Converse

Har funderat ett tag på att köpa mig ett par Converse men det finns så många modeller att välja på och alla är så fina så vill ju ha alla, men vill ha i nån färg inte i typ svart eller vitt för det är så vanligt men ifall jag köper i nån färg kommer jag säkert ångra mig och säga att ''f*n jag skulle ha tagit vit eller svart'' men vill inte ha i vitt och svart som alla andra har så vill ju ha nån i färg, men det kommer det till färgen, vilken färg?
Rosa, Röd, Grön, Blå, Cul, Oxblodsröd, ljus blåa, skrik rosa, senaps gula och så finns det ju med tjock och liten sula och med kort eller högt ''skaft'' besluts ångest, haha! :)






Darkside Of The Sun



Kolla 1,43 så jäkla snyggt dära!


(oh oh oh)
(woah oh oh oh)
(Woah oh oh oh)
(Woah oh oh oh)

Hello!
Hello!

On the tv,
In your place,
on the radio-oh

Its a riot,
Its a riot,
They say no, oh

You are frantic,
Don't you panic,
Let it go-oh

We are,we are, we are

In the cities,
On the streets,
Around the globe-oh

They turn
anything you love
into verbot-oh

From the credit,
To the great part,
Of the show oh

We are, we are, we are
Radio hysteria


Hello!
The end is near

Hello!
We're still standing here

The Futures just begun
on the dark side of the sun
on the dark side of the sun

HELLO!
HELLO!

All the weapons
in your hand
under control-oh

With their radars
they are chasin'
our soul-oh

Time is running
but your future's
Long ago-oh

We are, we are, we are
Radio hysteria

Hello!
The end is near

Hello!
We're still standing here

The Futures just begun
on the dark side of the sun
on the dark side of the sun
on the dark side of the sun
on the dark side of the sun!

Will you stand the pain?
When I'm by your side
Will you follow me into the night?

They're not gonna get us
We'll be alright.

And one day
The dark side will
shine

For us!
For us!

HELLO!
The end is near

Hello!
Were still standing here

The Futures just begun
on the dark side of the sun
on the dark side of the sun
on the dark side of the sun
on the dark side of the sun!

♥ ♥ ♥ ♥

love them!










Jag ÄLSKAR dom hära skorna! Dom är så sjukt coola men tyvärr är dom slut solda, skulle nog ändå fått dom när dom kommer från U.S.A, dom kommer i alla fall från heels.com och heter Dolce Vita Flash Bootie. Gaah! Så sjukt snygga skor! Vill verkligen ha dom!

jag går på stigen



Härlig låt eller vad!? ;)

suck

Har ont i huvudet för är på dåligt humör.

Dom håller på att bygga om borta på folktandvården och då skulle vi fråga en kärringen som satt i receptionen om vart vi skulle gå, tror ni det gick? Nej, hon stog dära med nån jvla kompis och babblade om hundvakter, så jvla respektlöst! Gör ditt jobb och sluta snacka fritid när du ska jobba?!
Men efter typ 5 min så frågade hon med världens bitch blick ''Ville du ha hjälp?'' seriöst ville bara klappa till henne då, men fick i alla fall veta vars jag skulle gå, och då måste man ju säga till att man kommit och självklart sitter det ju ingen dära och gör sitt jobb?
Träffade Jenny som också skulle till tandläkaren och berättade för henne för tyckte det var så respektlöst att göra så som den dära kärringen gjorde, men fick komma in hos tandläkaren sen och hon var en riktig satmara dryg och otrevlig så jag började ju käfta tillbaka självklart ;)
Mamma blev lite arg på mig men det skiter jag faktsikt i för är nån otrevlig och dryg mot mig är jag det tillbaka, men jag blev så jäkla irriterad så jag gick bara därifrn och sa ''Tack för ingenting''.
Tror inte ni förstår nu när jag skriver det på bloggen men hade ni varit dära hade ni nog också blivit jäkligt irriterad.

Ska man gå till en tandläkare ska man då ha en egen som vet vad den håller på med ;s

(MobilBloggar) har vagt hos tandläkaren nu...

dsc03431 (MMS)

(MobilBloggar) har vagt hos tandläkaren nu och skällde ut dom sen for jag ut till mormor och fika och åt frukost.

wiho!

Dessie, Amir och Kissie använder samma hudkräm som mig Helosan! Nu blev jag jätte stolt, haha driver ju självklart med er, nej men seriöst jag använder Helosan och den är faktiskt super bra :)

blåsor

Har fått två blåsor precis vid mina undre tänder som gör skit ont, kan det vara för att jag åt annanas för nån dag sedan? Är alergisk mot äpplen och päron tror jag är alergisk mot annans också men jag vet inte, dom gör i alla fall skit ont blåsorna :o

 

jordgubbar

Sitter och äter jordgubbar och chattar med Tina på MSN helt otroligt att jag är inne på msn, är aldrig inne på msn annars för det är så jäkla tråkigt men satt och sa för mig själv ''hoppas Tina är inne på msn för har skit tråkigt -.- '' och så loggade jag in och så var hon inne, ibland har man då tur, ska fortsätta chatta med henne ett tag sen blir det Sex And The City :)

kommer ni ihåg? :)

En video från i vintras, tycker den fortfarande är rolig, haha :)

''JAG VILL PINKA!''



Dom öppnade dörren tillslut så jag fick pinka och sen när jag skulle ut kom jag knappt ut för att jag inte fatta hur man öpnnade, haha pinka aldrig på rönnbäcks om det är PANIK! xD

Dove B.U.S

Tog nyss en dusch och har rakat benen och dränkt mina ben i Doves B.U.S, får ju nästan ingen fär, spelar ingen roll om jag ligger ute en hel dag och solar, blir ändå inte brun, lite surt när andra blir brun på 1 timma, men så är det.
Vågar inte sätta mig i soffan för är rädd att det ska bli märken på soffan efter Doves B.U.S haha, ska göra lite te för har lite ont i halsen lite surt att bli förkyld precis innan Boden Alive, eller hur? :)
Funderar på att gå och smörja in armarna med Doves B.U.S också, men då måste jag smörja in halsen och framsidan av ''brösten'' asså INTE pattarna,
(haha ) och det blir så jobbigt, men ska köpa Doves B.U.S för ansiktet också :)

Okej men nu börjar Ugly Betty och hade tänk se det så måste gå nu, kram :)

Dessi kan inte dansa

Haha det var faktiskt kul, om det var jag skulle jag typ vara stolt, haha fast sen är jag ju inte som alla andra och tur är ju det ;D





VARMT!

Det var ju typ svalt ute nyss och nu dör jag av värme sitter i bara ett linne och underkläder och DÖR! Ska gå och lägga på balkongen ett tag och försöka få lite färg, är blek som ett lik :(
Men WHAT!!! Nu är det svalt ute igen, får hoppas på att solen kommer tillbaka :)


typ jag killen till höger :(

(MobilBloggar) Jaha då bränner man sig när...

dsc03430 (MMS)

(MobilBloggar) Jaha då bränner man sig när man bakar kladdkaka, bra -.-

29 Juni 2010

Hallå hallå :)

Vaknade nyss och sitter nu i soffan och bloggar är ganska trött men kan ju inte sova bort hela dagen, eller hur?
Ska ta mig lite frukost och se Desprate Housewifes sen ska jag fara hem, HAHA jag glömde bort att jag bloggade och började tänka på nått helt annat, jag är duktig :)
Bloggar mer senare.

puss:)

(MobilBloggar) Sitter och kollar på sex an...

dsc03429 (MMS)

(MobilBloggar) Sitter och kollar på sex and the city, huvudvärken har gått över och JAG har fixat internet är jag kung eller vad? :)

(MobilBloggar) Ligger fortfarande på soffa...

dsc03426 (MMS)

(MobilBloggar) Ligger fortfarande på soffan och mår dåligt var nyss ute och såg min lilla syster cykla utan stödhjul hon var SUPER glad som ni kanske förstår, vi kommer nog inte kunna få henne och sluta, haha :)

(MobilBloggar) Internet är dött så kan in...

dsc03423 (MMS)

(MobilBloggar) Internet är dött så kan inte blogga "normalt" sitter och kollar på beverly hills för har ont i huvudet och mår lite illa, kul... Ska försöka fixa internet nu, kram! :)

film kväll

Ska skärpa mig med bloggen men jag är ute och är med min syster typ varje dag och är nästan aldrig hemma så det blir som inte att jag sätter mig vid datorn.
Men ska verkligen försöka att komma ihåg att blogga, ska ta med mig kamera sladden så jag kan ta bilder och lägga upp dom direkt.
Men ikväll tror jag faktiskt inte att jag bloggar nånting mera för internet är helt knasigt hos min låssas pappa det typ dog eller nånting och så ska jag ha film kväll med min lilla syster för det har jag lovat henne idag.
Men kan ju mobil blogga, haha, vi hörs via mobilen lite senare! :)

Kram :)



kanske ska sparka igång den gamla cheerleadern i mig eller vad säger ni? ;)

nytt på bloggen :)

Som ni ser har jag bytt header och profil bild, lite mera färg och sommar :)



   

Tack min söta syster som tog bilderna! :)
Dom blev super bra! :)

some pictures

Ännu lite mera bilder från studsmattan för nån dag sedan :)


pratar med min lilla syster


RUMP HOPP! :D


1, 2, 3 RUMPA!!


har precis gjort rump hoppet.


sa ju att jag var en ninja mamma?


vilar efter typ 20 st rump hopp xD


the classig fjortis jump xD


Försöker göra nån söt pose :)


försöker göra nån söt pose :)


Solar mig :)

27 Juni 2010

Hehe sa jag att jag skulle blogga nånting mera på midsommar? Hoppas inte det för som ni ser har jag ju inte gjort det, har haft annat för mig än att sitta vid datorn :)
Har varit ute och hoppat studsmatta och hjälp till att bygga en altan eller haha jag stog och tittade på bygga är ingenting för mig om jag säger så, men har suttit och kollat när det regnat och halglat sjukt mycket.
 Hade tänk göra om på bloggen idag för har tagit eller min syster har tagit bilder åt mig som jag ska avända till bloggen :)

Ska äta nu i alla fall, blir Max mat men ville Sushi men självklart så är ju alla Sushi ställen stängt, lite surt man max mat kan också vara rätt gott, haha :)
Ses snart! :)


haha en bild från igår :)

25 Juni 2010 - Midsommar

Asså haha! Vet ni vad jag gjorde nyss! Jag började typ ''sjunga'' opera och så helt plötsligt så slutar jag och säger ''Oj...Jag tror jag har vädringluckorna öppet....tänk om nån hörde mig??'' haha vilken min dom skulle ha haft då dom hört mig ''sjunga'', haha xD

Åt i alla fall frukost nyss och ska fixa mig för ska vara hos min låssas pappa klockan 2 för då ska alla äta sill.....klockan 2?? -.-'
Kommer att ta massor med bilder så det kommer upp i morgon för kommer inte ha dator på hela dagen, eller ja inte så jag kan ladda in bilder men kommer nog blogga lite :)
Ska ta och börja fixa mig nu så vi hörs om en stund :)

Sött



På nått sätt är dom hära hundarna rätt söta men ändå inte fast dom är som ändå söta men ändå inte, ehhh....ja jag kan inte förklara, haha :)

tar det lugnt

Tog nyss en dusch och ska ta och se en film eller nånting, för ids f*n inte göra nånting just nu lika bra det när det är midsommar i morgon och alla i hela sveriges ska supa skallen av sig, då är det nog ganska bra ifall man får vila dagen innan, esch ska ta en Alvedon nu och se en film blev helt plötsligt på dåligt humör?

Jaja, ha de.

från igår

Här kommer lite bilder från igår :)











































Hehe, ''lite'' bilder xD

laddar in bilder

hallå, är hemma nu efter en dag med min kusin, for iväg till henne och så cyklade vi iväg och satte oss och pratade om massor av saker, den tjejen är helt galen ju, haha.
Sen for vi iväg hem till mig och hämtade pengar för vi skulle köpa Franks men man måste tydligen vara 18 år för att köpa, hade helt glömt det för dricker inte Energi dryck typ, så det blev chips och varsin dricka och så åkte vi och satte oss på nån grillplats vid nå lägenheter och drack dricka och åt chips och pratade, sen for vi in till stan och träffade hennes farmor och farfar så då stog vi dära ett tag och pratade sen for vi vidare mot Ica och köpte mjukglass och for och satte oss och pratade lite mera och så kom en av henne skompisar så vi satt och pratade med han också ett tag tills alla skulle hem.

Har inga bilder från idag för glömde kameran hemma, men lägger snart in bilder från igår när jag hoppade studsmatta med min syster :)

24 Juni 2010

Måste skriva lite snabbt för ska fara iväg till min kusin och vara med henne hela dagen, vaknade för 1 timma bara så känner mig fortfarande trött och lite stressad, ni får ha en super bra dag, kram! :)

Det kommer upp bilder och sånt när jag kommer hem för tog massor av studsmatte bilder igår med min syster, haha ser helt galen ut på en del foton xD

23 Juni 2010

Hallå :)
Har varit hos min syster nu och firat henne, vi åt tårta som hon och hennes moster hade bakat, jvlit mycket choklad säger jag bara, haha ;)
Är hemma nu i alla fall och har suttit och pratat med min syster ett tag så det är därför jag inte bloggat, snart ska vi äta middag och sen fara tillbaka till henne.
Ids inte blogga nånting idag så tar och bloggar i morgon istället, ha det så bra :)

Kram! :)


en gammal outfit bild :)

god natt

Har suttit och sett nå program på 1an ett tag, jäkligt intressant faktsikt men måste sova för ska på födelsdagskalas hos min syster i morgon vid 1 så måste lägga mig nu för annars kommer jag aldrig att kunna komma upp före 1, sover ju till 1 nu när jag är ledig i 10 VECKOR!
Bloggar i morgon innan jag far iväg och firar min syster som fyller 11 år :)
Hade också tänk ta lite nya bilder till bloggen får hoppas på sol och sjukt varmt ute, hörde att det skulle vara upp till 20 grader i morgon och sol men man kan ju aldrig lite på vädret, haha jaja GOD NATT! :)

Sexy Mama! ;)





Samuel Haus är enkelt en av Sveriges snyggaste killar, mumma! ;)

f*n vad pinsamt ifall han såg det hära, inte för att jag tror det men i alla fall, haha!

Pannkaka



Grabben är söt så käft! :)

22 Juni 2010

Hallå hallå, vaknade vid halv 1 och gick upp och var halft död i soffan ett tag, drack vanilj kaffe och åt frukost, ska göra mera kaffe för är sjukt trött fortfarande.
Vill springa iväg och hyra en film men har inga lösa pengar så måste sprinag iväg till en bankomat och sen växla och det blir så krongligt, men hade tänk sätta mig på balkongen ett tag i alla fall och bara njuta av att det är sommar och man kan faktiskt sitta ute utan att frysa arslet av sig, haha :)

Ni får ha det så bra, puss! :)


goden natten

Ja god natt blir det väl inte men kommer inte blogga nånting mera i dag/i natt, ska lägga mig och se några avsnitt av Fashion och sen sova.
Ska även kolla efter nå flyg som går till Stockholm för saknar min Pappa och min lilla Baltosch :(
Hm, men nu ska jag kolla Fashion ett tag :)

God Natt :)

Power Walk !

hemma nu

Jag och Felicia kom hem till mig för ett tag sedan men hon for hem för ett tag sedan för hon skulle vakna tidigt och vaar med Marcus tror jag det var :)
Vi gick och solade eller ja Felicia solade jag satt och pratade med henne, sen gick vi en lång promenad till buddbyn.....björns.......prästholmen.....OKEJ vi gick till Björknes men vi trodde att vi hade gått NÄSTAN hade gått till buddbyn, haha ja.
Men sen när vi hela tiden blev bitna i rumpan av alla myggen så gick vi hem, vi spelade in en video också som kommer upp hära snart :)

Vi tog lite ego bilder inne på solariumet såklart ;)





flisan -.-'

Haha Flisan tar sin super snabba bil istället för att cykla, latmask, SKOJA! XD


HAHA! :D

fixar

Håller på att fixa mig för ska vara med Flisan ikväll, kommer väl sluta med att jag sover hos henne eller hon hos mig. Hon ska tydligen cykla till mig, men först ska hon äta så hon är väl framme hos mig nästa år. SKOJA! Förlåt Flisan xD
Men ska göra mig klar och sen vänta på Flisan, kram! :)


HAHA! XD

21 Juni 2010

Hallå, vaknade vid 1 kanske och gick upp och kollade på ''En Ö I Havet'' ser fortfarande på det men orkar inte se nånting mera så satte mig vid datorn i stället.
Mår inte så bar idag, har ont i huvudet och började må illa för typ 5 sekunder sedan.
Sitter och lyssnar på Sarah Dawn Finers låt Kärleksvisan, seriöst ÄLSKAR den!
Men ska se klart ''En Ö i Havet'' nu och sen får vi se vad jag gör, jag och Flisan pratade om att vi skulle vara med varandra ikväll, men vi får se för mår inet så bra just nu.

Skriver mer sen, kram! :)

god natt

Är sur och less på min dator nu, den bråkar hela tiden med mig, internet segar som en jvla **** och USb;et var för litet så måste köpa mig en hårddisk som inte är billig, HÄRLIGT! Eh nej men vill ju inte att datorn ska crasha så får väl köpa mig en så snart som möjligt.
Ska i alla fall sätta mig och se ''En Ö i havet'' har alla avsnitten hemma, och så ska jag bara tare lugnt.
Datorn hämnas väl på mig för att jag inte använt den på ett tag, skit dator, haha :)

God natt!

Var inte rädd, Jag går bredvid dig



Var inte rädd, jag går bredvid dig.
Kom ta min hand, jag håller i dig.
Här i min famn, kan du våga tro.
Sänk dina murar, jag ger dig ro.

För att jag älskar dig, så som du är.
Och jag vill ge dig allting jag har.
Och låt mig få bära dig, när du är svag.
För du betyder allting för mig.
Var inte rädd, Jag går bredvid dig.

Nu är jag din, och nu kan jag andas.
Här blir jag kvar, för här vill jag stanna.
Se på oss nu, livet är vårt.
Ser du den framtid som vi, vi kommer få.

För att jag älskar dig, så som du är.
Och jag vill ge dig allting jag har.
Och låt mig få bära dig, när du är svag.
För du betyder allting för mig.
Ja jag ska älska dig, så som du är.
Och jag vill ge dig allting jag har.
Och låt mig få bära dig, när hoppet sviker.
Du betyder allt för mig.
Var inte rädd, jag står bredvid dig.
För du betyder allt för mig.

Finns det någon vackrare låt??
Tror inte det.
Sarah Dawn Finer är en GRYM artist!
Älskar låten över allt och har gjort sen ett bra i fredags kväll.
Någon mer som tycker om den?? :)

SKIT BALLE!

Köpte ju ett nytt USB igår och det räcker inte för att ladda över alla mina bilder till den!
Måste köpa mig en med 31GB MINST för 8GB räcker ju inte, jvla skit också, 31GB är ju inte speciellt billigt.
Måste sluta ta så sjukt mycket bilder, hrm.

Jaja sånt är livet, inget att göra åt. Får ta och prata med min pappa lite tror jag :)

20 Juni 2010

Hallå hallå :)
Såg ju på Victorias och Daniels bröllop igår, det var faktiskt riktigt fint lite tråkigt att alla klagade på hennes klänning, tror faktsikt det är ganska svårt att välja klänning för man ska ju bara ha den 1 gång och hur man än gör så är folk ändå inte nöjda, jaja hoppas Victoria var nöjd, antar det annars hade hon inte haft den klänningen.
Tyckte det var så fint när dom bytte ringar och Victoria och Daniel började gråta, och talet från Kungen till Silvia, hihi japp jag är en rojalist, jag diggar Kungafamiljen ;)

Jaja slut pratat om det, var en sväng till Luleå igår och köpte ett nytt USB, får se ifall det räcker eller ifall jag måste köpa ett med 16GB, kommer svida lite i plånboken.
Håller på att ladda över massor med bilder till USB;et just nu men ska hoppa in i duschen och sen se en film, tror också att min moster skulle hit en sväng, hon ska köpa mina vita nya skor tror jag, ni vet dom som kostade 500 kr.
Yes ska sälja dom för dom gör GRYMT ont att gå i så kommer ju inte använda dom, inte så konstigt när dom är 38;or och jag har 39 på fötterna, tur att man har en snäll släkt då :)

Skriver mera sen, kram!


19 Juni 2010

Har kollat på Victoras och Daniels bröllop hela dagen, jag menar det är 1 gång och aldrig mera och diggar Kunga Familjen till 100! Vill också vara kunglig, dom jobbar inte men får ändå massa pengar och kan göra massor med roliga saker, ganska nice eller vad? Nej men inte bara därför jag gillar dom, dom verkar vara rätt coola personer :)

Tänkte bara säga att jag lever och sitter och kollar på 1an restan av kvällen tycker ni andra borde göra det också även fast det kommer gå i repris (antar jag) för det är 1 gång och aldrig mera dom gifter sig, och det var så sjukt gulligt när Kungen gav Silvia en rosa ros, då satt jag faktiskt och sa ''Awww ^^!!!''
och alla är så finköädda och klänningarna är helt sjukt fina! VILL HA!
Jaja ska gå och fortsätta se nu :)



Sushi

Var för en stund sedan och köpte Sushi Take Away, har tjatat hela veckan om att få Sushi så fick det nu, Tack Mamma :)
Brände min tunga på misosoppan så har rätt ont nu för det var sjukt varm, haha :)
Men super gott! Så nu sitter jag och luktar massa fisk och är mätt och glad och snart ska vi och köpa chips, fasiken vad gott, får lyxa till det idag med sushi och chips.
Ni får ha en super bra fredags kväll och...ja ha det så bra :)

Santos

Igår så spelade Mexico - Frankrike och konstigt nog så kollade jag på hela matchen. Gissa varför? ;)













Santos #17, Mexico, mumma ;)

18 Juni 2010

Hallå :)

Är hemma nu, ahde tänk se Bella & Tyra Show men min dator är så jävla seg för den har så sjukt mycket bilder i sig så hela datorn blir seg.
Håller på att skicka över bilderna till ett USB just nu och det är 104 min kvar, härligt!
Ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag ut på balkongen och sola hade jag tänk.

Kram! :)

18:25

Hallå, har suttit och spelat Guitar Hero sen middagen och fasiken vad bra jag är!
Jag är ju KUNG på det okej kanske inte men tycker ändå jag är bra för missar inte en ändå not.......på easy men spelar faktiskt bas på medium ;)
Haha jaja, tänkte bara säga att jag lever och nu ska jag kolla lite mail och bloggar, har inte kollat mailen på 1 vecka så har väl en del att kolla igenom -.-'

Kram! :)

17 Juni 2010

Hallå :)
Som ni kanske ser så bloggar jag inte så mycket längre, men det är ju inte så svårt att förstå varför när man hellre är ute än sitter inne och bloggar, tog mig i alla fall en stund för att blogga.
Igår så gjorde vi inte så mycket, mådde inte så bra så var faktiskt inne och vilade.
Ska ut nu i alla fall och hjälpa att städa bilen och bara tare lugnt, har inte orkat göra nånting på flera dagar, haha!
Hoppas ni alla har det bra och att ni är ute i solen istället för att sitta inne! :)

kom kom kom kom kom kom kom




Hjärtat rusar, pulsen slår
Du ser på mig där du står
Tankarna för runt omkring
Ingen av oss gör nånting

Måste det va’ så svårt?
Kanske e också du rädd för att falla hårt
Men det får räcka nu

Kom kom kom medan som-som-sommaren ännu hänger sig kvar
Medan natten ännu är ljum och vår längtan lockar och drar
Kom kom kom, det finns Dom dom dom som ser chansen glida förbi
Ta min hand så gör vi allt det som dom låter bli

Allt man skjuter upp till sen, Vem vet när vi ses igen.
För hösten knappar in,det går så väldigt fort.
Så lägg din hand i min, så vi får nånting gjort.¨

Kom kom kom medan som-som-sommaren ännu hänger sig kvar
Medan natten ännu är ljum och vår längtan lockar och drar
Kom kom kom, det finns Dom dom dom som ser chansen glida förbi
Ta min hand så gör vi allt det som dom låter bli

Kom med mig kom. Kom kom kom medan som-som-sommaren ännu hänger sig kvar
Medan natten ännu är ljum och vår längtan lockar och drar
Kom kom kom, det finns Dom dom dom som ser chansen glida förbi (chansen glida förbi)
Ta min hand så gör vi allt det som dom låter bli , Ta min hand så gör vi allt det som dom låter bli.
Kom med mig kom.

ska man skratta eller gråta?



Stackare :/

hemma

Bloggade vid 12 men tydligen så hade inte inlägget kommit upp på bloggen fören nu, jaja skit samma :)
Har spelat fotboll och hoppat studsmatta hela dagen och sen har jag spelat lite The Sims 3 (nördar det på kvällarna, haha!) och så spelade jag lite Guitar Hero.
Nu är vi hemma en sväng och jag ska duscha och mamma ska på nått möte snart eller hur det var.

Ville stanna kvar och spela fotboll men var tvungen att duscha har inte duschat sen i söndags, huvva.
Men ska gå och äta middag och sen hoppa in i duschen, vi....ses/hörs :)


en bild från idag på mig och mina syskon, haha xD

15 Juni 2010

Ut med er! Det är sommar och vi har sommarlov!
Jag tänker i alla fall inte sitta vid datorn hela sommaren när man kan vara ute utan att frysa tårna av sig.
Igår så var jag och hämtade en lins och så for jag hem och hämtade ett par byxor och vad ligger då på hall golvet? Jo mina nya linser som jag ska byta till, jaja, skit samma :)
Och så var jag ute med mina syskon och hoppade studsmatta (ja i regnet?) men sen när vi blev blöta så gick vi in igen.

Idag så vet jag inte riktigt vad som händer, orkar inte göra nånting, är på rätt kasst humör just nu.
HA! Tror jag ska nöta The Sims 3 ett tag, vi hörs! ;)

Btw!
Haha! Mitt minsta syskon har sin kompis Freddan hära och dom leker drake/monster/spöke och så sa dom nyss'' Hjälp! HJälp! Vi har ingenstans att bo!'' och ''Nu kommer monstret! Nu ska vi spöka lite! AKTA DRAKEN!!!'' haha dom är så söta! xD

14 Juni 2010

Hallå :)

Vaknade vid halv 11 av att mina låssas syskon pratade HÖGT! F*N vad arg jag blev, så gick upp och åt frukost för kunde ju ändå inte somna om.
Har varit vaken ett tag nu och bara kollat på Z Tv, har ganska så tråkigt just nu om jag säger så, men vi ska snart fara och hämta en lins för jag förstörde ju 1 igår, hihi :)

Blääää, ska hitta på nånting nu, kram! :)

Bella & Tyra Show

Sitter och ser Bella & Tyra Show just nu, ska se klart det och sen ska jag till min låssas pappa och leta min mobil, sen ska jag spela The Sims 3 har nördat det hela helgen, haha, ska bygga om mitt hus dära för det blev inge fint, oj vad alla brydde sig nu, haha.

Men jag bloggar sen när jag kommer fram, kram och puss :)


Kanske ska sattsa på en karriär som artist eller vad säger du Flisan? ;)

Vem är Johan Palm?

Seriöst vem är Johan Palm? :o

Sommarlistan - Kopiera & Svara!


1. Ditt favoritställe på sommaren?

- Gröna Lund, Stockholm och hemma! :)

2. Hur spenderar du hellst den perfekta sommardagen?
- Jag dissar stranden och åker på äventyr! Så säger Gröna Lund! :)

3. Vad lägger du hellst på grillen?
- Kött fyfan! ;D 

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
- Inga planer än så länge, men vara med kopmisar, fara till stockholm, Gröna Lund, och sen har jag och pappa pratat om att åka till Göteborg och gå på Metal Town! ;)

5. Dina bästa sommarfärger?
- Gul och ljus rosa och ljus blå :)

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
-
Camping med husvagnen, fara ut till landet och plantera blommor, HATA! -.-'

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
- Då vi for genom Sverige en hel sommar och hälsade på släkten, sen vidare till Öland och fira en släkting som fyllde 50 år :)

8. Havet, sjön eller poolen?
- Havet - nej det är kallt och så finns det läskiga djur i vattnet xD
Sjön - Nej det finns fisk och det finns sand, usch sand mellan tårna ;s
Poolen - Japp! Man ser botten och det finns inga fiskar och inge sand! ;D

9. Vad väljer du i glassbaren?
-
Twister eller nånting :)

10. Vart går din drömsemester?
- Grekland, Thailand (fast på vintern), Öland, U.S.A, Tyskland och Italien :)



Lady Gaga - Alejandro



Lady Gaga är väldigt.......udda.
Låten är ju bra men videon är ju kanske lite......udda inte dålig eller så men......udda.

13 Juni 2010

Först vill jag bara säga att jag tappat bort min mobil den ligger väl kvar hos min låssas pappa så får väl den ikväll när vi far dit igen :)
Så ifall ni vill nånting får ni skriva på facebook eller msn för antar att jag loggar in dära.

I alla fall så har jag gjort sönder en lins råkade göra så den blev i 2 delar, BRA CECILIA BRA!
Så måste ha glasögon på mig för att se nånting, ska till Synsam i morgon och hämta en ny.
Det är sjukt varmt ute men jag måste städa mitt rum för det ser förjvligt ut.
Sen ska jag ut! Vill inte vara inne.

Men skriver mera sen när jag städa klart :)
Kram!


En bild mamma tog på mig för ett tag sedan, ser ut som att jag sitter och ber till gud eller nånting, haha! :)

12 Juni 2010

Tjoho!
Första dagen på sommarlovet idag! Så jäkla härligt! Det är varmt ute och jag rä ledig i 10 veckor!
Igår så gick jag och mamma och åt sushi, det var faktiskt gott! Åt 8 bitars och så fick jag nån soppa, jäkligt gott och personalen var jätte snäll och hjälpte oss med vad vi skulle välja för jag och mamma är ''nybörjare'' på att äta sushi, så dom gav oss råd och berättade, super snällt!

Efter att vi hade ätit så for vi till min låssas pappa och så sov vi dära, var jäkligt trött så gick och lade mig vid 24:00. Och nu är jag hemma för skulle duscha och så, nu ska jag gå och fika med min lilla syster för hon ser ganska uttråkade ut, men jag bloggar sen när jag har dator och orkar blogga :)

Kram! :)



söt mamma :)







Tack :)

skolavslutningen 2010

Bildbomb!










Life Sentence


Prisutdelning, kommer inte ihåg varför dom fick pris men dom pratade om att dom hade varit bra förebilder osv :)


Pris för bästa uppsats :)


Pris för högsta betyg, tror hon har MVG i allt, grattis! :)


Puss puss :)


Felicia, Malin och Jennie :)


Lärarna Sjunge























 


















Hära fick vi oss ett litet garv när vi såg gubben cykla efter flaket.


Sofia och Felicia :)


Igen :)


Hittade en gitarr så började sjunga och spela ''För jag är en liten mört....''


Igen :)


Gitarren :)

Avslutningskläder



Väldigt enkel avslutnings outfit.

Tunn kofta - Gina Tricot
Tunika med volanger - H&M
Shorts - H&M
Skor (ej på bilden) - EuroSko
Örhängen - Kicks

hemma igen

Är lite smått sur, men det är väl för att jag har lingonvecka och för att jag druckit dåligt, men har ont i fötterna efter mina skor som kostade 500 kr, bortkasdade pengar ifall jag bara får skavsår och ont i fötterna, bra Cissi BRA! -.-'
Vart sen sur för att jag inte hade några fina avslutningskläder tycket jag hade så tråkiga kläder jämfört med alla andra, jaja skit samma.
Efter att jag varit på avslutningen så for jag till stan och väntade på Felicia, vi skulle se studenterna (har massa fina bilder) och gå på stan bara.
Men sen när Marcus kom så for jag hem, för har ont i huvudet och är sur så det är inge kul att vara med nån då :)
Nu ska ta en huvudvärkstablett och vila och se lite tv och dricka massa vatten.

Kram!

11 Juni 2010

Hallå :)

Vaknade precis och har klätt på mig nu, blev ganska enkelt men ändå fint, visar en bild sen när jag kommer hem.
Idag så är det ju skolavslutning för mig, och fasiken vad skönt kan jag då säga! Äntligen ledig! Ska göra så sjukt mycket roliga saker i sommar!
Men hinner inte blogga nånting mera nu för måste fixa klart mig och äta frukost så jag inte svimmar borta på Arenan där vi ska vara.
Tror jag ska in till stan efteråt med Felicia men jag vet inte för hon svarar inte på sms, men jag antar att vi får se hur det blir.
Men bloggar mera när jag kommer hem :)
KRAM! =D


en gammal bild från i April :)

Hur man lär sig att bli som Dessie



Haha! Bara jag som tyckte det var kul!?
Gå in på falsksanningen för att veta mera :)

Apa

Hihi titta vad jag har fått!! Gu vad söt! Tack till min låssas pappa för den försenade presenten! :D



Skolavslutning

Vet ni att Voi på finska betyder får? Har alltid trott att det betyder hej eller nånting? Tur att man lär sig nya saker varje dag :)

I alla fall så kom jag precis hem från min syskons skolavslutning, den var....som alla andra skolavslutningar förutom att deras rektor hade ett tal på 25 sidor, slutade lyssna då, haha :)
Fick sjukt dåliga bilder för satt på världens dåligaste plats och hittade inga bra inställningar, för ljuset var helt konstigt och så skakade jag på handen -.-
Bjuder i alla fall på några bilder som blev rätt okej.
Men efter att det var slut så for vi hem till min låssas pappa och så fikade vi och tog massa bilder på alla oss, dom blev super fina :)

Nu ska jag gå och leta nånting att ha på mig i morgon på skolavslutningen, vet ännu unte vad jag ska, bra Cissi BRA!
Men tycker inte det är så viktigt för slutar ju bara 8;an men vill ju ändå vara lite fin klädd :)
Får lösa det på nått sätt :)







The Karate Kid



Seriöst hur söt är inte Jaden Smith?^^
Sen verkar filmen vara ganska så bra :)

And why don't you need me?




Now, now, now, honey
You better sit down and look around
Cause you must've bumped yo' head
And I love you enough to talk some sense back into you, baby
I'd hate to see you come home, me the kids
And the dog is gone
Check my credentials...
I give you everything you want everything you need
Even your friends say I'm a good woman
All I need to know is why?

Why don't you love me?
Tell me, baby, why don't you love me
When I make me so damn easy to love?
And why don't you need me?
Tell me, baby, why don't you need me
When I make me so damn easy to need?

I got beauty, I got class
I got style, and I got ass
And you don't even care to care
Looka here
I even put money in the bank account
Don't have to ask no one to help me out
You don't even notice that

Why don't you love me?
Tell me, baby, why don't you love me
When I make me so damn easy to love?
Why don't you need me?
Tell me, baby, why don't you need me
When I make me so damn easy to need?

I got beauty, I got heart
Keep my head in them books, I'm sharp
But you don't care to know I'm smart
Now, now now now now now now
I got moves in your bedroom
Keep you happy with the nasty things I do
But you don't seem to be in tune
Ooh.....

Why don't you love me?
Tell me, baby, why don't you love me
When I make me so damn easy to love?
Why don't you need me?
Tell me, baby, why don't you need me
When I make me so damn easy to need?

There's nothing not to love about me
No, no, there's nothing not to love about me
I'm lovely
There's nothing not to need about me
No, no, there's nothing not to need about me
Maybe you're just not the one
Or maybe you're just plain.......

DUMB

sommar





Grå oversize tröja - Gina Tricot
Jeans shorts - H&M
Huliganskor - DinSko
Väska - H&M
Sockar - Dollar Store
Raggarbrillor - Statiol

10 Juni 2010

Hallå :)

Kom precis hem från min lärare, vi hade klassensdag och då for hela klassen till våran lärare och var dära och spelade kubb och pratade, åt glass och bara umgicks :)
Men sen fick vi fara hem om vi ville och lika bra var väl det för dom skulle ha gäster vid 2, så då for alla hem.
Nu ska jag skicka iväg min So uppstats och hoppas på det bästa, är inte nöjd med den men hittar ingenting mera att skriva om, kommer bli nöjd bara jag får ett G på den hära uppgiften, för tycker ju själv den är dålig.

Nu ska jag kolla på lite Desperate Housewifes och bara tare lugnt sen vid 5 så ska jag iväg och kollade på mian små syskons avslutning så ska hinna fixa mig också innan det, hade tänk locka håret :)







Pojkarna steker :)




ander :)


vi var jätte nära att vinna och så träffade Elin kungen så han dog och nu innan brölloppet och allt :(




Jag och Elin :)

hemma från mormor

Hej, kom precis hem från mormor.
Vi satt och pratade om massa saker och fikade, min mormor är så söt :)

Men nu ska jag försöka att läsa klockan 10.31 på morgonen i khao lak handlar om tsunamin som var i thailand 2004 det är sjukt hemsk och jag börjar nästan att gråta hela tiden, handlar om en pappa som mister sin fru och sina två barn i tsunamin och så ska han leta efter dom och huvva, stackars dom som miste någon i tsunamin säger jag bara :/
Men boken är jäkligt bra :)

Ni får ha det så bra, kram! :)

moi



Lite slapp outfit idag men det fick duga när man vaknar klockan 8 och har brottom till skolan :)

9 Juni 2010

Hallå :)

Kom precis hem från skolan, var lite stressad på morgonen för vaknade klockan 8 av att mamma ringde, men när jag kollade mig i spegeln så såg mitt hår ut som fårpäls/ull (?) så var tvungen att tvätta håret med balsam i handfatet lite snabbt.
När jag kom till skolan så var det bara att städa skåpet och klassrummet och hjälpa att bära lite böker sen skrev jag ut massor med bilder på bildlektionen som jag ska stoppa upp på väggen och i ramar :)
Sen var det brännbolls turnering på skolan lärarna fuskade så dom van hela tiden...dålig stil......haha

I kväll ska jag till min söta mormor och hälsa på henne, men innan jag far dit ska jag städa mitt rum och göra det sissta skolarbetet för den hära terminen, men ids inte göra det nu, haha.
Ska se första sesongen av Simpsons och sen ska jag göra klart SO arbetet och städa mitt rum :)

Kram :)









ballerina





499 :- gick dom hära söta ballerina skorna från Euro Sko.
Dom sitter jätte bra och skaver inte och så är dom super fina och man kan använda dom till allt, jeans, leggings, kjol, klänning, ni fattar :)

Lite dyra bara när jag knappt har några pengar kvar, det suger lite hårt att dom gick på 499 :- men dom vart klart värt det.

huliganmålningen

Haha mycket huligan just nu, haha :)
Fasiken vad kul det är att måla sig gul och blå och sitta och hejja på sitt lag, måste fara och kolla på ''riktiga'' fotbollsmatcher i sommar så jag får måla mig i gult och blått eller gult och svart (haha gissa laget börjar på A och slutar på K, haha)





huliganskorna














Nej det är inte blod, det skulle bli hjärtan men hade så brottom och så stog jag helt konstigt så fick inte några hjärtan.



 

 

Fasiken vad coola dom blev! =D

Sanden - Korpen


Visst blev mina skor coola, haha :D








SandenHuliganer!

Sandenhuliganer










Försökte att filma lite under matchen, det gick inte så bra, haha :)

8 Juni 2010

Ojoj vilken dag, är helt slut.
Har blivit hes och målad i ansiktet med blått och gult, gu vad fin jag är.
Har varit på fotbolls match på Boden Arenan då Sanden (min skola) mötte korpen, självklart vann ju vi med 6-0.
F*n vad bra vi är! Satt i hejarklacken och vad vi skrek och hejjade, är helt hes!

Men sen när vi for från Boden Arena så var det så fullt på gångbanan så jag och Tina lekte bild och körde på motorvägen, busiga vi är.
Men vi for till björknes och sa hej till Christian och sen for vi in på stan och jag köpte mig ett par skor, huvva det är riktigt tomt i plånboken nu kan jag säga er, visar dom sen!

Ska ladda in bilderna på datorn, glömde kameran så har bara tagit med mobilkameran men det får duga.
Så kolla in igen om en stund :)

Cover

Har nästan inga ord, hennes röst är helt sjukt fin och covern är sjukt bra gjord!
Har lyssnat på henens covers hela kvällen, haha ^^
Hon har fler covers men lägger bara upp två och ifall ni vill höra fler av hennes covers så får ni gå in på youtube eller gå in på hennes myspace.





Sött :)














Är man The Simpsons fan så är man :)
Bilder från dom bästa avsnitten av The Simpsons, okej den sissta bilden var bara söt.

Om jag var en fågel skulle jag skita på dig.





HAHA! Fullträff!

coola frisyrer

Hayley Williams





Lady Gaga





Rihanna



Kelly Osbourne







Bill Kaulitz



 


Blev kanske lite mycket bilder men det är bara roligt.
Dom hära frisyrerna är bara några av dom frisyrerna jag tycker är rätt coola, skulle enkelt kunna tänka mig att ha nån av dom men kanske inte juts nu?
Eller ja kanske? Vem vet, jag har ju velat ha Hayley Williams coola hår ett tag nu, hon vågar ju har oranget och rött sånna dära färger som nästan igen vågar ha, fast hade ju oranget ett tag ;) 
Tycker dom är sjukt coola dom hära frisyrerna i alla fall ;)

strumpor





Mina nya söta strumpor kommer från Lindex och kostar ca 80 kr och det är 4 st par strumpor då man får för ca 80 kr, tyckte dom var super söta och tappar alltid bort mina sånna dära strumpor så behöver nya :)

5 Juni 2010

Hejsan!

Är sjukt trött efter skoldagen och direkt när jag slutade for jag hem och hämtade mian pengar och så for jag och Felicia till luleå, sen när vi åkte hem så somnade Felicia och jag kämpade med att hålla ögonen öppna, haha!
Men då jag kom hem så gick jag och vilade en stund på soffan och vaknade när det var middag.
Hittade inget i luleå som jag ville ha förutom ett par strumpor, haha. Ska leta vidare efter nån tröja eller så inne på lindex hära hemma och inne på Kapphal och SeeMe.
Sen har jag hittat ett par skor som jag måste ha inför sommaren för kan ju inte bara ha tygskor måste ju ha ballerina också annars kommer det blir jäkligt varmt + ett vitt nagellack för jag har ju puttat ner mina 2 nagellack bakom elementet och nu får jag inte tag i dom, duktigt Cissi, duktigt!
Så det kommer nog svida lite i plånboken om jag säger så.

Nej slut på pengar pratet, ska gå och se en film och sova till den, haha.

hemma från middagen

Hallå, är hemma från middagen nu som ni kanske såg på rubriken.
Har gjort flera slingor nu, blev rätt nöjd av det jag kan se just nu men hinner väl ändra mig som vanligt, haha.
Men ids inte hålla på nånting mera med mitt hår för det gör ju skit ont att göra slingor och + att det sliter på håret att bleka så det får vara så hära nu, orkar inte bry mig.

I alla fall så var middagen god, fick paj och sallad som var super gott, och innan vi började äta så fick jag öppna presenter, fick en mascara, en bok (den nyaste twilight boken ;)) , och godis.

Tack för en super trevlig kväll/middag och tack för hjälpen med slingorna.

nytt


Vitt linne från H&M
Gult Linne frå Cubus


Tygskor från DinSko

6e Juni 2010

Hallå, kom precis hem och har tagit mig en dusch.
Snart ska jag till min morfar och äta middag och så ska min moster hjälpa mig att slinga mitt hår för mamma ballade ut och sa ''jag kan inte''.
Men dom ska i alla fall bjuda på middag idag så det kommer nog bli trevligt :)

Hm...Just idag är det ju nationaldagen, är det nån som ska fira?
Jag kommer nog inte göra det, tycker inte det är så viktigt och det jag vet man gör den här dagen är att gå i barnens parad som jag gjorde när jag var liten och äter middag med familjen?
Så inte så speciellt så jag orkar fira det.

Jaja grattis sverige eller vad man ska säga, haha.


5e Juni 2010

Hallå :) Ledsen att jag inte bloggat nånting idag fören nu men vi for till luleå och shoppa lite och åt på dagoberts. Sen for vi hem och lämnade påsarna och for till min låssas pappa och där har vi varit hela dagen. Sitter just nu och kollar på sommarkrysset och har lite familjekväll, jag, mamma, min låssas pappa och min lilla syster. Men i morgon när jag kommer hem så visar jag det jag köpt för nu ska jag fortsätta att ha lite familjekväll. Kram! :)

sur

Åh jag är sjukt sur just nu, ska väl ha lingonvecka snart så det är väl därför.
Men är så jäkla sur i alla fall, för minsta lilla blir jag sur, hade blött hår fortfarande och när jag skulle blåsa det och sen kamma mitt hår så fassnade kammen i håret och blev så jäkla sur då så jag hade stor lust att raka av mig hela skiten. Är så jäkla less på mitt hår just nu.
Blev inte ens nöjd med slingorna, dom syns ju förf*n inte ens??!!
Ska göra flera på söndag eller så färgar jag hela min jvla utväxt eller rakar av mig hela skiten, mig kvittar det just nu.

OCH NU SKRIKER MINA JVLA FÅGLAR SOM 4 IDIOTER!!!!!!! (f*n vad damp jag har just nu, haha!)

Som ni kanske ser är jag på ganska så surt humör så kommer inte blogga nånting mera idag.
BLÄ PÅ ALLT JUST NU! ;s

Bloggar när jag är på bättre humör, kram!

Fallskärmshoppning

Ni som läser Kenzas eller Blondinbellas blogg kanske har sett att Blondinbella har hoppat fallskärm?
Seriöst f*n vad orättvist vill också göra det!
Kommer säkert skita ner mig men sen vilken adrenalinkick man måste få!
Måste göra det och hoppa bungyjump innan jag dör, haha ;D









4 timmars ta-hand-om-mig-själv





Så nu är jag haft en ta-hand-om-mig-själv-dag.
Har målat naglarna eller gjorde rosa tippar, haft ansiktsmask, hårinpackning, duschat typ 5 gånger (haha), rakat benen och smörjt in mig med Body Lotion.
Snart kommer min mor hem och då ska vi göra mat, kyckling och ris, fasiken vad gott! ;)

4 Juni 2010

Hallå hallå allihopa, har precis sett Desperate Housewifes och ätit lite frukost, är hemma idag också som ni kanske förstår.
Tror det blir en ta hand om mig själv dag har ju ändå inget annat för mig och har ju massor med tid så kan ju lika gärna göra det idag.










I Like This Pictures!









Vill också kunna ta så fina bilder!
Älskar färgerna! :D

New York

Har ni tänk på en sak?
Att ofta i läskiga filmer så händer det i New York? Det händer naturkatastroger som i The Day After Tomorry och som i I Am Legend, monster kommer som i King Kong och Cloverfield, mm.
Så därför är det en stad jag inte kommer våga besöka, haha låter säkert jätte töntigt och ifall det var nån annan som hade skrivit så här hade jag säkert sakt ''HAHA f*n vilken tönt!!, haha!!!'' men jag är helt seriös jag kommer inte våga besöka New York, kommer säkert fara dit i alla fall men kommer vara nervös hela tiden och tro att det kommer hända nånting, haha.
Men sen finns ju Sex And The City och där händer ju aldrig läskiga saker, haha! ;)

Nej skulle jag fara till New York skulle jag vara nervös hela tiden som den lilla fegisen jag är.
Och jag vet att det bara är film men jag kan ändå inte låta bli att tänka ''Tänk om det händer på riktigt??????? ;o''





 









Vart är Alfons Åbergs mamma?

Grupperna på facebook är ju klockrena! Haha! :D
Men seriöst vars är Alfons Åbergs mamma? ;o

H**VETE!!!



Gud hatar mig, regn idag, regn i morgon, molnigt hela helgen fram till på tisdag, asså...............


-.-''''''''

Pappa boka flyg NU jag kommer till Stockhom under helgen!

slingor

Har suttit hela kvällen och gjort slinger eller jag har inet gjort det utan mammas kompis som är frisör har gjort det på mig, gjorde blonda slingor i utväxten för att det skulle få lite liv i sig och resten kommer att bleckas i sommar av solen. Har försökt att ta lite bilder på hur det blev men får ingen bra bild men ska förska att få en bra bild i morgon på hur det blev och så får ni se då :)
Kanske gör fler slingor till helgen ifall jag hinner och ifall jag ids, vi får se hur det blir :)

Nu kommer väl folk säga ''Varför färgade du inte hela utväxten'' och börja tjata om det.
Varför jag inte färgade hela utväxten var för att det käns så onödigt när det snart är sommar och då bleks mitt hår av solen och jag ids inte och vågar inte färga hela utväxten för är rädd att jag ska tappa håret, sen ville jag testa nånting nytt och göra lite slingor och jag är faktiskt nöjd och det är jag som ska bära det så egentligen behöver jag inte ''försvara'' mig.

Nu ska jag faktiskt göra lite skolarbete som ska vara inne nästa vecka (kommer på nästa års betyg) och sen kolla Sex And The City :)

Tack för hjälpen i alla fall med slingorna mammas kompis! :)

Kram! :)


det hära är det närmaste som jag kan beskriva att det ser ut nu fast i utväxten då, men det är ändå inte riktigt så, haha ska ta foto i morgon så ska ni få se hur det ser ut :)

AtmosFear - Din hösta önskan eller värsta mardröm!

Lisebergs nya frittfall som kommer byta ut Lisebergstornet nästa år, huvva vad jag längtar!
Från 146 meter över havet faller man fritt i 110 km/h rakt ner i ett mörkt hål innan attraktionen tvärt bromsas upp alldeles innan den når marken.
Fråga inte ens om jag längar!! :D
Gröna Lunds frittfall kommer vara som bortglömd när den hära kommer! :)


Tornhöjd: 116 meter
Höjd över havet: 146 meter
Hastighet: 110 km/h
G-kraft: 4 positiva G
Bromstyp: magnetbroms
Tillverkare: Intamin
Antal åkande per tur: 36
Åktid: ca 2 minuter
Kapacitet: 600 passagerare/timme



3 Juni 2010

Hej! :)

Vaknade idag vid 7 och mådde jätte illa och hade ont i huvudet så sov vidare och vaknade 10 i 8 men mådde inte bättre som mamma fick sjukanmäla mig idag, vaknade sen vid halv 12 och då gick jag upp och kollade på Desperate Housewifes och åt lite nudlar och tog en huvudvärkstablett och ett alergi piller och den dära nässprayen och nu hoppas jag på att jag blir frisk snart.

Hihi drömde om värsta snygga killen i natt och blev jätte lessen när jag vaknade och fattade att det bara en dröm.
Drömde att han och jag ute på stan och så skulle vi köpa glass och han var jätte snäll och söt och....haha ;)

Men ni vet när man drömmer och så händer det nått läskigt och ska man springa då går det så jäkla sakta och dom andra kan springa som vanligt medans man springer i slow motion och när man försöker att sprinag fortare så springer man långsammare! Det är jätte jobbigt och jag får panik, haha! xD

Nu ska jag gå och kolla på en film eller nånting, så skriver mera senare :)

Haha!



Haha jag vet jag är skadeglad till 1000! ;D

hämtat ut paketet nu

vi precis iväg och hämtade paketet på ica, det var från min far :)





I paketet var i alla fall min våffeltång som jag använder som volumaster och min lackleggings, åh har saknat dom, glömde ju dom när jag var hos pappa sisst duktig som jag är, haha :)

paket



Kom hem vid 3 så för 1 timma sedan och möttes av det hära, ska hämta ut ett paket, det gillar vi! :)
Känner mig som Kissie just nu för att jag ska hämta ut ett paket, haha!
Sitter och lyssnar på Ted Gärdestad och bara längtar tills jag har sommarlov, är så jäkla less på skolan och alla dära också. Vill fara till Gröna Lund och vara dära en hel dag med pappa och åka Frittfall, Uppskjutet, Häxkvasten, Jetline och Insane. Jaja ska ju dit snart så ;)

2 Juni 2010

haha hallå :)
Sitter på bildlektionen och vi får göra lite vad vi vill så jag satte mig med datorn.
Ska hjälpa och städa snart men tror jag sitter kvar hära i alla fall ett litet tag till.
Måste gå och kolla min hals för den har blivit värra, jvla vårdcentralen kan ju inte sitt jobb ;s
Hur ska ett jvla nässpray hjälpa min hals??

Ja men jag skriver mera sen när jag kommer hem för måste gå och hjälpa att städa.
Kram! :)

Sälja?




Är det nån av er som läser min blogg som har en militärcykel som dom kan tänkas sälja till mig för kanske inte en förmögenhet så skulle jag bli super glad!?
Kommentera ifall det är så att ni har en ni kan tänka er att sälja till mig :)

1 Juni 2010

Gu vad härligt väder det är! Vill ut nu och sola och bli brun men det kan jag inte göra.....
För jag har nog världens snällaste Kemi lärare som förstår att jag tycker Kemi är svårt och därför låter mig göra provet i morgon även fast alla proven skulle vara klara idag eftersom att dom sätter betygen i morgon, så hjärta på min lärare<3

Så det blir till att plugga idag också, kanske inte så kul men så kan det vara ibland.
Men i morgon så är det slut med det och nästa vecka får jag frihet, äntligen sommarlov säger jag bara då!
Stockholm, Gröna Lund, Boden Alive, Luleå Kalaset, Glass, mm, LÄNGTAR! :DDDDD

Okej nu ska jag plugga, kanske blir lite mera bloggning idag, vi får se :)


bild från förra året när jag hade svart hår och kolla alla mina fräknar !! ^^

RSS 2.0