They say that if you love someone, let them go to see if they come back. But let's face it, if you really love them, you're not letting them go.Hello!
Sitter ännu en gång hemma hos min kusin och myser i kväll, i morgon blir jag upphämtad här av Amanda och så far vi till Tess och Niklas och hälsar på dom :)
Ska ''ge'' dom tavlan (dom köper den av mig ^^) och förmodligen mysa med deras lilla son medans jag är där :)

Är så jäkla glad att folk vill köpa tavlor av mig inte bara för pengarna utan även för jag tycker det är så grymt kul att måla och jag kan sitta i flera timmar och bara måla och måla! Trodde jag bara suttit i ca 3 timmar och målat Tess och Niklas tavla men det var visst en hel dag, hehe (a)
Glömmer helt bort tiden och att få sitta och måla och ha hög musik på som man kan sjunga med i, god damn då mår jag bra! :)

Luleå Hockey TavlaSen jag vaknade i morse har suttit och målat denna tavla till Tess och Niklas. Gode ont jag har i ryggen, knäna och armarna men jag är riktigt nöjd och det hoppar in pengar snart på kortet/plånboken så det är ju  kul :)
Nästa projekt blir att måla en tavla till deras lilla son, men inna jag kan börja med den så ska jag fara förbi Tess och Niklas med LHF tavlan och så ska jag och Tess sätta oss ned och så ska hon få vara med och skissa upp tavlan och visa hur hon vill ha den :)

älskade du!är hos min fina kusin och tar det lugnt. Har blivit ett litet ''lan'' här med kaffe och fruktsoda mys på hög nivå!
Nu ska vi mysa ner oss och se film och bara prata om allt mellan himmel och jord! :)

du och jag genom allt, vi delar allt med varandra och vet allt om varandra och jag vet alltid vem jag kan vända mig till när jag behöver någon, vi behöver inte ses eller höras varje dag men ändå är vi så nära varandra, du är som den stora systern jag aldrig fick, älskar dig ♥

I snart 17 år har vi varit som systrar, delat massor med varandra och jag är så glad att jag har dig. Kommer ihåg förut när alla trodde att vi var systrar för vi är så lika varandra, nu vet ju alla att vi är kusiner men jag ser dig inte som min kusin. Du är min vän, min familj, min stora syster men ändå min kusin. Jag tror ingen kan förstå vårat band till varandra, våran relatation, det kan bara vi och jag tror ingen i våran släkt har en sådan här bra relatation med någon i våran släkt förutom vi. God damn jag älskar dig kära kusin! :')

There's nothing more attractive than confidence, once you see your own beauty, so will everyone else.Har umgåtts med en fin vän idag bid namn Frida. Massa snack och skratt, god damn I Love U :)

Först blev det en sväng till tågstationen och ''rädda'' Moa innan hon skulle med tåget. Sen var det bara att gå upp till Rönnbäcks och vara med filuren på bilden ↑, snacka och skratta innan vi gick upp till Linn och Fredrik och hälsade på :)
Nu blir det att se Divine secrets of the ya-ya sisterhood och sen sova :)

5 April 2012

Hello!!

Är på skolan med Moa, Emma och Erika. Mycket att göra, nej...
Vi sitter mest och kolalr facebook ch bara lallar på, helt okej. Vill åka hem eller nått och måla och bara dunka musik men tror jag drar iväg någonstans och umgås med någon :)

Btw ni kommer nog märka att Alex kommer försvinna typ helt från bloggen eftersom vi gjort slut och bestämmt oss för att bara vänner och det känns faktiskt bra om jag ska vara ärlig :)
Han kommer alltid ha en plats i mitt hjärta eftersom han var min riktiga första kärlek, men jag hoppas vi kommer kunna umgås någon gång i framtiden och vara vänner :)
Han är en super fin kille som jag verkligen tycker om men vi funkar inte att vara tillsammans. Visst är det lite jobbigt just nu men det är inget konstigt att det är det. Kommer fortfarande bry mig om han och jag hoppas han har det bra och att det funkar nu att vi är vänner för vill ju inte mista han som vän :)
You decide who you are, not society

lördagens kläderHehe klart man tar foto inne på en toa?? ;)

2 April 2012

Hallå!
Vaknade för ett tag sedan och just nu sitter jag och ser One Tree Hill och äter frukost. Jag är ledig idag så jag hade tänk städa mitt rum, göra skolarbete och se klart säsong 7 av One Tree Hill :)
Hoppas på att jag hinner klart alla grejer innan onsdag för då är jag ledig på Torsdag ellerhur det nu var...
Hehe bra att man håller koll! Får ta och skärpa mig nu ;)

Godmorgon förresten! :)

1 April 2012

Hej allihopa. Vaknade vid 9 idag och låg kvar väldigt länge och halv sov.
Har inte gjort nått speciellt idag, hjälpt mamma och syskona att handla mat. Bakat långpannekaka och sett One Tree Hill samt druckit massa kaffe.

Just nu sitter jag hemma hos Alex och han är ute och hugger ved. Ska snart gå och rota lite i deras kök efter nått att äta för hann inte äta middag eller ja jag hade verkligen ingen matlust men nu kurrar magen som tusan. Kanske betsäller pizza!!?? Fast nej, först gå och rota lite i deras kök. Hehe :)en bild från april förra året :)

RSS 2.0