Världens finaste vänner ♥






 
Tre av de finaste personerna jag känner. Som ALLTID funnits där i VÅTT OCH TORRT! Uppskattar dem till tusen och jag älskar dessa tre personer så mycket! Har kunnat ringa mitt i natten och stor bölat även fast det ligger och sover och ska upp på morgonen. Det har kommit och pratat med mig, hållit om mig då jag varit svag och varit nära på att ramla ihop av förtvivlan och sorg. Det är verkligen bergen som funnits där så jag kunnat luta mig mot dem då det varit jobbigt och jag inte orkar stå längre. 

Detta är vadjag kallar riktiga vänner, som finns där 24 timmar om dygnet varje dag året runt och som hjälper då det är svårt. Jag är verkligen inte den som visar mina känslor men för dessa tre personer känner jag mig trygg och jag visar alla mina känslor för dem, jag litar på dem till 1000% och jag kommer aldrig svika dem. Behöver de min hjälp så är jag där vad de än är!
 
Älskar er Sanne, Elina och Pontus, ni borde få ett hederspris för ni är verkligen de bästa vännerna man kan få. Jag älskar er <3
 
 
 
 

Cruising on a saturday night

Old vintage car in Sweden
 
Blu car
 
Car
 
Old cars
 
I kväll är det crusing i lilla Boden. Känner att det kommer bli riktigt mycket fylla och många bilar eftersom att det har varit bra väder idag och vad jag fattat är det här den sista crusingen för sommaren. Om man tar sig ut är fortfarande ett frågetäcken eftersom det lockar ganska mycket att stanna hemma och glo Supernatural som jag precis börjat se ;)

Forgiven

20 Augusti 2013

Pajamas. | via Facebook
 
finding it hard to sleep because you over think everything>>> | via Tumblr
 
Har sovit/vilat hela dagen och gått omkring i min pyjamas, tänker inte ta av mig den fören i morgon innan jag ska till skolan. Ids verkligen inte göra någonting, har så jävla ont i huvudet och mår illa som fan, är dock sugen som tusan på pasta och stark pasta sås med gröna oliver, nom nom. 
Ska försöka ta mig upp och göra lite kaffe och ta mig en huvudvärkstablett så man blir lite piggare.
 
Kram
 

Sommar 2013

 
 
 




 
 
 
 
 
 
 
 
Så sjukt bra sommar detta har varit! Massor av vänner, äventyr och party i mängder! 
Har haft så jäkla kul denna sommar vill verkligen inte att den slutar! Blir lite ledsen faktiskt men jag är så glad att jag gjorde den här sommaren bra för detta var mitt sista sommarlov för hela mitt liv för nu blir det bara semester! 
Klart som fan att det funnits vissta stunder som varikt riktigt dåliga och kassa men då har folk i min närhet gjort det till det bättre istället så tack som fan till dem! 
 
Har varit mycket på Western Farm och sett tex Drängarna, Björn Rosenström, Näääk och Nimo och Stiftelsen! Varit ute mycket och åkt bil med massa folk, badat och grillat. Druckit massa öl på krogen och bara left livet i sommar. God damn, så jävla grym sommar! Dock är jag pank nu men det är verkligen värt det nu när jag tittar tillbaka på sommaren för jag har haft så kul! Kan verkligen inte förklara hur ledsen jag är att sommaren är över för jag har haft så jäkla kul hela sommaren!
 
Några saker som sticker ut extra mycket:
* Alla gånger på Western Farm
* Luleå Hamnfestival
* Veckan då Sanne bodde med mig och så festade vi sen som galningar på Hamnfestivalen
* Alla bil turer med Pontus och massa roliga personer
* Förfest hos mig inför Farmen.
 
 
På Onsdag börjar skolan och det är alltså sista året! Sen är jag FRI eller ja i alla fall från skolan, haha! SÅ sjukt skönt att snart vara klar, ska verkligen bara njuta av detta år eller ja i alla fall den först terminen för sen på våren då anatar jag att det blir en heldel med studenten och balen osv osv men det tar vi då! 
 
Tack i alla fall för denna sommar, nu laddar vi inför hösten! 
 

16 Augusti 2013

Hej, min dator har varit DÖD sen i Söndags. Har haft lite panik för har ALLA mina saker på datorn som bilder, skolarbete och filmer osvosv som jag inte vill ska försvinna men låtsas papi fixade datorn och nu är jag tillbaka!

Farmen var grym! Dock var jag BLÅ i några dagar på knäna och mina revben. Men så går det när man står längst fram och trängs. Dock var det helt sjukt på Farmen, fulla VUXNA människor i 40+ åldern som slogs och bråkade med yngre människor i 18+ åldern. Ordningsvaktern måste haft en helvetes kväll! 

Stiftelsen var i alla fall riktigt bra och efteråt så träffade jag Robert Petterson (sång) och tog foto med honom, inte världens bästa foton men han hade lite brottom så det fick duga.
Nu tar jag en vila från allt festande som varit denna sommar och nästa vecka börjar skolan så kommer ha fullt upp med det i alla fall. Känns lite jobbigt att det här är mitt sista sommarlov och att jag inte kommer vara ledig i 12 veckor i sträck längre men skönt att äntligen få vara på sista året i skolan och aldrig mer behöva gå till skolan! 
Detta år ska jag då ge allt för kommer aldrig sätta mig i skolan igen! Never ever! 

 

Ute kväll!

 
Vi ses på Western Farm i kväll! Nu slår jag klackarna i taket och skriker med i Stiftelsens underbara låtar!
Ska snart sticka iväg och hämta upp Hanna och sen mot Western Farm för att dansa och drika drinkar! Säsongsavslutning på Western Farm i kväll, är både glad och ledsen över det. Ledsen för att det inte blir roliga kvällar på Farmen men glad för efter denna sommar är jag PANK! Har inte mycket pengar kvar efter denna sommar, helt sjukt hur mycket jag slösat. Men älskar att göra som jag vill så det är ju värt det ;)
 
Ha en bra kväll! ;)

Tandläkaren

Funnч! | via Facebook
 
FunSubstance.com - Endless Entertainment & Humor
 
 
 
Hej, var hos tändläkaren idag. Skulle vara där 8:20 på morgonen och när kommer dit så finns jag inte på deras sådan där lista. Blev lite arg faktiskt, här har man gått upp as tidigt för att träffa tandläkaren och så gormar det så där. De fixade det i alla fall och jag fick träffa en tandläkare. 
 
Hatar verkligen när de ska ta sådan där bilder, det känns som den där grejen de trycker i munnen ska ramla ner i halsen. Hade i alla fall väldigt fina tänder tyckte de och jag hade inga hål, WOHO! Dock tyckte de att jag skulle sluta röka och snusa samt börja använda ''Flux'' för det ska jävligt bra tydligen och så började hon babbla om hur rökning och snusning inte bara skadar min hälsa utan mina tänder också... Var så duktig så jag fick mig en tandborste, haha! 
 
Ska dit i höst igen för att träffa någon speciallist som ska kolla på mina tänder längst bak för har på pekat det alla gånger jag varit där de senaste 5 åren att det lutar in mot tungan och skaver och nu ska jag träffa någon som ska kolla på dem. Jätte roligt!
 
Somnade om direkt jag kom hem och vaknade några gånger av sprängande huvudvärk, mamma kom och väckte mig vid halv 4 och så gjorde vi mat. Sen satte jag mig och spelade en stund och såg sedan klart tredje säsongen av SOA.
Nu ska jag se The Tourist och spela en stund och i morgon blir det upp tidigt och köpa biljetter inför Western Farm! Ses vi där eller? ;)
 

Så sant!



Haha varje gång!

Öl hela kvällen

 
Sitter i mommos soffa och dricker öl och ser SOA fast nu bloggar jag ju och så lyssnar jag på Björn Rosenström. Ganska mysigt faktiskt. 
Har ätit kräftor och räker i kväll med mami, låtsas papi , mommo och låtsas moffa. Satan i gatan vad gott det är! Nej nu ska jag ta mig en till öl och sen ska jag fortsätta se SOA :)

Natt inlägg - Lista

10 saker du vill göra innan du dör:

Hoppa bungyjump

Hoppa fallskärm

Tågluffa genom Europa

Bli framgångsrik (ha ett bra jobb alltså)

Bo utomlands

Träffa Nelson Mandela

Lämna Boden och aldrig flytta tillbaka igen

Se pyramiderna i Kairo

Besöka slottet Neuschwanstein, så fruktansvärt vackert!

 

 9 saker om dig själv:

Jag har ett väldigt temprament

Jag förlåter oftast men glömmer ALDRIG

Jag tycker inte om mina tår eller mina händer. 

Jag ger upp väldigt ofta.

Jag älskar skor

Jag lyssnar varje dag på Beyonce.

Jag har aldrig på mig mjukisbyxor på skolan

Jag orkar aldrig göra mig fin i håret utan det får nästan alltid vara som det är eller hästsvans

Jag älskar min familj och mina vänner.

 

 8 sätt att vinna ditt hjärta på:

Var dig själv.

Få mig att skratta. 

Ljug inte för mig

Var inte otrogen

Skydda mig

Gör allt för mig

Tyck om min familj

Tyck om mina vänner

 

 7 saker du ofta grubblar på:

Hur människor kan gå bakom ryggen på folk

Hur stor rymden egentligen är. Finns det något slut?

Varför folk är otrogna. Vill du vara med någon annan så GÖR SLUT.

Vad jag kunnat ändra på om jag hade chansen.

Min framtid

Hur människor överlevde förut med tanke på alla sjukdomar och man inte visste så mycket om medicin osv.

Vad händer efter man dör

Varför jag har så lätt att öppna mig för folk.

 

 6 kändisar du tycker är snygga:

Beyonce Knowels

Benjamin McKenzie

Ed Westwick

Matthew Tuck

Charlie Hunnam

Kim Cattrall

 

 5 saker du aldrig skulle göra: 

Döda någon

Vara otrogen

Svika min mamma eller lämna henne själv

Ljuga för någon jag tycker om

Inte hjälpa någon som behöver hjälp

 

4 saker du köpt den senaste månaden:

Snus

Mat

Akohol

Ciggaretter

 

3 sätt att få dig le/skratta:

Härliga/sköna människor. 

Gamla bilder.

Otroligt dåliga skämt

 

2 gamla favoritlåtar:

Beyonce - Freekum dress

Promoe - Mammas gata

 

1 sak folk inte visste om dig: 

Jag hatar att sova ensam

Världens vackraste kvinna...

tumblr_mqyby3jBn51qgmkcqo2_400.gif (400×280)
 
Zdjęcia na osi czasu | via Facebook
 
Single ladies
 
Untitled
 
(1) freakum dress | Tumblr
 
Måste nog vara Beyonce Knowels. Behöver jag egentligen säga mera? Hon är ju inte bara vacker utan hon har ju en magisk röst och är en grym artist samt skådespelare! När hon kommer till Sverige nästa gång MÅSTE jag fara och se henne annars vet jag inte vad jag gör! 

Sova?

Tumblr
 
Ligger vaken ännu fast jag är super trött. Hade tänkt sova tidgt men det gick som det gick, sitter ju vad datorn nu istället för att sova. har faktiskt försökt att sova men kan inte slappna av så nu sitter jag och lyssnar på KUNGEN Björn Rosenström och lägger upp bilder på Facebook från Western Farm. Hade verkligen velat uppleva den grymma kvällen på Western Farm med Elina, Jonas, Sanne och Lina. Så jäkla grym kväll! Men det är ju Farmen nästa helg, får se om man drar dit eller om man sparar pengar ;)

I morgon blir det faktiskt att kliva upp tidigt för ska ha körlektion, kom även på nu att jag skulle ha läst några kapitel till nästa körlektion men det har jag glömt. Hehe, körkortet får vänta ett tag. Är för upptagen med att leva mitt liv och bara ta dagen som den kommer. Får ta och läsa lite innan jag far så jag inte är helt borta, om jag nu kommer i håg det ens. 

Äsch, nu ska jag se lite SOA och försöka sova.
Kramis!
 

3 Augusti 2013

 
Igår blev det massa öl och grilla och sen kom en fin vän och hämtade upp mig för mer grilla och massor av skratt med massa goa människor. Massor av skratt och ont i magen som en galning hade jag sen också, men så värt! :)

Kram på er :)

So many bitches to kill

Die Bitch
 
Dean | Colt m1911 a1 .45 caliber | via Tumblr
 
Untitled
 
Bon Jovi ♡
 
-.-
 
Hey You! Get off of my Cloud! | via Tumblr
 
Yes, som ni kanske märker så är jag riktigt J*VLA arg. Men jag har all rätt till det! Fick veta idag att jag ännu en gång blivit bedragen av den jag älskar. Det här är sjätte eller sjunde gången en kille är otrogen mot mig.
Är verkligen inte den som ''hänger'' ut folk på internet utan jag håller det för mig själv och pratar med mina närmaste men nu har det gått förlångt och jag tycker jag har all rätt att skriva av mig och dela med mig av detta. Exakt i detalj tänker jag inte ta det för så mycket respekt har jag i alla fall.
 
Men Sverige borde verkligen införa en av Kinas lagar för om man är otrogen i ett giftemål i Kina är det 100% lagligt för frun att döda maken, det kanske vore något för sverige? Jag kommer i alla fall rösta Ja om det kommer bli så att Sverige tar in den lagen. Men Sverige är väldigt mesigt så det kommer nog inte hända.
 
Nej, folk som är otroga är äckliga, vidriga, svaga och fittiga personer som borde skjutas. Skadedjur är vad det är, även horan som inte fattar att killen/tjejen är upptagen och ändå lägger in en stöt. Vill bara kräkas då jag får höra att någon är otrogen. 
 
Hoppas verkligen att de som är inblandade i det här läser detta för nästa gång jag ser er vet jag inte vad jag kommer göra. Säger som en nära vän sa till mig idag ''De ska vara glada att de ens kan gå fortfarande'', kan inte mer än hålla med faktiskt för var så arg. 
 
Nej, en till som är otrogen och jag vet inte vad jag gör. Hojja, borde köra över er alla tre men tacka fan för att jag har mer innanför pannbenet än er. Ni tre har jag ingen mer respekt för längre, kommer spotta på era gravar. Kommer garva den dagen ni dör, för ni förtjänar inte mera än det. Skulle kunna skriva en hel novell om hur äckliga jag tycker ni är, men ni förtjänar faktiskt inte det. Det enklaste att säga är att ni tre är döda för mig, ni finns inte längre för mig. Ni är luft, så försök inte få tag på mig eller någonting för det är ingen ide. NI ÄR DÖDA! Hade kunnat säga att jag önskar er all lycka i livet men nej ni förtjänar inte det för önskar er faktiskt inte lycka i livet. 
 
Nu vänder jag mig om och glömmer detta och hoppas på att aldrig mer behöva se er igen för nu tänker jag bara tänka på mig själv och de som faktiskt förtjänar min uppmärksamhet och ni är inte ens i närheten av det och kommer aldrig vara det heller igen. 
 
Kram till alla andra som aldrig varit otrogen, gjort så att någon varit otrogen eller hållet det en hemlighet för den som blir sårad. Ni andra kan ju fara långt åt helvete ? :)
 
RSS 2.0