innan konserten

nu ska jag börja fixa mig HAHA

Bilder kommer då jag laddat över dom till datorn eller då jag kommer hem.

PUSS PUSS ;D

;/

Ord som :
hora, slampa, skabbig, äcklig, ful, tjock..
är ord som alla tjejer får höra någon gång. Det är dessa ord som utformar kvinnorna i vårat samhälle.
Antingen gör dom oss starkare eller så trycker de ner oss totalt, men det finns en sak som är samma för alla flickor, vi tar åt oss. Som in i helvete tar vi åt oss.
Vi ältar det, vi pratar om det,
vi tänker på det och vi skadar oss själva med det.
Vi tar åt oss så mycket att inombords är vi som tomatsoppa, helt mjuka och krossade. Det är såhär som vi blir utseendefixerade. Plötsligt handlar allt om kläder, smink och hur man snabbast ska gå ner i vikt och ta världen med storm. Vi slåss som barn i sandlådorna om vem som ska få den snyggaste killen.
Vet ni vad som gör oss tjejer såhär fucked up i huvudet?
Jo det är alla killar.
Det är egentligen dom som är utseendefixerade. Kanske inte alltid på sig själva men på dem som finns runt omkring dem. Tyvärr är det vi tjejer som är de som står runt dem. Det är vi som står där och tar i mot allt.
Är man en kille blir man kallad för player om man strular och har sex med många brudar. Man blir nåt bra, man blir någon. Någon som alla kanske pratar om och i smyg ser upp lite till.
Vi tjejer vill vara med dom.
Vi skulle inte säga nej.
Inte de heller.
Är det där i mot vi som strular och knullar runt så blir vi kallade för horor.
Då är vi äckliga, skabbiga, fula osv.
Och vet ni vad som händer mer?
Joo, folk snackar skit.
Vassa knivstick rakt in i ryggen som rent av kan döda dig.
Ingen kille vill vara med en tjej som har ett sådant ryckte.
Inte ens players.
Ibland vill man bara hångla med någon,
men man kan inte.
Vi måste tänka så jävla mycket innan vi gör någonting.
Till och med när vi gör det och efter vi har gjort det analyserar vi sönder.
Det är därför vi är så jävla sönder i huvudet.
Killar kommer alltid vara finare än oss,
stå där och snegla ner från vinnarpallen.
Där nedanför står en tjej och gråter.
Plötsligt börjar man ta dessa fåniga,
dumma killar på orden.
Jag kanske är ful?
Jag kanske är tjock?
Jag måste banta för då kommer alla börja gilla mig mer.
Då kommer någon se mig.
Så går det några månader.
Nu är det ingen söt tjej som står där, det är en vilsen pinne.
Någon som har byggt sig ett eget helvete.
Djävulen är väl en kille?
Vissa börjar skära sig.
Djupa arga sår som man inte kan tvätta bort.
Dom är där för alltid.
Man lär sig hata dem.
Man vill skrika men ingen orkar lyssna.
Killar i grupp är fega.
Ensam kille är svag.
Varför är det så?
Blir en kille dissad av en tjej, då är hon genast skit. Han kan aldrig inse att det är han själv som är skiten. Killar förstår inte hur mycket dom kan förstöra.
Av minsta lilla så trampar de ner oss till myror.
Från tiger till myra.
"alltså du ser tjock ut på den bilden, skoja bara"
Där fick han nyss en tjej att börja tänka på att banta kanske skulle vara nåt

ProViva Female

Ja som jag skrivit i förra inlägget så har jag köpta ProViva Female Mango (finns i flera smaker) nu är den snart slut och ja vad ska man säga om den?

I början så är det en smak av Mango men sen känner man den bittra smaken av Järn, inte så gott men d tar man några fler och efter en stund så känner man ingen smak av det,

Från ProVivas sida om ProViva Female

Ny forskning har visat att ProViva-bakterien Lp299v hjälper kroppen att öka upptaget av järn med ca 50%. Därför har vi tagit fram ProViva Female som har en sammansättning som är särskilt lämplig för kvinnor i fertil ålder - då behovet av järn är som störst.
Tillskott av järn gör att bakteriens nyupptäckta förmåga utnyttjas direkt. Dessutom innehåller drycken extra vitamin C som förbättrar järnupptaget ytterligare samt B-vitaminet folsyra.

När vi kvinnor/tjejer har mens så tappar vi en massa Järn i kroppen/blodet, så jag tänkte att man kanske ska prova denna OTRLIGA dryck, haha. Ifall ni har lust så kan ni gå in på deras hemsida där finns det ett test där man kan kolla ifal man behöver dricka ProViva Female, jag behver inte göra det igentligen men jaja. http://www.provivafemale.com/.
Nästa gång ska jag köpa ProViva Female med Jordgubb, haha.

Nej nu ska jag börja fixa mig har ju tagit på mig mjukiskläder och i sånt kan mn ju inte åka till Globen i eller vad tycker ni?

ceciliaaaa


tbx hos pappa nu.......

efter shopping turen, haha har märkt att jag shoppar ganska mycket nu för tiden, hehe eller ja mera än jag gjorde förut.
Ja men det var ganska svårt att hitta nå jeans men det blev i alla fall ett par jeans från Gina Tricot, satt sjukt bra, eller ja ialla fall så som jag vill ha det. Ljust blåa och inte höga i midjan och inte för tajta :) 400 Kr super bra pris :)
Pappa och jag sprang in på H&M men jag hitta inget så det blev inget dära men pappa hittade 3 stycken tröjor som han köpte på dirren.
Hitta inga skor heller men jeansen var ju det viktigaste jag skulle ha, nu är det ca 6 timmar kvar innan konserten börjar så ska vell kolla tv kolla runt på bloggar och sånt, köpte nån ProViva Femal, som är sjukt äklig men den behövs :)
Ojsan nu kommer jag på att vi skulle köpa snoddar, FASIKEN xD Vi får ta det om en stund för jag orkar inte resa mig faktiskt, hehe är jäkligt trött och hungrig.

Asså jag ska fan önska mig en laptop i födelsdags present, sitter vid pappas nu och et är ju så JÄVLA parktiskt att ha en, man kan ta med sig den överallt, man kan blogga ute på stan osv. Jag vill ha en :D
Hehe, well well vi får se hur det blir med den saken, haha det klickar så roligt då man knappar på tangenterna.
HAHA jag är lätt road som fan asså, hehe nej nu ska jag äta lite lunch och kanske se en film på tv.

Kolla in hära om ca 3 timmar kanske eller 4 timmar för då har jag nog bloggat igen, och så har jag nog hunnit fixat mig osv :)

Lördag

Hey, har vaknat nu klockan är vart över 10 är ganska trött fortfarande men det gör inge, hehe :p
Jao idag blir det att åka och shoppa och sen i kväll koneten, längtar faktiskt lte :p HAHHA fortfarande RESPEKT att åka till GLOBEN ;)

Igår kväll satt jag och pappa om typ myter och sånt som är i stockholm, haha och pappa berättade att han bor jätte nära Kymlinge ''spökstation'' haha rätt kul att å veta, ligger mindre än 1 kilometer från däa jag sitter nu (alltså i pappas lägenhet)
http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=13&conference=500000000000066&posting=19500000002027448
här kan ni kolla lite själv också,.
Ja men tydligen så ska de finnas en bok som heter 'stockholms spöken'' dä det står om alla spöken i stockholm os. Den måste man ju nästan läsa. HAHA xDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD Kanske inte?

Ja men nu ska jag äta lte frulle och fixa mig för vi ska dra till stan så fort det går :)

ceciliaaaaa


snygga skor :-D

hos pappa

nu är jag hos pappa, sitter och kollar på ''Skavlan'' där Liza Marklund är gäst, den bästa författaren enligt mig :)
Då jag kom till stockholm så åkte jag och pappa på dirren och handlade mat för pappa hade inget hemma, så vi köpte mat och godis och dricka.
Så vi har ätit kött och pommfritt och sallad, fasiken vad gott :-D

Ja men ingenting speciellt har hänt, haha ehh bara så ni vet är Julia och Mia SÄÄÄÄÄÄÄÄRRRRRRRR!!!!!!!!!!!! XD USCH PÅ ER!!  Asså åhhh jag sojade ju, dumma er xD<3

Håller på att ladda kameran så det blir en massa fin fina bilder i morgon, hrmm kommer nog inte gå så bra för vi har VÄRLDENS SÄMSTA platser!! -.-' Roligt, men i morgon blir det att gå upp tidigt och shoppa och sånt, ska nog be pappa köpa mig  nån ny tröja och nya jens och kanske ett par snygga skor ;) HAHA :-D
Ja, och vid halv 8 så börjar konserten, haha respekt att man ska på gubbkonsert, haha men måste ju passa på innan dom blir för gammla i ''Judast Priest'', vad är dom nu kanske 60 år? Hehe, okej nu tänker ni at jag är fan dum i huvet som åker till Globen frivilligt och kollar på en konsert där bandmedlemmerna är ca 60 år gammla, men jag är uppvuxen med den musiken och jag tycker fan det ä RESPEKT att jag far och kollar på dom, HAHA :D
Okej hej jag försvara mig, men asså jag förklara bara för er som tycker att jag är idiot som åker och ser på ''Judast Priest'' :p

Well nu ska jag i alla fall lyssna på musik och kanske kolla lite tv ifall det finn nå trevligt att se ;p
Puss och kram saknar er hemma i boden redan :)<33

ceciliaaaa



judast priest ;)

Fredag

SOVMORGON :D

Hehe klockan är snart halv 9 och nästan alla i min klass är på musiken, HAHA tur att jag inte behöver träna på gittar,ska spela upp på fredagen efter lovet, då blir det nog slut på mina ''ljuvliga'' (inse att jag tycker att ljuvligt är ett knasigt ord?) sovmorgonar. Har varit så jäkla skönt att få sova ut och vara utvilad och glad då man kommer till skolan, hehe.

Idag så åker jag som sakt till stockholm, HAHA ska på konsert på Lördag, ganska kul faktiskt efter som att jag är uppväxt med den musiken. Och före det ska jag på FÖRFEST på Bandit Rock* :D *STOLT* hehe (a)
Blir vell att shoppa i helgen också antar jag, ska leta efter ett par jeans och kanske en tröja? Vi får se hur det blir med den saken.
Bilder kommer då jag har kommit hem :)

Men nu måste jag gå och fixa det sissta och sen ska jag springa till bussen :)

ceciliaaaaaa



* Bandit rock är en RADIO station i stockholm, www.bandit.se.

Torsdag

Jaaaaa, ehh jag vet inte. Ids inte berätt vad som händer varje dag eftersom att vi gö ungerfär samma saker varje dag, vecka efter vecka,inte speciellt kul att läsa om samma saker varje vecka eller vad tycker ni??
Ja, men ialla fall, jag åkte hem på dirren efter skolan och så fixade jag mitt rum osv för husvisnigen, sen åkte jag och mamma in till stan och åt på dagoberts HAHA MUMSIGT som fan xD
Sen åkte vi till mammas kille och så typ umgicks vi ett tag dära. Hehe, såg början av Bee Movie, värkar faktiskt ganska bra. Ja, me har vell spenderat min lediga tid med att vara hos dom och sen åkte vi hem vid halv 9 och då började jag packa, HAHA behöver inte ta med mig nå mycket tex flytande saker, hårspray, clerasil, osv. För det köpte jag och pappa förra gången jag var dära :)
Ja, men i morgon ska jag skynda mig hem för planet lyfter kl 16:00. hehe smsa med mig nu i helgen sötisar :)
Nu ska jag gå och sova och så ska jag ta LITE sovmorgon i morgon, hehe :p well well vi får se hur det blir med den saken.

Men nu måste jag gå, PUSS och KRAM :D

ceciliaaaa

*ingen rubrik*

ids inte hitta på någon rubrik,

nu har jag städat mitt rum och dammsugit övervånigen, duktigt tycker jag :)
Har duschat och målat på nått nagellack, blev lila/rosa, går inte att förklara me nice blev det i alla fall.
Ska nog snart gå och sova och ta en alvedon, har lite ont i huvudet. I morgon efter skolan blir det att på dirren ta bussen till heden. Mysigt som fan, hehe.
Nej nu ska jag fiax det sissta och sen sova antar jag. Kram på er <3

ceciliaaaa



detta behövs NU xD

jag och frida har bestämmt att vi ska börja springa då fotbollen börjar, haha duktigt ifall vi gör det ;)
Frida du är död ifall du inte gör det hära, HAHA <3

Onsdag

Villken dag asså,
yes har jukt ont i min näsa nu, tack så jävla mycket för den smällen. Skit snack.
Felicia du vet att jag finns att prata med <3 Har hänt så jäkla mycket idag, skippade kemin och lade mig i vilorummet, hade så jävla ont i min näsa efter smällen och var typ yr som fan ;s
Mia och Julia kom och höll mig sällskap ett tag innan vi skulle till sv/eng, efter det så gick vi och åt mat, mmisgt faktiskt :)
Frida och Nea kom till sanden så var med dom ett tag, sen försvann Julia med Nea och Frida och sen såg Mia att jens och Victor hade ringt och då ringde hon upp dom och då ville dom att vi skulle komma till vilorummet, så jag Karro och Mia gick dit och var dära ett tag, sen vare en massa flumm, och sen sissta rasten var typ en massa killar dumma mot Julia och då dom skulle börja vara dumma mot mia fick jag fan damp, så jag bah RÖR NI MIA SÅ ÄR NI FAN DÖDA!!!
Hehe jag vet *DAMP*
Men sen så missa jag bussarna hem, men då var ju lilla Frida på stan så var med henne tills 5 över 4 bussen gick, hihi.
Så nu är jag hemma, ska städa klart hära och FÖRESTEN för nån dag sedan så shoppade jag hem en massa fint från H&M, så det kommer nog i slutet av denna vecka eller nästa vecka :) HIHI, måste shoppa hem mera, eller jag VILL shoppa hem mera ;)

Men nej nu ska jag gå och städa :)

ceciliaaaaa


JAG ÅT INTE PÅ FRASSES IDAG :DDDDDDD

Friis & Co

kolla vad fina saker jag hitta på friis & co :D



199 kr ;)

129 kr ;)

179 kr ;)

149 kr ;)

149 kr ;)

179 kr ;)

249 kr ;)

asså åhh ge mig, har hittat en massa fina saker som jag vill ha :D

ja men nu SKA jag SOVA, haha :p

ceciliaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Tisdag

Hello,

idag IDS jag inte skriva nått om dagen, var i alla fall på frasses med flickorna, hrmm inte bra att slösa pengar, men i morgon lovar jag att jag ska ätapå skolan, ifall Mia och Julia har tänkt sig det.
Innan temat så satt jag och pratade med en trevlig prick ''Emma'' och vi pratade om en massa saker, vi kom in på att killar som snaggar sig blir så JÄVLA dryga och kaxiga. haha just då kom Nisse och Jens och jag var fan bara tvungen att säga det till Jens, kanske man inte skulle ha sakt? Haha ganska kul igentligen, ni skulle ha sett hans min typ förvånad? :p Ehh jag vet inte, satt med Lisa Lina och Emma på temat, vi skratta en massa om hur cp man var då man var liten, haha omg! Som när man var liten och trodde att gosedjuren och dockorna levde, haha Emma hade skt till sin nalle att hon lovade att inte säga till nån ifall han levde, haha ganska gulligt tycker jag. Well vi fick sluta gansak tidigt, åkte ut till heden och var med mina plast syskon, nicit värre, då deras pappa kom hem så bjöd han mig på mat, haha blodpudding mums :p  Sen kom mamma och då åkte vi och köpte sämlor och sånt för idag får man FAN vara tjock, haha :D
Jao, bråkade lite med låssas lillebror, men vi blev vänner sen, FÖRLÅT <3
Jag och mamma stannde dära tills ala barnen hade gått och sovit, så nu sitter jag hära och ska snart sova, tror jag vill se Sex And The City innan jag sover, hehe <3
Well well blir att sova på dirren efter det då.

Blir inge stugan nästa vecka, HAHA ASG, vill bara skriva av mig en massa men kan ju inte det riktigt, men jag tror fan inte ETT SMACK PÅ DET DÄRA! BARA EN MASSA JÄVLA SKITSNACKA!! ;s
 
Asså märkte ni att jag ÄNDå skrev om min dag? Men jag är ju faktiskt ''Cissi Sär'' HAHA där är fan folk som har börjat kalla sog för tex ''Pelle Sär'' haha WANNABE ME eller? HAHA ÄGDA, hihi (a)

Nej nu ska jag sova är SJUKT trött :p

ceciliaaaaa

bä bä vita get.......................

det var nån som fes, HAHA erkänn att jag är bra på att komma på ''visor'' :p

Jao, nu har jag ätit, soppa, hrmmmm. Mamma har prata med morfar och det är inte säkert att vi kan åka till stugan FAN asså, jag vill ju åka dit! Jag blir fan lessen ifall vi inte kan åka :(
Hoppas hoppas att vi kan åka, annars ska jag FAN bara ta första bästa skotern jag ser och bara åka :) HAHA
Omg jag får damp, hoppas hoppas hoppas hoppas det går att vi kan åka :)<3
Annars ska jag fan åka med Tina det har hon LOVAT haha ;-)

Well jag orkar inte blogga nå mera nu byebye

ceciliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


´kärlek till skoter <3

Måndag

Hejsan svejsan, jag är MYCKET sprallig idag vill inte vara hemma men vill inte vara borta, är hungrig men ändå inte. haha hej kom och hjälp mig?

Hehe, yes har gått runt hela dagen och sakt till Henna '' du slog ner henne som en påvärkat drogare!!!" ni kan läsa mera på Tinas blogg www.uddamaludda.blogg.se 
Idag så gick jag och åt på Frasses med Nisse, Robin Victor och Jens,  fast igentligen så skulle jag äta med Mia och Julia men så frågade Nisse ifall jag inte kunde bjuda och snäll som man är så gör man ju det, sen kom Frida och då skulle hon också ha, haha ojoj ska ha hrmm 28 kr av Frida och 24 av Nisse för at vi delade på maten :p
Asså usch det var nån som hade hällt lös snus i maten och då blev jag så JÄVLA äklad så det var därför jag åt på frasses, asså åhh det går skit att spara pengar -.-'
jag och Nisse gick på dirren till skolan vi satt i blåa och efter ett tag så kom det en massa folks,
haha asså omg, Robin hade med sig nån deodorant eller vad fan det nu var och så rollade han typ på nån och så tände han på med tändaren och då började det brinna så då ville ala prova, haha alla tjejer skrek som fan, killar är typ cp men man kan inte leva utan dom i alla fall :p<3

Hehe, well efter skolan så missade jag dom två första bussarna så jag var med Mia och Frida och gormade, hann missa 3 bussar innan jag åkte hem, då ringde mamma och frågade vart jag var och jag ar ju på bussen och hon ba jag är inne i stan, haha omg xD Men jag åkte hem och nu sitter jag hära, är JÄVLIGT hungrig och mamma är och skottar snö, fasiken vad det snöar! xD

Jao men nu ska jag göra mat, PUSS och KRAM <3

ceciliaaaa



lunchen ;p 

vi drar till fjällen.......

fest hela kvällen ute och glider med skoter och blablablabla :)

haha serriöst jag e sämst :p

Nej men asså FAN vad jag är SMART asså! :)
Har suttit och pratat med mamma och hennes kille idag om att vi kan åka till fjällen och bo i min morfars stuga.
Orkar inte förklara men som det ser ut nu så kommer vi nog åka påfredag eftermiddag på sportlovet (v,10) och stanna dära över helgen, fatta kul det kommer bli ifall vi gör det ;D OMG jag dör ifall vi inte åker då, vill köra/åka skoter NU!!!
Haha (a)

well well nu ska jag snart gå och sova är sjukt trött asså :p

kram på er <3

ceciliaaa


hihi skooooooooterrrrrrrr :DDDDDDDDDDD

Söndag

NEEEEEEJ!!!!!
Mitt internet har funkat så sitter vid mammas dator, FAN vad irriterande det är!!!!! ASSÅ ÅHHHHHHHHHHH!!!"!!!!
Loggade nyss in på msn på mammas dator och senaste gången jag var inne på msn på hennes dator var FÖRRA ÅRET!!!!!! Och värsta emo bilden hade jag också!!! JAG bah PINSAMMT som FAN!!!!
Asså neeeeeejjjjjjj!!!!!!!! Jag MÅSTE ha igång mitt internet IDAG!!! Mammas dator suger ju! Jävla dator helvete!!! xD

Bilderna från i fredags och lördags kommer så fort jag fått igång mitt internet :)
MORR..............................................nej nu vill jag inte sitta vid mammas dator nå mera!!!

ceciliaaaaaaaaaa

Fredag

Hello!!!!!!
Är hos Tina nu, jag Tina och Amanda skrattar som fan åt Tinas sköldpaddor, dom är så JÄVLA äkliga!!!!!
Vi fick stå och vänta på bussen i 15 min ubgefär, haha :p
Hehe, jaaa Det har inte hänt så mycket vi sitter mest och skrattar åt Tinas sköldpaddor och gayar oss.
HAHHA men bilder kommer i morgon xD

PUSS <333333333333

ceciliaaaaaaaaaa

sova

nej nu ska jag sova, blev inte att plugga, men kan det typ utantill.
Har packat till i morgon, usch vad mycket jag packar nu förtiden. Ehh ja du. Fick inte ner så mycket i väskan, det som tar plats är ju sovsäcken men måste få ner sminkväskan också. Får fixa det i morgon, tror inte att det blir så mycket att blogga i morgon kanske bara hinner på morgonen men bättre det än inget. Bilder kommer på lördag kväll då alla tjejer skikcat alla bilder till mig och jag laddat över mina bilder till datorn :p
yes, nu ska jag gå och ta bort sminket och sen sova. Ska läsa lite i min bok ''Studio Sex'' som Liza Marklund skrivit.
Den är så jäkla bra, Jenny i min klass hra läsit den och hon sa att den var jätte bra :) Hahha alla LIza MArklund är vell bra, eller ja dom flesta i alla fall :p

ceciliaaaaaa


en dum nisse som ska snöbada mig ;/
på bilden skriker jag just du ''NEEJJ NISSE!!!'' och skrattar som fan :p

plugga

nu har jag ätit, blev pastasallad, en massa gurka och tomater och sånt dära mumsigt.
Måste plugga och fixa väskan för i morgon på dirren efter skolan så drar jag och mina söta tjejer till snygg Tina och bögar oss som fan :)
Haha Tin aär fan cp, hon har tappat bort sin mobil och hon tror jag har den, haha har letat i min väska i jackan osv. Den är ingenstans, haha Tina xD 
Asså stakars Tina, hennes mobil är borta vid Björkelund, hahah den kanske är ute i snön och DÖR !! Stakars hennes mobil xD
hehe ja men nu ska jag hjälpa Tina att få tillbax den, pluggandet får fan ta och vänta :p

ceciliaaaa 

Torsdag

Fick sova till kvart över 7 och sen sprang jag runt som en galning i huset och letade kläder mm.
Japp skolan har gått jävligt bra idag, lite svenska på morgonen en massa so idag och sånt, jaoooo. LÄNGTAR som FAN till i morgon asså! :D Tina den Fina har ju fest då :) HAHHA :D ROLIGT ROLIGT :)
Gick med Tina, Nisse och Viktor in till centrum och under den tiden blev Nisse snöbadad av Fanny och då snöbadade han mig två gånger haha lol. Tina du måste skicka kortet du tog då, haha ser helt galen ut ju xD
Ska snart åka och handla med mamma och sen åka med kakor till en massa olika personer, ska nog be min moster köpa kakor av mig för min lilla kusin fyller ju år idag :) Ska nog förbi dära och säga garttis, måste nog plugga också, hrmm. Asså mycket jag måste göra, jag måste packa till i morgon då man ska hem med Tina och festa med dom söta brudarna :)<3
 Well well, måste nog gå nu och fixa, PUSS <3

ceciliaaa

Onsdag

Japp cp dag igen finns inte så mycket att skriva, bråk på skolan.
Fan asså egentligen hur ORKAR man bråka om en sån sak? Växupp boys, ni beter er som en hop med brudar?
Haha, hoppas igentligen att nån av dom läser min blogg och ser vad jag tycker om dom. Ska fan börja kalla dom för tjej namn ska bara komma på nånting, haha deras lilla coola gäng kan kallas för ''dom coola brudarna'' haha lol. Skit samma igentligen ska jag inte lägga mig i men det börjar bli förmycket nu, låt henne vara okej?

Ja, vi säljer ju kakor i klassen och jag har bara 5 stycken kvar, haha STOLT som fan :D
Kom på nyss att Tinas mamma och pappa kan köpa av mig så att vi kan äta en massa kakor på fredag :D SMART jag är, haha Tina att jag är smart! Haha, hehe :p Säljer typ bara åt släkten, orkar inte gå runt kvarteret, det är så jävla pinsammt asså xD Jag kommer ihåg då jag sålde för mitt Cheer lag, då skulle vi sälja kokosbollar och jag sålde 3 st ute på kvarterett och 5 st och släkten och sen var mamma tvungen att köpa upp dom sissta, haha. Samma med allt annat men nu kan man ju alltid lämna tillbax dom man inte har kunnat sälja. Japp, men ska TVINGA min mammas kille att köpa 2 låder med kakor av mig och då har jag bara 3 kvar. Och så ska jag be min moster att köpa för i morgon fyller min lilla kusin år. Och så skulle mammas kolega kanske köpa :) Hahha det hära går ju fan bra :D HAHAH XD

Ja men nu ska jag läsa, har sjukt ont i huvudet så ska ta en tablett. Barnbidraget kommer på fredag och mammas lön kommer en vecka efter barnbidraget, trevligt trevligt :) vill shoppa kläder nu, det kommer så mycket fina vår kläder, måste värkligen eller nja måste och måste jag vill ha nya kläder NU. Hehe men jag får allt vänta lite till :p

cecilia


jag är expert på att äta sånna hära :)

bla bla bla bla bla bla

trallalalalaa, har inte så mycket att skriva egentligen
Ska sova nu, skulle behöva duscha och ta fram nå niciga kläder till i morgon. Hrmm, men jag IDS inte mohahaha.
Måste köpa nytt shampoo och balsam och hårfärg, och kläder, och skor, och en ny väska och en ny MOBIL!
Asså åh! Fucka macka, barnbidraget kommer på fredag, blir att shoppa då tror jag :p trallalalala
HAHA och på Fredag ska jag till Tina, hon ska ha KALAS fasiken vad kul. Vi ska sova över på en skola, haha :D
Grymt kul vi kommer ha asså :) Well, jag måste i alla fall sätta mig med mamma vid datorn och shoppa hem en massa från H&M.se. Har kollat på en massa saker jag vill ha kanske blir runt 1000 kr alltihopa? Hehe (a)
Men skit samma nu ska jag sova, men det ska FAN bli till att shoppa den hära månaden!!! XD

God natt nu ska jag sova

cecilia


det är två blondiner (egentligen brunetter men det märks inte i bland ;p) som sitter på en parkbänk i boden, den ena heter Tina den andra heter Cissi, då frågar Tina. Är det längre till Kiruna än till Månen?

Cissi säger med spydig röst, men är du dum eller ser du kiruna eller?

Tisdag

Asså fan, den hära dagen hände det så jäkla mycket. Fick veta alldeles för mycket idag.
Hrmm vi ska inte gå in på detaljer och jag sak inte berätta nånting men nej det går inte att släppa men jag kan inte säga.

Yes, på morgonen så gick jag och provade skridskor till gympan fanns inga skridskor som jag kunde ha, så var med Lina och Tina i blåa. Sen typ damp damp damp damp damp. TINA serriöst jävla skit lärare! Cp;t ringde ju hem och dampade lös -.-' Morrr, well well typ lite damp, snackade en massa med Amanda, det var JÄVLIGT mycket OMG!! MEN OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG!!!  :O :O :O :O :O :O
Japp men kanske bra dag i alla fall. Vi fick kakor som vi ska sälja som kostar 50 :- st, så köp av mig?
Yes, fick lite damp på slutet av dagen, asså åhhhhhhh!!!!! XD
ursäkta mitt lilla damp inlägg! XD

hdsgfkahshf sbgakeg q nuivtgjkfrgrbjre bnj re jrgjknmjb mn dfjnkgreuhrgeiheryjkhtnm bfdbmknfdbdfhjnhhfdjklrdhjhrhbnahrdhjrhjhjtrhjjkrgjh,  rgkrhrh ej hj hkh jyjtnhdbmfdjbsfgjhrguhrehjerhjrebnrgbnfbnbfnfg snhjrjk ryyuuhrjkhrsgjbfgsbnfbnbfgdhjrhöjtrhjfhdjkhdfgjhdf.kj-lfdhnhlkafdn-kadfhkjathjkaetiäkatehjaethknhzdnbnkgtjhitjtahjsthnmbfdmn zmkmwakjarkjlöaerkjarkjrykjyqjkyqjhqjöpriiåwgEKJwfejnfgjkgrjrgjhrghjrghjrgiorguiriuryihiryyhhjr re nyu rer u iryhjrghu t jhutw b,tewhjrtbhuht j gr gf rg hte wjuhtewut4wuirthjlt4bh  rthrhjrjkliu4u4yui648956okr3opqepoqelkdslmkdgkngd  itu tewr jhhesffehlhirqehioerq ilhu tuiwtegrWUÖRGJWRÖHTYUP OIRY H5U TIY4YH UUUTGFVGEJFBHJRKG53Y T FHD HD  J IL FHD N  FA J JTJKFGIJRJIMJV MJKVKJFKLDLÖDSLÖDFKJJHUGHJNM  FVGJKFI NMUIVC  VCJK NMIU  FGIKJUIOGFKJGTRUIFDS  ,MKJ VCM,GFNMIGFKLTGFNMJK VBKLTGJKDFS  IKRTM VCKJOFD  OIGFLKTGJKFLLKJK....

¨

jAAA HAHHA det hära vara allt jag kunde berätta.

Well well, får lite damp då 2 st ''TÖNTAR'' i min klass ringer på min dörr (och vet att jag bor dära) och barar skratta som cp ungar och bah hej vill ni köpa kakor. Jag beh ehh nej? och smällde igen dörren. Asså serriöst damp?
Jaa, men skit samma, det blev fisk och potatis till middag, jäkligt gott asså.
Esch nu IDS jag inte blogga nå mera just nu det var tråkit xD

cecilia


sånna hära och mammas chokladbollar och morfars kexchoklad, och lillebrors kåla =p köp av mig?


 

tråkit tråkit tråkit

jag har INGET att göra, fan ingen är social heller. Ska ta och läsa lite i Liza Marklunds bok studio sex. SJukt bra bok asså :)
Vill ha Pamela Andersons bok ''Star'' och Carolina Gynnings bok ''Ego Gril'' och Magdalena Graafs bok ''Det ska bli ett sant nöje att döda dig'' blir att gå på biblan nån dag och kolla ifall dom har dom bökerna :p
Tror inte att dom har Pamelas bok men den finns säkert att köpa via internet eller på bokia eller nått sånt :p

Sen blir det nog att kolla 2½ men :)

ojsan vad jag skriver mycket :p


cecilia







yes yes yes yes yes yes yes yes :D

dagens outefit

 


har pappas militär tröja och svarta strumpbyxor, den kurvar sig sjukt mycket asså tröjan :p
HAHAHHAHAHHA, nej men serriöst den kurvar sig som fan så ja :p

Måndag

Asså seriöst hej jag är dum !!! I förra inlägget så skrev jag att jag skulle trycka in godis i Tinas mun för hon hade 30 o värde på ? Ehhh okej asså Tina har diabetes och jag är trög och fattar inte xD HAHHA ja men det är fan sant jag är fan cp hon ska ju INTE äta godis hej hopp här har man lärt sig att man SKA äta sånt med socker då man har diabetes -.-' Hrmmmmmmmmm så asså sorry för att jag är lite cp. Hehe måste fan kolla upp med sånt dära om diabetas tänk om jag får det asså o_O Hehe :p

Och så vill jag säga förlåt för taskigt lite uppdatering i helgen men min kära far har tagit datorn och så då jag kan blogga så har det varit under typ Bruce den allsmäktige eller nå xD

Well well, idag så var det KALLT att gå till bussen, hade på mig en av pappas militärtröjer (haha :D) och strumpbyxor under, snyggt (enligt mig) men kallt. Fick en massa fina komentarer om att den var cool och hade snygg färg osv.
Tina ville också ha en sån sa hon och så sa hon att hon skulle slita av mig den ifall hon inte fick den, haha men jag har den fortfarande på mig ;) Orkar inte prata om skolämnena skit tråkigt ju.
HAHA asså idag så gick brandlarmet och då trodde vi att det var jag och Tina som hade startat det för vi hade stått och ropat och skrikigt i blåa korridoren och precis då vi blev tyst så började brandalarmet att tjuta. Men det var ju inte riktigt så.

Det var nån som hade smällt smällare i röda korridoren, hehe. Ute var det varmt enligt mig jag hade ju haft på mig jackan. Så Karro fick låna den, hehe hon frös som fan och där står jag i tunn tröja och stumpbyxor och bah det är ju varmt ? :) Men efter ett tag så fick vi gå in igen, så hade v i SO och vi fick sluta tidigare, men mamma ringde och sa att jag var tvungen att handla en present till min kusin som fyller 5 år på onsdag. JOBBIGT!! Så jag gick in till stan med Tina och Amanda och så stog vi och pratade med Nisse och så. Men sen gick jag och Amanda in på Åhléns och letade present, vi hitta en massa roliga saker, men jag köpa en gosedjurshäst med stall och sånt dära för 100 :-, skit bra tyckte vi men det var ju inte LITE pinsamt att gå upp till kassan med den dära, vi mötte Karro och Jenny och Fanny, ahha omg PINSAMMT xD yes men när vi skulle slå in det så blev det JÄKVLIGT svårt, haha omg. Vi träffade Mia Julia och tess så stog och pratade med dom ett tag till min och Mias buss kom. Vi satte oss på 4 stätena och då kom min kusin :) Satt och Dissade Mia tills hon skulle av, sorry Mia men kussen snackade ju som hon aldrig hade fått pratat :p Sorry :p
så jag satt dära på bussen med mitt ''LILLA'' paket och pratade med kussen.
Då jag kom hem fick jag ADHD damp, för vi hade ju ANTAGLIGEN inget paketpapper -.-' irriterande som fan, det ända vi hade var julklappspapper och det var ca ½ meter och jag behöver ca 2½ meter till dethära paketet -.-'
Morrrrrrrrrrrrrrrrr, och mamma ids inte åka och köpa inslagspapper. Hrmm ska fan köpa i morgon!

Well well nu har min dator fått ADHD, den laggar som fan asså! ASSÅ ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!
HATA!

Nej nu ska jag gå och göra nånting.

cecilia

Lördag

Eller igentligen är det Söndag men jaja.

Idag (igår) så blev det segt att komma upp ur sängen, var så jäkla trött asså. Men satte igång TV;n och kollade ett tag, men vid 10 så åt jag och pappa frukost. Sen slöade jag och vid 12 så började jag ficka mig för då skulle pappa på stan.
Vi åkte på nån Zoo affär och köpte en ny hundbädd åt Balto och mat. hehe och brevid dära så finns en fisk affär och där köpte pappa hummer (mumsigt). Japp sen åkte vi på Coop och handlade mat och Aftonbladet och Expressen. Hehe man är ju bara tvungen att köpa dom då det var så jäkla mycket intressant, just nu är det ju jäkligt mycket om Liza Markulnd och boken Gömda och Mia och en massa. Har ju läst boken Gömda och den är sjukt bra så jag är nästan tvungen att hänga med om vad som händer. Då vi kom hem så satte vi in all maten i kylen och frysen och sen gick jag och pappa och Balto en promenad, det var kul, haha var på skutt och hopp humör. Japp men när vi kom hem så började jag och pappa med maten och sånt. Det blev nå kött och potatis och sallad. Fasiken vad gott det var. Sen kollade jag Disneydags haha ja men antagligen kollar man Disneydags, bästa programmet ;) Sen typ titta jag på nån film och vid halv 10 så kollad man ju ANTAGLIGEN " Bruce den allsmäktige" världens bästa och roligaste film. Haha den är bara så bra. Well well den slutade vid halv 12 och nu har jag sett nån konstigt film som gått på 3;an. Hrmm?
Ska snart sova är trött som fasiken! Men innan det så ska jag kolla runt på bloggar och sånt :)

AHHH omg glömde att skriva att TINA har legat på sjukhus idag! Omg hoppas hon mår bra nu. Inte så kul när en nära vän ligger på sjukhuset. Nej Tina ifall du åker till sjukhuset igen så dampar jag på dig, ska fan proppa om godis i munnen på dig på måndag, dumma unge :)<3

Kram på er

fixa!

kom hem nyss, sitter och spelar hög musik vill att det ska vara högre så att golvet skakar är på sånt dära cp humör nu xD
Hehe nej men nu ska jag packa och äta och sen fixa lite grejs och sen drar jag till stockholm :)
Vi ses på måndag sötisar<3

cecilia


sthlm :)

Fredag

Hehe, har precis vaknat klockan är snart 8 och min vanliga buss går om 5 min. Hehe ja men själv ska man ju ta den sena bussen som går 20 i 9 eller så tar jag den 5 över 9. Vi får se hur jag gör. Japp men nu ska jag i alla fall börja sminka mig och fixa, hehe. Har nästan 1 timme på mig att fixa mig. Well well. idag är det kort dag, och det blir att på direkten åka hem och packa klart och fixa och äta och sen åka till Kalax. Är framme i stockholm vid halv i kväll.
Tror att jag skulle få trägga farfar då, hehe vilken chock han kommer få, då jag sissta träffa han så var jag blond och nu är jag svart/brunhårig. HAHA,men nu måste jag börja fixa mig.


Hejdåååå


sov morgon

Kom nyss på att jag har sov morgon i morgon, eller har jag kanske sakt det ? Jo det har jag, hehe men ni har ni fått läsa det igen. japp men  nu ska jag ta en dusch fixa det sissat i packnigen och sen är jag klar. Hehe, blev ganska lite den hära gången :) Ska se nån mysig film då jag duschat, hehe kanske Twilight eller nån annan bra film. Vi får se vad det blir, juste ringen som jag fick av Frida var förstor och det var smål, hehe jag kunde inte ens ha den på tummen, små fingrar jag har. Men nu har jag den som halsband i stället :) Hrmm, men japp jag hör av mig i morgon innan jag drar till skolan tror jag :p

cecilia

gOD NAT

alla (L) dagpresent :)

hära är sakerna jag fick av Frida :D


hello kitty godis, ring, halsband och två stycken skärp :)

fina vah, haha det gröna är ganska kort men haha skit samma xD

ringen fast man ser inte så bra men det är jätte fin :)

japp det var allt jag fick, snyggt fan ;)

Torsdag

Imorgon bär det av! Stockholm här kommer jag igen :D
Sitter vid mammas dator orkade inte gå upp ehh....Japp..

Vaknade ganska tidigt men jag ville inte gå upp men gick upp i alla fall var klar med smink och sånt 10 över 7 då ringde pappa och så pratade vi en massa men jag var tvungen att lägga på nästan direkt för var tvungen att fixa klart, well well då jag kom till skolan så var inte Henna dära stackarn var ju sjuk! Men ja dagen gick ganska snabbt var faktiskt ganska god mat på skolan idag, köttfärslimpa och sånt dära, hehe jag och Mia tyckte det var GOTT.
Japp men dampade lite med en massa idag gick runt som vanligt och ''minglade''. Efter skolan kom Frida och Madde. Jag och Frida tog bussen til Dollar Store och dära köpte hon alla hjärtans present åt mig :) bilder kommer sen då jag inte sitter vid mammas dator alltså kommer det i kväll. Japp men fick fin fina saker :) Tack Frida du är BÄSt, älskar dig gumman, du ska också få nått av mig då jag kommer hem från stockholm :)
Japp men var med Frida till klcokan 5 sen åkte jag hem, hade så JÄVLA ont i huvudet asså. Lade mig på soffan på direkten då jag kom hem, mamma åkte och köpte huvudvärkstabletter åt mig tack mamma <3 Blev värsta god mat idag hemma också. Kyckling ris och grönsaker, mumsigt. Måste ätas igen snart :)
Har kollat Sex And The City nyss och snart ska jag vell se nå annat kul fast först flytta mig upp till övervånigen och börja packa har inte börjat med det. Dåligt av mig. Ska umgås lite med mamma och imorgon har jag sovmorgon :D
fan vad nice asså. Hehe, det ärnämligen så att våran musik lärare tar ingen närvaro nu för man får komma och gå hur man vill. Hehe hela terminen men ska vell gå nångång men imorgon blir det sovmorgon :)

Japp men nu ska jag dricka tee och sen ska jag gå och packa :D

cecilia


bara så ni vet den hära är min nu :)<3333 

good night

nu ska jag sova. Har varit på H&M.se och kollat på en massa kläder, blir att sitta och shoppa hem en massa kläder nu. Får damp snart, måste köpa ett par nya byxor, typ mjukis eller prassel fast jens skulle vara jävligt bra att köpa.
Ja men det får bli en massa tröjer och sånt i alla fall. Måste shoppa nytt till våren. Hehe, well well får ta och bli i morgon eller så. Nej men nu ska jag fixa i mitt rum och sen ska jag sova.

god natt ;)

ceciliaaa

jag och tina, ily  <3 ;-**

misshandlad...........

asså inte jag men Rihanna, helt sjukt ju. Fick höra det i morse då jag kollade snabbt på The Voice.
Hon har ju fan blivit misshandlad av Chris Brown! Omg så jävla sjukt asså. Det hära skulle ha hänt i går ifall jag fattat rätt. Han ska ha knäkt näsbenet och hon ska ha buler och bitmärken och en massa blåmärken, omg det är ju fan helt sjukt ju?

Japp men nu ska jag leta nån som kan skriva ut en artikel åt mig annars blir jag lessen faktiskt.

cecilia

onsdag

ASSÅ seriöst jävla dator helvete! ÅHHHHH jag blir så less, vill ha en ny dator nu! Jag får fan damp på min dator!
Åhhh......Eh skit samma.
Well well, jäkligt bra dag om jag får säga det själv. Umgicks med en massa folks, Mia åkte till tandläkaren så jag var med Lisa Elina och Matilda var fan 100 år sedan jag var med dom. Hehe, well vi hade ganska kul och typ gormade en massa. Sen hade vi NO skit tråkigt som vanligt ehh. Och på rasten eller ja den lilla vi hade så var jag med Sara HINK och Kicki och Becka. Men var typ tvungen att gå direkten för vi hade gympa. Var i gymmet hela tiden, tråkigt tråkigt men det fick bli det i alla fall. Sen hade vi SO prov tror det gick ganska bra i alla fall, var så jäkla nervös asså. Vi fick sluta 15 min tidigare så jag gick till medborgarplatsen direkt. Där var Mia så stog och pratade med henne och Julia och lite med Fluff hehe :p
Usch vad dumma Jens och Robin var med Mia, dom tänkte slänga upp henne på buss hållplatsens tak. Och då Mia höll på att låssas bråka med Jens så var jag fan tvungen att hålla i henne så hon inte skulle ramla, hehe. Ehh men efter ett tag kom bussen. Det var smockfullt. Omg måste börja ta den tidiga bussen men då får man knappt träffa nå snällt folk (a)

Japp men nu ska jag äta kan blogga i kväll (a)

cecilia

god natt

nej nu har jag pluggat färdig till provet i morgon, orkar inte göra nå mera.
Hehe inte kul, fan får hoppas att det går bra på provet i morgon får bli att sitta på bussen till skolan och träna och på raster eller nå. SKa fixa gympa väskan och sen ska jag sova, men god natt nu :D

cecilia


håll er borta den är min!!!

Tisdag

Hehe damp damp damp på Internet, det har inte funkat på heladagen -.-'

Yes idag så fyllde Tina år, TINA DU FÅR PRESENT DÅ JAG KOMMER FRÅN STOCKHOLM!!!!
HAHAHHAHA PAPPA VI SKA SHOPPA I HELGEN OCKSÅ :D<3333
Yes men fan blev sen till gympan min gympa lärare fick lite damp och ringde hem sen på eftermiddagen att jag kommit hela 17 min försent och inte hade med mig gympa kläder, men oj oj jag har med mig alla andra gånger och jag har ALDRIG varit sen förut oj oj vad man ska behöva bli arg då -.-' Serriöst tagga ner va?
Japp men har vell varit med Tina och Henna heladagen, hehe finns inte mycket att säga jo haha då jag var med Tina och Amanda började jag gapskratta typ då Tina höll på med Nisse, omg nej jag ska inte säga för hahahha omg jag sitter hära och skrattar redan !!!´xD HAHAHHAHA nej jag kanb inte säga haha men det lät så jävla kul så fan haha xD
Japp på syslöjden så dampade jag och satt och pratade med Henna och Amanda, jag satt och höll på nålar och klippte i tyger och typ fixade och Henna höll på och ritade hennes delar till tröjan och då blev min läarar lite sur på mig men sen så förklarade jag att jag väntade på Henna för hon är så sölig med all klippa och rita sina delar till tröjan (a) Sorry men omg :p 
NEJJJJJJJJJJJJJJJ asså serriöst kolla jag och Tina vill inte att alla killar ska snagga sig och idag så fick jag höra att Jens och Robin hade gjort det och omg nej killar ska fan inte snagga sig dom ser ut som apor och sen blir dom SÅ JÄVLA dryga och kaxiga (a) Sorry men jag är fan snäll nu. Sen höll dom på och säga att Nisse skulle göra det och då blev Tina skit sur. Hehe, nej men serriöst jag håller med Tina snälla inte en till som snaggar man ser ut som en apa när man gör det. Asså förlåt men killar ska inte snagga okej inte tejer heller Men fan ni fattra.
Yes yes skit samma :p
åKte hem som vanligt vid 2, pluggade lite då jag kom hem och så har jag inte gjort nånting mera. Kul dag nope :p

Men nu ska jag plugga lite till och sen sova, puss och kram

cecilia

GARTTIS TINA <333

Sex And The City

Yes, nu har jag kommit hem. Det var skit tråkigt på det dära mötet, fast jag och Frida och Mia dampade som vanligt. Haha jag hällde min saft i fridas glas och då ska ju alla vara wannabe mig så dom gjorde ju det också så det blev ju naturligtvis översvämmning i fridas glas. Haha hon fick städa sen okej det fick jag också.
Hrm morr på dom som är wannabe mig. Yes, men dom pratade en massa om fotbollen till sommaren och cuper och läger osv. Lyssnade inte så noga får hoppas att mamma har fattat allt.
Hehe, men en del fatta jag men sen svamlade jag en massa med Frida och Mia, morr på dom asså.
Ska kanske vara med Frida på torsdag, nån ska kolla på vårat fin fina hus igen på torsdag precis då jag slutar skolan mysigt mysigt.
 Nej men nu ska jag kolla sex and the city och ha tråkigt och sen ska jag sova.

KRAM

cecilia

Monday

Japp nu är det måndag dags för plugget och på fredag drar jag till stockholm, kanske kommer hem med alla hjärtans presenter åt några små söta barn ? :) Får se hur jag gör, ska i alla fall ge nå fint åt pappa, haha kanske en slips med en pussmun såg att Kenza hade en sån på hennes blogg så kolla in dära ifall ni vill se hur den ser ut.

Yes, dagen började med bild, myspys. Jag har faktiskt blivit ganska bra på bild nu. Rasten spenderade jag med Karro och vi pratade om en massa saker som jag inte brukar prata med nån annan om. Hehe jops. Matte var übertråkit så jag orkade inte göra nånting, men måste göra hemma, tråk tråk tråk.

Sv/eng, skit tråkit, efter det så var jag med Lina Lisa Julia och Mia. Hehe, busig jag är. Well well är ganska sur just nu, inget jag behöver ta upp i bloggen fan asså morr. Yes, efter den hade vi fys/hälsla orkade inte gå så var med en massa folk som var i blåa. Trevligt trevlig, vi fick en massa godis av mias syster TACK :D. Nisse lärde mig att göra nå stjärner med en tändare, svårt att förklara hur man gör men det är rätt coolt haha. På so;n så satt jag och jobbade om Alexander den store fuck det kommer gå skit på onsdag asså. Måste plugga idag och i morgon.

Blev inte att vara med Frida idag för hon har ADHD damp :p<3 Jag älskar dig ändå gumman, haha <3
Får prata med henne i kväll i stället då det ändå är nå fotbollsgrejs i Trångfors. Kommer inte ihåg hur det var :p
Missade den första bussen hem men det kom en extra buss så då åkte jag med den, haha (a)
Nej nu blev jag hungrig, ska nog göra tzatziki macka, MUMS. Haha (a)

cecilia

yes yes yes yes

förlåt för så många inlägg XD

Har precis pratat med Frida på msn, kan prata ut med henne imorgon om mina dumma cp känslor och om mitt cp hjärta som kommer brista igen ifall jag fatta rätt.
Frida du är fan bäst jag älskar dig gumman <33333
Trallalallalalalallalallaaa

Ska se beck snart så kommer nog glömma (förhoppnigsvis) alla mina dumma kärleks känslor.
Så jävla skönt att ha Frida som är lika cp som mig, trallalalalalaaa Frida är bäst.
Frida varför ska altid du och jag falla för the bad boys? Så jävla orättvist ju xD

Yes men nu ska jag prata med frida och sen beck detta blir det sissta inlägget för idag för jag kommer bara skriva om mina dumma känslor sen :p

cecilia

i am out ! :D

inte igen.....

inte igen, haha omg jag tror jag är kär Igen xD
haha cp rubrik men vem vet jag kanske är kär på allvar nu? Haha okej jag måste bara få skriva av mig så ursäkta för att jag kan upprepa en massa saker :p

Då jag ser han smälter jag inombords. Då jag ser andra tjejer ta i honom blir jag sur och svartsjuk. Då jag står brevid honom är jag stolt och den som kommer nära oss blir jag helt sär på. Jag älskar hans leende hans lukt han skratta hur han pratar hur han klär sig. Han ögon, då han ler så smälter jag. Då han sätter sig brevid nån tjej blir jag så jävla sur på den bruden. Har lust ibland att bara tränga mig ner mellan dom och typ låssas som jag inte gjort nått. Då jag måste gå då jag är nära honom får jag tungt att andas, då han går förbi så önskar jag att han ska titta in i mina ögon och att dom ska glittra sådära gulligt som i filmer. Jag vill att han ska vilja ha mig, ska säga till sina polare att han vill ha mig. Att jag är snygg osv. Jag vill att han ska säga att jag är hans Cissi Sär och skratta och ge mig en kram. Jag vill kunna vara nära honom och kunna ge honom en kram när jag vill. Jag vill kunna vara nära honom och att folk ska fatta att det är vi.
Jag vill att han ska hålla om mig då jag fryser eller låna ut sin jacka till mig. Jag vill att han ska värma mina händer då jag precis varit ute utan vantar. Jag vill kunna gå fram till honom och ge honom en kram och dra in hans lukt.

Omg Frida jag måste få prata ut hos dig NU! Frida fan det känns så där jobbigt i hjärtat då han kommer. FAN Frida det kommer bli som förra gången, jag vet det. Frida fan jag behöver dig nu mer än nånsin jag tror jag aldrig har känt såhära förut! Fan också FAN, det kommer sluta som det gjorde förra gången jag kände såhär Frida jag måste få prata med dig NU! Det är så jävla jobbigt att känna såhära, det känns som om mitt hjärta ska hoppa ut då jag ser honom!

Ni kan gissa och tro hur mycket ni vill, kommer aldrig säga till nån vem det är förutom dom jag litar på mest som alltid funnits dära osv.

Mitt hjärta kommer brista igen Frida, jag känner det på mig. VARFÖR ska jag alltid falla för dom dåliga pojkarna Frida? ;'/
Jag behöver dig nu lika mycket som förra gången jag var såhär

Förlåt för ett cp inlägg som egentligen inte är till er vanliga läsare utan till Frida.

cecilia

paus........

i pluggandet, åh asså det är så tråkit asså. Har bara lite grejs kvar att göra men jag har ont i handen nu. Har skrivit så jävla mycket asså.

Juste har jag sakt att jag ska till stockholm nästa helg ? Haha ifall jag har sakt den får ni höra det igen ;)
Och imorgon ska min farmor opereras, inte kul. Hoppas det kommer gå bra, älskar dig farmor.<3
Usch tror inte jag orkar plugga nå mera idag. Får ta det i morgon och på tisdag. Men måste nog plugga lite i kväll ifall jag ska kunna allt till på onsdag. Ehhh asså fuck det kommer gå så jävla dåligt asså!

Nästa helg är det alla hjärtans dag ju. För många är det typ kärlek osv. För mig är det 3 år sedan min kanin dog, haha låter så jävla cp då man säger så. Men fan hade henne i 5 år och hon var mitt allt. Skit samma orkar inte gå in på detaljer. Men det gör fan lika ont som då hon dog. Haha jag vet det låter helt cp, haha bög bög på mig ;-)
Yes, men får hoppas på att man får nå av nån fin person ska i alla fall ge nå åt kompisar bara aftt dom är bäst ;)<3
Vet inte riktigt vad jag ska ge för håller ju på att spara pengar, får vell ta av pengarna som blev över som jag skulle ha använt i stockholm. Hehe, ja jag får vel springa in på nån affär och köpa lite grejs. Hihi :)

Nej nu ska jag gå och plugga eller nått hejdåååå <3

cecilia

Söndag

Hej, idag blir det en tråkig dag. Ska bara plugga hela söndagen. Kul jag vet. Hehe, vill vara med nån trevlig person men jag måste värkligen träna till provet nu i veckan. Hehe, yes måste nog fixa mig lite också, typ duscha osv :)

Lördag Kväll

Min lördag kväll var vell okej, ska inte gå in på detaljer men jag földe vell några tårar, kusin du är fan bäst. Jag älskar dig gumman <3 Yes, blev god mat hos min mormor, GRATTIS på födelsedagen jag älskar dig med <3
Jag och kusin satt helatiden och pratade en massa och trögade lös. Vi hämtade ett spel hos min kusin och spelade MARKOLIO, haha. Fan vad trögt det var, jag fatta INGET. Såklart så förlorade jag, lol. Ehh vid halv 1 så gick jag och kusin hem till mig, vi satt och lyssnade på musik och skickade låtar till varandra fast igentligen var det hon som skickade till mig. Hehe, vid 2 så kom mamma H och E och Pajala. Så då gick Kusin och Pajala hem och jag gick och lade mig. Vaknade vid halv 12 så gick upp och gjorde frukost till mig och E. Blev bara macka och varm oboy. Kollade twilight ett tag tills mamma och H kom tillbax då dom hämtat bilen hos mormor.

Så asså inget speciellt hände alltså i går kväll. Måste gå och duscha och fixa mig nu.

Lördag

Hehe en dag kvar på ledigheten, tråk tråk. Vaknade vid 10 så gick upp och åt frukost med mamma och E och H, vid 1 så började alla att fixa sig för att åka på stan, så har varit på stan sen halv 3 kanske :p
hehe vi gick in på hemtex och köpte MAGISKA handukar, haha omg kan visa sen då jag typ TROLLAR med dom xD
Dom är i små små små plastförpackningar och då man sätter dom i vatten blir dom stora, haha lol men fasiken vad fina dom är. Sprang in på Kicks och kollade runt. Hitta en massa saker jag vill ha måste in dit på måndag och köpa ett fin fint diadem. Yes, men sen åkte jag och mamma hem och nu sitter jag hära. Ska snart fixa mig byta kläder till lite finare för ska till min mormor och fira henne, grattis mormor du blir ett år äldre och i år fyller du jämt :)
Hehe puss på mormor <3

Yes men nu ska jag börja fixa mig. byebye

cecilia

twilight

nu har jag sett klart twilight, den var faktiskt JÄTTE bra. Ska nog se den i morgon också tror jag.
JUSTE nästa helg ska jag vara hos pappa igen :) Ska nog köpa nå fina alla hjärtans saker dära för det finns ju 10 000 olika affärar i stockholm :) Yes så på fredag kväll drar jag till stockholm igen :)
Hehe men nu ska jag faktiskt ner till tv;n och kolla film, fick ont i röven då jag satt vid datorn, haha xD


cecilia

Friday

Yes äntligen fredag! Trevligt!
Fan rolig skoldag! ganska lugna lektioner, trevlig på rasterna. Har vell suttit med 100 personer idag och pratat. Haha (a)
Bara så alla vet är Robin mycket elak och ego ;) Haha okej men det finns inget att berätta om skoldagen den var trevlig :), yes men Frida kom till våran skola på slutet av dagen och så dampade jag lite på henna då jag skulle hem, damp på dig Frida. Damp damp, men tog bussen till Heden och hämtade E och så gick vi hem till mammas kille och så var jag och min låssas syster ensamm så vi spelade xbox det var så JÄVLA kul asså :) Haha vi spelade Buffy och vAmpyrerna och bil spel med då vi skulle spela CS så dog spelet, damp damp damp damp !!! Morr, men ja vi fortsatte spela BUffy och vampyrerna tills H kom hem, för då åkte vi hem till mig där mamma gjort tacos och innan vi åkte så tog H med sig twilight, ska ner och kolla den nu och sen göra lite läxa, blir vell att blogga sen om filmen :D

cecilia

god natt pojkar <3

haha okej ville bara ha en rubrik så hitta bara på nånting, har i alla fall suttit med so och pluggat inför provet nästa vecka på tis-onsdag om greker och sånt, haha roligt roligt satt i 1 timme JOBBIGT som fan!
Men gick i alla fall ganska bra :) Yes yes, har bara några grejer kvar att fixa. Juste har suttit och kollat runt hur killar beter sig, haha omg igentligen är killar fan som blandfärs hälften svin hälften nöt ;) Haha jag är elak ibland.
Ska i alla fall sova nu och imorgon är det skola, fan jag längtar, längtar efter måste föresten vara med nån i morgon för det är nån som ska komma och kolla på vårat fin fina hus imorgon då jag slutar skolan :p
Fan klockan är snart halv 11 haha ! Nu blir inte mamma glad på mig får nog inte gå ut i morgon och supa då (a)
Jag har dålig humor, jag är hyper, vill inte sova, vill leka med mina små smurfar Henna och Tina eller mina bebisar Frida och Mia, haha nej men nu ska jag gå och äta toapapper och sen ska jag sova (DÅLIG HUMOR) jag är hyper jag är hyper jag är hyper jag är hyper trallalalalalalaaa :p

Okej men nu ska jag serriöst gå haha hejdåååå <3

cecilia

söta vovvar :)

Torsdag

Heyy, lite galen dag idag, typ gick upp höll på att missa bussen KUL! Men hann till skolan i alla fall. Svenska på morgonen rätt lugnt läste böcker typ nån cp bok vi MÅSTE läsa i skolan -.-' Eh det var JÄVLIGT tyst faktiskt idag, sen vare SO gick überbra för jag hade faktiskt tagit med mig SO grejerna hemmifrån :) Ska nog pligga i kväll också så man klarar provet på tisdag nästa vecka. Yes, sen vare sv/eng skit tråkit, men var med Mia och Julia som vanligt på rasten :)
Hände inte så mycket men jag vet inte vad som hände med alla killar idag på slutet av dagen dom blev helt sär asså ;p
Haha okej ni som var på skolan idag och såg Robin och Victor fattar, hahha omg XD

Yes yes, men efter skolan så föjde Frida och Mia mig hem och vi tråkade lös i ca 3 min ochs en var vi tvungen att åka trallala :p Hehe jag och mamma skjusade hem Frida och Mia och sen åkte vi till Heden ;)
Hehe vi skulle äta dära men jag kunde inte äta det för det var nå konstiga pasta saker som jag HATRA och typ bacon och det gillar jag inte, haha så jag somnade på H och E´s soffa och där sov jag tills jag och mamma skulle hem,  jag åt korv och mackaroner, haha MUMS :p

Men nu ska jag ner och kolla film BOLT ;) AHHAHAHAHHA ÄGDA :D

cecilia

god natt

ska bara fixa ihop ett inlägg innan jag sover.
Hars ett The Grudge 3, ehh asså nej den var misslykad, dom kommer ingenstans, eller jag ska inte svslöja någonting för ni får ta och se den ;) Yes, men har sett typ nån annan konstig film också, fattar inte riktigt vad den handlar om men ska se klart den imorgon då jag kommer hem :)
Men god natt är trött nu och håller på att svimma för jag är så trött.

cecilia


söööööt

Onsdag

Asså förlåt för att jag inte bloggade igår, men asså jag hade så jäkla ont i huvudet men jag skriver idag om igår :p

Tisdag

(E är min låssas syster och L är min låssas lillebror H är min mammas kille det börjar bli jobbigt att skriva tex ''låssas lille bror'' då man ska förklara vem men menar :p)
Okej okej, asså kort fattat dagen var tråkig, fast det hände en del konstiga saker, slaggis på skolan mellan en i min klass och några i 9;an. Yes, gömde mig bakom en massa killar för fan vad dom höll på att skrika fick ju fan ont i öronen, haha okej men jag gömde mig inte men jag höll mig bakom en massa killar. Ja vi hade ju tema och gick jag neeeej!!!
HAHHAHA, istället tog jag bussen ut till mina låssas syskons skol. Dom är fan sötast, precis då jag rundade bussen hör man på LÅNGT håll som skriker ''CISSI!!!!!!!!!!!" och så ser man min han springa som en galning emot mig, ahha söt!<3
Yes, stog och pratade med honom och E ett tag, men sen kom L´s mamma och hämtade honom så då gick jag och E  hem till H och så var jag dära i ca 20 min och sen kom jag på att jag skulle in till stan igen så då körde H och E mig till stan :) Var på utväklingssamtal, tråkit! Men efter det så fick jag ont i huvudet och då blev jag arg och så hade dom låst dörrarna på skolan och då jag skulle gå ut så fick jag ju inte upp dörren så då skrek jag ''SÄR SKOLA !! OFTA MAN LÅSER DÖRRARNA?????!!!!" haha jag vet jag är lite knäpp (a)
Men jag och mamma sprang in på coop och köpte blåbärspaj och smulpaj (äppel) haha, SMALT!
Blev så jävla sugen asså ;p Ja men då vi kom hem så lade jag mig på soffan och somnade, så fick äta KALL mat för orkade inte värma det mamma gjort, och sen efter ca 5 min medans jag åt så åkte mamma och det blev det inge kul att äta så jag gick och lade mig på soffan igen och jag vaknar av att min mobil ringer och då jag kollar på displayen så är det H som ringer.
//Hej.//
//Hej, kan du göra mig en tjänst?//
//Ehh visst?//
//Kan du öppna dörren?//
//Ehh va ? Är ni hära ?//
//Ja kan du öppna det är kallt.//
Haha då hade stått och plingat och knakkat och rykigt i dörren i ca 15 min H och E haha omg jag är döv då jag sover xD
Ja men sen hände inget mera förutom att jag åt upp maten så var kvar och sen vid halv 8 åt vi smulpaj och blåbärspaj :)
MUMS :D

Måndag

Asså omg, jag glömde Sv och so häftet och min lärare fick rå damp på mig -.-' Kul start på skoldagen -.-'
Ehh tråk tråk, sv/eng, tråkit, rast med Mia och Julia, nice nice :) Och sen på rasten fick jag höra att det varit ett tills laggis IGEN med samma personer som igår! Ehh ja du. Gympa dans, tråkit -.-' Sen var det mellis och då kom Frida och Joel och Rikard. Så var med dom ett tag hehe :p Ja sen vare en till lektion och sen vare slut på skoldagen och nu sitter jag hära, tråk tråk, är hungrig vill ha mat nu, så ska se ifall det blir nå mat idag också :p Haha får se ifall jag bloggar ikväll för hade tänk plugga lite :p

men kram på er PUSS !! <33333

cecilia


tänk om vi fick sånt hära gott på skolan till mellis :p

orka plugga

Asså igentligen skulle jag sitta och plugga nu men smart som man är så glömmer man ju alla läxsaker -.-'
Hej jag är smart, har sett sex and the city och snart kommer mammas pojkvän och Emelie min plast syster.
Så det blir vell att umgås med dom, ska kolla ett till sex and the city avsnitt innan jag går och lägger mig.
Hehe, asså serriöst klockan är fan snart 5 i 11 på kvällen och jag är trött, vad fan gör jag uppe då ? Okej hrm 1, jag ORKAR/IDS inte gå och borsta tänderna och ta bort sminket. 2, jag är trött. 3, jag ids inte. 4, måste gå  nu -.-'
Jag är konstig ibland, haha ofta man sitter kvar vid datorn då man är trött ? :p Hahah ;p

Jag har inget att skriva just nu kanske ska skriva som Kenza ?

''God natt nu går jag och lägger mig har varit på blogg fest hela kvällen bilder kommer imorgon! puss på er mina fina fina läsare <3'' 
 
Haha eller nått sånt :p
Ja men god natt nu ska jag sova <3

cecilia

hahha asså sååååå söt <3

Måndag

Heeyyyy, yes nu blir det lite uppdatering från ugår kväll också :)

Söndag

Yes efter sista inlägget igår så for vi till min farfar och typ fikade och pratade, efter en  stund då jag myst med deras katt och hund så åkte vi till en persiskresturang, hade SVÅRT att bestämma vad jag skulle äta för det fanns typ BARA lammrätter och jag vill inte äta lamm, tycker så synd om lammet. hahha :p Men bestämde mig att ta en Dojjde eller vad fan det hette, kyckling och ris och sallad, fasiken vad gott det var!!!! Men inte lika gott som Thai maten. Yes men sen satt vi och åt i 100 år kändes det som men sen var jag och pappa tvungen att åka till Arlanda. Vi gick en kort promenad med Balto och så pussade jag och kramade honom hejdå.(usch jag saknar honom så mycket.) Sen gick vi och fixade in bagaget och så gick vi upp till den där saken där man går på flyget, usch jag grät som en galning, okej jag vet det låter helt cp men usch det var jätte jobbigt att säga hej då jag menar jag har saknat pappa så mycket och så måste jag säga hej då bara några dagar efter att jag kommit. Nej det var inget kul, men får hoppas på att jag får åka ner snart igen.
Yes, men flyget var 30 min försenat och då tog pappas P-biljett slut så han sprang ner och 2 min efter att han sprungit iväg och skulle fylla på pengar så kunde man gå ombord *PANIK!!!!!!!* men pappa kom typ 30 sekunder efter att dom ropat ut att man kunde gå in i flygplanet. Usch jag grät som en galning (se ovan). Men då jag checkat in så kunde jag inte kolla bak för då skulle jag blivit ett vatten fall. Ja men på planet så tittade jag ut genom fönster helavägen så ingen skulle se att jag grät, försökte läsa i en tidning men det gick inte försökte sova och det gick bra fast sov i typ bara 10 minuter.
Då jag kom fram så stog ett fyllo och ville ta i hand USCH!!!!!!! Såg mamma så gick dit blev en massa kramande osv. 
Då vi åkte hem var jag så trött så vi orkade inte säga nånting, men mamma pratade så klart :p ahha men sen hände inte så mycket.

Måndag

Okej okej, idag var det fan svårt att kliva upp ur sängen -.-'. Var så jävla trött och ville inte gå till skolan, men upp kom jag i alla fall. Fixade mig på 15 min *STOLT* sen drog jag till skolan, massa kramar och prat, sen en massa tråkiga lektioner skönt att skolan är över för idag :D
Yes, men på svensk/engelskan så blev våran lärare LITE sur. HAHAHHAHAHHAHAH omg xD Yes, men efter det så gick jag Mia och Julia till sandenkiosken och där mötte vi Tim och en massa, lol. Tråkade lös med dom en stund och sen gick vi tillbaka till skolan och åt mat, äcklig mat idag.  Sen gick v till blåa korridoren och gayade lös. Och sen kom Amanda så satt med henne och pratade, men sen kom en massa folk så sprang runt och var med typ alla haha :p
Slaggis på skolan, trevligt trevlig. hehe okej ska inte gå in på det men omg haha det fans inget att bråka om?
Okej som många vet är Robin lite trög ibland och det var han idag på mig, hehe för han typ pep mig örat eller så var det nån annan, och så typ puttades så jag dampade på han och trök upp han mot väggen och bah
-Kaxa inte, hahah :p
Jag är elak, men fan vad jobbig han kan vara ibland med sina jävla ljud osv :p Robin förlåt ifall då läser men du kan fan vara riktigt störande ibland så man måste fan trycka upp dig mot väggen och typ kaxa tillbax eller vad fan man nu ska säga :p Yes efter skolan så mötte jag Frida och vi åkte hem till mig och åt riskaka och drack coca cola *SMALT!!!!!!!!* och se så satte vi oss vid datorn och pratade med Rikard och då åkte vi till han, bla bla bla. Och så var vi med han ett tag och gayade oss. Hehe jag och Frida är fan smala som får plats med uppdragna fötter i en skit liten stol :) Men sen åkte vi hem och jag och mamma gjorde nudlar och curry kykling, gott gott gott :) Och nu sitter jag hära och klockan är 20 över 7 på kvällen, alltså 10 min kvar till Sex And The City, igentligen behöver jag inte kolla för jag har ju första sesongen som jag fick låna av min moster, och sen har jag typ setta alla avsnitt redan, men dom är fan lika bra varje gång :)
Men nu ska jag läsa lite på Kenzas blogg och i alla andras bloggar, puss på er blev ett LÅNGT inlägg idag.


cecilia

några bilder från sthlm


BALTO <3

hello fjortis pose ;)

min söta lilla baby kusin <3 så jävla söt ser ut som om hon har glasögon, och skrattar och försöker prata då hon bara är 1 månad ! Värsta söt, :p<3

min fot, mia där baki, frida fotograf, därför är vi som vi är :p<3
RSS 2.0