Dagens



Ser arg ut på bilden men är inte det.

Har i alla fall sprungit omkring i prassel byxor och ett skönt linne samt mjukis sockar. Lite ledigt och mysigt när man ändå ska städa och ha sig hela dagen :)

Nya tavlan

 
 


Den här tavlan har jag gjort åt min fina pojkvän och hans son. Mest åt Liam då.
Har andvänt mig av Akrylfärg i nyanserna Prussian Blue Hue (Det mörka) och Powder Blue (Det ljusa).
Ramen har först varit svart men målade den med Powder Blue färgen och limmade fast hela ramen på duken.
 
Texten ska vara lite slarvig och sne så att det ska se ut som ett barn har skrivit på tavlan.
Är riktigt nöjd med mitt arbete med den här tavlan.

30 September 2012

Hej! Idag är det städ och tvätt dag hemma hos mig. Städar mitt rum från golv till tak, byter sängkläder, hänger ut sängkläderna på vädring osv osv.
Tvättar mina kläder och gör mig redo för en ny vecka.

Skönt att ha bestämda dagar då man städar och tvättar. Nog för att tvättmaskninen går nästan varje dag men Söndagar är den dagen då vi i familjen kastar in massor av tvätt i maskninen och låter den gå från klockan 8 på morgonen till ca 11 på kvällen.

Vaknade vid 11 idag och slängde i mig frukost sen tog jag min kaffe kopp och gick in till mitt rum och spelade MW3 i ca 2 timmar. Tiden bara flög förbi. Nu har jag dock börjat städat mitt rum och snart ska jag fara en sväng på stan och köpa ramar och lite färg så jag kan göra klart min tavla :)

Vad gör ni en sådan här regnig Söndag? :)

Godnatt!

 
Känner hur ögonlocken blir bara tyngre och tyngre hela tiden så slår igång en film och hoppas på att somna i en bra tid och få sova en stund i morgon. Hade tänkt måla klart min tavla + köpa lite målar grejer. Är taggade på att börja kladda med färg igen!
 
Nej nu kom jag in på någonting helt annat så avslutar mitt inlägg nu.
Godnatt!

Önskerubrik

Ni som läser Kenzas blogg kanske har sett att hon börjat med någonting som heter Önskerubrik. Tyckte det var smart och hade tänkt börja med det jag med.
Dock kommer jag fråga mina kompisar vad dom tycker att jag ska skriva om förutom min dag osv :)
 
Vad tycker ni? :)

Jag och min man

 
 

Liam Engström

 
 
 
Lill hjärtat. Saknar honom så mycket. Han var så söt förra gången (Alltid såklart) för han tog sin Farmors skor och skulle gå omkring i dom. Haha gulle! :)

Shoppingen

 
Pyjamas byxor
 
 
Två stycken bodys till Liam.
 
 
En halskrage, en mössa, vantar och raggsockar.
 
 
Kass bild, men som ni kanske ser är det två stycken mjukisbyxor.
 
 
Mappar till skolan.
 
 
Fick dock detta av mamma, tvättvantar och myssockar
 
 
Mascara, dom bästa jag vet!!

29 September 2012

Hejsan!
Kom precis hem efter en shopping runda på stan med mamma, åkte även förbi min lilla kusin som har tjatat efter mig i 3 veckors tid. Hon är galen i mig men hon är som en lillasyster för mig för när hon var nyfödd så sprang jag alltid iväg till min moster och var med min kusin och tror det sitter kvar lite. Dock är jag inte lika mycket hos dom som jag var då men försöker träffa hennes så mycket jag kan :)

Robin ringde och väckte mig idag vid 10 tiden så då gick jag upp och drack kaffe och såg TV med min lillasyster. Sen när jag hade tänkt klä på mig vardagskläder så kommer Robin helt plötsligt in i mitt rum. Blev helt chockad men super glad. Han och hans pappa stannade en stund och drack kaffe och pratade en stund innan dom for tillbaka till Robins pappa.

Kan lägga upp bilder på det jag köpt om en stund, måste bara se klart Sons Of Anarchy är mitt i ett avsnitt. haha, kram på er! :)

28 September 2012

Hej!
Sitter och pratar med Robin i Skype och kollar på lite kläder till mig. Är shopping sugen men hittar inget jag vill ha? Hittar bara kläder till Robin och Liam men har sagt till mig själv att inte köpa massa grejer till dom även om jag vill det. Ganska svårt att inte låta bli, vill göra så mycket för dom och vill köpa massa saker men man kommer inte långt på 1050 kr...

Har inte haft orken eller lusten att blogga fören nu.Skolan och praktiken tar upp all min tid och när jag kommer hem till Robin vill jag bara lägga mig i hans famn och vila för jag är så trött. Har hänt endel saker också som tar på en och som jag inte kan skriva på bloggen för det är personliga saker.

I helgen är jag i alla fall hemma hos mamma och pappa, hade en sådan hemlängtan och mamma ville att jag skulle komma hem så kommer vara hemma till på Tisdag sen far jag hem till Robin igen.
Ska bara ta det lugnt i helgen och måla samt sätta upp tavlor, kanske rensa garderoben och sådana saker. Känner att det behövs.

Tänkte bara uppdatera er lite snabbt innan jag ska sova. Så öhm ja godnatt!

20 September 2012

 
Hallå där.
Ledig hela dagen idag då. Började min morgon med kaffe och en massa prat med min svärmor. Började fixa oss vid 11 tiden för att åka in till stan och möta upp Robin. Skulle på ''Hemligt uppdrag'' och det gick ganska bra tycker jag. Nu får vi bara vänta och se vad som händer.
 
For hem och började att städa och diska. Kokade macaroner och värmde köttfärsås från igår till mig och Robin. Satt sedan och snackade med min svärmor medans jag drack kaffe.
 
Har så tråkigt och jag har redan städat, har bäddat min och Robins säng, Liams säng och nu vet jag inte vad jag ska göra. Har inte nå att göra!! Ska se om jag får Robin att hjälpa mig att möblera om, haha vad är det med mig och städa och flytta på saker. Jag orkar inte med mina idéer ibland....

19 September 2012

Hej.
Trodde min rygg skulle gå av idag på Praktiken. Tur att man har så shyssta arbetskompisar som tvingar en ta Ipren och gå och vila i vilorummet. Det blev lite bättre då men känner att jag fortfarande har lite ont. Hoppas på att det blir lite bättre i morgon. Dock är jag ledig hela dagen för på eftermiddagen ska jag, Robin och svärmor på äventyr. Men ni får inte veta för det finns så nyfikna människor som läser min blogg ;)

Har precis gjort klart mina läxor, seg som jag är gör jag allt i sissta minuten. Men som jag brukar säga ''Bättre sent än aldrig''. Kommer ihåg när jag sa det till en gammal lärare för några år sedan, gu vilket liv det blev då. Kom försent till alla lektioner och då sa jag det. Dryg unge som man var då ;)
 
Nu ska jag nöta lite Sons Of Anarchy säsong 5!!!!

ny duschad

Har precis kommit ut från en dusch och sitter nu och målar naglarna. Dom blir röda den här gången.
Ser även en film och Robin spelar nå spel med sina kompisar. Älskar tröjan jag har på mig (bilden) det är Robins och den sitter som en smäck, eller ja den är lite pösig i midjan men annars sitter den as bra. Känns lite konstigt att ha på sig rosa, är inte en rosa tjej men den här tröjan är så grymt skön! :)

Ska fortsätta se filmen och måla naglarna och vänta på min svärmors man som ska göra middag, hoppas jag. Haha annars tvingar jag Robin ;b

18 September 2012

Hej. Landade precis hemma hos Robin.
 
Igår morse när jag vaknade så hade jag så fruktansvärt ont i ryggen så jag trodde den skulle gå av. Kämpade iväg till skolan och efter ca 10 min så ringde jag i panik till mamma och sa att hon var tvungen hämta mig.Hon kom direkt och hämtade upp mig och sen åkte vi till vårdcentralen och jag fick lämna prover. Dom förstod inte vad det var men jag går i alla fall på pencilin just nu och om jag får feber kan jag ha infektion i njurarna....
Kul jävla liv...
 
Ryggen gör förbannat ont och jag lider hela tiden men tacka fan för alvedon för det hjälper sjukt mycket.
 
Det mest komiska är att Robin också har lika ont som mig och har varit hemma från skolan i två dagar nu. Stackare, ska tvinga iväg honom till vårdcentralen så han kan få lite hjälp för det går ju inte om han ska ha ont i ryggen hela tiden och nu i helgen när han ska ha Liam så blir det nog inte så kul när Liam vill kramas och bli buren hela tiden. Gulle ungen :)
 
Nu ska jag plugga lite och skicka in massa uppgifter till min svenska lärare.
Kram på er!

Godmorgon

Godmorgon!
Jag, Robin, min svärmor och hennes man har precis ätit frukost och snackat en massa. God damn vad jag älskar den här familjen! Känner mig hemma här, precis som jag är hos mamma och pappa hemma i Boden. Så skönt att jag träffat en sådan bra kille med så underbar familj och underbar son.
 
Nu ska jag gå och borsta tänderna och höra med Janita om vi ska åka och träna eller om vi ska ta det i morgon.
Känner mig så seg idag men om hon säger att vi ska fara så far vi nog i alla fall, känner att jag behöver bygga upp muskler. Förlorar ju varje gång jag och Robin ska brottas, lovar att han fuskar på nått sätt! ;)
 
Kram på er!
 
 

16 September 2012

Hallå.
Jag och Robin kom precis hem efter en kväll hemma hos Janita med våra kompisar.
Satt och pratade och lyssnade på musik, åt vitlöksbröd och hade det bara jävligt bra.
Nu ska jag tvinga Robin att se en film med mig men tror vi båda är för trött så vi ser ju hur det blir med den saken.
 
Godnatt på er

M3AndMyself

 
Min karl har skaffat sig blogg!! Är typ stolt över honom! Har tjatat hur länge som hellst på att han ska starta en blogg och äntligen har han gjort det!
 
Klicka HÄR för att komma till hans blogg! :)

15 September 2012

Hallå!
Tänkte att jag skulle starta upp bloggen igen och ge det ännu en chans? Händer ganska mycket i mitt liv just nu, dock privata saker som jag inte kan ta på bloggen för det finns så nyfikna människor. Men kan ju skriva runt det? :)
 
Är faktiskt hemma hos min mamma och pappa nu. Var ett tag sedan jag var här, har ju börjat bo hos Robin nu eftersom att det är närmare till skolan, kompisarna och praktiken. Men känner att jag ändå inte kan flytta hemmifrån ännu. Är lite mammig fortfarande. Men i kväll åker jag tillbacka till Robin och stannar i ca 1 vecka.
 
Kramis! :)
 
 
 

Lite Om Mig

 
 

UTSEENDE

[X] Jag är kortare än 175cm.

[ ] Jag blir lätt brun.

[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.

[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.

[ ] Jag har en tatuering.

[ ] Jag har haft/har tandställning.

[X] Jag har glasögon/linser.

[X] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.

[x] Jag har mer än två piercingar.

[X] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.

FAMILJ

[X] Jag har svurit åt mina föräldrar.

x[] Jag har rymt hemifrån.

[] Jag har blivit utslängd hemifrån.

[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.

[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.

[X] Jag vill ha barn nån dag.

[] Jag har barn.

[] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB

[X] Jag studerar.

[ ] Jag jobbar.

[X] Jag har somnat i skolan/jobbet

[X] Jag har missat mer än en vecka av skolan.

[X] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.

[] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER

[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.

[] Jag har pissat på mig av skratt.

[X] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.

[X] Jag har gråtit av skratt.

[X] Jag har limmat fast min hand i något.

[X] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.

[] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

RESANDE

[X] Jag har kört mer än 300km på en dag.

[X] Jag har flugit.

[] Jag har varit i Ryssland.

[] Jag har varit i Kina.

[] Jag har varit i England.

[] Jag har varit i Japan.

[] Jag har varit i USA.

[ ] Jag har varit i Afrika.

[] Jag har varit i Asien.

ERFARENHETER

[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.

[X] Jag har sett en fallande stjärna.

[X] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.

[] Jag har körkort.

[X] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.

[X] Jag har sparkat en kille mellan benen.

[] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.

[X] Jag har lekt sanning eller konsekvens.

[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.

[x] Jag har krockat i en bil.

[X] Jag har medverkat i ett skådespel.

[X] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.

[X] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.

[X] Jag har sett norrskenet.

[x] Jag har suttit på ett tak på natten.

[X] Jag har aprillat någon.

[X] Jag har åkt taxi.

[X] Jag har ätit sushi.

[ ] Jag har åkt snowboard.

[x] Jag har kört skoter och har skoterförarbevis.

FÖRHÅLLANDEN

[ ] Jag är singel.

[X] Jag är i ett förhållande.

[] Jag är förlovad.

[] Jag är gift.

[] Jag har varit på en blind date.

[X] Jag saknar någon just nu.

[] Jag är rädd för att bli övergiven.

[] Jag har skiljt mig.

[] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.

[] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

ÄRLIGHET

[X] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.

[X] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.

[x] Jag har smugit ut utan lov.

[X] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.

[X] Jag har fuskat i ett spel.

[X] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER

[] Jag kan inte svälja piller.

[] Jag har blivit diagnostiserad med depression.

[] Jag tar mediciner mot depression.

[] Jag har anorexi och/eller bulimi.

[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.

[X] Jag har vaknat gråtande.

[X] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN

[x] Jag är rädd för att dö.

[X] Jag hatar begravningar.

[x] Jag har sett någon dö.

[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.

[] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM

[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.

[] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.

[X] Jag har egen TV.

[X] Jag har egen dator.

[ ] Jag äger många dyra designerväskor.

[X] Jag äger något från H&M.

[] Jag samlar på serietidningar.

[] Jag äger något från Benetton.

[] Jag äger något jag köpt på E-bay.

[] Jag äger något från Diesel.

SLUMPVIS

[X] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.

[] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.

[] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.

[X] Jag ser på nyheterna.

[] Jag dödar inte insekter.

[X] Jag svär ofta.

[x] Jag sjunger i duschen.

[] Jag är en morgonperson

1 September 2012

Hade jag skrivit det här inlägget för ca 2 år sedan hade sångaren och gitarristen i Tokio Hotel fått ett eget inlägg. Grattis till dom båda i alla fall, Tokio Hotel är fortfarande en stor del i mitt liv.

Vaknade vid 09:00 tiden idag och åt frukost med min älskade familj. Vid 12:00 stack vi iväg till Luleå och köpte gymkort och jag köpte 2 nya jeans. Känns skönt att ha lite mera jeans nu, börjar tröttna på dom jag har....
Dom är korta i benen nu och börjar bli lite nötta, hade så brottom när jag köpte dom så hann inte tänka på att dom redan var lite korta i ´benen och nu när jag växt lite mera så har dom blivit kortare och dom sitter löst i midjan och runt rumpan så kände att det var dags att köpa nya :)

Nu sitter jag hemma hos Robin och väntar på att min plattång ska bli varm. Ska fixa håret inför kvällen, dock blir det bara plattat för har inte med mig min volym master...

Kram på er!
RSS 2.0