29 Maj 2013

Läste Kissies blogg lite snabbt och såg att hon hade lagt ut hur en riktig man ska vara. Kan inte mer än hålla med henne så ''snodde'' hennes lista och lägger ut den här också eftersom jag vet att alla inte läser hennes blogg :)
 
 

Skillnaden mellan pojkar och män!

Skrivet 29 maj, 2013 - Klockan 15:25 av Kissie

Denna lista är till för att klargöra att när en kvinna säger (som så många gör på Twitter, Facebook, och bland kommentarerna här på min blogg) att hon vill ha en ”riktig man” så menar hon inte en öl drickande, fotbolls tittande, gym-besatt knutte som kommer att starta slagsmål över henne.. Det hon menar och vad det egentligen betyder är att hon vill ha någon som är mogen, kommer att behandla henne som en drottning, är redo att bli behandlad som en kung och inte ta det för givet, och viktigast av allt, respekterar heligheten i en relation. Och här är några tecken på att du har hittat en riktig man:

Accepterar fel

En riktig man inte bli defensiv och stänger av omedelbart när du blir upprörd på honom. En riktig man låter dig tala till punk och med allvar lyssnar på dina ord, analysera sig själv och sina handlingar och att vara öppen för tanken att du kanske har rätt, och att han kanske har trasslat till det. Oavsett om han gjorde fel eller inte gjorde det, är hans prioritet att göra dig lycklig igen! Eller göra allt i hans makt så du kan lita på honom igen.. Inte göra saker värre genom att vara defensiva eller avfärda din oro. En riktig man har alltid eran relation i åtanke, inte bara sitt eget ego eller stolthet!

En riktig man kommunicerar


En riktig man tar inte upp handen, vänder sig bort eller lägger på luren när det finns ett problem. En riktig man tycker inte det är för feminint eller svagt för att prata om sina känslor och arbeta ut saker och ting med ord. En riktig man har en nått en viss nivå i huvudet, och därför blir inte överväldigad (som små pojkar gör). Du vet, det där du lärde dig på dagis … Att inte springa iväg när man har gjort fel och behöver diskutera igenom vad som nyss har hänt.

Ringer och säger att han kommer


En riktig man förstår att du har ett eget liv och ett schema för ditt egena liv, och att du inte bara någon leksak han kan plocka upp när det passar honom. Han förstår att du förtjänar respekt från honom och att du hör av dig när vill du vill ses och har lust. Så när han säger att han kommer att ringa dig vid en viss tidpunkt, så gör han det. Eftersom han förstår att om han ringer 30 minuter sent, kunde du ha gått vidare med din dag.

En riktig man kan vara själv

En man som sover med flera kvinnor varje vecka är inte en riktig man … han är osäker på sig själv och kan inte heller vara själv. Om han inte får en ny tjej att falla för honom regelbundet, förlorar han förtroende för sig själv. Han använder kvinnor för att fylla ett tomrum, och att undvika det faktum att han inte är bekväm i sitt eget skinn, något han skulle behöva vara för att låta en kvinna verkligen lära känna honom.En riktig man använder inte kvinnor för att få sig känna ett visst sätt, han bara väljer en kvinna som han tycker är så fantastiskt att han vill få henne att känna ett visst sätt (dvs. varm, unik, älskad och allt som är bra) I andra ord, en riktig man vill ge till, inte ta från en kvinna!!

En riktig man behöver inte skrika..

Visst, vi alla kan höja vår röst ibland, men skrika hela tiden? Det är inte en bra look för verken en kvinna eller en man. Skrika är en död giveaway att någon har förlorat kontrollen över situationen och känner sig otrygg. Skrika åstadkommer aldrig något. Det är ett sätt för en person att hävda en falsk känsla av auktoritet över en annan, det kommer endast leda till att mannens partner känner sig obekväm med att ta upp saker som hon känner behöver diskutera.

En riktig man behöver inte ständigt klaga på livet..

Han klagar inte på sitt jobb, sin lägenheten, och om hans liv. Han har alltid lugn och har förståelse för att allt är inom hans kontroll, och att om han pausar och tänker på det, det finns åtgärder han kan vidta för att fixa saker han är missnöjd med. En riktig man tar ansvar för sitt eget liv och inser att det inte suger eftersom hans chef är dum i huvudet, är hans hyresvärd en idiot, han är överviktig pga maten som serveras hemma. Det suger eftersom han tog själv dessa val och har valt själv att sätta sig i sådana situationer! That’s it!

En riktig man gillar riktiga kvinnor!

En riktig man gillar en stark, självsäker kvinna. Han gillar en kvinna som är sin egen ledare för sitt egna liv och kropp. Även för att hon är ambitiös, nyfiken på världen och klär sig som hon själv vill. En riktig man behöver inte hitta sätt att kontrollera en kvinna. Även, en riktig man förstår också att ibland en riktig kvinna blir känslomässigt, och att han aldrig skulle göra henne känna sig dum eller dålig. Istället bör han trösta henne, låta det som har hänt passera, och låta henne komma tillbaka till att vara hennes starka sig själv igen!

 

Och nu undrar jag, var kan jag hitta honom?Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0