15 Mars 2013

Var ska jag börja?
 
Dagen började med att få vakna upp i min karls famn och gosa med honom. Älskar att vakna upp med honom på morgonen och vi kan ligga kvar i sängen och bara kramas, det bästa som finns typ (förutom då han slutar babbla på kvällarna och jag äntligen får sova, haha). Gick upp och gjorde mig klar för att fara in till stan klockan var då vid 11 men inte fören vid 13 tiden började jag masa mig in till stan... fattar inte varför jag ska vara så sölig då jag är ledig. Träffade Emma en stund innan min buss till Boden skulle gå så stod och snacka med henne ett tag.
 
Har suttit i telefonen hela dagen och ringt om jobb och praktik i 3 dagar så är väldigt less på att prata i telefonen nu. Har även suttit några timmar och babblat med mina kompisar och min fina Pumba som ville snacka en stund. 
 
I morgon blir det dock inge sovmorgon,  ska åka och hälsa på mormor och sen hänga med min fina Fridolf som jag inte varit med på super länge. Nu ska jag se en film, försöka få tag i min karl om han inte sover och sen ska jag själv sova, godnatt på er.
 
 
Haha hatade dessa puss bilder förut, stör mig fortfarande lite på dem men vad tusan, en ''fjortis'' bild här och där skadar inte. Ta med en nypa salt va?


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0