10 Oktober 2012

Hej sitter på jobbet juts nu och har lite rast. Det är lugnt i huset idag men senare på eftermiddagen så kommer det kring 60 personer tror jag det var.
Sitter just nu och smälter maten och läser om pappans rätt till umgänge till sitt barn. Viktigt att veta just nu känner jag, hittade några bra sidor som jag tänkte länka. Familjerättens hemsida är det ingen idé att gå in på och kolla för de är bara på mammans sida och det är fel! Det säger även advokater och domstol, familjerätten kan man kasta i soporna tycker jag.
 
Här är några bra sidor som man kan läsa på.
 
http://pappansrattigheter.blogspot.se/
 
http://www.pappamanualen.se/
 
http://www.skanskan.se/article/20110416/LUND/704159758/-/lagandring-i-sikte-for-pappors-vardnadsratt - detta är dock bara en tidning som skrivit lite om förbättringen som pappa.
 
 http://www.facebook.com/PapporsRatt - Gå in på facebook och gilla!
 
Som ni vet är jag tillsammans med Robin som har ett barn på 17 månader och jag har fyra extra syskon så jag har varit ganska angagerad i att veta mer om både mammans och pappans rätt till sina barn. Sen är det ganska bra att veta också till senare i livet då man kanske får barn själv och kanske hamnar i en sitvation där det är konflikt mellan föräldrarna om barnet. Det viktigaste att tänka i detta fall är ''Vad är bäst för barnet?'' och att man gör så att inte barnet kommer i kläm eller används som ett vapen för att den andra föräldrern ska få som DEN vill. 
 
Det värsta jag vet är när barn kommer i kläm och används som ett vapen och till och med vänds emot sin egen föräldare av den andra parten. 
 
Nu är min rast slut så ska fortsätta jobba men hoppas ni fick någonting att tänka på! :)
KRAM
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0