Vad gör vi tjejer när vi är ensam?

Saker som killar inte vet om, och antagligen aldrig kommer få reda på heller, förens NU!

1. Vi gråter till gamla Disneyfilmer, hejdlöst. Ja, det var ledsamt för 10 år sen när Micke blir lämnad i skogen av sin ägare i Micke & Molle-filmen. Och det är fortfarande lika sorgligt nu, faktiskt.



2. Tänker. Ja, vi tjejer tänker mer på killar mer än vad vi vågar erkänna eller säga till någon. Och nu menar jag inte på det sexiga sättet, utan vi kan inte låta hjärnan vila från killar en enda sekund. Vad gör han nu? Vad tänker han på? Saknar han mig också? När ringer han? Vill han träffas imorgon? Tänker han på mig ocskå? Ja. Och somsagt, det vi säger till er - är bara hälften av det vi egentligen tänker och menar. Vi är rädda för att verka för jobbiga, så därför håller vi undan väldigt mycket. Saknar vi någon, och säger det till honom - då förstår han inte HUR stor saknanden är. Älskar vi någon, och säger det till honom - så kommer han ALDRIG någonsin förstå hur mycket. Vi tjejer tänker jämt och ständigt, och kanske lite för mycket ibland.



3. Vi dansar och sjunger nästan hela tiden. När vi står i duschen, när vi gör frukost, när vi går till bussen. Jag menar, det SVÄNGER ju att dansa och sjunga till "singel ladies" när man fönar håret. Det gör det allra vardagligaste, så jävla roligt ju!



4. Tittar på porr. Japp, there - i said it! Varför i hela världens namn har folk fått för sig att pornografi är en "killgrej"? Tjejer är också sexuella varelser som gillar att titta på snusk. Vi alla har gjort det och kommer antagligen göra det hundra gånger till. Punkt.



5. Jag måste erkänna att vi tjejer inte heller är så oskyldiga, vi klagar på killar som stirrar på våra bröst när vi försöker få en syl i vädret. Men, to be honest - vi är inte bättre själva faktiskt. Vi klär av er med blicken, hela tiden. Och om vi inte gör det, så kan vi inte sluta tänka på era stora fötter. För you know - big feets, big ... ? Ja, ni fattar. Som sagt. Sexuella varelser var ordet.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0