The Rocky Horror Picture Show

534747_372161569538920_1663196300_n_large
 
247686_452714071438744_344271365_n_large
 
Mv5bmtk5otm1mduyov5bml5banbnxkftztcwmtc3mti3na__._v1._sx640_sy413__large
 
Tumblr_m7eantedbr1qzoaqio1_500_large
 
Tumblr_m0me9v4zqx1rqsn58o1_1280_large
 
Jag älskar musikaler och en dag önskar jag att jag kommer vara med i en musikal just för att jag älskar det.
The Rocky Horror Picture Show är nog en av mina favoriter. Den är väldigt speciell men den är riktigt bra. Filmen är dock från 1975 och själva musikalen hade sin premiär 1973 i London.
 
Jag tycker att det här en musikal som alla borde se bara för att man ska ha sett den. Vill man inte se filmen borde man i alla fall leta reda på något ställe som fortfarande visar musikalen. Den är både rolig, konstig, läksig och mycket speciell och det är väll det som gör den så bra.
 
Ge det ett försök?

Vilken disney figur är jag?

1. Vad gör du oftast på dagarna?
A. Städar. Min familj blir så arg när det är smutsigt.
B. Skämtar och skrattar.
C. Tittar på tv och slappar.
D. Leker med mina vänner.

2. Hur klär du dig helst?
A. Jag brukar oftast ha en fin klänning på mig.
B. Jag gillar att klä ut mig till roliga figurer.
C. Jag tar på mig det jag har lust med just den dagen.
D. Inget speciellt. En vanlig tröja och byxor bara.

3. Vad är du mest rädd för?
A. Att inte hinna hem i tid på kvällen.
B. Lejon! Huga, vad läskiga de är.
C. Jag blir inte rädd.
D. Heffaklumpar.

4. Vad äter du helst?
A. Det jag själv lagar.
B. Småkryp! Smakar som kyckling.
C. Frukt och bär.
D. Honung.

5. Vad är ditt motto?
A. Vad är väl en bal på slottet?
B. Hakuna Matata!
C. Var nöjd med allt som livet ger.
D. Ingen kan vara nere med en ballong!

6. Vad gör du en solig lördag?
A. Jobbar i trädgården.
B. Badar i vattenhålet.
C. Ligger i en hängmatta och solar.
D. Går på skogspromenad.

7. Vart vill du helst resa?
A. Långt bort från min familj.
B. Till äventyren i djungeln!
C. Någonstans där man kan bada, sola och slappa.
D. Upp i luften med luftballong.

8. Vad gör du på fritiden?
A. Kammar håret.
B. Gräver efter maskar.
C. Dansar och sjunger.
D. Letar efter godsaker att äta.

9. Vad vill du bli när du blir stor?
A. Prinsessa.
B. Professionell insektsletare.
C. Artist.
D. Det spelar ingen roll vad jag blir, så länge jag är en bra kompis.

10. Var vill du helst bo?
A. I ett slott.
B. I djungeln.
C. Där det finns mycket frukt. Kanske på ett torg.
D. Inuti ett träd.
 
Flest A 1/10
 
 
Askungen. Du tvingas jobba hårt för att hålla alla andra nöjda. Men trots att du bara möts av elaka kommentarer har du alltid något snällt att säga. Och oroa dig inte! Snart kommer du att få den lycka som du förtjänar!
 
Flest B 5/10
Pumbaa. Du är glad och sprallig! Dina vänner är viktiga för dig och när någon är ledsen gör du allt för att få personen gladare. Du gör helt enkelt allt mycket roligare!
 
Flest C 2/10
 
 
Baloo. Du är lugn och nöjd med livet. Du gillar att ha det bekvämt och ta det lugnt. Men du är inte tråkig för det! Du är alltid på gott humör och har inte långt till dans och sång. Du vet alltid vad du ska göra för att göra någon glad.
 
Flest D 2/10
Nalle Puh. Du har ett stort hjärta och ger alla en chans. Du är alltid snäll mot alla du träffar. Du står på dina vänners sida i vått och torrt.

31 Oktober 2012

 
Sissta jobbdagen för den här veckan idag då! Kändes ganska skönt att bli hämtad av mamma efter jobbet och fara hem till Robin och svärmor som äntligen kommit hem. Som jag saknat henne! Speciellt hennes matlagning, haha! Nej men hennes matlagning är ju att dö för.
Hon hade gjort köttgryta igår och jag är så arg att jag missade det för nu finns det inget kvar eftersom Robin åt upp allt till lunch....
Fick i alla fall hennes räkor och god damn säger jag bara. UNDERBART GODA!
 
Nu ska jag hoppa i ett bad och bara mysa ett tag med musik eller kanske en film? :)

30 Oktober 2012

Först  vill jag be om ursäkt för mitt dåliga bloggande de senaste dagarna. Men på söndagen så sov jag ut riktigt ordentligt och mös hela dagen eftersom jag skulle upp och jobba på Måndagen.
 
Har jobbat hela dagen igår och idag och varit så trött då jag kommit hem så har bara legat i sängen och glott serier tills jag ska sova.
 
Idag så var det sjukt mycket folk inne på Teknikens Hus och en stor grupp med ryssar var där så man har hört massa ryska hela dagen. Kan bara några svordomar på ryska, säga hej och ja/nej, så det var ganska svårt att prata med dem och försöka göra sig förstådd. Mamma, lillasyster, kusin och Robin var också på jobbet idag så det var kul. De sprang runt och gjorde massor av saker hela tiden,  kunde dock inte vara med dem hela tiden eftersom att jag jobbade och var tvungen att vara inne i verkstaden och hålla koll där.
 
 
Det här är våra snygga tröjor som vi har nu under höstlovet! :)

Happy Poo Fall



Måste bara tipsa er om ett jätte roligt och riktigt töntigt spel som man kan ladda ner på mobilen. Happy Poo Fall, det är som Fall Down men den här versionen är gladare och man är en bajskorv som faller. Låter säkert jätte töntigt och äckligt men spelet är faktiskt riktigt gulligt och jag tycker bajskorven ser ut som en klick chokladpudding :)

27 Oktober 2012

Hej, är hemma hos mina föräldrar med Robin. Vi kom hit igår kväll men då for vi direkt och åt middag med mamma på Blå Ängeln och sen for vi hem och mös lite. Somnade rätt tidigt och sov till klockan 10 idag. Då var det bara att gå upp och äta frukost och sen for jag, mamma och Robin for ut och övningskörde och gasade lite med pärlan på Heden basen. Vi hade tänkt fara dit ikväll också men tror det kommer vara ganska många som är där och spinner och snurrar lite med bilarna nu när snön fallit.
 
Ikväll blir det nog GH lir också, var ett jäkligt bra tag sedan vi alla i familjen satt och spelade det. Så tror jag tar och spelar lite GH ikväll och är rock stjärna för en kväll ;)
 
Kramis på er! :)
 
 

Godnatt!

Nu tar jag och säger godnatt. Eller först några sidor av svensk maffia. God damn vad bra den boken är!
Dock var det ett tag sedan jag tog upp den boken och läste den men nu jäklar ska det läsas! Tycker att dagens ungdomar är riktigt dålig på att läsa böcker, när jag var yngre så läste jag alltid böcker innan jag skulle sova. Sen hade jag "period böcker" alltså böcker jag alltid läste på till exempel sommaren eller vintern. På sommrarna läste jag alltid "En Ö I Havet" och "I västangrind" och på vintern läste jag alltid "Pettson och tomtemaskinen" samt "Jul sagor". Tycker det är tråkigt att dagens unga inte läser lika mycket böcker som man gjorde förut. En sak är då säkert, mina ungar kommer inte att få en egen dator fören de fyller 12 år och klockan 20:00 ska de ligga i deras säng och läsa en bok innan de ska sova.

Haha slut skrivet om den saken i alla fall, godnatt på er! :)



"Gammal" bild jag vet men whatever :)

Sons Of Anarchy

Tumblr_lxo15dpkae1qbkq4po1_r1_500_large
 
Tumblr_may6uyvxdg1rfujaro1_500_large
 
Tumblr_maybs4wdaj1qzgc80o1_500_large
 
Tumblr_maywcgqxzt1qfz3hfo1_500_large
 
Tumblr_m972y6fpol1qb29jao1_500_large
 
Världens bästa serie! ♥

25 Oktober 2012

Sitter ensam hemma hos Robin och har jätte tråkigt. Robin är på en körkortlektion och jag sitter och försöker se någon serie men hittar ingen jag vill se...
Det blev en sväng på gymmet med Janita idag efter skolan. Gu förb*nnat vad skönt med ett gympass. Kände att jag behövde det och nu är det slut med latandet och istället blir det regelbundet besök på gymmet. Ska försöka fixa ett kort till Robin också så han kan börja träna, han klagar ju alltid på sin rygg så känner att han kanske behöver det och jag vill fara iväg och träna med honom ibland också. Visa upp hur biff jag är egentligen, haha om någon månad kanske om jag har tur? ;)

Ska försöka se ett avsnitt Sons Of Anarchu nu och om ca 40 min är Robin hemma. LÄNGTAR!!! Tycker inte om att vara ensam hemma så här länge :(

C7b1b391c676810ea960182756bcc1bb_large

24 Oktober 2012

Hejsan, ska lägga mig och sova nu brevid Robin.
Förstår inte hur jag kan vara trött efter att jag sovit sedan jag kom hem till klockan fyra på eftermiddagen då Robin ringde och väckte mig.
Detta jäkla mörker alltså...
Kanske tröttade ut mig igen efter att ha städat som en galning med Robin, och då snackar vi, diskat, dammsugit, moppat, städat badrummet från golv till tak samt lagat middag och tryckt i sig det.

Hmm, kanske förklarar en del? Nu ska jag sova igen och mysa ner mig i Robinsa famn. Älskar att somna i hans famn, det bästa som finns! Sedan att vakna brevid honom då han håller om en gör det lite svårt att gå upp på morgonen eftersom man bara vill ligga kvar och gosa med honom.

Godnatt på er.
 
 
Jag och min karl.

Glee och ett bad

Efter middagen tappade jag upp ett varmt bad och satte igång ett avsnitt Glee. Låg bara där och tog det lugnt och kollade på mitt älskade Glee. God damn vad jag mådde bra tills jag steg upp ur badet och såg en GIGANTISK spindel. Skrek som en liten flicka och ropade på Robin medans jag sprang ut från badrummet i panik. Var så jäkla rädd så jag hann inte ta med en handduk, haha! Så det kan bli. Han dödade spindeln åt mig i alla fall så nu är jag säker igen.
 
Sitter nu och lyssnar på musik och chattar med mamma på facebook. Ska fortsätta prata med henne och sen hade jag tänkt dammsuga men ser nu att klockan är halv åtta och det bor massa barn i Robins lägenhetshus så då känner jag att det är så taskigt att börja dammsuga nu. Jag hade blivit riktigt irriterad om någon hade börjat dammsuga nu om mina barn hade sovit. Man måste tänka på alla andra som bor i samma hus som en själv när man bor i lägenhet. Typ den ända nackdelen med lägenhet.
 
Ahja får ta och göra det i morgon istället :)
Kramis!
 
Tumblr_mby55i0qwq1qhh8zy_large

23 Oktober 2012

Hallå, sitter hemma hos Robin nu och väntar på att jag kan börja laga mat.
Åkte hem tidigare från skolan idag eftersom jag hade så jäkla ont i huvudet. Gick och lade mig direkt brevid Robin då jag kom hem och somnade direkt. Vaknade vid 4 tiden och nu har vi varit en sväng på ICA och köpt mjölk, fil och julmust!! Nom nom, Julmust i mitt hjärta.

I kväll ska inte Robin få spela någonting utan bara mysa med mig, är lite trött på hans spelande hela tiden så funderar starkt på att ta bort alla spel från hans dator så han inte kan spela men det är ganska taskigt så tror jag låter bli det.

Förresten har ni sett videosarna jag lagt upp här nere? Om inte, kolla på dem om ni har lust! :)

Kramis

Liam och Robin

Far och son myser lite

Skype

 
Sitter och skypear med Robin innan jag ska sova. Rätt mysigt att avsluta kvällen med att skypea med honom. Det har som blivit en rutin nu att skypea innan vi ska sova varje kväll när vi inte är med varandra.
 
Ska fortsätta prata med honom ett tag till innan jag ska sova så godnatt på er! :)

Liam dammsuger

Liam dammsuger men blir jätte rädd då Robin sätter igång den.

22 Oktober 2012

Hej sitter på skolan nu och ska skriva en analys om en film vi sett. Sov dock igenom slutet av filmen så vet inte hur detta kommer gå. Har varit trött hela dagen och har även ont i huvudet, skönt att jag snart slutar för dagen och får åka hem. Då ska jag slänga i mig mat och börja baka, är så sjukt sugen på att baka någonting. Är riktigt godissugen också och jag äter aldrig godis! Dock hände det idag för Jonas hade köpt choklad och då tog jag lite men ändå?

Nej ska fortsätta med att skriva analysen om filmen. Om ni vill se den så heter den ''The Reader'' och finns på swefilmer.com :)

Kramis!

Liam leker med ''Baby Rattle'' appen

Laddade ner en app för bebisar till Liam och han älskar den! :)

mysig helg

Nu har helgen officiellt avslutats. Liam och Robin är i Luleå och jag är hemma, tittar med ett halft öga på sissta säsongen av Jersey Shore. Älskade det förut men nu tycker jag inte att det är så bra.
 
Var lite jobbigt att köra från Luleå när jag lämnat av dem, ville gosas och busa mer med mina älsklingar. Det bästa på hela helgen tror jag var när Liam lärde sig att säga mitt namn är så stolt! Och när han säger det så skrattar han och är jätte glad och oftast får jag en gosig kram :)
 
Ska fortsätta se Jersey Shore ett tag men kan skriva mer sen! Kramis!
 
 
Gosekram med Liam idag :)
 
 

21 Oktober 2012

Herregud vad tiden går fort! Tyckte nyss att det var sommar och nu är det redan Oktober och i slutet av Oktober också! På Torsdags nästa vecka är det 1 November, helt sjukt!
 
Idag vaknade Liam vid halv 9! Helt sjukt hur länge han sov och nu sover han igen. Han väckte mig genom att sitta och putta på mig och babbla bebis språk, Så vi gick upp med Liam och gav han gröt men han ville inte ha allt men Risifrutti var smaskigt tyckte han så en hel risifrutti åt han och en halv grötskål. Sen har han suttit och sett Pettson och Findus samt lekt med sina leksaker och kramats jätte mycket,
.
Han kan ju även säga Cissi nu men det blir ''Schischi'' eller ''Titti'', blev så glad när han sa det så bara hoppade och tjoade och Liam bara skratta åt mig då.
 
Är lite halft trött idag för kunde inte somna fören vid 2 i natt, först var det för varmt sen blev det för kallt sen låg jag oskönt och det var fel på kudden och allt var bara fel...
Tillslut somnade jag och vaknade när lillen vaknade.
 
Kramis!

20 Oktober 2012

Hejsan.
 
Vaknade klockan 08:00 idag för att mamma skulle komma och hämta mig och Robin också så skulle vi hämta Liam klockan 09:00. Saknat Liam jätte mycket, gulle. Direkt efter att vi hämtat honom så for vi till min mormor och hälsade på henne och min extra morfar. Liam var jätte busig och tyckte jätte mycket om alla prydnadssaker och vägrade släppa dem. Efter att vi varit hos mormor så for vi och handlade och köpte välling och mat.
Resten av dagen har vi lekt och myst med Liam, har även sett Mumindalen med Liam och det tyckte han jätte mycket om. Nu ligger han och sover och snart ska jag också gå och sova tror jag. Är både trött och gring, som en bebis!
 
 
 
Älsklingarna :) ♥

Kan inte sova

Nej som rubriken säger så kan jag inte sova...
Har vridit och vändt mig sen 22:00 tiden och Robin kan inte heller sova. Vad är det här? Fattar inte varför vi inte kan sova...
Jobbigare blir det då man tänker att man ska upp till jobbet om ca 7 1/2 h. Kan lugnt säga att jag inte är taggad på det. Kommer somna på jobbet i morgon om jag inte kan sova i natt. Hmm, gör ett sissta försök till att sova och om inte det funkar så tar jag mig en natt promenad runt Hertsön. Brukar funka!
Kram på er :)



Rastlös

Bloggar på mobilen just nu för Robin sitter och visar nått spel för hans kompis Sebbe. Hade egentligen varit och tränat nu men Emma backade ur, så nu får jag vänta till nästa vecka för tror det var då Janita slutade jobba. Då jäklar ska jag biffa! Kan inte gå på gym själv, är som ett flockdjur. Måste alltid vara med någon... Haha, sjukt egentligen men det är kul att träna med någon annan och inte själv, skulle nog inte klara av att träna själv....

Har även lite pyttipannakoma efter att ha tryckt massa mat. Var så sjukt sugen på pyttipanna så det första jag gjorde när jag kom hem var att steka pyttipanna. Mums! :D

kramis!

Kommentarer om Liam

 

18 Oktober 2012

Hej sitter och har lite tid över att blogga.
Vilket dåligt väder det är, slask och inte alls kul att vara ute...
 
Idag ville jag inte gå upp ur sängen, var så trött och ville bara sova i Robins armar men det gick inte så det var bara att kliva upp och göra sig klar för att sticka till praktiken.
Har suttit hela dagen nu och gjort pappersarbete samt skrivit in allt på datorn, inte speciellt kul men sådant måste göras också. Ska gå och ta mig en kopp kaffe så man vaknar till lite.
 
Ska även lägga upp en kommentar jag fick igår. Det är så roligt när ni kommenterar! :)
Okej nu måste jag fortsätta, det här var bara en liten snabb uppdatering.
 
Kramis!

hemma

Nu har jag kommit hem och har precis lagat mat samt slängt i mig den. Blev makaroner och köttbullar samt gräddsås. Gott!
Har skaffat mig blogg.se appen så hoppas den funkar! Skulle ju vara kul att kunna blogga utan dator ibland? :)

Ha en fortsatt trevlig dag! :)

17 Oktober 2012

Hejsan. Sitter på min rast nu och bloggar lite. Det är så lugnt nu på jobbet så jag blir så rastlös. Kan ingen komma hit och liva upp stämningen lite? Ungarna som är här är nere i studion och nu är en klass på väg hem...
Var så trött i morse så jag höll nästan på att missa bussen, hatar att det ska vara så halt ute så man nästan slår ihjäl sig och bussarna kör som sniglar så kom försent 20 min! Men det gör inget för hade ändå tänkt jobba över idag eftersom att jag ändå inte kommer in hemma fören 4 då Robin slutar skolan. 
 
Igår när jag kom hem så hade Robin gjort mat och hade tänkt göra det mysigt med ljus och sådant men han hade inte hittat ljusen så det blev inga ljus. Men mysigt var det! På kvällen fick jag och Robin fin besök av mamma och min lillasyster som kom och lämnade en tjockare jacka och ett par skor åt mig. Hade bara på mig skinnjacka och tygskor och blev ganska så förvånad när snön började falla.
Så ringde i panik till min söta mamma som slängde sig i bilen efter att de hade ätit middag och kom över till mig och Robin och pratade och fikade. Jag och lillasyrran drog en sväng på ICA och hon pekade på allt och sa ''Kan jag få de??'' men då hon frågade om hon kunde få ett paket med macaroner så började jag skratta. Gulle unge, ska bara ha och ha bara för att ha. Ahja mysigt att dom kom förbi.
 
Tog mig även ett LÅNGT bad och tjoade för mig själv. Tur att ingen hörde, haha! Sen mös jag mig ner brevid Robin och så såg vi ''The walking dead'' kan ju säga att jag höll i Robin hårt i natt. Hatar zombies...
Men serien var ganska bra men som sagt inget slår ''Sons of anarchy''! Världens bästa serie! :)
 
Nu måste jag fortsätta jobba, kram på er!
 
 

14 Oktober 2012

Hej, ursäkta mitt dåliga bloggande under helgen men på Fredagen så for jag och Robin till hans pappa och hela helgen så har vi left utan internet typ. Eller nja vi hade ju internet, mobilt internet men vi har bara sett massa Ugle Betty och myst.

Så skönt att leva lite utan internet och sådant.

Nu är jag i alla fall hemma hos mamma och pappa och har tagit mig en dusch och nu sitter jag och ser Ghoste Whisper. Skönt att vara hemma lite, saknar min familj ibland....
Men kanske lika bra att vänja sig när jag snart fyller 18? :)

Lagar mat

Står och lagar mat till mig och Robin just nu. Blir Indiskt idag, Tikki Masala och Ris samt varmt börd. MUMS!!
Har ätit det engång förutoch det var ritkigt smarrigt, hoppas på att det blir lika gott den här gången också.
 
Jag hade egentligen tänkt att jag och Robin skulle stannat på stan och ätitmat där samt shoppat lite kläder texen overall till Liam som han ska här samt vinterskor, fleeckläder och sådana saker. Men min svärfar hade brottom hem så det blir en annan dag, kanske till helgen om vi hinner det. Vi ska nog hitta en riktigt snygg overall till Liam och nå tuffa skor till, lill tuffingen är värd det bästa! Polarn o Pyret har riktigt snygga och bra saker så blir nog att vi springer in dit någon dag och köper med oss.
Sen ska även jag och Robin ta en sväng på H&M för dom har en stor REA just nu så hade tänkt att några nya saker ska få flytta in i garderobon hos mig och Robin.
 
Nu måste jag fortsätta med maten så vi hörs senare! :)
 
 
 
 

10 Oktober 2012

Hej sitter på jobbet juts nu och har lite rast. Det är lugnt i huset idag men senare på eftermiddagen så kommer det kring 60 personer tror jag det var.
Sitter just nu och smälter maten och läser om pappans rätt till umgänge till sitt barn. Viktigt att veta just nu känner jag, hittade några bra sidor som jag tänkte länka. Familjerättens hemsida är det ingen idé att gå in på och kolla för de är bara på mammans sida och det är fel! Det säger även advokater och domstol, familjerätten kan man kasta i soporna tycker jag.
 
Här är några bra sidor som man kan läsa på.
 
http://pappansrattigheter.blogspot.se/
 
http://www.pappamanualen.se/
 
http://www.skanskan.se/article/20110416/LUND/704159758/-/lagandring-i-sikte-for-pappors-vardnadsratt - detta är dock bara en tidning som skrivit lite om förbättringen som pappa.
 
 http://www.facebook.com/PapporsRatt - Gå in på facebook och gilla!
 
Som ni vet är jag tillsammans med Robin som har ett barn på 17 månader och jag har fyra extra syskon så jag har varit ganska angagerad i att veta mer om både mammans och pappans rätt till sina barn. Sen är det ganska bra att veta också till senare i livet då man kanske får barn själv och kanske hamnar i en sitvation där det är konflikt mellan föräldrarna om barnet. Det viktigaste att tänka i detta fall är ''Vad är bäst för barnet?'' och att man gör så att inte barnet kommer i kläm eller används som ett vapen för att den andra föräldrern ska få som DEN vill. 
 
Det värsta jag vet är när barn kommer i kläm och används som ett vapen och till och med vänds emot sin egen föräldare av den andra parten. 
 
Nu är min rast slut så ska fortsätta jobba men hoppas ni fick någonting att tänka på! :)
KRAM
 
 
 
 

9 Oktober 2012

Hejsan, har landat hemma hos Robin.Är trött och slut och det där med att jag skulle plugga när jag kom hem kommer ju inte på frågan!
Varit trött hela dagen i skolan, sen hem och kasta av sig alla mina väskor (två stycken, lät som typ 8 stycken). Fick direkt börja dammsuga och moppa eftersom att jag inte kan vara borta två dagar så ska det se ut som ett helvete när jag kommer hem igen. Okej det där var väldigt överdrivet men ni fattar inprincipen? Sedan då jag gjort det så var det bara att springa iväg till bussen med Robinför att åka in till stan med Robin och Emma och möta upp Jesper för att äta mat på MAx innan hockeyn.

Hockeyn levererade som vanligt men har tappat all min respekt för Luleå fansen. Ingen respekt eller skamm i kroppen har dom, skriker fula ord och trycker ner motståndarlaget var tredje sekund och då en HV71 spelare ligger medvetslös på isen har dom mage att skrika ''Där ska du ligga din jävla fitta'' och ''Hora''? Det värsta är ju att en gubbe sitter och skriker samma sak men respekt till det barnet som skrek ''Håll käften'' till gubben och säkert alla som skrek massa nedtryckande ord. Det blev helt tyst då och jag tycker att Luleå Klacken kan ta och lära sig någonting från det barnet.

Annars då? Har legat i ett varmt bad och tinat upp min frusna kropp och nu ska jag starta ett svanitt Ugly Betty. Grym serie!

Kramis! :)

Tvättar

Håller på att köra näst sissta tvättmaskinen nu och ska bara slänga in en kofta efter det och sen ska jag sova.
Ligger och ser Ghost Whisper medans och har ätit 2 plommon, en nektarin och en banan samt en stor kopp te. Blev så sjukt sugen på frukt så smällde i mig det och nu är jag ganska så mätt.

Är så fruktansvärt sugen på att köpa någonting från H&M men hittar ingenting!? Har letat och letat men det finns typ inget jag vill ha, samma på Gina Tricot. Hittar ingenting förutom fest kläder och jag är ju ingen party pingla direkt så käns ganska onödigt att köpa det. Vill ha nå mysiga kläder som man kan mysa omkring i hemma förutom mjukisar...
Får försöka hitta någonting sådant. Kanske en mjukisdräkt eller en One Pice? Dom ser så mysiga ut!!! Ska kolla efter någonting sådant medans jag väntar på att tvättmaskinen ska bli klar! :)

Hemma hos mamma och pappa

Har åkit hem till mamma och pappa för några dagar. Kände att jag var tvungen att fara hem ett tag och ladda batterierna. Är lite trött efter att ha sovit med Karate Kid och hans mästare. Dom tar ju all plats och jag kunde inte ligga heller så idag gör ryggen ont.

Vet inte vad jag ska göra ikväll...
Kanske bara se TV och andas lite? Kom på nu att jag skulle ha bakat åt Elina och Sanne men jag orkar inte. Är inte på humör eller har orken till det just nu...

Kramis!

7 Oktober 2012

Hejsan.
I morse blev jag väckt av en glad Liam som satt och skrattade medans han petade på mig. Sötisen fick sova med mig och Robin i natt för han blev as arg då vi skulle lägga honom i hans egna säng. Skrek och bara var arg men när vi lade han i våran säng så blev han tyst så i natt har jag sovit med en fot i ryggen och Robin med en knytnäve i ögat. SKÖNT! Vi hade i alla fall en mycket nöjd kille mellan oss.

Robin steg upp med Liam i morse och efter en stund kom även jag, då var det en mycket glad kille som sträckte ut armarna och ville kramas med hela ansiktet fullt med yoghurt och macka.
Efter att ha äti frukost så har jag, Robin och Jennifer lekt hela förmiddagen med Liam och nu har väll Liam somnat som en stock. Förstår att han är trött när han kommer hem till sin mamma när han håller igåmg hela tiden här och leker hela tiden samt har massa folk som underhåller honom hela tiden. Vi lekte ''jaga Liam'' och då springer han jätte fort och skriker i panik och när man får tag i honom och lyfter upp honom så skrattar han jätte mycket samt kramas jätte hårt.

Åhh gulle unge. Vi försökte även att ge honom köttsoppa men det var ingen höjdare så då gav vi han korv, yoghurt och banan samt en macka och mjölk och det var mycket godare. Dock var lite roligare att leka med maten och babbla med mig och pappa och Jennifer.

Funderar på att också gå och lägga mig en stund och vila för är ganska trött. Liam kör slut på all min energi. Men det är lätt värt det! :)

Kramis!

DRAMA!!

Nu har Liam äntligen kommit och jag och Robin är överlyckliga!
Robin gick in på vårat rum för ca 30 minuter sedan och skulle natta Liam. Lovar att Robin har somnat också, brukar bli så ibland. Måste gå och kolla till han snart tror jag, fast nu behövdes inte det eftersom att Robin precis kom ut från vårat rum.

Jennifer och Krille är här och sover över hos oss. Så då ska jag och Jennifer ta fram lite gott tror jag och mumsa i oss. Vi har ju varit och köpt chips och dricka samt Ben & Jerrys. Så ska leta fram en film och fråga om dom vill se så kanske vi alla fyra kan mysa lite innan alla vi ska sova.

Ha en bra kväll! :)

6 Oktober 2012

Hej har inte kunnat blogga någonting för här på Hotell Robin och Cecilia bor det just nu 2 killar och en brud och dom tar upp allt internet....
Nej men det är Krille, Pierre och Robin som lanar och jag och Jennifer sitter och kollar Facebook på våra mobiler. Idag tror jag dock att dom far hem till sig men jag vet inte riktigt, vi får ju se.

Snart kommer mamma och pappa hit och då ska vi fara och handla mat och grejer till lägenheten. Ny dammsugare och mopp... Jäkla kul grejer man måste ha...
Har skrivit en hel lista med saker så vi inte ska glömma någoning, det blir alltid så att när jag kommer hem så kommer jag på grejer jag skulle ha köpt. Slår aldrig fel!

Nu har i alla fall Jennifer och Krille vaknat så ska vara lite social, kramis på er!

4 Oktober 2012

Hejsan har landat hemma hos Robin nu. Är så trött och seg efter att ha jobbat hela dagen och har så jäkla ont i magen. Fattar inte? Kanske var de där jäkla kanelbullarna som vi fick idag på jobbet? Ja jag vet inte men det går nog över.

Ska snart börja laga mat och sen ska jag och Robin städa lägenheten inför att Liam ska komma. Måste ju vara skinande rent då lillen kommer såklart! Dock kommer han inte fören på Lördag men känner att i morgon då det är Fredag kommer jag och Robin inte orka göra någonting förutom ligga och lata oss eller dra iväg till en kompis.

Jajamen, nu blir det att ligga och vila ett tag i sängen och sen böra laga mat :)
Kramis!

Antingen eller

Bil eller Moped
 
Smeknamn eller Riktiga namn
 
Bästavän eller Pojkvän - Kan inte välja mellan Emma eller Robin så det får bli båda

Guld eller Silver
 
Dusch eller Badkar
 
Tacos eller kebab
 
Mascara eller fondation
 
Handboll eller Fotboll
 
Sjunga eller dansa - Tycker om båda två lika mycket
 
Vänner eller Pojkvän - Kan jag inte vällja mellan.
 
Singel eller Förhållande
 
Shoppa eller Fika
 
Godis eller Chips - Tycker inte om godis och chips kan jag äta men mår så illa efteråt...
 
Tälta eller Husvagn
 
Katt eller Hund
 
Tatuering eller Piercing - Har ingen tatuering men vill ha och har ju piercingar.

Bok eller Tidning
 
Båt eller Färja - Är sjörädd och blir sjösjuk så inget av det...
 
Täcke eller Kudde
 
Thailand eller USA
 
Boden eller Luleå
 
Facebook eller Blogga
 

Acne Killer



Läste om en produkt som skulle ta bort pormaskar och finnar. Funderar på att köpa den och testa.
Här kan ni läsa om den :)
 

Nytt från USA!

Revolutionerande ansiktsmask suger ut alla orenheter ur din hy på bara på några minuter!
Hatar du finnar? Är du trött på att slänga bort pengar på behandlingar som inte funkar? Sluta slåss och se till att få bukt med finnarna en gång för alla – med nya Acne Killer, den fantastiska, helt naturliga sensationen inom hudvård som avlägsnar acne på bara några minuter.
Applicera som en vanlig ansiktsmask – och dra sedan av din acne! Acne Killer är en revolutionerande ansiktsmask som tar bort finnar, pormaskar, orenheter och överflödigt fett på bara några minuter. Inte veckor, inte dagar – inte ens timmar. På några minuter!
Fungerar på ett helt nytt sätt När Acne Killer torkar suger den med sig finnar, pormaskar och det fett och de bakterier som orsakar problemen med acne ut ur porerna. Den tränger djupt ner i porerna och sedan suger den bokstavligen ut orenheterna ur huden!
Lyfter bort röd och irriterad hud för omedelbar förbättring Den lyfter dessutom bort den fula rodnaden som ofta medföljer acne och minskar ärren. Så din hy ser ännu bättre ut – omedelbart!
Tar bort döda hudceller och ger hyn en fräsch look Acne Killer avlägsnar också döda hudceller från hudytan. När de slipas bort känns huden renare, fräschare och lenare än någonsin!
Motverkar framtida utbrott Eftersom Acne Killer dödar bakterierna som orsakar acne motverkar den också framtida utbrott. Tänk dig själv – den tar inte bara bort finnarna direkt, den hjälper dessutom till att motverka att de kommer tillbaka!
Säkra, helt naturliga ingredienser från örtriket Det allra bästa, du kan känna dig helt lugn när du använder Acne Killer. Andra behandlingar kan irritera huden och mediciner kan ge biverkningar men Acne Killer består av säkra, naturliga ingredienser från örtriket.
100% -pengarna-tillbaka-garanti Om den inte funkar första gången du använder den får du pengarna tillbaka! Du läste rätt! Du ser hur dina finnar, pormaskar och rodnader försvinner första gången du använder masken – garanterat! Om du inte är helt nöjd lämnar du bara tillbaka resten av produkten och får dina pengar tillbaka. Inga frågor, inget besvär!
Introduktionserbjudande! Spara pengar! Vi vill att Sveriges unga kvinnor ska få njuta av fördelarna med Acne Killer så fort som möjligt. Därför erbjuder vi under en viss tid särskilda rabatter. De gäller verkligen bara under en kort tid så handla nu!
Köp ett 5-pack för bara 149,00. Du sparar 50%!
Spara ännu mer med vårt ekonomipack! Köp ett 15-pack. Ordinarie pris 900 kr. Nu 298 kr. Du sparar mer än 67%!  Klicka här för att köpe en ekonomipack!
Beställ idag medan lagret räcker!
Sluta sura över dina finnar – gör något som verkligen fungerar och bli av med dem!
Beställ din nya Acne Killer Face Mask direkt. Och bli av med dina finnar på bara några minuter!
 

Glad och lycklig



Igår så hade jag och tjejerna ganska kul. Kommer dock inte ihåg varför men vi var alla riktigt glada och spralliga. Så glad att jag fick träffa dessa härliga människor, dom gör mig så glad och lycklig.
Finaste vännerna på jorden :)

Vuxen?

Ja jag känner mig ganska vuxen just nu. Har varit och handlat med Robin och hans pappa och sen lagade vi mat eller rättare sagt Robin lagade mat och så diskade jag sen.
Nu sitter jag Robin och Krille vid varsin dator och dom spelar, men ska försöka få med dom på ICA igen. Har varit där 3 gånger idag...
Herregud, lika bra att jag flyttar in på ICA snart...

Så är det när man vid 17 års ålder måste bli vuxen ;)

3 Oktober 2012

Hejsan, har lite tid över att blogga eftersom att det inte är så många just nu i butiken. Har som sagt praktik så idag står jag ute i butiken men i morgon får jag vara med barnen som alltid är här på Teknikens Hus.
Det är så roligt att jobba här, så härlig personal och Teknikens Hus älskade man ju när man var liten. Dock älskar jag det fortfarande, synd bara att gruvan håller på att byggas om men lika bra eftersom jag är så rädd när jag är där.

Haha, tillbaka till arbete nu!
Kram på er! :)

Svensk Maffia

Har tagit mig en dusch och läst Svensk Maffia ett tag i badkaret. Har saknat det sen jag och mamma flyttade från lägenheten. Lägga sig i ett varm bad och läsa en bok. Skönt att Robin bor i lägenhet och har badkar, så mysigt att ligga där bland bubblorna och läsa en grym bok. Dock blir jag ganska rastlös efter ett tag och läser bara en stund och sen duschar jag.
 
Nu ska jag dock lägga mig i sängen och läsa Svensk Maffia medans Robin spelar lite med Krille och Pierre som kommer hit om en stund. Känner att detta kommer bli en lång natt....
Ahja jobb i morgon igen så blir att man ger igen på morgonen, haha!
Nej men dom har lovat att vara tysta och har sagt hur jag blir om jag blir väckt eller inte kan somna om dom kommer låta mycket men det tror jag inte.
 
Godnatt på er! :)

En låt jag inte klarar av att höra.

 
En låt jag inte klarar av att höra är Happy Birthday med Flipsyde. Det gör för ont att höra den när den går rakt in i hjärtat på mig.
Låten handlar om ett ofött barn och hur pappan tror att hans sons liv skulle ha sett ut om sonen hade left. Den här låten har förmycket känslor i sig och jag tycker att det är jobbigt att lyssna på den då. Även om jag inte varit med om att gjort abort så känns det endå som att ''F*n jag hade kunnat haft en liten son nu som sprang omkrng och gjorde mig till världens stoltaste''.
Skulle aldrig själv ha klarat av att göra en abort, det skulle vara för jobbigt och jag vet att jag hade ångrat mig så fruktansvärt mycket efteråt att jag inte gav barnet en chans.
Har även sagt till Robin att den dagen jag blir gravid så kommer jag inte ta bort barnet, det spelar ingen roll om jag fortfarande går i skolan jag vägrar.
Men några barn blir det inte på minst 2-3 år eftersom att jag vill ha ett jobb och kunna försörja mitt barn med mina egna pengar och inte av soc. Lägg märket dock till att det inte är någonting fel med det men jag känner att jag vill tjäna ihop mina pengar själv för att kunna ge mitt barn allt på denna jord. Jag själv skulle känna att det skulle vara så fel att jag bara kan ge mitt barn det som den behöver genom pengar jag får av soc., jag skulle få en sådan ångest av det 
Men fortfarande är det inget fel med att få pengar av soc. Socialen finns till för att hjälpa och det är inget jag tycker man ska skämmas för eller som jag tycker är fel.
Hoppas ni inte tar det här inlägget fel för det är inget illa menat i det jag skrivit eller ett påhopp på någon!

2 Oktober 2012

Hejsan. Har landat hemma hos Robin nu.
Kom hit vid fem tiden och då var Pierre och Krille här och grabbarna började såklart gnälla om mat så jag och Robin sprang iväg på ICA och köpte lite grejer så vi kunde göra pannkakor. Så nu har jag stått och gräddat pannkakor. Gillar inte pannkakor men har varit riktigt sugen på det i två dagar nu så det satt fint i magen.

Nu står Robin och diskar och jag ska tappa upp ett bad och lägga mig och läsa Svensk Maffia. MYS! :)
 

Plugg och godnatt

Har pluggat nu ett tag eller ja jag har läst igenom sidorna i boken och det jag skrivit ned i anteckningsblocket. Tror det kommer gå bra i alla fall för när det handlar om Historia så sätter det sig verkligen på min hjärna. Älskar historia och har alltid gjort det. Har alltid verit intresserad av vad som hänt förut och varför det hände osv och därför är det så skönt att jag har så enkelt för det ämnet. Synd att det inte är så med med mattematik ;)
 
Nu ska jag se lite film och sen ska jag läsa igenom sidorna igen innan jag ska sova.
Godnatt på er!

Man vet att någon är bloggare när....

 
Dom tar ett foto på sin mat.
 
Den här bilden lade en kompis till mig och Robin upp precis. Han är ganska söt min karl :)

1 Oktober 2012

 
Hallå där!
Kom hem för en stund sedan och har slängt i mig lite mat.
Är så trött efter ha varit på skolan på måndagarna. Går till 16:20 och det är väldigt långa lektioner så man hinner bli ganska less och trött. Men fördelen är ju att man hinner med massa saker på dom lektionerna.
 
I kväll blir det att plugga som en galning eftersom att både jag och Emma fick oss en chock när våran Historie lärare säger att vi ska ha prov i morgon. Men vad ska man göra? Det är bara att plugga som en galning och försöka få ett bra betyg i alla fall.
 
Så nu sitter jag med en kaffekopp i handen och ska klunka i mig det så jag får lite energi och sen ska jag dyka ner i böckerna och plugga som en galning!
 
Kramis!
 
 
RSS 2.0