31 Mars 2012

Hallå!
Ledsen att jag inte bloggat fören nu sen  på kvällen.... Eller nej det är jag inte, haha! My blog my rules!!

I alla fall igår så var jag och Alex på Dollar Store och träffade Elias ett tag innan han for och vi åkte och hälsade på Linn och Fredrik. Myste med Angelica och åt sushi. Det blev lite sent men vid 22-23 tiden for vi hem och var  så trött att jag somnade direkt.

Idag har jag varit i Luleå och köpt målar grejer med mamma. Ska äntligen börja måla tavlan till Tess och Niklas nu!! Sen blev det gå runt på stan ett tag och sen träffa Emma Carro och Moa och gå och äta middag på Ban Thai! Huvva vad gott det är med Asiatisk mat!
När jag kom tillbaka till Boden gick jag iväg till min kusin som fyllt 18 år och hälsade på henne när hon hade fest. Hann även pussa på Alex innan alla dom skulle iväg på krogen och då kom mamma och hämtade mig. Nu ska jag dricka te och se One Tree Hill och sova!

Godnatt

30 Mars 2012



Godmorgon! Sticker iväg till skolan nu och lär mig saker och är med mina underbara vänner. Vi hörs sen! :)

You can't buy love because when it's real, it's priceless.



Satt på weheartit och kolla på bilder och så hittade jag denna snygga håruppsättning!
Herregud! Tur man har frisör kompisar så dom får stå och pyssla med det där i mitt hår någon gång! hehe ;)

Ahja nu blir det att sova och så taggar vi fredag i morgon!
Godnatt!

klockren!

Don't marry a man unless you would be proud to have a son, just like him.

Laktosintollerant

Kom på för ett tag sedan att jag nog är laktosintollerant för får jätte ont i magen när jag äter eller dricker nått med mjölk i. Jätte jobbigt ibland men inte gör det nått att ens mage börjar låta som ett jäkla vulkanutbrott, nej nej....

Skulle i alla fall dricka kaffe nyss och då var min mjölk slut men jag tänkte att nog kan jag dricka lite vanlig mjölk i kaffet... Nej självklart får jag ont i magen och bläää!!
Fuck att inte kunna dricka vanlig mjölk....

skogshuggar skjorta



Älskar skjortor! Och speciellt den här skjortan!! :)

29 Mars 2012

Hej!
Ännu en sttressig morgon och jobbig dag, är helt slut och skulle även idag kunna lägga mig ned och sova fram till sommaren. Somnade gång på gång på bussen hem och hade tur som vaknade precis innan bussen kom till busshållplatsen jag skulle av på. Tröck på stopp knappen som en besatt! Haha :)

Nej nu ska jag dricka kaffe och se One Tree Hill, sen blir det göra rest uppgifter. Kul liv men vad gör man inte för några extra lediga dagar? ;)
ha det!

sleeping time

Tänkte bara säga godnatt innan jag somnar. Är så trött så jag skulle kunna somna stående.
Har fixat mitt hår lite för i morgon så jag inte behöver göra så mycket. Tror mina kära vänner komma bli glad för jag har nästan aldrg utsläppt hår. hatar verkligen det men efter mycket tjat så tar jag tummen ur röven och har mitt hår utsläppt och fixat! Haha vad gör man inte för sina vänner? :)

Sitter även och saknar min vovve, var ett tag sedan jag såg honom och ibland undrar jag hur han mår. Hoppas i alla fall att han mår bra och får springa och busa mycket :')

Godnatt på er nu!

give me!









Hade inte tackat nej till dessa skor!

28 Mars 2012

Hallå där!
Verkligen ledsen att jag inte hunnit blogga fören nu men har inte haft orken eller hunnit blogga. I morse var det stressigt som tusan för sov lite längre än jag skulle och när jag kom hem så somnade jag med alla kläderna på tills det var middag. Efter det for jag och Alex ut och skulle köpa glass och tanka och så for vi förbi Linn och Fredrik och var där ett tag. Myste även med deras lilla dotter Angelica. Huvva vad söt hon är och gu vad hon växt sen jag såg henne senast! :)

Nu ska jag dricka te och se One Tree Hill som vanligt :)

myser ner i min LHF tröja...

Och tar och ser ett avsnitt One Tree Hill och dricker te :)
Alex kom på besök för ett tag sedan och när han for var jag så trött så jag gick och borstade tänderna och tog ut linserna. Har ju varit vaken sen ca 4 i morse så det är inte konstigt att jag är trött.


målarfärg!











Åhh!!
I helgen ska jag köpa målar grejer! Ska ÄNTLIGEN ta tummen är röven och börja måla på en tavla som jag lovat Tess och Niklas att göra sedan i höstas. Men så kan det vara när man inte har haft orken eller pengarna till att göra det. Men nu j*vlar kommer det hända saker! :D

Hotell Frukost



Varförär Hotell Frukost så grymt gott? Är det bara för att det är någon annan som måste ställa fram och göra i ordning och man slipper göra det själv? Tror nästan det :)

ett dags jobb sliter på en

Hallå!
Kom hem vid halv 3 någon gång och så slänge jag in inlägget under, kokade kaffe och snart ska jag hoppa in i duschen. Skönt!

Är helt slut efter en hel dag på Örnvik. Började ju som sagt klockan 06:00 i morse och då hade jag och Linda frukosten, resten av dagen var vi lite i lunchen och sen hjälpte vi städet fram till klockan 14:00. Känns som jag skulle kunna lägga mig i min säng och sova ett dygn, men den turen har jag inte! ;)

Nej nu blir det duschen men innan det hjälpa min lille bror och hans kompis att göra cappuccino daim så dom inte bränner händerna av sig på varm vattnet!

Once you go black you never go back





Jaha så här ser man då ut när man jobbar på Örnvik.
Svart från topp till tå eller ja jag har vita skor men det spelar inegn roll så länge man inte har skrik rosa skor :)
Ganska tråkigt att vara svart klädd hela dagarna när man jobbar där men så är det. Ska även be om en ny skjorta eftersom den jag har nu är lite förstor :)

27 Mars 2012

Godmorgon!
Klockan är ca halv fem och jag steg upp för 30 minuter sedan.
Ska snart sätta mig och äta frukost men hade tänkt slänga in ett inlägg innan jag måste göra mig helt klar för att åka iväg med Linda till Örnvik :)

good night

Nu säger jag godnatt.
Ska gå och borsta tänderna, ta ut linserna, tvätta av mig sminket osv osv inna jag myser ner mig i sängen och försöker sova. Är faktiskt ganska trött så det är ju bra.
Ahja godnatt på er! :)

4 saker jag är rädd för och varför...

1. Att gå till frisören är det värsta jag vet och jag skakaroch är helt yr innan jag ska dit, under tiden jag är där och jag springer nästan ut där ifrån. Vet inte exakt varför jag är så rädd men jag är verkligen livrädd, men jag älskar hårprodukter och sitter ofta på lyko och andra sidor och kollar på frisör produkter. Klipper och färgar även gärna andra men inte mig själv :)





2. Ormar.
Vars tusan är dom söta? När tusan ska man kela och mysa med dom? När fan är dom roliga? Värdelöst och äckligt djur....
Förlåt alla ormälskare men jag tycker verkligen inte om ormar..



3. Zombies.
Döda personer som fortfarande lever och vill äta andra personer. Behöver jag säga mera?



4. Havet
Allt som har med havet att göra skrämmer mig, är både sjörädd och sjösjuk.
Det enda jag inte är rädd för som kommer från havet är nog delfiner och så sushi men det gills inte :)


himlen luktar plast



Hade lite att göra så lade mig ned på golvet och smattrade av några bilder. Hoho ego bilder är livet, nej men  ibland är det faktiskt ganska kul att sitta och ta kort på sig själv medans man gör otroligt löjliga minér till sig själv :)

*phu...*

Är så  trött jag kunde knappt hålla mig vaken i bilen hem från praktiken. Det har varit ganska mycket att göra idag på lunchen och inte nog med det så strulade kassan i lunchen och det var några som ville boka rum och hela Hotellet är fullt! Vi  fick lite smått panik men det löste sig.

Nu ska jag lägga mig ned en stund och vila hade jag tänkt och sen måste jag ta uti med skolarbete innan jag ska sova. Måste lägga mig tidigt idag för i morgon vid 05:15 så hämtar Linda mig och så har vi frukosten och lunchen.
Huvva jag kommer vara död när jag kommer hem! Men det ordnar sig säkert med massa kaffe och så är man igång hela tiden :)

26 Mars 2012



Iväg mot praktiken nu. Linda står och väntar. Börjar klockan 10.
Ha en bra dag! :)

sleep time

Nu har jag myst ner migi min säng och ska slå igång ännu ett avsnitt av OTH innan jag somnar. I morgon ska jag iväg till Örnvik och ha praktik med Linda så jag får en härlig sovmorgon! Gu vad skönt, men det hade varit ännu bättre om jag hade fått somna brevid Alex och sen vaknad brevid honom. Men tyvärr får man inte allthär i världen och tur är väll det för då kan man få drömma och längta lite :)

Godnatt!

städat

Har storstädat mitt rum enda sedan Alex for hem.
Har dammsugit, dammtorkat, tvättat alla speglar, dammsugit mattorna, flyttat på alla mina produkter och dammtorkat där dom stod, rensat min garderob och vikt ihop kläder, osv osv! Är väldigt stolt över mig skälv kan jag säga!

Snart ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag nog koka te och sätta mig och kolla på One Tree Hill och kanske göra skolarbete. Gör nog lite av båda ;)

25 Mars 2012

Igår blev det sent, vi kom inte hemfören vid 12 eller halv 1 tiden i natt eftersom vi satt och pratade med våra kompisar och myste med deras son.
Herregud vilken söt unge! Blev lite smått kär i ungen och ville ta med han hem men detfick jag inte för hans mor. synd, hehe.....

Idag måste jag städa mitt rum och göra lite skolarbete sen får vi se vad som händer eller om det är vadsom händer idag :)

Här får ni två bilder på mig och bebisen och så en bild på Alex och bebisen :)



pizza time

Minb söta vän Frida ringde mig och sade att hon var i Boden så då hoppade jag och Alex in i bilen och for och hämtade upp henne och Robbe och då blev det pizza på Take Off med dom två.
Vi for även in till stan och köpa lite barnkläder till våran kompis lilla son, vill ha kläderna själv nästan.
Speciellt en av dom :(

Tar nog med mig kameran sen i kväll så då kommer det kanske upp lite bilder :)

24 Mars 2012



Godmorgon!
Klockan ringde som vanligt vid 9 idag men vi sov till klockan 20 över tio istället. Då började vi masa oss upp och nu är vi vakna och glada :)
I dag ska vi iväg och hälsa på en kompis i Luleå och mysa med hennes lilla son som hon fick för några dagar sedan. Ska bli super mysigt,älskar lukten som bebisar har dom luktar så otroligt gott! Haha får köpa mig massa bebis grejer typ barnolja och så får jag också börja lukta  som en bebis ;)

Nu ska jag gå och koka kaffe och göra frukost till mig och Alex och sen bara lata oss framför One Tree Hill (nötarn? Oh ja!)

blir ännu en lugn kväll

Ikväll hade faktisk jag och Alex tänk att fara ut och vara med lite kompisar men jag är så otroligt trött och har även ont i huvudet så jag känner att jag inte orkar. Istället blir det att ta en lång dusch och mysa.
Det är faktikst riktigt skönt en fredag kväll när man varit på praktik måndag och tisdag och sen skolan resten av veckan :)

Somnade i några timmar innan vi skulle äta middag och det var så otroligt skönt! Ville inte vakna sen men Alex tvingade upp mig för att äta så det var bara att kliva upp.
Nu ska jag se ett till avsnitt av One Tree Hill och sen blir det en dusch! :)

23 Mars 2012

Hallå!
Är så trött och slut så jag vet inte vad jag ska göra förutom att sova. Skulle kunna sova ända fram till sommaren känns det som men det går inte så bra det :)

Fick gå upp vanlig tidi idag och åka buss till skolan, ändå rätt skönt för då kunde jag sova på bussen på morgonen och sova lite på bussen hem innan Alex hämtade upp mig och vi for till Dollar Store en sväng och sen hem till mig.
Nu ska vi vila upp oss och sen vid sex tiden ska vi hjälpa en kompis att bära ner lådor i ett föråd sen även hälsa på Hanna en sväng :)

22 Mars 2012

Hello!
Fick mig en sovmorgon idag och herregud vad skönt det var! Alex kom hit vid sju tiden i morse och så for vi vid halv åtta till min skola. Han är så snäll som skjutsar mig, fast ja han var nog mest nöjd för då fick han köra lite bil. Haha, ahja jag var också nöjd och glad :)

Efter skolan hämtade Alex upp mig vid nya medborgarplatsen och så for vi iväg och skulle kolla någon rally grusväg, sen hem till han och hämta upp hans mamma och sen släppa av mig hemma för att jag ville äta middag hemma och träffa min familj.
Efter ett tag ringde Alex och sade att han skulle hämta mig på 10 min för då skulle vi hem till han igen för några från hans släkt skulle komma och hälsa på så då bar det av hem till han och träffa dom :)

Kom hem för ett bra tag sedan och har hunnit dricka te och snart ska jag sova för är super trött.
Skönt med helg i morgon säger jag bara! :)

Godnatt med er!




full rulle, g-natt

Enda sedan jag kom hem i dag så har det varit full rulle. Iväg och köpa bilen med Alex, sen skulle han ju självklart köra omkring med den ett tag så då for vi och träffade lite kompisar och snackade med dom meneftersom att det är skola i morgon och det började bli lite sent för att vara ute och köra så skjutsade Alex hem mig och så for han.

Har tagit mig en dusch och målat mina naglar i silver (VÄRLDENS FINASTE FÄRG EFTER LILA!!!) har även hunnit se 2 avsnitt av One Tree Hill och nu är jag på sissta avsnittet på säsong 5, damn vad bra det är.

I morgon tar jag lite sovmorgon och vid halv åtta kommer Alex och hämtar mig och så ska han skjutsa mig till skolan. Haha galning som han är men även världens snällaste kille :)
Men skönt med sovmorgon även fast jag sade att han inte behövde skjutsa mig, men som sagt är han så snäll så han gör det ändå. Nu hoppas jag bara att han inte försover sig för då blir jag ledsen.

Men godnatt i alla fall :)

21 Mars 2012

Trodde jag skulle avlida i morse när klockan ringde. Ville sova restem av dagen kändes det som men masade mig upp och satte i linserna sen gick jag tillbaka till sängen och blundade i 20 minuter innan jag var tvungen att gå upp och göra mig i ordning för att ta bussen till skolan.
Sovde i alla fall lite på bussen så det var ju skönt tills jag var tvungen att hoppa av vid skolan. Tur att vi även hade en rätt så lugn dag med massor av skratt med brudarna och så planerade vi att busa någon helg :)

Just nu sitter jag och försöker få tillbaka värmen i kroppen för fryser så jag skakar tänder. Inväntar även på att jag och Alex ska fara och hämta hans nya bil så jag gissar på att en viss pojk kommer leka lite i kväll....


Godnatt!

Hello!
Är hemma och välbehållen efter en dags praktik med Linda.
Är ganska trött men det får man räkna med, men nu hade jag tänk krypa ner i sängen med en kopp te och se lite One Tree Hill imnan jag somnar. God damit vad skönt.
I morgon blir det skola som vanligt och förhoppningsvis är man utvilad och glad :)

Godnatt! :)

Btw! Vill säga grattis till min vän Tess och hennes kille till deras lilla pojke som ploppade ut idag! :)
Är så glad för deras skull och snart blir det väll att fara och hälsa på dom, det påminner mig också om att jag måste börja måla igen. Har lovat att måla Luleå Hockey loggan och en liten tavla som dom ska ha över lill pojkens spjälsäng. ^^

Mot praktiken!



Snart kommer Linda och hämtra mig och jag har precis gjort mig klar för en kvälls praktik borta på Örnvik!
så här ser jag ut då, svart skjorta, svarta jeans, och så har jag fixat håret lite så att det inte är i vägen, har gjort en enkel fiskbensfläta och satt i diadem i håret :)

Så nu är jag redo :)
ha en bra kväll! :)

20 Mars 2012

Inte helt fel att börja praktiken klockan 15:00 idag!
Fick mig en sovmorgon idag och vaknade vid 9 tiden. Tog mig lite kaffe, fil och flingor och slog igång ett avsnitt One Tree Hill. Har myst på ett tag nu i sängen och ska snart göra lite lunch och börja göra mig i ordning för att fara och jobba.
Min första dag på praktiken var igår. Har börjat praktisera på Örnvik Hotell & Konferans och jag trivs som fisken i vattnet redan efter första dagen. Började klockan 11:00 igår och Linda kom och hämtade mig innan.
Idag blir det kvälls passet och jag ska servera gästerna, är lite nervös men det kommer säkert att gå bra.

Nej men nu ska jag göra lite lunch och göra skolarbete en stund och så skriver jag innan jag far iväg till praktiken :)

en sådan där lista

ÄRLIGHET:
Ditt äldsta hångel? 21 år, alltså Alex :)
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? 2
Vad tycker du om kärlek? Kan ha sina jobbiga stunder men oftast är det jävligt bra :)
När kramade du någon sist? Nyss :) Lille bror :)
Saknar du någon speciell person? Nej :)
Har du svårt för att bli kär? Ja
När kysste/hånglade du med någon sist? För en stund sedan
Med? Alex :)
Ångrar du det? Nej verkligen inte :)
När fick du senast en komplimang? Idag
Har du hånglat med någon av samma kön? Nej


HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: Ja
Hånglat med nån riktigt ful: Nej
Hånglat med fler än 5 pers: Ja
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Nej
Gjort något riktigt dumt? Massor med gånger
Gjort något du verkligen ångrar? Ja, massor med gånger
Skadat dej själv med flit? Nja, jag visste ju att jag skulle göra illa mig när jag skulle känna om locktången var varm så får väll skylla mig själv xD
Varit nykter på nyårsafton? Japp
Åkt ambulans? Nej
Gjort nåt olagligt? Ja
Blivit polisanmäld? Nej
fått din mamma att gråta? Ja...
Slagit ner någon? Japp! I Wii!! Haha :D
Skämts över dina föräldrar? Vilken unge har inte skämts över sina föräldrar någon gång? :)
Skämts över dig själv? Ja, när jag gjort något väldigt dumt
Sagt jag älskar dig och menat det? Ja
Tar du droger? Nej
Dricker du? Alkohol nej.
Vilka kläder sover du i? luleå hockey t-shirt och underkläder
Varit/är kär? jag är kär :)
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? Ja
Är du ensam nu? Nja, ensam på mitt rum men alla i familjen är hemma och Alex ser hockey :)
vill du gifta dig? Ja
Vill du ha barn? Både ja och nej


SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? Alex
Såg dig gråta? Mamma
Fick dig att gråta? Alex 
Du gick på bio med? Alex

Skällde på dig? Skolsköterskan xD


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? Nej, inte vad jag minns ;o
Kramat någon? Ja :)
Pussat någon? Ja :)
Köpt någonting? Ja, buss biljett till mig och Moa :)
Sjungit? Sjunger hela tiden typ xD
Saknat någon? Nja :)

ibland älskar jag att vara tjej

























Damn, ibland kan man inte mer än älska att vara tjej!!

jag önskar det var sommar

Jag vill kunna sitta ute på altanen och äta frukost och sen kunna gå ut på gräsmattan och sätta mig i en solstol och dricka kaffe.

Jag vill kunna lägga mig på gräset och bara njuta av dagen och bara känna att allt är så jäkla bra.

Jag vill göra nattliga cykelturer genom stan och sen sticka hem till någon eller hem till mig och avsluta kvällen med en massa snack i sommarnatten.

Jag vill ha på mig shorts och ballerina skor och ändå hålla på att dö av värmen.

Dricka jordgubbs-smothie (stavas) i solen och äta färska bär.

Jag vill springa ut i vattnet och busa med min lilla syster och känna hur hon klamrar sig fast i mig för hon inte kan simma och jag ska hoppa omkring med henne i famnen.

Jag vill sitta ute och äta grillad mat och hemmagjord potatissallad.

Åhhh snälla kom fort sommaren och stanna kvar LÄNGE!! :(

mitt hår

Jag önskar verkligen att i framtiden så ska dom komma på hur man gör så att man kan göra som i The Sims och kunna ändra sitt hår hur man vill från långt till kort och tillbaka på två sekunder! Sjukt coolt det skulle vara! Haha :)

Det är så mycket jag vill göra med mitt hår så jag kan bli knäpp ibland för jag sitter och funderar på vad jag vill göra. Ibland kan jag inte ens somna för att jag ligger och tänker ''Hmmm, undra om jag ska färga håret grönt? Eller kanske brunt?'' asså damn....


cute





summer come to mama







RSS 2.0