31 Oktober

Hejsan !

Har varit vaken ett tag nu men har badat och fixat lite så jag har inte hunnit blogga nånting fören nu.
Ikväll blir det att vara med Frida och Mia, sen blir det middag på en hemlig resturang ;D

Men nu ska jag gå och fixa mig för vi får gäster vid halv 5 :)

Kan ju säga det att ni som ''äggat'' våra fönster, jag vet vilka ni är, och ni är sjukt dåliga på att träffa fönstret för det mesta kom på fönsterblecket ;D





inlägget RADERAT!

INLÄGGET RADERAT!!!!!

jag har ont i magen

eller jag hade det nyss för typ 1 sekund sedan men det försvann igen xD

Är hos min mormor nu, mamma, hennes kille, mormor och hennes man sitter och spelar poker. Tycker det är så sjukt tråkigt så jag satte mig i soffan och stirrade in i väggen?

Men i alla fall, vi åt nå med kött, jag vet inte ens vad det heter men det var i alla fall jätte gott, och till det klyft potatis, mums :) Nej nu ska jag ta och kolla runt på lite bloggar och sen ehmm hittar vell på nånting, men ni får ha en trevlig fredags kväll i alla fall :)

30 Oktober

Glömde nästan bort att jag ägde en blogg ;p

Har varit i gallerian i dag igen fast med min Mamma, träffade Flisan och Malin, haha jag var tvungen att tittade åt deras håll 5 gånger för jag trodde inte det var dom först för Flisan hade ju gjort massa slinger så jag fatta inte att det var hon först.

Men nu är jag hemma ska börja göra mig klar för ska på middag hos mormor klockan 6 så måste göra mig klar nu, hejdå! =)


nitkjol


Udda men cool kjol från Gina Tricot för 199 kr, hitta den på Febbs blogg, och jag tycker precis som henne att den är asläcker, diggar fejknitarna och dragkedjan i mitten på kjolen :)

Hot or Not?

hemma igen

Kom precis hem från stan med Malin och Felicia.
Vi gick runt och typ prata och så, lämnade in min mobil på lagning, kan ju säga det att det inte var den trevligaste och snabbaste personalen dära. Han som skulle hjälpa mig frågade 10 gånger ifall jag hade köpt den på The Phone House. Sen frågade dom andra det också, men är ni efterblivna JA JAG HAR KÖPT DEN PÅ THE PHONE HOUSE! Frågade ifall dom hade nån mobil man kunde få låna men nej det hade dom inte såklart för dom hade ju inte räknat med att nån skulle komma och vilja lämna in sin mobil första dagen ;)
Tur att jag tog med mig min gamla mobil men ifall nån snäll person som har en Sony Ericsson som är BRA liggandes hemma så kan ni vell smsa mig? 07* ******* ;D

Köpte i alla fall en present till min mamma, en navel piercing och en choklad.
Men nu ska jag gå och hjälpa mamma med ehhh nånting hon fyller ju i alla fall år så nått kan jag ju göra för henne :)




vs
kommer sakna min mobil :(((((((((   

uppdatering

I går så körde jag på en ''Visste ni att...'' där jag berättade att jag ville bli en FMX åkare när jag var liten, nu i efterhand så har jag stoppade dit en till video som visar hur farligt det kan vara men ifall ni inte orkar rulla ner så finns video in det hära inlägget också.

ja må hon love, ja må hon leva ut i 100 år!

Grattis Grattis Mamma! =)<3

Hade ju tänk att ge min mamma frukost på sängen men hon hann vakna före mig så det bliev inte så, men jag sjöng för henne i alla fall (typ i 5 sekunder och sen sa jag att jag inte orkade för att jag var så trött, haha) men idag så blir det nog att åka in till stan med Flisan och Malin, men vi får nog se hur det blir med det för Flisan är ju inte den snabbaste i världen så jag kan gissa att affärerna kommer hinna stänga innan hon kan fara till stan.

Juste idag öppnar Gallerian, nån som ska dit och trängas? Det första jag ska göra när jag kommer in i Gallerian är att leta reda på The Phone House och lämna in min mobil.

Men nu ska jag gå och äta frukost och fixa mig, så vi ses om några timmar!

jag är ju bäst!

Har läst Ondskan hela dagen som sakt, läste ut den idag och för 10 minuter sedan läste jag ut Hollywoodfruar, är jag bra eller vad? Hade tänk kolla nu på xXx ( = tripel x )  och ta det lite lugnt. I Morgon fyller min mamma år så hade tänk fixa lite frukost och så till henne. Men det får ni inte säga till henne att jag ska göra så shhh!! :)

Men ni får ha det så bra och ja...sov gott :)

FMX åkare - Inlägget har uppdaterats!

Inlägget har uppdaterats!




När jag var liten ville jag bli en FMX åkare. Såg det på tv och tyckte det cool så jag frågade mamma ifall jag fick men hon sa nej för det ju ''så farligt'' mitt andra namn är farlig, dah?  nej men det blev inte av med nån ''karriär'' inom det. Men jag tycker fortfarande det är sjukt coolt ifall man kan göra det.

Jag vet att det kan vara grymt farligt och ni i efterhand vill jag lägga in en video som visar det. 



 

det finns bara ett ord för sådna som du....

och det är Ondska.

Har kommit hem nu från en lunch med mamma och en kompis till henne. Hade tänk ta och vila lita nu och läsa ut Ondskan och sen göra en recension.

Ni som inte sett filmen, gör det den är super bra!

trött!

Somnade inte fören halv 4 i morse, låg och tittade upp i taket och tänkte på massa saker (kanske kommer upp sen i bloggen ;) ) tittade på tv, gick runt som en halv död zombie i lägenheten. Kollade på mina kläder, ja ni fattar? Men sen äntligen somnade jag.

Vaknde för en stund sedan, har faktiskt hunnit med och duscha nu på morgonen, ska sminka mig och ta på mig å kläder för sitter bara i handduk och underkläder just nu. Och klockan tolv ska jag gå och äta lunch med mamma på ett hemligt ställe nej menhelt serriöst så ska jag gå och äta på Ängeln.

Sen hem för jag är faktiskt lite sjuk fortfarande, och då blir det att se film och plugga.
Nu ska jag gå och fixa mig, ses om nån timme ;D

god natt

Okej inte än men jag säger det nu för jag kommer nog inte orka säga det sen för då kommer jag nog vara så trött. Blev vell inte så mycket pluggande idag utan mest att ligga och vila, så i morgon blir det nog att plugga i stället. Lika bra att göra det när jag har tid och ändå bara ligger hemma och är sjuk.

Nu ska jag i alla fall gå och se en film och smsa med nå trevligt folk, god natt! ;D

stan snart

Ska snart gå in till stan och möta Mamma vi ska som jag sa i förra inlägget köpa garn för jag ska sticka min egna halsduk, jag vet jag är duktig :)
Men först ska jag vila lite till, mår illa och har ont i huvudet. Huhu jag vill inte bli sjuk :(

god morgon!



Dom som bor över oss väckte mig med hög musik som var kass! Haha jag funderade faktiskt på att springa upp och skrika åt dom att byta till nått bättre eller sänka volymen men då bytte dom till
Black Eyed Peas.....i 10 sek. haha

I alla fall vaknde för ett tag sedan, har ätit frukost/lunch nu blev middagen från i går. Hade tänkt plugga lite men först vila och ta en huvudvärkstablett.

Sen i dag ska jag in till stan och köpa garn med mamma, för jag ska göra ett försök att sticka min egna halsduk, fick en lite kick när Jenny sitter/satt och sticka(r) på skolan.

Nej nu ska jag ta och gå och vila en stund och sen blir det att plugga lite :)

HAHA!!!



Haha är det bara jag som har dålig humor? Låg på golvet nyss och asgarvade, haha jag håller vell på att bli trött för i morgon kommer jag vell tänka ''hur f*n kunde jag skratta åt det hära i går?'' ja du det kallas sjukt dålig humor i alla fall.

nya naglarna




Vad tycker ni? Jag blev ganska så nöjd, dom var faktiskt inte så svåra att göra som jag trodde.

Lite Fokis stil över dom ;D

kom på egna rubriker **!

Sluta ta andras rubrik och vad som skrivit på deras blogg, kommer du ihåg när du frågade ifall du kunde få ta min bild till ''Hissar & Dissar'' kom på nånting eget vad fan!

Ni fattar nog vem jag menar kolla tiderna och rubrikerna ;))


Har precis ätit middagen det var super gott, trodde det skulle smaka skit men det var faktiskt gott jag är sjukt mätt också. Så jag funderar på att gå och se en film nu och sen inte blogga nå mera idag.
Så ni får vell ta och hitta på nånting annat än att läsa min fantastiska blogg, haha nej jag skoja bara eller nej det gjorde jag inte men jag ska inte köra på Kissie/Dessie/Paow stilen, inte än i alla fall, HAHA ;D

Okej jvligt mycket ironi just nu, men puss på er nu vad f*n.

ratatouille

Jo det blir dagens middag, Fiffi gjorde den när jag var hos henne och då sa jag det till mamma och nu ska vi göra det till middag, hoppas att det blir gott nu och inte jätte äckligt haha :)

Har varit på Dialect med min mobil men dom kunde inte ta emot den för jag hade köpte den på The Phone House så jag får vänta till på torsdag att lämna in min mobil då gallerian öppnar för då finns ju The Phone House (*happy face*), fatta mycket jag kommer sakna den då, undrar hur F*N det kommer gå, men jag måste lämna in den nu, sega knappar sprucken skärm eller ja sprucken och sprucken det är sprickor i skärmen (haha hoppas nån fatta vad jag menade) m.m.

Men nu ska jag och mamma börja med maten

Kram på er <3



ny dag nya tag

Har precis vaknat, vet inte riktigt vad jag ska göra i dag, men jag antar att jag hittar på nånting i alla fall, funderar på att fara till mormor eller nånting. Måste i alla fall ringa min pappa och prata lite med honom om hur jag ska göra till jul ifall jag ska fira den hos honom eller hemma hos mamma. Nånting att tänka på kanske.

Juste jag måste lämna in min mobil på lagning nu. Hrmm, undra hur det kommer gå, kommer ihåg förra gången, fick en äckel Nokia och den var helt smutsig och det typ kliade i mina fingrar när jag tog i den, asså den var så jvla äcklig så jag började typ gråta och dagen efter så åkte jag och hämtade tillbaka min vanliga mobil. Haha, men nu har jag ju två så jag kan ju byta men ifall jag får låna en och den är bra så tar jag ju den ANTAGLIGEN :) Måste gå och leta fram papprerna nu då till mobilerna för båda ska in på lagning, hihi xD

Jo men nu ska jag äta frukost/lunch och se nån film, sen ska jag duscha och leta fram papprerna och plugga lite :)

Juste idag släpper dom biljetterna till Tokio Hotel konserten den 4 - 5 Mars nästa år! Jag måste dit och se dom! Hoppas att inte biljetterna hinner ta slut innan jag får tag i några, förra gången så blev den ju inställd och då hade vi betalat biljetter för ca 1500 tror jag och + flygresa tur&retur Luleå - Stockholm Så jag kan nästan gissa på att vi betalade ca 6 000 för den konserten ;)


 <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

datorerna krånglar

Datorerna har börjat krånglat, på den ''vanliga'' datorn så funkar inte internet och på den jag sitter nu är den riktigt seg ibland. Lite smått irriterad man kan bli.

Ja idag har jag inte gjort så mycket behöver inte gå in på detaljer men for iväg och var med Sara ett tag inne i stan, du är så jävla bra gumman <3
For hem och typ dampde, sen hjälpte jag mamma att städa försökte fixa hennes dator men den var ju helt seg så det gick ju inte får ta och ringa Bredbandsbolaget i morgon ifall det inte har fixat sig med internet.

Ja men nu ska jag kolla runt lite på massa bloggar och sen sova eller se nån film.
Har fixat mina naglar nu så en bild kommer i morgon, blev lite Foki stil över det :)

vintertid

Nån som glömt att det är vintertid nu? Ställ klockan 1 h bak!

Har inte nånting att skriva just nu bara att jag ska eller jag måste hjälpa mamma och städa.
Trist men sånt måste göras ibland. Sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, men det visar vell sig sen vad jag hittar på! ;D


men raww!

Inget nämnt inget sakt förutom raww!






Bow Wow - You Can Get It All



Flo Rida - Right Round


Lil Wayen - Lollipop

And then he'll come back to you again

Hehe, jag glömde bort att det spolade vatten i badkaret och det slutade med ett hav inne i badrummet, eller kanske inte ett hav men ni fattar.
Så det tog ett tag innan jag kunde börja bada för vattnet var ganska så varmt så jag kunde inte dra ut ''proppen'' så jag tog en hink och började tömma badkaret. Haha jag är duktig :)

Men nu ska jag i alla fall gå och plugga lite och fixa mig lite smått.


gammal bild, hihi :)

j*vla konfirmations läger

Trist helg det kommer bli asså. Ingen som är hemma utan alla är på det dära konfirmations lägret i helgen. Men dom kommer ju hem imorgon klockan 1 så det är vell inte så farligt.

Sitter i alla fall just nu med en macka och te och snart ska jag bada, sen blir det att plugga lite max 20 min !

Har i alla fall varit på dollar store idag med mamma, fick lite saker som mappar (till skolan) snoddar, klämmor, frisör klämmor, och en liten spegel. Trevligt trevligt =)

Ja nu ska jag bada i alla fall.

Att göra......

Bada/duscha
Använda silvershampoo
?Fixa naglarna?
Plugga

Vi hörs om nån timme! =)

Pizza Time

Nu ska jag och mamma gå och äta pizza sen en sväng på mammas jobb och sen kanske vi drar vi till ***** och sover hos mammas kille.

Antar att jag kommer få en del blickar med min rosettfrisyr när jag går ut, det är ganska kul att se folks miner när dom ser nånting ovanligt och hur många är det egentligen som går omkring med en rosettfrisyr på huvudet? ;)

Ajaj jag har hostat i några dagarn nu och har börjat få ont i huvdet och ryggen, hoppas jag inte fått svininfluensan nu bara! :o

Dagens Outfit

Blå Cardigan - H&M
Topp/Klänning - H&M
Strumpbyxer - Åhléns
Guld Armbanda - present
Jacka - ??

kommer snart

Håller på att fixa en rosettfrisyr till dagens outfit så den kommer upp om högst 1 timma hihi =)

Äntligen helg och sen på måndag är det skola igen....eller nej juste det är ju höstlov! =)
Men ett ''vanligt'' höstlov kommer det inte bli, jag kommer inte slippa skolan pga höstlovet för jag ska jobba upp mina betyg på höstlovet, kul.... Men ojoj vad glad jag kommer vara sen att jag jobbade upp dom :)

Nej nu ska jag fixa min rosettfrisyr och sen ta foto på dagens outfit, vi syns!

Diskriminering



Dom senaste dagarna har jag läst och hört en massa saker om Ica Jerry (praktikanten) om att ''ojoj jag tycker så synd om Ica Jerry, för hur kan dom ta med en cp störd, han blir ju utskrattad osv osv''. Har inte dina föräldrar lärt dig vad respekt och diskriminering är kan man då fråga sig.

Vad är det som säger att cp störda inte får vara med på reklam? Jag tror han är den första jag sett på reklam som är cp störd (asså egentligen skulle det inte hete cp störd utan handikappad), från min sida så tror jag han är ganska så glad och framför allt väldigt stolt över att få vara med i en av sveriges mest sedda reklamer (i sverige i alla fall).

Bara för att han pratar annorlunda och är inte som oss ''vanligt'' folk så är det synd om honom? Tänk efter på vem det är synd om egentligen. (obs! det behöver inte vara så hära men det är vad jag tror och tycker) Jerry som mår bra får sova inomhus, har en familj och vänner och ett jobb så han överlever, eller en uteliggare som sover ute på natten, som har dåliga kläder inget jobb så han kan få mat och det han behöver, som inte har en familj.
Vem är det egentligen synd om?

Det är sjukt egentligen hur folk tänker, som om han var mindre värd pga att han är handikappad!? Det är som när folk håller på att säga att blondiner är dumma i huvudet, jag menar vem är det som är dum egentligen, som om man var mindre värd pga den hårfärg man hade, dom kläderna man hade, hur man pratade hur man går osv osv.

Nej jag hissar Ica Jerry har funderat på att göra t-shirt där det står ''I <3 Ica Jerry'' bara för att se folks miner när jag har på mig den.

Tycker det är sjukt i alla fall när folk säger ''ojoj jag tycker så synd om Ica Jerry, för hur kan dom ta med en cp störd, han blir ju utskrattad osv osv''.

Det är inte han det är synd om det är den som säger att det är synd om honom för att han är handikappade!

plugg plugg plugg

Måste sätta mig med Engelska läxan nu och träna på gloserna till i morgon.
Sen blir det att ta det lugnt för har hostat och haft ont i halsen i 2 dagar nu och kanske mera?

Men först ska jag sätta silvershampoo i håret och duscha/bada :)

Har frusit som en galning i dag har haft på mig jackan inomhus för att jag frusit så mycket.
Men nej nu ska jag inte sitta mera vid datorn, ska gå och plugga nu och sen får vi se vad som händer.



Bolero på H&M

Bolero 299 kr på H&M

Ändrar mig hela tiden, först är dom sjukt fula sen är dom jätte fina. Och så håller jag på så dära. Men vad tycker ni? Hot or Not?

rosettfrisyr

Var ju tvungen att testa en rosettfrisyr, gick vell inte som jag hade tänkt för jag har så lite hår måste spara ! =)




Men det verkar ju ha gått bra, eller vad säger ni? Men kom ihåg att det är 1;a gången jag gör en sån hära frisyr men det är inte så svårt som jag trodde det skulle vara, men nog måste man jobba lite för att få till en bra rosettfrisyr =)

Visste ni att...

Inlägget är uppdaterat.





* Tokio Hotel kommer i Mars nästa år? - Åhh jag fick just reda på att Tokio Hotel kommer till sverige i Mars 2010! Jag måste dit och kolla då! Skulle ha sett dom 3 April 2008 men sångaren var tvungen att opereras. Hoppas det inte händer nånting nu då. Juste måste övertala mamma och pappa att jag får åka och se dom när dom spelar ;)

Stockholm ( Ericsson Globe ) 4Mars 2010
Göteborg ( Skandinavium ) 5Mars 2010


Gå in på ticnet.se eller Aftonbladet för mer infomation. Biljetter släpps 26e Oktober på ticnet. 

 

I am black today



Dunjacka - ?
Svart klänning/tunik - H&M
Strumpbyxor - Åhléns
Guld skärp - Lindex barn
Heel socks - Dollar $tore
Skor - Din Sko

ni gick på det!

Haha jag vet inte hur många som frågat mig idag ifall jag piercat tungan, haha nej det var ingen piercing det var ett navelsmycke som jag hade i munnen och så såg det ut som en piercing. Ganska kul att folk gick på det ;)
Men jag måste faktiskt säga att jag tycker det ser äkta ut, eller vad tycker ni?

Skola idag då har med mig skolan hem också, kul!! =D
Nej men ifall man vill ha bra betyg så är det fan värt det sen när man ser betygen till jul :)

En dagens outfit kommer upp om minst 5 min ! =)


så nej jag har ingen piercing! =)

Visste ni att...

(ny kategori)



* Att jag har svårt för att lita på personer - Okej, det låter kanske ganska vanligt men jag har sjukt svårt att lita på personer, det har jag fått lära mig den hårda vägen att inte lita på alla jag känner.

* Jag är naturligt blond? - Inte många som vet det, men jag är det. När jag var liten så fick jag ''vitt'' hår på sommaren.

* Jag har en ''glugg'' - Japp, jag har en liten glugg mellan framtänderna, har frågat ifall det går att fixa men det går inte säger dom. Hrm..?

* Jag piercade mig efter skolan idag? - Japp jag piercade mig efter skolan i dag i TUNGAN ÄNTLIGEN!
Den hära var på skämt för att se hur många som gick på att jag hade gjort det :)

vanilj och ananas te

Sitter just nu och dricker det te och väntar på att kladdkakan som jag nyss gjorde ska bli klar. OJ vad duktig jag är =)

Var tvungen att vara lite wannabe gaybloggen och be mamma köpa samma te som han dricker, haha jag vet.
Men det var faktiskt jätte gott!
Men nu ska jag ta ut kladdkakan ur ugnen och så får vi se hur det blev med den ifall den blev helt misslyckad (som vanligt) eller ifall den blev bra.

dålig humor....haha NÄÄÄÄ



Så dära hände det mig för nån dag sedan, fast asså jag fick bara lite på byxorna, haha grymt kul att göra så på nån annan men inte lika kul ifall det är en själv ='')

''Ulf han mår inte riktigt bra va?'' ''Nej....Tyvärr''




Ica Reklamen - HAHA jag garvar varje gång jag ser den haha Jerry in my heart you know ;)






Gegga på byxerna - Huhu mina byxer =(

inlägget har uppdaterat!

Inlägget har uppdaterats!



Okej skola idag då. Måste jobba hemma lite för hade glömt saker hemma. Lite So arbete och svenska arbete. Trist men msåte göra det för att hänga med i skolan.

I morgon blir det att köpa nya lösnaglar för då kommer en ny designe, lite Foki stil då hade jag tänkt.

Blir inte nån dagens outfit för när jag gick hem så ramlade jag i nån gegga som luktade jätte äckligt!
USCH!

Men jaja nu ska jag ta och plugga lite. pusspuss

 

901018

Har fixat mig nu och snart tror jag att jag ska fara och kolla hockey med Fiffi och massa folk. Men vi får se hur det blir med det, men idag blir det i alla fall att vara med Fiffi.

Men nu ska jag ta och ringa Fiffi och se hur det blir med hockeyn.

things that makes you.....

want to cry

Så jvla fin låt, vill bara gråta när jag hör den :'')






fan vad arg jag blir!

Först vill jag säga GRATTIS till FOKI som vann ÅRETS BLOGG i år =) Grattis, även fast jag ville att Kenza skulle vinna så blev jag jätte glad för att Foki vann, för hon är verkligen värd det priset eller vad tycker ni??


I dag så var jag och mamma och hämtade mitt nya datorbord, prima prima för då kunde jag sätta igång min dator som inte har varit igång på över 1 halv år för att den var helt seg och blabla. Och jag blir GALEN på den, den laggar som F*N och nej jag HATAR den!!! Jag VÄGRAR att använda den! Högst upp på önskelistan till jul är en NY DATOR!!! Ifall jag inte får en ny kommer jag flytta in mammas dator i mitt rum så får hon använda min skit sega dator för mellan henne och mig så sitter jag mera än hon och när hon använder den så är det för att betala räkningarna.

Var nyss ute i alla fall med Kicka och Becka och massa go folk.
Vi grillade och hade det mys trevligt trevligt. :)

Nu hade jag tänk sätta mig och kolla lite bloggar och sen se film =)



ny header

ny header, haha som jag alltid säger, bara tillfällig kommer ta mycket finare bilder och sen kommer den ''riktiga'' upp, dom som jag har haft senast har jag bara slängt ihop på några minuter för att jag vill ha en ny bara.

Men i helgen kommer jag att ta en massa bilder och sen ska jag fixa en ny header!
Så den hära header blir nog bara över helgen :)

16 Oktober 2009

Helg igen då, vet inte riktigt vad jag ska göra i kväll, kanske drar till Henna senare och är med hon och Rasmus, eller så åker jag ut med Sara och Julia, men vi får vell se antar jag.
Kom nyss hem och jag känner att jag bara vill lägga mig ner och sova eller se en film, haha det dära med film lät ganska bra :)

Har fått en fråga om varför jag aldrig pratar om vad som händer skolan. Och varför jag inte gör det är för att det händer inget roligt i min skola, vi gör inprinsipt samma saker varje dag med samma lektioner och samma gamla tråkiga lärare. Så det kanske inte är så kul att höra tex '' idag så hade vi svenska, vi läste en bok som heter Ondskan jag är på sidan 123, sen hade vi engelska vi lärde oss att säga hello my name is'' ja ni fattar? Det blir ganska tråkigt att läsa efter ett tag.

Men ja nu ska jag se en film och sen får vi se vad som händer =)

har precis badat

Har precis tagit ett bad i 2 timmar, haha kanske lite länge men så kan det bli då man inte har nån klocka brevid sig när man badar, haha. Men jag hade i silvershampoo (ca 1 timma) och hårinpackning (ca 3 min) och sen duschade jag. Så jag är superfräsch nu. Men funderar fortfarande på hur det kunde gå 2 timmar :o
Nu hade jag tänk sätta igång en film (funderar på Ondskan) och fixa mitt hår med lite ''godis'' till håret :)

p.s
jag ska börja göra en ny header snart :)

Hot or Not



Klänning från Gina Tricot med stor rosett på bröstet.

Hot or Not?

kolla vad jag hitta....

i dag på stan =)




Visst var den söt pälsmössan? Den kommer från Åhléns och är super mysig. Visst blev jag söt när jag hade på mig en pälsmössa, ser nästan ut att vara 9 - 10 år, haha cute eller vad (:

innan jag dör...

ska jag

Gifta mig rik - Med någon snygg och givetvis rik snubbe och får veckopeng som Maria Montazami sen när jag fått ihop några miljoner så blir det skillsmässa precis som Agnes Nicole och Anna Anka! (ifall ni inte fattar att den hära var oseriös är ni ju dum?)
Hoppa fallskärm - Måste göra det, men problemet är att jag nog skulle kissa på mig för att jag skulle vara så rädd, haha xD
Jorden Runt - Vill hinna se allt innan jag dör ju?
Storbloggare - Tänk er att erat arbete är att sitta och blogga och ni får rätt mycket för det? Haha vem vill inte ha det jobbet?
Party i en vecka - Livet är en fest ;)
Rätta till mina misstag - Nån som vill göra en tidsmaskin till mig så jag kan åja bak i tiden och rätta till mina misstag? Finns vell en del grejer man skulle vilja ändra på nu i efterhand.
Läppförstoring - Jag älskar stora läppar (men inte förstora)! Så j*vla snyggt med stora läppar, lovit!
Nobelpriset - Asså jag vet inte riktigt vad det är man kan göra så man vinner det eller ens vad det är för pris, är det pengar eller är det typ som en guldbagge asså en pokal?
Skaffa städerska - Jag HATAR att städa! Jag vet knappt vart dammsugaren är eller nått annat av dom dära grejerna, så det blir att skaffa mig en städerska sen när jag flyttar hemifrån.

Dagens Outfit




Svart Kofta - H&M (barn avdelnigen)
Rosa Linne (ny) - Gina Tricot
Svart Kjol (ny) - H&M
Strumpbyxor - Åhléns
Stora örhängen (syn inte på bilderna) - Gina Tricot
Halsband (det jag alltid har) - Åhléns
Ringar (dom jag alltid har) - presenter
Guld armband med små hjärtan på - present
''Läder/tråd'' armanda - julklapp fråm min kusin när hon var i Thailand

let's take a bath

Nu ska jag ta ett bad i nån timme (hihi ;p)

Så att göra i kväll blir.....

- Ta ett bad och lyssna på musik
- Raka benen
- Använda silvershampoo
- Plugga
- Kolla Ugly Betty (om jag hinner) och Desperate Housewives.

Jaja nu ska jag bada :)

Dagens Outfit

Huvtröja - ?
Linne - H&M
Jeans Leggings - Gina Tricot
Strumper - H&M

Im gonna hit this city (Lets go)

pälsmössa



Hur snyggt är det inte med en pälsmössa nu i vinter? Så sjukt snyggt och mysigt att ha en. Haha kanske kör på en Cruella De Vill, med pälsjacka, pälsmössa och skinnhandskar? Haha kanske inte, men ojoj ni måste faktiskt hålla med om att det skulle vara grymt mysigt och det är faktiskt snyggt i måttliga mängder. Och ifall man nu ska ha nånting med päls så kanske man inte ska köra på en Cruella De Vill.

Hot Or Not?

Dagens Outfit


Stor Tröja - Gina Tricot
Jeans Leggings - Gina Tricot
Skor - Din Sko

I ♥ Shopping =)

Vad köpte jag i stockholm då?




Rosa Linne (dålig bild jag vet men det får duga.) - Gina Tricot
Jeans Leggings - Gina Tricot
Lip plumper - Maybelline New York



Skor - Din Sko

hemma i boden nu

(Lite snabbt bara vad som hänt under dagen.)

I dag så har jag och pappa segat jätte mycket, gick upp vid 10 och duschade och gjorde mig klar och sen for vi på Media Markt och kollade på massa saker, sen for vi till Kista Galleria och jag köpte ett läppglans, sen till middag åt vi på Texas Burger och sen vid 4 så åkte vi till Arlanda då visade det sig att mitt plan var försenat för det skulle gå 17 35 men det var försenat till 17 55. Så jag och pappa satte oss och tog en kaffe, har jag sakt det? JAG ÄLSKAR CHAI LATTE! Sen gick vi och kollade lite på shoppen. Men sen fick vi gå planet, haha jag satt LÄNGST FRAM 1C för att vara exakt ;) Men hihi jag satt berevid en jätte klumpig tjej, först då hon kom så fick hon inte upp sin väska där man har bagaget, sen då hon hade beställt fika så tappa hon sin bok på golvet så det blev jätte krångligt, och sen spilde hon ut sitt kaffe, HAHAHA, ojoj.
Men jag är hemma nu och tar det lugnt ska packa väskan till i morgon och sen ska jag sova.

Danmark - Sverige

Jag och pappa såg nyss Danmark - Sverige och det slutade som ni kanske vet att Sverige inte åker till VM nästa år, trist? Ja.

Okej i alla fall, idag så har jag och pappa sovit länge till klockan 11 idag (det är ovanligt för att vara hos min pappa som går upp ''tidigt'' klockan halv 9 ;) )så vi gjorde frukost och sölade lite och sen for vi till KISTA, skulle ha med mig därifrån skor och byxor. Hittade ett par skor men sen när jag var skulle in på H&M och Gina och jag hittade nånting då gick plånboken (= pappa) ut ur affären, *suck*. Haha nä men jag skulle betala allt själv men det är inge kul att vara i affären själv. Men jag köpte ett par jätte fina nya skor och nya jeans leggings och en vanligt rosa topp, bilder kommer sen när jag kommer hem i morgon :)
Sen for vi till Drottiningholm till ett ställe där man kan släppa sina hundar. Och så var vi dära i ca 2 timmar och sen for vi hem till pappa och gjorde Tacos och så kollade vi matchen mellan Danmark och Sverige, och nu ska vi kolla 2 fast 2 furious, så jag hör av mig i morgon :)


kista galleria

Framme i Sundbyberg

Ville bara säga att jag är i Sundbyberg nu.
Jag och pappa har gjort kött och pomfritt och nån sås till det. Mums, i morgon tror jag det blir Kista Galleria men vi kanske hittar på nått annat, får vell se.

Snart blir det att bänka sig framför TVn med pappa och kolla på live konsert på MTV.
Hör av mig i morgon :)


en bild från i sommras på mig (då jag hade mörkt hår) och min hund balto

Dagens Outfit

Svart Linne (nytt)
Cardigan
Jeggings

Allt från H&M!

Så hära ser jag ut idag när jag far till stockholm =)

Nu ska jag fixa lite små saker och sen är jag klar för att fara till stockholm, har jag sakt att jag HATAR att flyga? Kolla hära vad jag tycker om att flyga.

att göra lista

 Bokat plats på flyget

 Satt upp spegeln på väggen

  Duschat

  Rakat Benen (alla tjejer gör väl det, eller?)

 
Använt silvershampoo

  Packat väskan

 Pluggat

Mina nya naglar

Helt vanliga naglar med vita tippar dom är korta men det funkar =)

Dålig Humor

Jag har nog världens dåligaste humor, eller?



Ska jag också börja göra så när jag ska beställa nånting? Haha nej, jag skulle inte klara av det skulle börja skratta innan jag ens hunnit fått fram ''Habba'' ;)

Klippet har jag tagit från Fokis blogg =)

091008

Skola idag då. Rätt så lung dag i dag. Men inget speciellt så.
Kan faktiskt berätta att jag lärt mig hur en ordentlig frukost ska vara. Sjukt mycket man måste äta ifall den ska vara ordentlig.

Men nu ska jag gå och packa och plugga lite, men juste har jag sakt det?
I morgon far jag till stockholm över helgen, skönt att komma bort från Boden ett tag även fast det bara är över en helg.

uppdatering

Bättre uppdatering kommer i morgon. Men dom senaste dagarna har det hänt så mycket i mitt liv utanför bloggen så jag har inte haft tid med att blogg. Förlåt men i morgon kommer jag nog att blogga som vanligt igen.

I LOVE MY BLOGG YOU KNOW ;)

Hissar & Dissar

 Långa Naglar - Tycker inte om korta naglar, hatar att ha det känns så konstigt att ha det. Nej långa naglar ska det vara men då ska man inte ha nå skit under naglarna för det är äckligt.
Tv i badrummet - Haha har alltid velat ha det men har aldrig haft det, men kolla tex när man ligger i badet så kan man kolla på tv eller en film eller när man står på morgonen och fixar sig klar för skolan, helt perfekt ju.


Skavsår - Har fått det och det är INTE SKÖNT! Blir Uggsen i morgon för ifall jag vill ha skate måste jag köpa nya för jag får skavsår hela tiden av mina dom skorna.

hemma nu

kom hem tidigare, vi har tema som sissta lektion på Tisdagar och jag har då girl power, men jag hittade inte min grupp så efter 40 minuters letande gav jag upp och gick och packade min väska och gick hem.

Så nu är jag hemma, ska börja städa och fixa mitt rum, för nu jvlar ska jag börja fixa mitt rum. Har FORTFARANDE kvar kartonger i mitt rum! Det blir lite plugg också för prov på fredag i SO.

Laddar med Lady Gaga inför pluggandet :)

sävast

sitter på UG i sävast med massa go folk sm jag inte träffat på länge. Myspys är det hära. Det kommer bara mera och mera folk så nu måste jag gå men tänkte bara blogga lite så ni vet att att jag lever =)

är jag den ända som...

vill se nya Fame den 9 Oktober? Har alltid tyckt om Fame, det finns ett videoklipp när jag står och dansar med en rosa tvättkorg till låten Remember my name (fast den gammla versionen) och när jag var kanske 7-8 år så gick jag Mamma och Pappa och kollade på musikalen som var på Coop Arena, kommer fortfarande ihåg att jag tyckte den var sjukt bra.

Nån annan än jag som vill se filmen nu då? Ska försöka att övertala nån att gå och se den med mig :)

Hot or Not



Vet inte ifall dom är snygga eller inte, ifall jag ska tycka dom är fula eller fina. För ena stunden är dom sjukt fina och sen efter 5 min är det dom fulaste skorna jag sett. Men vad tycker ni, fula eller fina?

less på att plugga

Jag har pluggat hela helgen och jag är så LESS!
Jag orkar inte plugga mera, så jag vilar ett tag och sen ska jag gå och plugga igen.

Har sovit till halv 1 i dag och sen jag vaknat har jag pluggat, oj vad kul :)
Men jag har prov i morgon så det är bara att plugga.

Bjuder på en låt i alla fall.

Lite skräck?

Dagens Outfit


Allt från underbara H&M =) 

091002

HELG! Äntligen tänker vell ni? Men inte jag, för jag slipper inte undan skolan i helgen.
Jag ska plugga hela helgen, kul va? :)
Har prov på måndag i engelska, en svenska läxa som skulle in idag, ska renskriva en berättelse som ska in på måndag, en SO uppgift som ska vara klar på torsdag. Haha kul va? ;)

Men nu ska jag och mamma och handla slänger in en dagens outfit sen när jag komer hem om max 45 min :) 

Hissar & Dissar


  Uggs - Vad är det med dom som inte tycker om dom? Jag hittar inga fel på dom. Dom är varma och dom är fina och dom är grymt sköna. Jag älskar dom! Ska köpa ett par till tror jag =)
Stora halsdukar - I'm loving it :) Behövs verkligen nu på hösten när man inte är van vid att det ska vara kallt.

 


Kallare ute -  Huhu jag vill inte att det ska vara kallt ute :(

Dagens Outfit

Topp/Klänning - H&M
Skinnjacka - H&M
Cardigan - H&M
Strumpbyxor - Åhléns
Halsduk - Åhléns
Uggs - Lundins skor

En helt vanlig höstutfit =)

Min mamma är helt galen

RSS 2.0