I morgon så ska vi iväg till drottningholm och sen måste jag hitta ett par shorts, fick ju hem mina svarta som jag hade beställt men dom var så jäkla korta och jag såg så sjukt blek ut i dom så skickade tillbaka dom, så ett par till shorts måste jag ha.

Måste bädda min säng har inte gjort det än, bra Cissi bra.
God natt! :)






kolla jag har en smile grop på höger sida! :D

Cute



Damn! Jäklar vad söt Kenzas bror är!

swedish girls



Nya sommarplågan? ;)

YES!




klicka för att få den större :)



MEN YES! pp mot 30+! Nice eller vad!? Jag tyckte det var varmt när det ar upp mot 20+ hemma för det blir ju knappt 25+ och så är jag i älskade stockholm där det r upp mot 30+!
Åh vad härligt!

Vitamin Well Everyday





Var nyss och köpte en Vitamin Well Everyday, det är det som är perfekt med stockholm allt är öppet sent :)

varm promenad

Var nyss ute på en kort promenad med pappa och Balto, hade på mig mjukiskläder så höll på att dö lite smått av värmen, haha.
Har inte gjort så mycket mest sett tv och suttit vid datorn och busat med Balto, skit hund.
Det första han gör är att dräggla på mig när jag kommer ner för rulltrapporna på Arlanda, härligt.
Sen fick jag en blöt puss när jag sate mig ner vid den jäkla skit hunden, usch haha :)

Har ett stort glas med apelsin saft framför mig som är ganska så lockande är jäkligt törstig (heter det törstig??) och hade tänk lägga ifrån mig datorn ett tag och sova på soffan....haha nej hade tänk glo på tv ett tag och busa med Balto även fast han är en skit hund.

Ha det!


nice med wbbkamera! :)

(MobilBloggar) är hemma i sundbyberg nu ho...

dsc03459 (MMS)

(MobilBloggar) är hemma i sundbyberg nu hos pappa och Balto :)

8 Juli 2010

God morgon!
Antar att alla andra ligger och sover eller ska gå och läggas sig ;)
Vaknade halv 9 när mamma kom och väckte mig och sa ''Ska du inte gå upp?'' och jag trodde att det var en helt vanlig dag och att jag ÄNTLIGEN skulle få sova ut så jag svarar ju ''Nej :D'' och tror att jag ska få sova vidare men kommer ju på att jag ska fara iväg till kallax idag.

Har tagit på mig kläder nu och ska ta och äta frukost och packa ner det sissta i väskan.
Ni får ha det så bra i Boden och sen när jag kommer hem så ska jag iväg igen med familjen, nice! :)
Skriver när jag landat i Stockholm :)

 
en gammal outfit från i våras :)

packar

Jag hatar att packa, vet aldrig vad jag ska ta med mig och så tar jag med mig grejer jag aldrig använder, nu har jag försökt att packa smart. Pratade med pappa och vi skulle till farfar för han har köpt en ny båt! NICE!! :D Så vi ska ut med den, sen ska vi till Gröna Lund med min kusin och lite folk tror jag, och självklart bara hänga runt i stockholm och shoppa:)
Kommer bli skönt att få komma iväg ett tag, nej måste packa klart nu, godnatt!
Planet går klockan 1 i morgon så måste upp vid halv 9 - 9 om jag ska duscha på morgonen annars tar jag det på kvällen är ju så jäkla trött på morgonen så vet inte om jag orkar göra det på morgonen.





klockan 10,31 på morgonen i khao lak

Har ju läst den ett tag och äntligen har jag läst ut den, den var riktigt jobbig att läsa i alla fall för mig med andra vet jag inte.
Grät flera gånger när jag läste om Max och Charlie och Ulrika som hade dött i tsunamin i thailand 2004.
Började även också tänka på hur jag skulle känna om nån ur min familj dog och då började tårarna spruta ur ögonen på mig.
Det stog massor med saker som gjorde att jag satt länge och tänkte på.
Har alltid varit intresserad av tsunamin om var i thailand 2004 och att få veta hur Pigge (författaren och som det handlar om) hade uppleft det det vart helt sjukt, det stog så sjukt bra och man fick som en bild i huvudet hur allt hade gått till när vågen kom in på stranden och krossade allt i sin väg.
Sjukt sorlig bok men ändå jäkligt bra.

Besök http://ior2007.wordpress.com/ och Piggebloggen.



kolla in det gamla paret som åker iväg på 0:43!




kolla in killen på 0:14!! :o






författaren Pigge som miste sin fru Ulrika och sina två barn Max och Charlie i tsunamin.



hans barn Charlie och Max

Waking The Demon

Sitter och lyssnar på Bullet for my valentin och kollar runt lite på olika hemsidor, är ute efter ett par långa shorts och en klänning.
Lille bror är hära, han och mamma var och köpte glass för ett tag sedan och just nu sitter han och ser nån krigs film, ska sätta mig och se den också för den är ganska bra den heter Patrioten föresten.

Har inte börjat packa än så ska göra det när Lille bror har åkt hem :)


Subway

Varför heter en mackbar tunnelbana?

Subway = Tunnelbana på engelska



Översatt

Tunnelbana. Ät fräscht.

Haha för det första så är tunnelbanor är inte fräscha om jag säger så, och för andra så skulle det nog vara sissta stället jag åt nånting på okej toan är nog sissta stället men nästan lika vidrigt och ''fräscht'' att äta på tunnelbanan som inne på toan.

7 Juli 2010

Hej, fick huvudvärk igår kväll och hade det när jag vaknade också men mådde även också illa, stackars min syster som fick ta över när vi skulle göra frukost jag sa bara ''Ojoj! Ta över!'' och så sprang jag till toan sen lade jag mig i soffan och vilade och lät henne göra klart, tack för hjälpen i alla fall jag mådde skit verkligen! Tack! :)

Sen for vi hem för vi skulle tvätta och så innan jag ska till stockholm, men jag lade mig på soffan och kollade på Desperate Housewifes istället orkade verkligen inte göra nånting. Sitter och ser på Harry Potter och den flammande bägaren nu det var ett tag sedan så tänkte att jag skulle se det, har fått i mig lite kaffe och en macka nu och har bara lite ont i huvudet nu, men ska försöka äta lite mera och kanske ta en till huvudvärkstablett.

Måste ta och packa mina grejer också, HATAR att packa och jag HATAR att flyga! Seriöst så jäkla tråkigt att flyga och sen är det trångt och jävligt, nej flyga är inte kul.
Sitter i alla fall rätt långt fram 5C, brukar sitta vad 3C men var jäkligt seg på att cheka in så 5C får duga.

Ska se klart Harry Potter och sen blir det att packa väskan, sen tror jag att jag ska ut och säga hejdå till min syskon, kommer sakna dom små skitarna :)
Sen måste jag ringa Felicia också vill ju träffa henne också innan jag far :)

Ha det!


Den oranga stolen är där jag sitter :)

varmt

Vaknade klockan 9 idag och gick upp och gjorde amerikanske pannkakor åt resten av folket i huset, ibland är man då snäll eller vad säger ni?
Dom vart super goda, har lovat att göra det i morgon också, haha vad har jag gett mig in på? xD
Lade mig ute på gräset vid 1 och var ute i 30 min sen blev det för varmt så gick in en sväng, sen bar det av till luleå för att hämta nånting till bilen, köpa cyklar och hämta ett tak.
När vi kom hem så hoppade jag direkt in i duschen för höll på att dö för att det var så varmt.

Men nu ska jag ta och vara lite social med dom andra för vi har besök.

Btw åker till stockholm på torsdag nu i veckan och är i 1½ vecka.
Så jäkla härligt att kunna fara till stockholm när jag vill för att jag har pappa som bor dära :)

Ha det! :)

(MobilBloggar) ligger ute i solen med min ...

dsc03457 (MMS)

(MobilBloggar) ligger ute i solen med min mor, kommer väl ligga ute på gräset resten av dagen :)

orangutanger







''yo manneeeeeeeeen''







''im this big!''



''Booo!''



Behöver jag verkligen skriva nånting?
Orangutanger är ju så söta så man smälter, okej jag säger visserligen det till alla söta djur (och med djur menar jag dom med päls, inte insekter och sånan dära läskiga djur :s) vill hålla i en apa innan jag dör, skulle vara så sjukt coolt och kunna säga

''Ah men du jag har fått hålla i en apa, den du.'' ;).

Lite synd att dom flesta aporna är utrotningshotade, dom är ju så söta och borde ju också få leva när det inte är dom som förstör naturen utan vi människor, eller vad tycker ni? :)

Nitar

Pumps

Pumps

Pumps

Pumps


En helt vit/svart outfit med silver detaljer, som örhängen, halsband, armband och så *PANG* skorna kommer ju göra outfiten super tuff! :)

Ajaj ifall man trampar på nitarna!

299 :- på Dinsko

5 Juli 2010

hallå hallå!
Filmen igår var jätte bra, längtar efter nästa film redan! Efter det blev det middag på max, hehe klockan 11 på kvällen
Sen for vi till min låssas pappa och sov dära, blev väckt klockan 10 av min syster, tack för den.... Så har varit som en zombie tills nu. Nu ska vi tydligen äta fruktsallad och jag tål inget som är i den, kul....
Nu ska jag sluta klaga och gå och vara lite social med dom andra, kram! :)

sony ericsson xperia

Jag är så sjukt sugen på att köpa en ny mobil, typ Sony Ericsson Xperia? Den är ju så sjukt cool! :)

'









4 Juli 2010

Hallå hallå! :)

Vaknade vid 1 så gick upp och kollade nån film som gick på 9an ''Angels Fall'' tror jag den hette såg klart den och satt och åt en väldigt sen frukost, ska hoppa in i duschen nu och sen bara ta det lugnt orkar inte göra nånting idag men i kväll blir det bio med min syster, mamma och min låssas pappa, vi ska gå och se Eclipse.
Har ju läst boken och vet ju redan vad som ska hända men jag hoppas på att Bella väljer Jacob istället för Edward i alla fall.

Nej men in i duschen nu känner mig jätte skitig, haha ;)

blade

Hallå! :)

Har suttit och sett Scary Movie 2 efter det började Blade så sitter och ser det också, snart kommer mamma hem med lite thai mat också NICE! Haha mamma ringde nyss och då satt jag och kollade på The Grudge 2 medans det var paus och jag höll på att skita ner mig, vågar inte se den filmen själv för tycker den är sjukt läskig.
Kommer ihåg när jag fyllde 12 (?) så var det jag och ett par kompisar som satt och såg den och alla var skit rädda efter det, hade mardrömmar i flera veckor och vågade nästan inte vara själv i huset, stackars lilla rädda jag, haha :)

Men nu ska jag gå och se klart Blade, god natt! :)

what?!

Vars var alla? Det var ju helt dött borta på aliven?
Ringde mamma för att säga att jag och Felicia gick hem och sa att det var dött borta på öltälten också?
Jaja åkte upp mina 3 sissta biljetter och nu ska jag se en film och ha lite smått tråkigt.
Ha det bra! :)

Boden Alive

Felicia smsade nyss och sa att hon mådde skit men hon vill tydligen ut i alla fall, tror inte det blir så länge efter som att hon mår lite dåligt men vi ser ju som sagt hur det blir, vi ska förbi max så Felicia ska äta nånting och sen blir det att gå iväg till Boden Alive! :)

fixar

Har precis ätit middag, vitlöksbröd och rostbiff och potatissallad, mums :)
Ska ta och börja fixa mig för Felicia är på väg hem från Piteå hon skulle bara hem och byta kläder och sen kommer hem hit och sen blir det Boden Alive! Tror inte det blir så sent idag men vi får se hur det blir.
Hörs om en stund! :)

the pen







Finns att köpa på GodisArenan för ca 80 kr tror jag det var.
Lite inpuls köp bara ;)

blåsor

IFALL NI INTE GILLAR FÖTTER SÅ KOLLA INTE PÅ BILDEN! :)






Hehe fint va? Har satt på Compeed nu så känner inte så mycker men utan skulle det nog göra ganska ont.
Tappade känseln efter ett tag igår och när jag kollade ner på mina fötter så var dom blodiga och mysiga, huvva :/.
Då blev det en sväng till röda korset så dom fick plåstra om mina hälar, det hjälpte inte så mycket om jag ska vara ärlig men det gjorde så det slutade blöda lite :)

3 Juli 2010

Hallå! :)

Har precis ätit frukost, alltid nice med jordgubbar och kaffe på morgonen, känner mig lite sliten sen igår men hade så jäkla kul. Igår så satte jag på skavsårsplåster på mina hälar och ifall jag ska säga exakt vad jag sa när jag vaknade så var det faktiskt ''OMG!'' för har sjukt stora blåsor på hälarna nu visar sen!

HAHA! Vet ni vad jag nyss gjorde! Jag började tänka på vars f*n jag hade mina 3 biljetter som blev kvar sen igår och jag tänkte att jag säkert hade kvar dom i Flisans jacka men då kom jag på att jag hade ju satt dom i bh'ån och där var dom, haha!

Nu ska jag gå och kolla ifall det fins nånting att se på tv'n för har verkligen ingen lust att sitta vid datorn nå mera just nu, haha ;D

Skiver mera sen!
Kram!

hemma efter boden alive

Aj säger jag bara, har sjukt ont i fötterna och det bara pumpar ut blod i hälarna, okej missförstå mig inte nu för jag har bara fått FETA skavsår på fötterna så det har börjat blöda.
Har i alla fall haft en super kväll med Flisan och massa folk, har 3 biljetter kvar som ska användas i morgon tror jag skulle dit med Flisan igen men är inte säker, annars så drar jag med mig Tina :)

Haha, vet ni vad som hände när vi åkte virvellvinden? Jag Felicia och Tina hade precis betalat och kommer Tom och frågar ifall han får åka med oss och det får han ju så han kommer och så sitter vi dära och väntar på att dom ska komma och betala för Tom men dom kommer inte och virvellviden börjar åka, haha! Och sen var det en sjukt rolig kille som stog vid oss hela tiden och snurrade och så gjorde han miner och sånt så vi satt dära och skratta och hade jätte roligt :)

Sen var vi iväg på nått disco men det kan jag väl inte kalla det, haha det var ju dött vad f*n! Dom valde ju världens sämsta helg för det dära om jag säger så ;)

Men sen när klockan började närma sig 01:00 så ringde mamma och sa att jag skulle komma, så då sprang jag in på en bajjamajja (haha! fyf*n vad äckligt men vad fan xD) och kissade, sen gick jag och mamma och min låssas pappa och åt vietnamesisk mat, sjukt gott! Älskar asiatisk mat! :)

Nu ska jag gå och tvätta av mig sminket och borsta tänderna sen sova är ganska så trött om jag säger så :)
Här får ni lite bilder från ikväll i alla fall :)

God Natt! :)



Flisans kompis Kerstin, Flisan och jag, som ni ser gör jag en ganska rolig min men det var för att jag skulle säga ''vänta'' för både jag och Flisan tog en bild och min var lite efter så ifall ni undrar över den konstiga minen på mig så är det därför xD













Haha precis när vi hade tagit dom hära 3 sissta bilderna på mig och Flisan så kom det 2 tanter som frågade ifall dom fick sitta med oss, seriöst dom var skit coola ju, sjöng med till Black Eyed Peas - I Got A Feeling, seriöst dom åkte alla åkattraktioner, haha skit coola xD

(MobilBloggar) boden alive med Flisan!:-d

dsc03440 (MMS)

(MobilBloggar) boden alive med Flisan!:-d

Paranormal Activity 2

Hoppas 2an blir bättre än 1an :)



Det tror jag i alla fall :)

solen hatar mig :(

Hade precis dränkt mig i solskyddsfaktor 30 och lagt mig på balkongen och så går solen i moln, den gör alltid så :(
Det är tydligen meningen att jag ska vara blek :(

Har fortfarande ont i magen och i huvudet, så känner mig inte så taggad för ikväll men tror jag far ut i alla fall, Boden Alive är 1 gång om året och det roligaste som händer i Boden så klart att man ska dit minst 1 gång :)
Ska vila ett tag till och sen får vi se :)

2 Juli 2010

Hallå hallå :)
Vaknade med illamående och huvuvärk så dagen startar ju jätte bra, hehe.
Får hoppas att det går över innan Boden Alive ikväll, annars blir jag lite lessen i ögat.

Kunde inte sova i natt så somnade inte fören kanske vid halv 5 tiden och vaknade klockan 6 men somnade om och sov till 11 var vaken en stund se somnade jag om och sov till halv 1.
Sitter och äter frukost nu i alla fall får hoppas illamåendet slutar nu i alla fall, ska ta en Alvedon och sen lägga mig och vila ett tag, så vi hörs om ett tag antar jag :)

Kram :)

''men vad gör jag?''

Så lät det för typ 10 sekunder sedan när jag råkade slänga min mobil i golvet eller ja den hoppade ur min hand, haha.
Sitter och ser Sex And The City och det ända jag kan tänka på är Boden Alive och Gröna Lund, asså varje gång jag varit på Gröna Lund och jag ska sova så är det som om hela sängen är en vatten säng och det är som att man är på vågor, skit läskigt, haha! Är det fler än jag som känner så när man ska sova? Tycker det är gansak obehagligt, men sen börjar jag alltid tänka på hur det kittlas i magen när man sitter i tex FrittFall och paniken då det käns som att man flyger, älskar det, jag blir som rädd men ändå inte, haha :)

Ska se klart Sex And The City nu, kram :)


hemma

Hallå kom precis in genom dörren, antar att ingen är hemma nu utan är ute på Boden Alive ska ju som sakt ta det i morgon och på lördag istället för idag :)
For iväg med mamma och min lilla kusin till min låssas pappa för min kusin ville leka med min låssas syster så dom gjorde det ett tag och så åt vi middag och sen skjussade vi min kusin hem, sen iväg till Systemet och sen ut till min låssas pappa igen, har varit dära till för kanske 30 min sedan då vi for och handlade kaffe och chips.

Om jag säger så, så är det lite surt att sitta vid datorn när alla andra är ute på området och har kul, haha men blir nog roligare för mig imrogon när jag kommer längta till i morgon så mycket idag, haha :)
Hoppas ni hare kul i alla fall, åk lite extra åt mig eller haha ni kommer nog se det hära i morgon, men jaja.
Ska se en film nu och försöka att inte tänka på Boden Alive, kram! :)

(MobilBloggar) sitter och äter glass och s...

dsc03432 (MMS)

(MobilBloggar) sitter och äter glass och ser barnprogram med min lille bror bloggar mer sen när jag kommer hem :)

Desperately Seeking Susan





Tycker skorna som är med i filmen Desperately Seeking Susan är så grymt coola, eller ja kläderna som Susan (Madonna) har på sig i filmen är ju helt s.j.u.k.t coola, åh vill typ leva på den tiden så jäkla coola kläder och gaah!
Har i alla fall hittat ett par skor som liknar dom skorna lite, dom finns att köpa på have2have.se :)

Klicka för att förstora bildenKlicka för att förstora bilden
Klicka för att förstora bildenKlicka för att förstora bilden
Klicka för att förstora bildenKlicka för att förstora bilden

Kanske inte så jätte lika men dom är i alla fall jäkligt snygga dom också och dom påminner lite om dom i filmen som sakt :)

1 Juli 2010

Hallå :)
Vaknade för kanske 20 min sedan så är ganska trött om jag säger så.
Idag så blir det en lugn dag för kommer nog inte gå till Boden Alive området idag utan jag tar det i morgon och på lördag istället men ni som ska dit idag hoppas ni får det kul :)
Ska ta mig lite frukost nu, kram :)


love this picture! :)


ett tips, ta inte skinnjacka det blir SJUKT varmt, haha :)


Var ju tvungen att köpa mig ett armband som minne, mitt är det blåa det svarta och det gula är mammas, vart f*n har jag satt dom armbanden?? :o

goden natten!

Nu blir det att sova eller jag ahde tänk se Fashion ett tag och sen sova rättare sakt, haha :)
Seriöst Fashion måste vara världens bästa mode program, love it! Och det finns att se GRATIS på svt play och gratis är alltid bra, haha :)

God natt :)

RSS 2.0