29 Mars 2013 - Lycklig

Vill bara berätta hur lycklig jag känt mig idag.
Vaknade upp brevid min fina man, somnade om och vaknade av skratt i köket. Startade datorn, sket i att kolla Facebook och satte bara igång att spela. Robin kom in efter ett tag ochlåg och mös med mig ett bra tag, pussa på mig och sa hur mycket han älskade mig och jag mådde bara bra. Gick upp, satt för mig själv och bara var för mig själv, njöt av att bara ta det lugnt själv medans Robin var med några kompisar och åt.
 
Fina Sanne ringde på eftermiddagen och bad att jag skulle komma och möta henne på Lerbäcken, så jag och Robin och en kompis gick och mötte henne. Vi dumpade grabbarna som skulle åt varsitt håll. Robin mot Malmudden för att få träffa sin vackra underbara son Liam, så jag och Sanne gick hem till henne och det blev massa snack och skratt. 
 
Drog sedan hem igen och satte mig brevid min karl och lirade lite spel. Ska fortsätta med att lira lite spel ett tag men först ska jag kolla på lite nagel grejer som jag vill ha klicka hem.
 
Inget speciellt har egentligen hänt, men tänk på att bara nått litet kan göra någon lycklig en hel dag.
 
 
En bild från förra året på mig, Liam och Robin :)

Husdjur

Sen jag föddes har jag varit galen i djur.
 
Mitt första djur var två fåglar som jag fick av min mormor. Dem hette Vera och Hugo. Två superfina Undelater, dem fick 5 ungar, en av ungarna dog eftersom att det är inte ovanligt att den svagaste ungen blir utknuffad och dör. Det blev 2 flickor och 2 pojkar som jag döpte till Snövit, Labolina, Laban och Grönis. Vera, Hugo och Snövit är nu döda på grund utav ålderdom. Men resten lever, men jag antar att dem inte heller har långt kvar innan man måste säga adjö till dem med. Grönis var väldigt sjuk för ett tag sedan och vi var säkra på att han skulle dö, så vi satte honom i en egen bur så dem andra fåglarna inte skulle göra honom illa. Men nu har han fått flytta in igen med sina syskon och mår jätte bra. 
 
 
Önskade mig alltid en kanin på Julafton och när jag fyllde år. Fick aldrig någon kanin fören vi en gång var ''kanin vakt'' åt min mammas kusins kompis. Kaninen hette Nasse och var grå och hur mysig som hellst, älskade honom från första stunden jag såg honom.  Kommer inte ihåg hur länge vi hade Nasse när vi vaktade honom men kort där efter så blev en av Nasses ägare allergisk och då frågade dem oss om vi ville ta över honom. Jag var så lycklig, mitt första egna husdjur. 
Men han blev sjuk och vi var tvungen att skicka honom till operation och läkarna klantade sig riktigt ordentligt och det kom in smuts i ''såret'', han åkte in igen och avled på djursjukhuset. Jag var så fruktansvärt ledsen och grät i flera dagar. 
 
 
Ungefär så härsåg Nasse ut. Kan lägga upp en bild sen när jag kommer hem för har ingen bild på datorn på Nasse så måste scanna en när jag kommer hem. 
 
Efter Nasses död så var jag och min mamma på stan inne på djuräffaren som låg inne i stan i Boden (väldigt länge sedan, 10 år sedan nästan om inte mer.) Jag sprang alltid ned i källaren och tittade på alla fåglar, marsvin och kaniner och där i ett hörn satt den gulligaste lilla kaninen jag någonsin sett. Jag föll pladask för henne och mamma med. Efter att övertalat både min mamma och pappa så köpte dem äntligen henne. En liten svart kanin tjej som var så söt och gosig. När vi kom hem så tog det länge innan vi kunde bestämma oss, min pappa sa på skojj ''Hon kan väll heta Nasse-Lina??'' och skrattade. Jag tyckte det passade bra och det fick hon heta i 5 år tills hon dog på Alla Hjärtans Dag i min famn på Djursjukhuset i Gammelstan. 
 
 
Här har ni en bild på min lilla Nasse-Lina.
 
Under hennes sissta år fick hon ny kompis. Min vackra och fina Balto, eller Framells Balder som han egentligen heter. Han är en Spinone Italieno på 7 år. Balto och Nasse-Lina blev kompisar direkt och jag är fortfarande så förvånad över att Balto lät henne bita honom i öronen, hoppa på honom, dra bort hans päls för att bygga bo och han gjorde ingenting. Lät henne bara hålla på och det var som han tänkte ''Jaja, ska det vara så här. Hon bestämmer''. Min lilla prins, född den 26 Mars 2006. Fick han då jag 10 år gammal på min födelsedag. Jag var så lycklig. Min egna lilla hund, eller ja jag delar honom med min pappa eftersom pappa använder Balto för att jaga fågel. Ripa och sådant, är inte så insatt i vad dem jagar om jag ska vara ärlig. Dock bor Balto i Stockholm nu med min pappa och har inte varit där på 2 år nu så saknar min lilla Balto så otroligt mycket. Det gör ont i mitt hjärta att han är 7 år nu och inte har länge kvar av sitt lilla liv. Världens finaste och snällaste hund, men oj så korkad han kan vara min lilla älskling. 
 
 
Husdjur ger mycket kärlek och dem sätter sina spår, tårarna har bara rullat ner för min kind nu när jag skrivit allt det här. Det är ett riktigt jobb att ha djur men det är värt det, all den kärlek dem ger och spåren dem sätter efter sig. Men dagen dem dör, då vet man inte vars man ska ta vägen. Det gör så fruktansvärt ont då dem lämnar en för gott och man vet att dem aldrig kommer tillbaka igen för att eras liv är över. Även fast jag tänker så har jag tittat på när nästa kull från Framells är planerad för jag är så fast vid denna ras så jag tror aldrig att jag kommer kunna skaffa mig någon anna hund. 
 
Robin har pratat om att vi ska skaffa en Grand Danios som ska skydda mig och Liam främst, men det kommer då vara jag som ska uppfostra hunden och gå ut med den och jag känner att jag inte klarar av en sådan stor hund själv. Jag menar, ska jag ringa alla mina starka kompisar så fort jag ska gå ut med hunden och be dem hålla i kopplet. Kommer inte funka i slutändan känner jag, så en Spinone blir det nog för min del om jag får välja det själv. En trofast ras som skyddar sin ägare och ''flock'' och är en sällskapshund på samma gång, en snäll ras som är snäll mot alla djur och människor, men jävlar om du gör illa hans ägare eller flock, då är du illa ute. 
 
Har hört så många gånger att det är så jobbigt att ha djur, ja det är jobbigt. Då dem dör, det är det enda jobbiga. Sen att gå ut med och ge dem mat, vad är det jobbiga med det? Går du inte ut med dina barn och leker? Ger du inte dina barn mat varje dag? Badar du inte dina barn? Om dina barn behöver läkare, hjälper du inte dem då? 
Alltid detta snack om att det är så jobbigt att ha djur och barn hela tiden och oftast från dem som redan har? Jag bara höjer mina ögonbryn och bryr mig inte smack, jag tar gärna på mig ansvaret om ett djur eller ett barn, för dem gör mig lycklig. 
 
Det var allt för mig och nu ska jag mysa med karl, godnatt! :)
 
 
En bild från 2009 då jag var i stugan i Stockholm. Älskade lilla vovve, saknar dig <3
 

26 Mars 2013

Idag fyller världens finaste hund 7 år. Nämligen min lilla Balto. Grattis på dig min fina lilla hund, saknar dig massor <3
 
 

私はあなたを愛して

 
 
 
 
 

Vi kör en till lista då

HAR DU NÅGONSIN:

Dejtat två personer åt gången: Ja, men det var för 4 år sedan kanske?

Varit kär: Ja, är ju det!

Förlorat någon speciell person: Ja

Varit deprimerad: Ja

Varit så trött att du somnat sittandes: Ja varje morgon på bussen, haha

Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?: Den här frågan börjar bli gammal..

Brutit ett ben?: Inte det

Gjort nåt du ångrar?: Ja

Hoppat Bungee Jump?: Nej, men jag vill!!

Ljugit för någon du tycker om?: Ja...

Ätit en hel tårta?: Tycker inte riktigt om tårta

Gjort bort dig offentligt?: Haha förmodligen, måste ju bjuda på sig själv ;)

 

I ÅR HAR DU:

Lärt känna en ny vän: Ja!

Fått ditt hjärta krossat: Japp

Skrattat så att du har börjat gråta: Haha ja

Träffat någon som förändrat ditt liv: Ja

Insett vilka som är dina äkta vänner: Ja

Kysst en kompis: Pussat

Hur många barn vill du ha i framtiden: 3-4

Har du några husdjur?: Ja, en vovve i Stockholm och 2..3?? Fåglar

Vill du ändra ditt namn: Nej

Vad gjorde du under din förra födelsedag: Jag var ute och grillade med massa kompisar

Vilken tid vaknade du idag: 11:??

Vad gjorde du igår runt midnatt: Var med två galningar

Någonting som du längtar till: Sommaren!

En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Min ålder

Vad lyssnar du på just nu: Tysthet

Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Ja

 

OM DIG:

Vad är ditt fullständiga namn: Therese Cecilia Sennerfors

Singel/upptagen: Upptagen

Stjärntecken: Tvilling

Kille eller tjej: Tjej

Grundskola: Gärdesskolan och Torpgärdsskolan

Gymnasie:Luleå Praktiska

Högskola: - 

Hårfärg: Blond

Långt eller kort hår: Jag tycker det är kort men mina kompisar tycker det är långt

Längd: 171 cm

Vad gillar du gällande dig själv: Att jag tycker om alla men vissa mindre.

Piercing: Tre stycken lobe i höger öra, två stycken lobe i vänster öra och en conch i vänster samt en navelpiercing

Tattoos: Inte det men planerar en.

Höger eller vänster: Höger

Operation: Nej

Bästa vän: Emma och Frida

Sporten du spelar: Gymmar, spelade fotboll förut, ridning, cheereleding och dans

Senaste konsert: Åhh gud, Tokio Hotel 4 Mars 2010

 

 

JUST NU:

Äter du: Inget

Dricker du: Inget

Är du på väg att: Lägga in en ny snus

 

DIN FRAMTID:

Vill du ha barn: Ja

Vill du gifta dig: Ja!

Karriär i åtanke: Hotell Ägerska eller driva egen restaurang?

 

HAR DU NÅGONSIN:

Kysst en främling: Nej

Gjort något sjukt spontant: Ja

Har du blivit arresterad: Nej

 

TROR DU PÅ:

Dig själv: Ibland

Mirakel: Ja

Kärlek vid första ögonkastet: Nej

Himlen: Vill att det ska finnas en eller typ nagiala

Änglar: Skyddsänglar ja

17 Mars 2013

Hej på er, har inte haft ork eller tid till att blogga idag.
Blev en sen kväll igår  och somnade inte fören vid 4 tiden och sov till 11 tiden idag. Gick upp och slog igång en film som jag såg med mamma. Blev The Rocky Horror Picture Show en stund innan det började ringa hela tiden i min och mammas telefoner...
Då kände jag att det var dags att ta fram NK böckerna och plugga. Så har suttit sen 14:00 tiden ungerfär och bara pluggat NK, eller ja det blev ju pauser ibland och så med lite Sons och middag. 
 
Har babblat med Emma i telefonen nästan hela dagen känns det som och telefonen har plingat 700 gånger i minuten av sms och händelser på Facebook. Blev galen tillslut och har haft av min telefonen ett tag, SKÖNT!
 
Nu hade jag tänkt mysa ner mig i min (väldigt kalla) säng och se några gamla avsnitt av Sons of anarchy och sen försöka sova.
 
Godnatt på er!

Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for

 
Har haft en pissigt dålig kväll. Dock slutade den bra genom att två väldigt fina personer kom och plockade upp mig och vi drog ut på äventyr ett tag. Massa snack, skratt och min arm blev ett klotterplank. Precis det jag behövde efter en kväll som denna. Nu tar jag nya tag och vänder ryggen.

Ha det!
 

Got a asecret can you keep it?

Tumblr_mjrarkt2zu1s2jm3bo1_500_large
 
Tumblr_mjpzbbitgu1rh1wv4o1_500_large
 
Tumblr_mjrfquobpp1rln8vao1_500_large
 
425_prettylittleliars_tg_062310_large
 
Ab58e1300d5746f03039da917a978ef5_large
 
388x291_large
 
En serie jag verkligen fastnat för är ''Pretty Little Liars''. Förstår inte riktigt vad det är som gör att jag fastnat i den men jag tror det är mycket för att jag vill veta vem den här ''A'' är, är så fruktansvärt nyfiken!!

Rekomenderar den starkt!

16 Mars 2013

Godmorgon på er.
Vaknade vi 10 tiden idag av att mamma kom och väckte mig för vi skulle sjunga för min lillasyster. Hann till anadra sidan av sängen innan jag somnade om, bra jobbat! 
Sov till 11 tiden och gick sen upp och glodde film med min mamma och pappa, fixade håret på systeryster innan vi fick besök av ''Farmor och Farfar'' (alltså min extra pappas mamma och pappa). så nu har man smällt i sig 2 koppar kaffe och lite fika, ont i magen? Jajjamen....
 
Idag hade jag tänkt fara till mormor eller fara till min Fridolf som jag inte träffat på otroligt länge...
Hm, får se hur jag gör, ska se klart en film jag började se igår och sen far jag ut och gör nått!
 
Kram!

15 Mars 2013

Var ska jag börja?
 
Dagen började med att få vakna upp i min karls famn och gosa med honom. Älskar att vakna upp med honom på morgonen och vi kan ligga kvar i sängen och bara kramas, det bästa som finns typ (förutom då han slutar babbla på kvällarna och jag äntligen får sova, haha). Gick upp och gjorde mig klar för att fara in till stan klockan var då vid 11 men inte fören vid 13 tiden började jag masa mig in till stan... fattar inte varför jag ska vara så sölig då jag är ledig. Träffade Emma en stund innan min buss till Boden skulle gå så stod och snacka med henne ett tag.
 
Har suttit i telefonen hela dagen och ringt om jobb och praktik i 3 dagar så är väldigt less på att prata i telefonen nu. Har även suttit några timmar och babblat med mina kompisar och min fina Pumba som ville snacka en stund. 
 
I morgon blir det dock inge sovmorgon,  ska åka och hälsa på mormor och sen hänga med min fina Fridolf som jag inte varit med på super länge. Nu ska jag se en film, försöka få tag i min karl om han inte sover och sen ska jag själv sova, godnatt på er.
 
 
Haha hatade dessa puss bilder förut, stör mig fortfarande lite på dem men vad tusan, en ''fjortis'' bild här och där skadar inte. Ta med en nypa salt va?

Älskar dessa listor

Jag är helt galen i att skriva och kryssa i listor. Så fruktansvärt roligt, haha!
Så här får nu ännu en lista ;)

Tio fakta:

1. Hemstad/ort: Boden
2. Hårfärg: Blond
3. Längd: 171 cm
4. Frisyr: Långt, rakt, tråkigt, haha
5. Ögonfärg: Blåa
6. Skostorlek: 38/39
7. Humör: Galen
9. Civilstatus: Förlovad
10. Vänster- eller högerhänt: Högerhänt

Tio saker om ditt liv:

1. Har du nånsin varit kär?: Ja
2. Tror du på kärlek?: Ja
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar?: Nja, kanske
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat?: Ja flera gånger
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta?: Hoppas jag inte men kanske har jag det?
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän?: Nej
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom/henne?: Ja
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon?: Ja
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare?: Då är han eller hon inte hemlig längre?
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Nej

Tio saker, det där eller det här:

1. Kärlek eller pengar?: Hm, har ju kärlek så säger pengar för är lite fattig just nu, haha.
2. Vin eller öl?: Vatten
3. Dag eller natt?: Dag
4. One night stand eller förhållande?: Förhållande
5. Tv eller internet?: Internet, för då kan man se på TV via datorn, haha!
6. Pepsi eller Cola?: Same shit different name? 
7 Vild fest eller romantisk hemmakväll?: Party party!
8. Färgfoto eller svartvita?: Färg 
9. Telefonkontakt eller face to face?: Face to face!!
10. Bilddagboken eller myspace?: Har haft Bilddagboken men där är jag aldrig längre.

Tio "Har du nånsin":

1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut?: Nej (a)
2. Har du nånsin velat ta ditt liv?: Ja, faktiskt
3. Har du nånsin gjort något du ångra?: Ja.
4. Har du hoppat bungy jump?: Nej.
5. Har du nånsin varit med i en olycka?: Ja, herregud.
6. Har du nånsin ätit en hel tårta?: Nej
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa?: Nej?
8. Har du nånsin gått på bio ensam?: Nej.
9. Har du nånsin fått utegångsförbud?: Två dagar eller vad det nu var, whop whop!
10. Har du någonsin rökt?: Ja, sedan jag var typ 12 år. Har dock slutat nu. 

Tio känslor:

1. Saknar du någon just nu?: Ja
2. Är du glad?: Ja.
3. Är du fundersam?: Ja.
4. Är du uttråkad?: Ja, det också
5. Är du tysk?: Nej, tyvärr inte
6. Är du du italienare?: Nej, tyvärr inte
7. Är du svensk?: Ja, hel svenne
8. Är du fransk?: Nej, tyvärr
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: Nej, de skilde sig när jag var....11? 12? Vet faktiskt inte.
10. Gillar du någon just nu?: Ja, flera personer i min närhet.

Om dig:

1. Hur mycket är klockan just nu?: 17:40
2. Namn? Cecilia Theres.
3. Efternamn?: Sennerfors
4.Vart bor du?: Luleå för det mesta, men är ju skriven i Boden så måste väll säga det också.
5. Hur många barn vill du ha?: Kanske 3-4, men vill varken vara gravid eller genomgå en förlossning, haha
6. Vill du gifta dig?: Ja!
7. Rullar du spaghettin eller skär du den?: Jag äter den?
8. Har du ätit sushi?: Ja, såklart! Älskar sushi ♥
9. Favoritglass?: Mjukglass
10. Humör?: Sprallig, men lugn för det mesta.

Fyra grejer:

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen?: Usch vad man varit busig, eller?
2. Har du en hund?: ja, hos min riktiga pappa
3. Sover du helst själv eller med någon?: Med min karl!
4.Tror du på spöken?: Ja det gör jag

Skulle du:

1. Skulle du vilja vara längre?: Nej
2. Skulle du vilja ha sex nu?: Nej
3. Skulle du vilja dricka dig full nu?: Nej

Kan du:

1. Kan du röra på öronen?: Nej.
2. Kan du slicka dig på näsan?: Nej.
3. Kan du kolla i kors med ögonen?: Ja
4. Kan dina föräldrar lita på dig?: Ja.
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar?: Endast när jag sover eller om tillfället kräver det.
6. Kan du vara på en fest utan att dricka?: Ja.
7. Kan dina vänner lita på dig?: Ja.
8. Kan du tänka dig att pierca dig i naveln?: Jag har redan en piercing där.
9. Kan du suga?: Ja. Suga karamell kan väl nästan alla?
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar?: Ja, men oftast får någon dra med mig ut från affären så jag inteköper någonting, haha

Har:

1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?: Ja, när jag inte har velat säga som det är.
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig?: Ja 
3. Har du syskon?: Nej inga riktiga, sjukt skönt! har dock 4 plast/extra syskon eller vad man säger.
4. Har du någonsin haft sex med någon?: Nej jag lever i celibat.
5. Har dina föräldrar ljugit för dig?: De har säkert gjort det någon gång för att skydda mig.
6 Har du varit full den här månaden?: Nej
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna?: Nej, egentligen inte.
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen?: Nej.
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre?: Ja
10. Har du haft sex med någon som är tre år äldre?: Har inte mina läsare att göra med tycker jag :)
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre?: Ja
12. Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det?: Läs fråga 10.
13. Har du ljugit på någon fråga än då?: Ja

Vem:

1. Vem älskar du?: Mina närstående ♥ 
2. Vem hade du senast sex med?: Fortfarande... Ingen behöver bry sigi det men gissa tre gånger om ni är så nyfikna ;)
3. Vem vill du bli full med? Johnny Depp!!
4. Vem är den bästa artisten/gruppen?: Oj vad svårt... Beyonce kanske?
5. Vem pratade du senast i telefon med?: Min mamma.
6. Vem är snällast i världen?: Min mamma ♥ 
7. Vem vill du prata med?: En kompis jag inte pratat med på ett tag
8. Vem sov du senast med?: Min karl
9. Vem såg dig full senast?: Din mamma ;)
10. Vem vet allt om dig?: Ingen vet exakt allt om mig, det är bäst så.

Den finaste texten på denna planet

 
"Min kära flicka, den dag du ser att jag börjar bli gammal, ber jag dig ha tålamod, men framför allt, försök förstå vad jag går igenom. Om jag upprepar samma sak tusen gånger, avbryt mig inte genom att säga: "du sa samma sak för en minut sedan" ... Lyssna bara. Och minns tiden då du var liten och jag skulle läsa samma saga kväll efter kväll, tills du somnade. 

Bli inte arg på mig när jag inte vill ta mitt bad, och genera mig inte. Kommer du ihåg när du var liten och jag fick springa och jaga dig ifatt dig för att få dig att duscha?

När du ser hur okunnig jag är när det gäller ny teknik, ge mig tid att lära mig och se inte på mig på det där sättet ... Kom ihåg min älskade, hur jag varje dag tålmodigt lärde dig många saker, som att klä dig själv, kamma ditt hår och ta itu med livets alla möjliga frågor...Den dag du ser att jag börjar bli gammal, ber jag dig ha tålamod, men framför allt, försök att förstå vad jag går igenom. 

Om jag tillfälligt tappar koll på vad vi pratar om, ge mig tid att minnas, och om jag inte kan, bli inte nervös, otålig och frän. Du skall veta att för mig är det viktigaste att vara med dig. 

Och när mina gamla trötta ben inte låter mig gå så snabbt som tidigare, ge mig din hand på samma sätt som jag erbjöd min hand till dig när du skulle gå för första gången. 

När den dagen kommer, var inte ledsen ... bara var med mig, och ha tålamod med mig, när jag färdas på resan mot slutet av mitt liv. Jag värdesätter så högt den tid vi delat tillsammans, där glädje och kärlek alltid varit det viktigaste för mig. 

Med ett stort leende och den enorma kärlek jag alltid har haft för dig, vill jag bara säga, jag älskar dig ... min älskade dotter. "
 
Vill tillägna den här texten till min vackra mamma. Det finaste och vackraste personen som finns på denna jord, ingen kommer kunna ta hennes plats. Förmodligen inte ens mina egna barn, kanske låter hemskt men det är nog sanningen. För min mamma har alltid varit där för mig och gjort allt för mig. Älskar dig mamma <3

1 Mars 2013

Hej på er. 
Tänkte att jag kanske ska ta och börja blogga igen eller i alla fall försöka, det brukar ju bara rinna ut i sanden. 
Sportlov nu då, duktigt att bli sjuk under veckan man ''ska'' träna som en galning. Är lite smått sur över det men får ta igen min träning när jag blivit frisk igen. Nu ser mina dagar ut bara att jag ligger hemma och spelar, vilken nörd jag blivit... Sover till sen eftermiddag och sitter vaken till tre på natten. Hade tänk vakna tidigt i morgon dock och städa mitt rum och tvätta lite. Har dock tvättat hela dagen idag men måste nog fortsätta tvätta i morgon om jag ska städa mitt rum. 
 
Vad mer kan jag berätta? Har flyttat in hos Robin nu kan man säga eftersom jag nästan har alla mina saker hos han nu och är hos han mer än jag är hos mamma, saknas bara alla mina möbler och resten av mina saker så har jag flytta in där. Men så långt kommer det inte gå för tillfället, om 1 år eller så kanske MINST. Känns väldigt bra och jag har nära till skola, praktik och kompisar så det är riktgt skönt att åka hem till Robin efter skolan och sen dra vidare till en kompis som bor nära Robin. 
 
Annars då, vad händer i mitt liv? God damn, jag har så tråkigt liv nu ser det ut som när jag ska skriva... Kanske har det? Nej, har det jävligt bra och glider omkring bara. Går i skola, har praktik, är med Robin och mina kompisar, sover, äter och tränar och på helgerna hittar jag och mina kompisar för det mesta alltid på någnting (och Robin då såklart). 
 
Robin fyllde 20 år för ett tag sedan och då hade hans kompisar fixat överraskningsfest åt honom, fick veta 30 min innan det började att det skulle vara så där kom jag inte alls speciellt fixad och fattade ingenting. Ja ja han var nöjd med festen i alla fall och det är ju huvudsaken.
 
Snart fyller jag 18 år och då blir det KROGEN i mängder för min del och så sjukt härligt att jag fyller år INNAN sommaren. Ska bli en grym sommar det här! Ska fixa körkortet också så man har bil. Kan inte riktigt fatta dem som väntar med att ta det, jag ska då KÄMPA för att få ta mitt då jag fyller 18 år! Vet exakt vilken bil jag vill ha, men kommer nog förmodligen få köra omkring med mammas eller mormors bil ett tag i alla fall, men hoppas på att få mig en egen bil så fort som möjligt.
 
Nu ska jag fortsätta se Pretty Little Liars och sen sova, ska försöka ta mig upp klockan 11 i morgon så man inte sover bort hela dagen i alla fall. 
 
Kram på er. 
 
 
RSS 2.0