Gott Nytt År!



Ville bara säga Gott Nytt år! Ifs så kan det väll inte vara så många som läser bloggar just nu men jaja. Vi ska gå och möta en kompis till pappa och hans barn och så ska vi gå och se fyrverkerierna här borta :)
Hoppas ni har haft ett super år! :)

nyårsoutfit









Årets sissta outfit! :D

Världens finaste hund


















Gott Nytt År!



Ville bara säga Gott Nytt år! Ifs så kan det väll inte vara så många som läser bloggar just nu men jaja. Vi ska gå och möta en kompis till pappa och hans barn och så ska vi gå och se fyrverkerierna här borta :)
Hoppas ni har haft ett super år! :)

31 December 2010

Asså kan ni fatta att det är nyårsafton idag?? Det kan inte jag, det här året har gått så jäkla fort! De här året har faktiskt varit riktigt bra, klart man har sina motgångar ibland men änd det här åretar varit riktigt bra! :)

Vaknade i alla fall för exakt en kvart sedan (14:15 alltså) och snart ska vi åka och handla, haha hoppas bara att någon affär är öppen annars får det bli donken mat på nyårsaton, haha inte nice med donken mat, fattar inte hur man kan äta där ifrån, så jäkla vidrigt ju ;b

Ja men ska ta och fixa mig så vi kan åka och handla och sen när jag kommer hem blir det att bada Balto och raka han :)

Dag 30 – Ett sista ögonblick

Får bara låten ''Första gången'' med Magnus Uggla i huvudet när jag läser ''Ett sissta ögonblick'' så lägger väll ut den låten då ifs inte orginal versionen men den fanns inte så ni får nöjja er med den här versionen.


hemma igen

Ifs så kom jag hem för några timmar sedan men har kollat på Vampire Diaries och ätit glass, mums!
Nu blir det en till film eller nå och sen sova, imorgon ska jag upp tidigt och gå ut med vovven, har även lovat att städa lägenheten (fick välja mellan att diska och städa och det börjar klia som f*n på mina armar pga diskmedel så valde städa) samt bada Balto för han luktar inte gott....Fan kom på att jag måste raka hans tassar också, huvva vad jobbigt -.-

Måste ju raka hans tassar och lite på hans ben ibland för Balto är en av dom få hundraserna som har svettkörtlar i tassarna och lite högre upp på benen och då måste man raka så det inte ska bli så varmt, haha ni ska veta hur illa det luktar efter en dag då han varit ute i solen eller ute på jakt, haha inget ni vill vara med om!

Ja men film nu då och sen sova, men lägger upp den näst sissta ''Dag'' innan jag ska sova :)

30 December 2010

Hallå hallå, fasiken vad trött jag är! Kunde inte sova i natt vet inte varför man kunde inte sova, hatar när det blir så.
Ja nu ska jag till uppsala i alla fall och kommer inte hem fören i kväll någon gång, men vi hörs då.
Ha det! :)

Rihanna Live on AMAs 2010

Dag 29 – Mina ambitioner

Mina ambitioner är....

1, Komma in på gymnasium. Så jäkla hård konkurans på den skolan jag vill in på! Men man söker ju inte på flera så man kommer ju in på någon skola :)

2, Resa jorden runt (är det en ambition? ;o) men ja det vill jag göra det skulle vara coolt att göra det i ca 1 år eller i alla fall ett halv år så man verkligen får se platsen man besöker, både natt liv och sevärdigheter på dagen :)

3, Lämna Boden och flytta till Stockholm sen flytta utomlands då jag gått klart skolan, det enda jag behöver kämpa med är flytten utomlands, tror det kommer bli jobbigt men rätt coolt, spännande och ett minne för livet. Får bara hoppas på att ingenting stoppar mina planer :)

29 December 2010

Hallå! Seriöst vilken seg dag det har varit! Vaknade inte för halv 1 någon gång och sen vid 3 åkte jag och pappa och tittade på en kamera och en dator men vi hittade inget så vid 5 åkte vid och handlade och sen lagade jag mat och nu stter jag här och bloggar. Seriöst gu vad sent jag har börjat äta middag? Får ta och ändra på det, ska f*n vakna tidigt imorgon också och gå ut med Balto tror jag :)

Imorgon ska jag i alla fall ut och shoppa, det är ju mellandags rea så man får ju passa på ;)
Shoppade lite i söndags men måste ju shoppa mera, älskar att shoppa speciellt då någon annan betalar, haha!!

Nej fan vad bortskämd jag lät men det är väll så för nästan alla att ens föräldrar betalar kläder och sånt.
Men ja mer shpping imorgon då, måste in på New Yorker och leta nå byxor och tröjor, måste även leta Jeans men det blir inne på Levis eller JC :)

Nej nu blir det att se lite Gossip Girl och sen ut med vovven på den korta kvälls promenaden pappa får ta han på den långa, vågar int gå ut på kvällarna kan ju hända vad f*n som hellst ;o

Dag 23, 24, 25, 26, 27 och 28

Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Mycket men typ skratta med vänner och familj. Shoppa och slösa pengar och sen känna ågesten över att man inte typ inte har några pengar kvar fast man har massa pengar kvar, haha, leka och busa med syskon och min galna hund osv osv sånt jag tycker är kul och får mig må bra :)


Dag 24 – Det här får mig att gråta
Orättvisor, krig osv osv sånt som får en att må dåligt..

Dag 25 – En första
Vet inte vad jag ska skriva hära, typ om min första resa?
Det var till Stockholm jag var 2 år och jag och mamma skulle hälsa på pappa som jobbade i Enköping då elelr hur det nu var, haha!

Dag 26 – Mina rädslor
Att vara tvungen att växa upp och bli allvarlig, inte komma in på den linjen jag vill gå på och inte få det jobb jag vill ha, att missa dom saker jag vill göra i livet...

Dag 27 – Min favoritplats
Boden och Stockholm, Boden för att det är min hemstad och Stockholm för att jag äslkar staden och har pappa, min hund och pappas släkt där/här.

Dag 28 – Det här saknar jag
Att vara liten och springa omkring på dagis och leka varje dag tur att man inte vuxit ifrån att kunna leka och har syskon som är mellan 5 och 13 år, kommer aldrig växa upp haha! :)

Sugen på en ny jacka

Är sugen på en ny jacka....igen :)
en kort i sånan fall om det blir en ny, typ en Canada Goose Chilliwalk fast inte i svart då utan i en färg. Är ju en del att tänka på är ju super nöjd över min jacka som jag har nu Canada Goose Park men skulle vara skönt tt kunna byta till en kortare jacka men som är lika varm som den jag har nu. Får väll ta och kolla på en när jag ändå är i Stockholm ;)



28 December 2010

Hallå hallå!!
Nu var det ett tag sedan! Kunde inte blogga då jag kom fram till stockholm för vi fick inte igång internet och så skulle vi ändå upp tidigt så det blev och sova vid 21:00.
Sen på julafton for vi till Farfar i Sundsvall asså fysatan va rädd jag var när vi körde på e4;ran, man såg INGET!! Har aldrig varit rädd när jag åkit bil, aldrig när det gått fort eller man sladdat men nu var jag så jäkla rädd för man såg inget, det var så jäkla mycket snödimma pga att det var 2 st plogbilar (!!!!???) ute och plogade på e4;ran på julafton?? ;s
men vi klarade ju oss som ni säkert förstår, har bara umgåtts med farfar och hans fru tillsigår när vi for hem, fick jätte mycket julklappar och pengar från dom och så har jag fått massa saker från Afghanistan av pappa.
Kan visa sen om jag ids ta kort på sakerna och om jag ens får igång internet på min dator, det trådlösa funkar inte just nu så har spelat massa spel istället på datorn.

Men tror jag ska ta och rita lite i skissblocket jag fick i julklapp av farfar och hans fru nu, har inte hunnit rita någonting ännu i den :)
Ni får ha det så bra, kram! :)

So 90s




ifs så hatade jag Pokémon när jag var liten men nu säger jag bara ''låten svänger ju, haha!''

Ska fan lära mig på alla språken han sjunger också, han är ju cool!




Bara jag som tittade på Sailor Moon när jag var liten?



Slutet är ju typ bäst, haha!



Dag 22 – Det här upprör mig

Haha mycket! Men antar att om jag skriver om det här på bloggen kommer någon att skriva om mig på sin blogg och hänga ut mig, så eh nej ids inte ens.

1, Men en sak jag tänk mycket på är i alla fall att man inte får tycka eller saga vad man vill tex, politik, kläder, favorit artis, favorit märke, intressen, osv osv och att man ska hålla med alla andra annars är man ju tydligen dum i huvudet. Har alltid varit den som när någon sitter och snackar om tex vi säger hästar och dom säger att det är skit fula djur osv osv så brukar jag slänga in en spydig kommentar om att ''det tycker då inte jag ;pp'' bara för att irritera och visa att jag då fan har min egen åsikt.

2, Och det dära om att hänga ut folk på bloggar som tex Dessie och Paow gör/gjorde tycker jag bara är onödigt och omoget, ta det i verkligheten och utan då skrik och gorm, lyssna på varandar och hör vad den andre har att säga innan du öppnar käften så den personen kan förklara sig? Ska det vara så svårt att lösa någonting utan massa gorm? :)

Skulle vilja skriva så mycket mera men då skulle nog ingen orka läsa, men ja som sagt tycker man ska få tycka som man vill men jag har lärt mig att hålla det för mig själv för i den hära världen får man inte tycka som man vill utan att få en massa skit tillbaka.

3, Sen vill jag faktiskt tipsa ALLA om att läsa Blondinbellas bok ''Egoboost, en överlevnads gaudi till unga tjejer'' håller på att läsa den nu och det står faktiskt riktigt många vettiga saker i den boken som jag tror en del skulle behövsa läsa. Läser den faktiskt bara för att så många skrivit om den och den fått mycket bra kritik och sen också för att Blondinbella har skrivit den, hehe :)
Men ja ta och läsa den, det är värt det :)




hemma igen då

Kom hem från Flisan för en stund sedan. Hon fick sina presenter av mig, 2 sims spel och 2 choklader samt massa kondomer (hehe ;D) fick en parfym av Flisan som luktar jätte gott! TACK FLISAN!! :D
Fick öppna en julklapp när jag kom hem en väska men den ska vi skicka tillbaka för den var ju självklart trasig? Fyfan vad dåligt att skicka en väska som är trasig!? Blir så jävla less och besviken, det händer fan alltid mig när jag ska köpa en väska! Då är det alltid något fel på den, att kedjan är trasig eller att den har världens jack mitt i väskan osv osv. Nu var det kedjan som var trasig och själva den dära drag grejan åkte helt av och man fick inte ens fast den sen, fyfan vad sur jag är!
Behövde den dära väskan nu när jag ska till stockholm och har suttit och längtat efter att den ska komma för att jag vill ha den innan jul och så när den kommer är den trasig? fyfan alltså ;s

Ska leta efter en väska i Stockholm och om jag inte hittar en i stockholm så beställer jag en ny då jag kommer hem, asså åh! ville fan ha väskan NU inte SEN! ;s

Nu ska jag hitta på någonting annat, ha det

mot Flisan

Har varit på stan nu och köpt det sissta till Flisan och så kollade jag efter en present till Balto men den kosatde nästan 800 kr så det vart inget, får försöka med pappa och få honom att köpa den till min lilla Balto.

Btw så funderar jag på att köpa ett nytt skal till min mobil har ju bara ett grått och ett svart men vill ha ett skal i någon rolig färg typ rosa eller grön. Ska se om jag hittar nått skal som jag vill köpa.

Okej men mot Flisan nu då :)



Har en Sony Ericsson xperia x10 mini som ni kanske fattar pga bilden ;b

22 December 2010

Hej!

Har varit med Flisan och Marcus sen jag slutade skolan, eller ja jag satt ju i 1 ½ timma för jag skulle snacka med min lärare (idioter) och sen fick jag vänta i 1 timma på Flisan och och Marcus.
Men vi gick på daggan och åt för Flisan fyller ju år idag! Sen for vi hem till Flisan och bara tog det lugnt, installerade ett spel på hennes dator också. Kom nyss hem för dom skjussade hem mig för jag skulle äta och dom skulle på Panelen och äta middag.

Dom skulle typ hämta mig vid 10 över 5 men tror ej jag hunnit äta då för min mamma är inte hemma ännu och vi skulle äta sushi så min mamma får skjussa mig till Flisan sen tror jag :)

Men ska rinag och höra vars min mamma är nu för är ganska så hungrig, ha det!

Brownies







fail att den vart suddig



fail här också -.-

julfint

Har gjort lite julfit i mitt rum nu :)



Lite ljusslinger runt spegeln :)



Nå glitter och sånt runt tavlorna :)



Stjärnor och pumlor i fönstert :)

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Vet inte riktigt vad dom är ute efter att jag ska skriva här?



Ni får en bild på mig och Elin istället :)

Lucia



en artikel från NSD där dom skrev lite kort om när vi var för 1 vecka och 1 dag sedan och lussade på Röda Korset.

21 December 2010

Hallå hallå! Kom hem från skolan vid 3 idag! Vi hade ingen lång musiklektion så det var därför. Imorgon är det sissta dagen på skolan, taggar? Om jag gör!

Håller i alla fall och bakar brownies, blev så jäkla sugen på det idag när Elin och Helana pratade om det.
Så det blev att baka brownies när jag kom hem, hehe.

Btw läste ut ''Att älska som en porrstjärna'' i natt, damn trodde aldrig jag skulle läsa ut den, har ju haft så sjukt mycket skola och annat som jag gjort så har inet haft tid att sitta och läsa den.
Jäkligt bra var den i alla fall! Man får sig en tankeställar om det dära om porrbrancen och det är verkligen inte så som man tror att den ska vara :)

Johnny Cash




Seriöst så jäkla grym han är!

Dag 20 – Den här månaden

December

Har varit kall och gått JÄKLIGT snabbt! Tycker alltid December går så jäkla sakta men det var ju bara för att man satt och längtade till julafton och tomten. Tycker även det hära är en VÄLDIGT stressig månad. Köpa julklappar och springa runt på stan och leta presenter. Seriöst det är f*n jobbigt!!
Men jaja man får ju massa julklappar, höhö ;)

Är det någon som grö sånna dära rimm som man skriver på julklapparna? Jag skriver bara God Jul Mamma Önskar Cecilia, jag orkar inte sitta och hitta på rimm till alla presenterna om jag säger så ;)

Fick ju lite julklappar igår av mamma och mormor, kan visa det senare eller typ då jag fått alla andra julklappar också :)

Hårförlängning?

Har faktiskt blivit sugen på att köpa en hårförlängning!
Men jag vet inte, vill ju spara ut mitt eget hår till den längden jag hade förut innan jag klippte av det vill till och med spara så att det är längre.

Får tänka på saken tror jag :)



Hårförlängnings Produkter - #613 LJUSBLOND CLIP ON SET HAIR EXTENSIONS 60cm

Hårförlängnings Produkter - #2 MÖRKBRUN CLIP ON SET HAIR EXTENSIONS 50cm (110g)

20 December 2010

Hallå hallå! 2 dagar kvar till Jullov, nice!
LÄNGTAR! Och på Torsdag blir det att fara till pappa och fira jul med släkten. Vet typ fortfarande inet vars vi ska vara men antingen hos farfar eller hos pappas syster. Får ju se vart vi är någonstans på julafton. Måste i alla fall hitta någon present till min mamma! Har panik vet inte vad hon vill ha! Får gå imorgon och leta en när jag har lunch.

Rätt chill dag i alla fall, på morgonen satt vi i klass och letade efter tryck till klasströjorna det gick väl ganska bra faktiskt, men tills vidare har vi bestämt att vi INTE ska ha någon tröja som det står ''Vi kunde inte bestämma oss/Det här är vårat tryck'' osv osv åt det hållet så jäkla tråkigt i alla fall om jag får säga det själv? Jag menar man ska ju ha dom typ hela sitt liv och då är det ju roligare om det är ett roligt tryck.
Någon som har nått förslag på vad man kan på klasströjan? :)

Nu ska jag hitta på någontinga ett tag, ha det! :)

Dag 18 och 19

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Då man var liten och bjöd hela klassen, har några foton från kalsen. Kan lägga upp bilder senare imorgon om jag ids :)


Dag 19 – Detta ångrar jag

INGET!
Gjort är gjort och varför ska jag ångra någonting jag tyckte var bra i den stunden? Jag fångar dagen och tänker att denna dag kan vara den sista! Jag vill inte vara den som sitter i en gungstolen som 99åring och känna ångest över att jag aldrig gjorde dittan eller dattan när jag hade chansen! Jag tar chansen och struntar i konsekvenserna för en stund! Jag vill slippa ångra det jag aldrig gjorde! Livet är kort så bryt reglerna, glöm snabbt, kissa långsamt, älska innerligt, skratta okontrollerbart och ångra aldrig något som fått dig att le! LIVE YOUR LIFE LIKE EVERYDAY IS GOING TO BE YOUR LAST! LEV I SEKUNDEN. LEV I NUET. LEB DIE SEKUNDE!!




19 December 2010

Asså blir så less på min dator. Har försökt att blogga hela dagen och så har min dator bara stängt av sig ifs så vet jag varför, datorn blir för varm och då stänger den av sig av sig själv eller ja moderkortet blir typ jätte varmt så det är därför. Men börjar bli ganska så less nu på att det gör så.

vaknade i alla fall vid 11 och då hade jag inegnting att göra så då spelade jag COD tills det blev frukost. Sen efter frukost så vart jag less på COD så spelade lite The Sims 3, hehe ;)

Vid 3 tiden så for jag och mamma och hämtade mormor för hon och min låssas morfar (som kom lite senare för han hade varit på besök hos hans släktingar) skulle äta julmiddag med oss. Sen vid 7 tiden så åkte jag och mamma och hämtade min svenska mapp som jag hade glömt hos min låssas pappa sen vi hade varit dära sissta och då vart det att spela lite mera dataspel, höhö.

ja så har min dag sett ut, ganska så lugn dag om jag får säga det själv, har även städat mitt rum idag och julpyntat lite, ska typ forstätta imorgon :)

Men nu ska jag sova, ha det! :)
Btw Dag 18 och 19 kommer om en stund :)

18 December 2010

Hallå! Vi for till min låssas pappa igår kväll och sov där. Vaknade vid 11 halv 12 tiden och då gick jag upp och åt frukost med mina syskon, mamma och låssas pappa. Sen efter lunch så skulle dom till sin farmor och farfar och då for jag och hemma och egentligen skulle jag städa men jag har inte orkat göra det ännu så ska göra det om en stund men först ska jag leta efter en väska jag vill ha i julklapp :)

Ha det! :)

sen middag

Vet inte vad som hänt men har börjat äta super sent har ätit middag mellan 7 och 9 på kvällarna nu under senaste veckan, höhö ja duktigt.
Åt kyckling och potatis och tzatziki (stavas det så?) jäkligt gott!

Asså har så jäkla ont i mina armar, fattar inte varför? Har gått hela dagen och bett alla att massera mina armar. Asså det gör så sjukt ont! Fattar verkligen inte vad jag kan ah gjort så jag har så ont? Kanske blir bättre senare. Ja måste stänga av datorn nu för den låter så jäkla mycket..Någon som vill köpa en ny åt mig?? :D

Haha jaja ha det! :)

så att ni vet

om ni tycker det ser lite konstigt ut på bloggen så är det för att jag gör om den :)

Dag 17 – Mitt favoritminne

Måna fina minnen men det första som ploppar upp i mitt huvud var när vi hämtade Balto :)
Var så lycklig då :) Har bilder på då han var valp men dm är på någon cd-skiva eller på ett av mian USB:en så orkar inte leta fram bilderna men ni får nöja er med bilder från i sommras som jag visat MINST 100 gånger ;)













Dag 16 – Min första kyss

Kommer jag inte ihåg faktiskt, haha!
Alla säger att man kommer ihåg sin första kyss men tydligen så är jag den enda som inte gör det. Det kan ha varit Oscar som jag var tillsammans med i 2, 3 eller fyran kommer inte ihåg när det var men ja kanska var det han kommer ju inte ihåg så ;)

Potter Puppet Pals: The Mysterious Ticking Noise



Haha kan ju inet undgå och säga att jag inte gillar den när jag, Lina, Elin och Sara sitter och sjunger den hära ibland även ''look at my house my horse is amazing'', hehe :)

17 December 2010

Asså jag kunde inte komma in på bloggen igår. Startsidan på blogg.se var helt konstig? Sitter i alla fall på massa jobb nu och snart ska vi hem. For hit direkt efter skolan och har suttit och fikat och pratat med dom andra som jobbar här.

Får se om jag kommer in på bloggen sen när jag är hemma, får hoppas det då får ni i alla fall 2 st sånna dära Dag 16 och Dag 17 :)
Hörs om ett tag då! :)


16 December 2010

Hallå asså jag är så jvla arg!! Lovar ska sätta dit kärring jäveln! Ohja det lovar jag!
Glad? Ohja skoja inte med mig va? Tur att man ha roliga vänner som kan muntra upp en när man är på dåligt humör.
Fast det är inge kul när dom vill ta mina kakor :( Fick ju en gratis kakburk för att jag säljer kakor, nice! Pengarna går till klassresan eller ja egentligen till mig så jag har fick pengar när jag vi ska åka :)
Fast problemet är bara att vi inet vet vars vi vill åka. Jag och några till vill åka utomlands men dom andra är så jäkla neggativa och bah nä vi kommer bara att komma till piteå. Bra inställning??

NICE! Tror endel ångrar att dom inte säljer kakor nu, btw vill någon köpa så är det ju bara och ringa eller sms ;)



viktig påminnelse

Glöm inte att sätta på dig mössan! 



Glömmer du den så blir du förkyld.



Är man förkyld blir man hes.



Är man hes så måste man viska.



Den som viskar han ljuger.



Ljuger man hamnar man i fängelse.



Hamnar man i fängelse börjar man knarka.



Knarkar man så dör man.



Så glöm för helvete inte mössan!! ;)

Dag 15 – Mina drömmar

Har VÄLDIGT, VÄLDIGT, VÄLDIGT många drömmar.

Kan ju inte skriva alla mina drömmar men en dröm jag har är ett plugga utomlands ett år eller kanske flera år. Eller att flytta utomlands till något coolt ställe som USA eller Japan.
Ganska nice att bo i tex LA eller Tokyo något år.



15 December 2010

Hallå är hos fllisan nu vi for hit vif halv 12 när vi hade slutat skolan.
Hade sovmorgon till 10 och då gick jag till skolan för att äta sushi som våran/min japanska lärare bjöd på.
Lite surt att vi bara fick 3 bitar var? Men ja vad hade man tänkt sig egentligen när det är dyrt och vi är ca 19 st i gruppen.

 

Haha nu har Flisan somnat, ska försöka väcka henne men vågar typ inte förre gången så slog hon mig :(

Lucia bilder







Så sjukt dåligt att jag inte tog fler bilder ;s

Hoppas det är okej att jag lånar dina bilder Hanna! :)







Jag är precis bakom Lisa (Lucian) när bilden tas, otur! :)

Lite bilder från idag



Söt Elin farsvann med kameran och tog lite ego pics :)



Sen vart det lite ego bilder på mig och Elin :)





Väldigt seriös hära, men what ever ;b



Här var men berädd :)

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Tog faktiskt med mig kameran idag till skolan så har ju lite bilder på hur jag såg ut idag :)







älskar mina nya sockar, kan inte låta bli att köpa Hello Kitty sockar kommer nog aldrig kunna växa ifrån just Hello Kitty sockar + att dom är så jäkla sköna och blir inte knottriga efter en tvätt som andra sockar blir.

14 December 2010

Till julafton är det nu blott 10 dagar/dar.

Hallå har inte kunnat blogga fören nu för när jag kom hem så åt jag middag direkt och efter det somnade jag i soffan och vaknade klockan 7.
Sen åkte vi och hälsade på hos mina syskona och min låssas pappa, fick med mig hem nå jultidningsrejer jag tydligen hadde beställt. Har inget minne av att jag gjort det, haha.
Men ja då blev man 400 kr fattigare, bra precis innan jul, har ifs inte så många grejer kvar att köpa nu så det är okej :)

Kanske kommer upp lite bilder och en video sen, om jag har kvar videon det vill säga :o
Jaja i får se, ha det! :)


Dag 13 – Den här veckan...

har precis börjat men kan ju skriva lite kort om förra veckan.
Dom satte ju betygen då men tydligen så är datumet ändrat nu och man kan tydligen fortfarande förändra sitt betyg? Aja spelar ingen roll egentligen vet ungefär vad jag borde få så :)
Hade det jäkligt stressigt hela veckan med inlämingar och dom sissta prov osv osv kan ju säga att det var jäkligt skönt att det blev helg.

Hm ja nu blir det film i alla fall, ha det! :)



Typ jag förra veckan :D

dagens



13 December 2010

Åhh vad kul dag jag haft!! Först Lucia på morgonen sen vid 12 så gick vi iväg till Röda Korset och sjöng dära och sen gick jag tillbaka till skolan för att redovisa och nu är jag hemma. Har inte så många bilder man kan lägga ut några lite senare. Ska bara vila ett tag till och ta några huvudvärkstabletter har druckit för lite vatten igen och blää hatar att ha fått tillbaka min migrän.

Ja men bilder om ett tag då och om någon lägger ut bilder från Lucian idag så hoppas jag det är okej att jag snor några för har ju inte så många som sakt! :)



flowers







Det senaste jag ritade var lite blommor inte så avancerat men tycker om blommor och när den var klar var jag ganska nöjd :)

Dag 12 – I min handväska

Om jag hade haft den här listan för kanske 1 år sedan så hade jag nog skrivit att jag hade massa smink, hårspray och sånt i min väska men det var för ett år sedan så det har ju förändrats lite.

Har inte så mycket roligt i min väska och när har väska så är det för att jag måste det tex när jag måste ta tillbaka många böcker till skolan eller då jag har gympa.
Men kan visa i alla fall vad jag har min väska, haha :)



Min älskade väska som jag haft LÄNGE! Kanske 2-3 år? Damn älskar verkligen den hära väskan man kan ha sjukt mycket grejer i den! Kommer aldrig slänga den! :D



Jus nu hade jag bara lite engelska papper och ett omdömme från praon i våras, matteboken/mappen och en påse med min halsduk som jag ska göra färdig nu. Sen brukar jag ha en liten väska med pennor, sudd, shema, lite pengar, parfym, läppbalsam, tamponger, osv osv. Var det verkligen så intressant att veta? :)

asså vad f*n?

Asså det här kommer låta sjukt men jag LOVAR! Någon tog på min arm nyss asså typs snuddade vid den och det lät som om någon suckade nyss men när jag vänder mig om så är ingen dära! Och det värsta är att jag är själv!?
Spöken kanske? Har hänt lite konstiga saker förut som att tavlorna i mitt rum börjat rör på sig och att man känt att någon tittar på en. Inte helt okej ;o

Petter - Längesen ft. Veronica Maggio

12 December 2010

Kunde soman fören halv 6 i morse och vaknade vid 11 tiden asså vad f*n??
Är inte ens trött utan helt pigg och har suttit och pluggat hela dagen. Men tänkte ta en paus nu och blogga lite.

Åhh imorgon är det Lucia! Har faktiskt längtat till det! Sisst jag var med var då jag gick i 6an och då var man tvingad att vara med och då var det inge kul så har inet varit med på Lucian på 2 år! Men nu, måste ju passa på att vara med det är ju sissta året och vet ju inte om dom har det på den skolan jag har tänkt gå på. Letade fram min Lucia klänning igår men det var jätte kort eller ja inte jätte kort men den ska ju vara längre så mamma är och köper en ny Lucia klänning samt julklappar till mig, haha fail att jag redan vet vad jag ska få av henne eller ja halft :) Av pappa vet jag inte vad jag ska få så är lite smått irriterad, haha! Men som Flisans pappa sa till Flisan i fredags ''Någonting måste ju bli en överaskning?''.

Ja men ska fortsätta nu och plugga, vill ju bli klar någon gång med den hära skiten ;s

Ha det!

Dag 11 – Mina syskon

Ja jag har ju inga ''riktiga'' syskon utan har ju bara låssas syskon :)
Men har i alla fall en lilla syster på 5 år, en lille bror på 10, en till lilla syster på 12 år och en ännu en lilla syster på 13 år :)

11 December 2010

Hallå!
Har köpt massa julklappar idag, till syskona och Flisan nu är det bara mamma och pappa kvar :)
Käns ganska bra att ha det halft avklarat! :)

Åt från Max idag och damn vad gott det var var ganska så länge sedan jag åt dära ifrån så tyckte det var på tiden att få sig lite mat från Max.

Tyvärr blir inte Lördagen så rolig eller ens resten av helgen för måste plugga....
Bloggar mera senare, ha det!

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag










High bootHigh boot

JUSTIN BIEBER FAN GIRLS ON TWITTER






Haha fan vad härlig kille!? :)

10 December 2010

Nej man hej!
Fan vad nice dag alltså, snackat betyg med lärarna (typ hela veckan ifs men i alla fall) och det ser jävligt nice ut kan inte vara mera än stolt!
Men blir lite plugg i alla fall nu i helgen, synd trodde jag kunde få vila från skolan nu ett tag men icke!
Btw kärring jävel ska fan skjuta dig, hehe bra humör hära!

Följde med Felicia till Luleå och var med henne och Marcus ett tag, hade så jäkla ont i fötterna sen när jag åkte hem vid 6 tiden. Flisan skulle ju springa mellan alla butiker hela tiden och med mig och Marcus släptåg, haha.
Bästa var ju när apan kom och käfte mot oss, haha! Tänker inte ta det på bloggen men ojoj ja ;)

Sen var det ju jäkligt bra när vi började snacka om att jag tyckte Flisan och Marcus vart så jobbiga när dom skulle springa till 1000 affärer och så sa dom att ''ja när vi ringer för att vi ska vara med dig kommer du typ skylla på att du har mycket läxor och så är det på ett lov bah nää jag kan inte det är ju såmycket i skolan nu'', haha hm ja så kan det vara. Ska f*n köra den någon gång bara för att ;)

Nej nu blir det att hitta på någonting annat, ska leta efter lite julklappar år folket nu och sen får vi se vad som händer :)

Dag 09 – Min tro

Kan vell inte säga att jag har en tro direkt men om jag skulle ha en tro skulle det bli åt det buddhismiska hållet.
Tycker det dom pratar om i sin tro inte är helt överdrivet som andra religioner kan vara. Kan inte säga att jag är kung på buddhism och vet mycket om det men dom pratra ju om att man inte ska skada dom i sin omgivning och en buddist skadar inte ens en liten myra eller en mygga för dom tror att det kan vara någon av deras avlidna vänner/släktingar.

Buddhism eller Buddha Dharma (Buddhas väg) är ett praktiskt levnadssätt och en religion med ursprung i Indien. Buddhismen grundades för cirka 2500 år sedan av prins Siddhartha Gautama av Shakyaklanen. Prins Siddhartha nådde under intensiv meditation i Bodh Gaya, en liten ort söder om Gaya i Bihar, något som beskrivits som uppvaknandet eller upplysningen och blev genom detta känd som en Budda, en som nått perfekt kunskap.

Buddhismen ses traditionellt som en väg att genom meditation uppnå insikt i tillvarons yttersta verklighet och genom detta nå frihet från lidande i världens eviga cirkel av återfödelse. Två dominerande inriktningar har uppkommit, Theravada (de äldstes skola) och Mahayana (den stora korgen). Buddha Dharma eller kort Dharma är benämningen på Buddhas undervisningar och finns inom Theravada bevarade i Tripitaka, de tre korgarna. Mahayana innefattar utöver dessa ett flertal texter skrivna av elever till Buddha, en del av dessa är inte erkända av Theravada.

Idag är buddhismen majoritetsreligion i nästan hela Sydostasien (Indokinesiska halvön, inklusive Thailand) samt i Mongoliet, Tibet och i andra centralasiatiska områden som kontrolleras av Kina och i Sri Lanka (ön Ceylon). Större buddhistiska minoriteter finns i Indonesian, Japan, Kina, Malaysia, Singapore och på den Koreanska halvön. Buddhismen har även spridits till Europa, Amerika och Australien medan den inte har fått något fotfäste i Afrika eller i Mellanöstern och den övriga muslimska världen. Antalet buddhister i världen uppskattades år 2000 till mellan 230 och 500 miljoner.

Ordet "buddhism" som innehåller ändelsen -ism började användas i Europa under upplysningstiden av västerländska teologer. Inom Sanghan (den buddhistiska gemenskapen) talar man om "Buddha Dharma" eller namnger olika traditioner inom Buddhismen, man kan ofta i en konversation mellan två Buddhister höra dem säga: "Vilken lärare studerar du med?".



Orkar inet riktigt gå in på det och skriva massa saker men om ni vill läsa mera så klicka HÄRA




9 December 2010

Hallå. Somnade på soffan efter att jag ätit middag och sen satt jag och pluggade matte ett tag också.
Har faktiskt börjat tycka att det är kul med matte så igår när jag satt med kemin och inte orkade plugga mera på det så tog jag och pluggade lite matte, hehe! När det är enkelt blir det ju kul, så är det i alla fall för mig är det så för er också?

Hade ju kemi prov idag och säger bara det, kommer bli sjukt glad om jag klarar det för kemi är ju inte min bästa ämne om jag säger så, får hoppas på det bästa men tror det gick ganska bra i alla fall.

btw tycker ni inte det är dags för en ny designe på bloggen? Men ska ut i helgen och fota, har inet hafts så mycket tid till det just nu pga av läxer o.s.v men det kommer en ny designe SNART! :)

nu blir det att göra klart engelska arbetet, tur att man har snälla lärare som låter en lämna in det imorgon p.g.a så mycket prov och inlämingar! :)

Dag 08 – Ett ögonblick.....

Ska bara plugga hela natten sen kan jag blogga!
Har bild läxa, uppsats att skriva klart samt kemi att plugga på inför imorgon, kul...



Känner mig så hära just nu. Skulle mycket hellre vara på Grönan just nu än sitta och plugga. Nästa sommar blir det nog GBG och till Liseberg och prova deras nya aktraktion ''Atmosfear'' om planerna går som dom ska ;)

Fail på skolan

Ser nå ungar borta vid våra skåp tror dom rotar bland Viktors eller Nisses grejer så ropar till dom att nå ungar rotar i deras skåp. Ohc så säger jag till dom att dom kanske inte ska rota i andras skåp, då säger en av dom ''Det är mon storebrors skåp'' och då utbrister Jenny 'HAHA men det är ju Tobbes lilla syster!!''

Haha pinsamt för mig för jag lät skit sur :)

homework

Min kväll ser väldigt deppig ut just nu för kommer att få plugga hela kvällen och säkert natten också. Härligt! Kemi prov i mogron och det är ju inte direkt mitt starkaste ämne känner jag. Men får hoppas på att vi inte får kemi på nationella prov då skjuter jag någon, helt allvarligt! Helt okej med biologi och fysk men kemi? Då skjuter jag någon skulle hellre göra 2 st nationella prov i matte än att ha ett i kemi. Okej där överdrev jag kanske lite men så ni förstår hur mycket jag ogillar kemi ;)

Ja men ska ta och fortsätta plugga nu, vad rolig kväll jag kommer ha...

7 December 2010

Hej kan inte skriva så mycket för min lärare sitter ca 30 cm framför mig!! ↑ O_o
Sitter i alla fall och ska läsa en blogg eller ja det är ju en redovisning men tänkte att jag kunde blogga lite ;)
BUSIGT!! Ska snart redovisa mitt arbete om USA. Damn är lite nervös men det kommer nog att gå bra.
Ja men ska avsluta nu innan hon kommer på mig, haha :)

Ha det!

God Natt



Har suttit nu i ca 1 timma och skrivit massa saker på engelska samt pluggat kemi.
Hatar att dom tryckt ihop allting dom 3 sissta veckorna kanske därför jag har så ofta ont i huvudet?
Ja nu blir det i alla fall gå också sova är j'kligt trött. Ska bara tvätta av mig sminket och borsta tänderna sen sova tar och duschar imorgon på morgonen istället för ikväll :)

Dag 07 – Min bästa vän























7 December 2010

Har börjta fundera om jag börjat få tillbaka min migrän nu för tiden. För när jag hade det så hade jag ont i huvudet 1 gång i veckan och mådde verkligen skit och dom senaste veckorna har jag haft ont i huvudet en gång i veckan. Inte så kul...

Borde sitta och plugga kemi nu men känner att jag har så jäkla ont i huvudet så kan knappt tänka.
Då kanske ni undrar varför jag sitter och bloggar men hur mycket måste man använda hjärnan när man bloggar?? ;)

Haha man ska läsa igenom kemin nu och sen kommer det upp en sån dära Dag 07 :)
Ha det! :)

Dag 06 – Min dag

Vaknade halv 8 och gjorde mig klar på 40 min.
Gick iväg till skolan.
Såg film första lektionen
Gick iväg till kören var dära en stund sen gick vi iväg till idrotten och dansade.
Lunch på daggan med Flisan, Påminnelse till mig själv. Kom ihåg att bjuda Flisan på daggan! :)
Tillbaka till skolan och öva inför matte prov, göra matte prov, käns som att det gick prima!
Sv/Eng, slut på dagen.
Vara med Flisan på stan till klockan tre då vi skulle vara på Step In för hon skulle kolla sin rygg.
Hem och plugga :)

Intresant? :)

6 December 2010

Asså nu har in dator stängt av sig minst 10 gånger och då den har stängt av sig kan man knappt få igång den.. Hmm kanske ska önska mig en ny dator i julklapp av min pappa? Mamma har redan sakt nej och har önskat mig massa andra saker av henne så får försöka med pappa men sen har jag snackat om en kamera också så kommer nog inte få båda...tyvärr...

Kom just på att om 1 månad så sitter jag på ett plan tillbaka till Luleå och hem till Boden, nice!
Kommer ju vara i Stockholm i 2 veckor under jul och fira med pappa och släkten. Nog för att jag sagt det men att jag säger det flera gånger skadar ju inte.

Asså är det bara jag som tycker att tiden går fort? Nyss var det ju sommar och nu helt plötsligt så är det snart jul eler ja det är ju jul och på fredag sätter dom betygen och ca 2 veckor efter det så åker jag till Sthlm och Flisan fyller år. NICE! :)
Men nu blir det att plugga kemi mitt älsklings ämne Nr 1!.....nej hoho ett av det jobbigaste + svåraste ämnena vi har enligt mig. Men just därför måste jag plugga, plugga, plugga ända tills på torsdag då jag har provet.

Ha det!:)

Dag 05 – Vad är kärlek?

Kärlek är nästan omöjligt att beskriva. Känslan och upplevelsen är olika för olika personer och kan variera från gång till gång som man blir kär.

Det finns många olika slags kärlek. Föremålet för ens kärlek behöver inte vara en annan person, du kan älska en hund eller katt precis lika mycket som en människa. Många älskar även sina föräldrar och syskon väldigt mycket. För många innebär kärlek det de känner för en annan person.

För en del pirrar det i hela kroppen bara de tänker på personen de är kär i, några blir konstant rusiga och varma, vissa blir mest nervösa och kallsvettas medan andra blir energiska. En del känner en stilla känsla i magen eller bröstet, vissa kan inte sluta tänka på personen i fråga medan andra känner allt detta på en gång.

En sak är säker, kärleken lämnar ingen oberörd. Kärleken skiljer sig också beroende på om den är besvarad. Är du lyckligt kär känner du dig oövervinnerlig, är du däremot olyckligt kär kan det kännas som om hela världen
rasar samman.

taget från;http://www.vardguiden.se/Tema/Sex-och-samlevnad/Relationer/Vad-ar-karlek/

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Igår alltså

Fick mig sushi till middag efter en dels tjat och gnäll, tillslut blev mamma och låssas pappa irriterad på allt mitt tjat och gnäll så jag fick min sushi tillslut, haha! ;D



5 December 2010

Hallå!
Har inte haft tid att blogga fören nu för har pluggat hela dagen samt spelat piano. Kan nästan låten utantill nu övar jag lite till så kan jag det ;)
Ja men jag hann ju inte blogga någonting mera igår för pluggade då också och sen blev det att se en film med syster min och sen sova.
Men det kommer upp 2 st Dag 04 och 05 lite senare ikväll eller om en stund får se hur jag gör, nu ska jag gå och plugga lite mera matte har ju matte prov i morgon så känner lite press just nu ;)


4 December 2010

Hallå kom precis hem från Luleå,har köpt skorna nu! :)
Är helt kär i dom! Kan visa bild sen på allt jag köpt.

Ska snart fara till min låtsas pappa för skulle plugga matte och spela piano (ska spela upp på tisdag tur att man har musikalisk familj, haha) behövde hjälp. Sen ska vi kanske äta middag dära, haha ska fråga om vi kan äta typ sushi eller max mat för är riktigt sugen på det.
Ska ta foto på grejerna men så länge så får ni en bild på skorna som jag tagit från dinskos hemsida :)
High boot

Dag 03 – Mina föräldrar

Tänker inte skriva ut Namn och vart dom bor (detaljerat) eller visa bilder pga att det finns så sjuka jvlar på internet.

Båda mina föräldrar i skilda så har Pappa i Sundbyberg, Stockholm där har jag även min hund Balto och resten av släkten.Han flyttade dit år 2008 (?? haha kommer inte ens ihåg när det var men i början av då jag gick i 7an så 2008 borde det vara) pga att han fick ett bättre jobb i Stockholm och ville tillbaka till sina ''rötter'' i Stockholm. Han har ju hela sin släkt i Södra Sverige. Bor med min Mamma hära i Boden då vet inte riktigt vad det finns att säga om min Mamma.
Är mest lik min Pappa men folk säger att jag är mest lik min Mamma. Men om jag får säga det själv så är jag nog mest lik min Pappa pga tex mitt blonda hår (har ju naturligt blont hår), mina blåa ögon, mitt musik intresse osv osv.

Har i alla fall en jätte bra relation med båda mina föräldrar och kan snacka med dom om nästan allt. Allt behöver dom ju inte veta dom är ju fortfarande mina föräldrar menar jag och föräldrar ska inte veta allt, haha :)

Ja jag älskar er båda ni är världens bästa Mamma och Pappa :)




3 December 2010

Hallå har inte orkat blogga fören nu. För har varit med Flisan och Marcus hela dagen ja förutom då jag var i skolan, haha.
Åkte till Luleå efter skolan med Flisan och Marcus och hennes mamma och mormor. Fick med mig hem 2 linnen och örhängen, skulle köap skor också men kunde inte bestämma mig så det vart inga skor idag men ska dit imorgon och köpa dom, hehe :)

Efter att vi varit i Luleå så åkte vi hem till Flisan och så var jag dära tills halv 9 och då kom mamma och hämtade mig. Sen har jag bara legat och sett film och sen kollade jag på Idol också, Jay och Minnah gick tydligen vidare. Har inte följt Idol så vet inte riktigt vad som sjunger för låtar men har hört en låt som Jay sjunger och damn vad bra det var.




Riktigt jäkla bra cover! :)

Bags, Väskor, Sacs, Tasker, Bolsas......

Hallå jag behöver lite hjälp nu!!??
Önskar mig en ny väska i julklapp för den jag har nu har jag haft ett bra tag nu och den har används riktigt mycket och kommer nog inte leva så länge till har till och med fått laga handtagen med eltejp för att dom höll på att gå av för ett tag sedan.

Så behöver lite tips på bra sidor med snygga väskor.
Önskar mig en väska jag kan ha på vardagarna och en väska som jag har gympakläder i för den jag har nu är lite liten när jag ska proppa ner halva rummet i väskan, haha men lämna en kommentar om ni vet någon bra sida med väskor! :)

Dag 02 – Min första kärlek

Åhh vad tråkigt?
Men en kille som jag gick förskolan (6års/sexårs) med alla tjejerna var kära i han och alla killarna var kompis med han men sen när vi skulle börja ettan så flyttade han till Gävle (om jag inte minns fel?) träffade han någon gång efter det men han var så blyg och vågade knappt prata stackaren :)

2 December 2010

Satt till sent i natt och skrev klart So arbetet samt svenska arbetet för att det skulle vara klart idag så har varit ganska trött idag på skolan. Men får ändå inet vila idag för måste plugga matte och Kemi mina favorit ämnen ju!! Haha nej...
Åhh hatar att dom tryckt ihop alla proven och uppsatsinlämningarn till sissta vecken, så jäkla irriterande.
Jaja ska gå coh sura nu oc plugga matte, hörs om ett tag!

Dag 01 - Om mig

Ja efter som att dom flesta håller på med det hära 30 dagars grejset så tänkte jag att jag också kunde göra det men tyckte det var lite tråkigt om jag gjorde samma lista som alla andra så hittade en anna och tänke köra på den nu i December. 

Idag är det ''Om mig'' och vad finns det att berätta? Behöver nog en lista till hära, haha ;)


Allmänt..

Namn; Cecilia Sennerfors
Födelsedag; 26 Maj
Hemstad; Boden
Ögonfärg; Blåa
Hårfärg; Naturligt blond men har färgat till platinblont har även en stor utväxt.
Stjärntecken; Tvilling
Kinesiska stjärntecken; Gris
Skostorlek; 38-39
Är dina föräldrar skilda?; Dom var aldrig gifta men ja dom är skilda
Skor i dag; Vita skate :)
Mål för året; Ha bra betyg i skolan? :)
Det första du tänker på när du vaknar; Vad är klockan
Piercings; öronen och naveln
Tatueringar; Har ingen men vill ha :)
Namn på barn; Ska inte ha några barn
Vad vill du bli när du blir gammal?; gammal = ålderdomshem? eller? kanske väl omhändertagen..?
Drömjobbet; Hmm, jag vet inte


Favorit...

Mat; Sushi och thai mat
Sport; Om jag måste göra det själv så blir det nog fotboll eller ridning :)
Glass; Mjukglass! Det bästa som finns!
Godis; Sura
Låt; Jag vet inte, tycker om det mesta och har jätte många favoritlåtar :)
Helgdag; FREDAG!!
Årstid; Sommar och vinter. Varmt på sommaren och skoter på vintern ;)

Senast du...

Skrattade?; Idag, skrattar varje dag :)
Grät?; Kommer ej ihåg :)
Kollade på film?; Igår.
Drog ett skämt?; Idag, haha!
Sjöng en sång?; Sjunger typ alltid :)

Just nu...

vad ser man utanför ditt fönster?; Hus, bilar, motorväg, tågbanan.
Lyssnar du på musik nu?; Petter - Tuff Brud I Lyxförpackning
Vad har du på dig?; Jeansleggings, topp, underkläder
Vad är det på din musmatta?; Den är bara svart och så är det en kudde för handleden.

Har du under den senaste månaden...
Menar då under November eftrsom att det är 1 December idag


Druckit alkohol?; Nej, dricker inte
Rökt?; Nej, gör inte det heller
Shoppat?; Nej :( Men på fredag så blir det att shoppa! ;)
Bakat?; Nej
Motionerat?; Jo
Solat?; Japp senast i Måndags
Pussats med någon?; Ja
Pratat i telefonen mera än i 60min?; Ja

Vem..

Kan du lita på?; Många men säger allt till Flisan så litar ju på henne :)
Vet allt om dig?; Tror inte det finns nån som vet allt om mig faktiskt. tragiskt.. men finns
folk som känner mig ganska väl ändå
Längar du just nu efter?; Min vovve :)

1 December 2010

Första December idag och nu kan man säga att vintern och julen är hära. Vad tycker man om det?
Har faktiskt längtat efter vintern och julen, brukar inte göra det varför vet jag inte men så kan det vara.
Kommer nog bli en rätt nice jul, kommer vara i stockholm över jul och nyår och Flisan ta det lugnt åker inte på din födelsedag! :)

Nu blir det i alla fall och göra klart USA arbetet och läsa ut ''Hemsöborna'' egentligen borde jag nog ligga och vila eftersom att jag har riktigt ont i huvudet och gick till och med hem från skolan för att jag hade så jäkla ont i huvudet. Men men måste ju göra klart mina skolarbeten så det är bara att sätta igång nu.

Bild från förra året när jag var i Stockholm och hälsade på hos min släkt, närmare sagt Faster och kusinerna :)
På bilden är det min yngsta kusin som sitter och äter, haha hon påminner lite om mig när jag var liten :)

RSS 2.0