Godnatt

 
Hallå där. Sitter och nördar dator och karln sitter brevid och nördar han med. Har lirat lite spel och kollat kläder hela kvällen. Vilken nörd jag blivit, men det ska det bli bättring på. Nu ska se lite Glee och sen ska jag sova i man karls armar.! Som jag längtat efter att få sova i hans armar igen!
I morgon sticker vi tidigt till Luleå för lite shopping och vara med vänner! :)

31 Augusti 2012

Hej!
Gick och laade mig tidigt igår kväll så att jag kunde sova ut länge idag. Vaknade exakt 10:18 och kollade argt på klockan och undrade varför den inte ringt och varför ingen väckt mig, jag hann bli ganska arg innan jag kom på att idag har jag hemma studier! Så det kan bli ;)

Startade morgonen med frukost i sängen och ett avsnitt Glee innan jag tog en lång dusch och vrålade till musiken på datorn som jag spelade väldigt högt! Älskar att vara ensam hemma för kan sjunga högt utan att störa någon eller väcka någon. Efter det blev det att ligga och se Glee ett tag innan jag gick och gjorde lunch till mig.
 
Nu sitter jag och kollar på H&M och Lyko om jag ska köpa någonting där ifrån medans jag ser dom sissta avsnitten av Glee Säsong 1. Så sjukt bra serie! Vi hörs senare!

30 Augusti 2012

Glömde bort att jag hade en blogg. Eller? Nej struntade bara i att blogga igåår och fram till nu.
Har inte haft tid att blogga för igår bakade jag massa kakor och idag har jag varit väldigt trött. Mina fina vänner gör mig helt slut efter en dag i skolan.
Underbara personer det där!

Bjöd på kakor idag på skolan och det var uppskattat till 100%. Alltid kul, lovade även mina fina vänner Elina och Sanne varsin kakburk med mina kakor eftersom att när Sanne fyllde 18 år så hade jag inga pengar att ge henne någonting och Elina fyller ju år snart och eftersom att dom älskar mina kakor så tyckte jag att det var en bra ide att ge dom kakor ;)

Blev ett besök på Teknikens Hus och vi blev som barn igen. Sprang runt och skulle testa allt även fast man visste hur allt funkade och vad som fanns. Blev dock lite besviken då personalen sa att dom ska ta bort gruvan. Man var ju så rädd att gå in där när man var liten och speciellt för den där dockan och när man ska spränga i berget. Sprang alltid igenom gruvan för jag var så rädd. Tråkigt att dom ska ta bort den i alla fall men det ska komma någonting annat kul sa dom :)

Glee mys

Hej kom hem vid klockan 18:00 idag.
Stannade ett tag på stan med Janita, Emma och Sofia och gick runt där och glodde på massa saker jag vill köpa.
Mötte även upp min man och så for vi hem till mig i Boden. Blev helt chockad då han sa att han skulle följa med mig till Boden.
Men nu är han här med mig och vi ska lägga oss och se Glee, så sjukt bra serie!

28 Augusti 2012

Godmorgon! Klockan är 06:10 på morgonen och jag ska snart börja gå mot bussen.
Ganska jobbight att kliva upp 2 timmar tidigare nu när jag är hemma i Boden istället för hos Robin. Men jag klarade ju det förra året så varför inte nu? ;)

Måste slänga i mig min frukost så skriver när jag kommer hem! Kram!

27 Augusti 2012

Hej.
 
Har varit på friluftsdag i Piteå idag med skolan. Säger bara fy F*N aldrig mer! Vi skulle gå upp för ett berg och det var blött och lerigt hela vägen och så började det regna nästan direkt när vi börjat gå upp så när vi kom upp på berget så slänge vi oss i mat och alla trängdes vid elden för att bli varma.
Efter mycket tjat och gnäll gick vi äntligen ner från berget och skulle gå till bussen som skulle stå där men inte stod den där så vi fick stå och frysa ett bra tag innan bussen kom. Satt och frös på bussen hem men blev varm när jag fick en filt att värma mig med och kompisar som höll om en.
På bussen hem var det en musiktävling och jag vann mest gånger! Vann massa Plopp men gav dom till min fina vän Elin.
 
När jag kom hem blev det en väldigt varm dusch och stod där i ca 40 min och hackade fortfarande tänder när jag kom ut från duschen. Skit väder som gjort mig sjuk och det gjorde det inte bättre att jag redan var förkyld efter att Liam har smittat mig i helgen...
Ahja, har tryckt i mig massa glass så min hals ska sluta göra ont men ska ta en alvedon och så jag inte vaknar i natt av det ''ilar'' i kroppen och jag fryser samtidigt som jag svettas. Hatar att vara sjuk, blir som ett litet barn och vill ha allting serverat för jag orkar inte göra någonting...
 
Ska fortsätta se Glee och prata med min karl nu ett tag!
 

Hemma i byn!



Hemkommen nu efter en vecka i Luleå. Det är faktiskt ganska skönt att vara hemma igen hos mamma och familjen. Få vara i sitt rum med alla sina saker. Dock kommer det kännas tomt att sova ensam i en stor säng utan Robin men vad ska man göra åt saken? Det är ju inte direkt så att jag dör om jag säger så ;)
 
Nu ska jag börja tvätta lite kläder och dricka kaffe medans jag ser 16 and pregnant.
Älskar bebisarna, dom är så söta!

If only for a second, just stop and appreciate the fact that you are alive.

Vad ska man göra?

Nu har tyvärr Liam farit iväg till sin mamma som kom och hämtade honom. Trist att han var tvungen att fara så tidigt men vad ska man göra åt saken? Hade velat att Liam hade stannat längre dock så man kunde få mysa lite med honom.
Fock dock sova med han när han skulle sova middag, jag och Liam gick och lade oss i sängen och Liam somnade på mig som när han var en liten bebis (Robin har berättat och har sett bilder) och när jag lade Liam brevid mig i sängen så kröp han närmare mig. Gulle unge :)
 
Frågan är bara vad ska man göra nu när Liam farit och man inte har någoting att göra hela tiden? Kanske mysa med karln innan man ska fara hem till min familj i Boden.
 
Här får ni två bilder på mig och Liam då vi sover :)
 
 

Tre bilder



Jag och domm två pojkarna som betyder så fruktansvärt mycket för mig. Älskar dom massor och gör allt för dom två! :)

26 Augusti 2012

Hejsan, klockan är halv nio och vi har varit vaken sen klockan sex på morgonen.
Liam vaknade vid fyra men Robin sövde honom igen så Liam ska vara pigg hela dagen.
Har hunnit dricka kaffe och myst med Robin och Liam ett tag i soffan. Åhh vad jag älskar att Liam kryper upp frivilligt i min famn och sitter i min famn jätte länge tills jag måste släppa ner honom för jag ska göra annat.

Nu ska jag dock gå och fortsätta mysa med dom för idag åker Liam hem tyvärr men inom en snar framtid knaske Liam är oftare hos Robin! LÄNGTAR!
Här får ni en bild på oss alla tre  som jag tog igår på oss :)

25 augusti 2012

Hallå, Liam väckte oss tidigt i morse så jag och Robin däckade när Liam skulle sova middag.
Har tagit mig en dusch och diskat massa disk typ hela dagen, måste ju göra någonting som tack för att jag får bo hos Robin gratis så det minsta jag kan göra är ju att diska i alla fall :)

Just nu springer Liam omkring och leker med hans bilar och jag funderar på att springa iväg på ICA och köpa nått gott till ikväll för i natt så bestämde jag och Robin att vi skulle ha myskväll efter att Liam somnat. Fast det kommer nog inte gå så bra för förra gången vi hade det såg vi film i ca 30 min och sen gick vi och lade oss för att orka upp med Liam på morgonen. Han är ju så morgon pigg den ungen och ska leka och busa hela tiden.

I morse satt han och åt frukost med mig och Robin och babblade på som jag vet inte vad. Haha sötis :)

Nej ska gå och kramas och Robin och Liam en stund och sen ska jag springa iväg på ica. Kram!

Tatueringar!

Tumblr_m4o8lcgw0l1r9zjl7o1_400_large
 
Tumblr_m96mdxetco1r2ca5no1_500_large
 
Tumblr_m8obb6fsni1qkv4ajo1_500_large
 
562691_403833979676004_1452525359_n_large
 
Jag är riktigt taggad på att gadda mig nu! Kan inte bara bestämma mig för vad jag ska göra...
Har en hel mapp full med massa bilder på tatueringar men kan ändå inte bestämma mig.... Vill ha någonting annorlunda som ingen annan har, alla har ju typ lika dana tatueringar nu för tiden? Så sjukt tråkigt!

Spela

 
Robin håller på att lägga Liam nu så hade tänkt spela lite innan vi också ska sova. Hör att Liam sitter och pratar med Robin och babbalr på med sitt bebisspråk. Gulle ungen. Vi låg alla tre och myste i min och Robins säng och det slutade med att Liam pussades ihjäl mig och Robin och hoppade på våra magar. Jag och Liam har även suttit och sett Shrek och ätit glass och bara myst.
 
Nu hade jag tänkt spela lite innan jag ska sova, har längtat lite efter att få spela ikväll så tror jag ska få Robin att spela lite också när Liam har somnat.
Kram på er! :)

24 Auguusti 2012

Hej! Hade en kort skoldag idag så for hem vid lunch tiden efter att jag ätit med Carro. Låg i sängen och vilade lite innan Robin kom hem och så pratade vi en massa och sen åkte vi iväg och hämtade Liam.

Direkt när vi kom hem till Robin satte vi oss på golvet och lekte med Liams nya leksaker innan vi gick en sväng på ICA och köpte middag till oss. Så nu har vi ätit och Liam går runt och leker med alla sina nya leksaker.

Nu ska jag vila ett tag för mår lite illa. Har börjat må illa varje gång jag äter så orkar inte äta för vet att jag kommer börja må illa efteråt. Om det fortsätter måste jag åka och kolla vad det är... Hoppas att det inte är någonting allvarligt i alla fall men det tror jag inte. Kanske bara har en period då jag mår illa då jag äter, brukar ju ha det men har inte mått så här illa förut efter att jag ätit?

Hallå där!

23 Augusti 2012

Hej kom hem från skolan för ett tag sedan och det var ju inte värt att fara dit idag.

På morgonen for jag ocg Robin iväg för att leta upp Liams dagis och kolla hur det ser ut där samt prata med dagis personalen. Hann bli ganska irriterad men det behöver vi inte ta här. Men man tycker ju att folk borde ha bättre koll på lagar osv.

Ska städa mitt och Robins rum nu eller ja lägga in hans kläder i garderoben och fixa lite mera. Igår kväll möblerade jag och Robins mamma om i vårat rum nämligen så att rummet blev lite rymligare. Blev ganska nöjd men det går att fixa lite mer. Så ska göra det nu :)

Day 14 - A picture of you and your family

Jag har faktiskt ingen bild  på mig och min familj. Min mamma och pappa är skilda och nu bor jag och min mamma hos min extra pappa och hans fyra barn och även om jag hade haft en bild på mig och min familj hade jag inte lagt upp den för det finns så sjuka människor på den här jorden.

22 Augusti 2012

Hejsan. Har haft lite fullt upp igår och även idag men har en lugn stund nu så kan blogga.

Råkade försova mig imorse så skyndade mig att göra mig klar och sprang iväg till bussen. Kom precis i tid och kom flämtandes genom dörren. Minn lärare tyckte jag såg tröttut så hon hämtade kaffe åt mig så jag piggnade till. Wiho!

I alla fall, är hemma nu hos Robin och väntar på att maten ska bli klar men det är nog länge dit så får lägga mig och se lite One Tree Hill ett tag :)

Kram på er!

Day 13 - A letter to someone who has hurt you recently.

Tumblr_m8nudypadu1r0o7uao1_500_large
 
Det tänker jag inte skriva här. Men kan dock skriva ett brev och skicka till den personen.

Day 12 - A picture of someone you miss.

 
Min lilla älskade Balto...

20 Augusti 2012

Hallå!
Struntade i bloggen igår och var med min man som kom hem igår. Överraskade hononm på flygplatsen och kastade mig i hans armar, grät så tårarna sprutade och var så glad att han äntligen var hemma.
Myste med honom hela kvällen och vi låg länge och bara pratade om massa saker. Pussades och kramdes också massor såklart och var bara överlycklig för att han var hemma.

Skolan började också idag och det ''firade'' jag och mina tjejer med en fika på TA. Efter fikan mötte jag upp Robin och vi satte oss i Norr Hamn och pratade och hade det bra. For hem sen till han och tröck i oss pizza och sen har vi mest bara tagit det lugnt och nu ska vi snart sova.

Kan inte fatta att dagen har gått så fort...

With all the toys in the world, pepole choose feelings to play with.

Before you say something, stop and think how you'd feel if someone said it to you.

Day 11 - Another picture of you and your friends.

19 Augusti 2012

Godmorgon! Vaknade för ett tag sedan eller ja vaknade faktiskt vid 11 tiden men såg klart en film som jag inte orkade se klart igår inna jag gick upp och åt frukost och såg Harry Potter med min lillebror.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och sen ska jag börja fixa mitt rum lite för ikväll så sticker jag iväg igen och kommer inte hem fören på kanske söndag eller måndag! :)

19 Augusti 2012

Godmorgon! Vaknade för ett tag sedan eller ja vaknade faktiskt vid 11 tiden men såg klart en film som jag inte orkade se klart igår inna jag gick upp och åt frukost och såg Harry Potter med min lillebror.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och sen ska jag börja fixa mitt rum lite för ikväll så sticker jag iväg igen och kommer inte hem fören på kanske söndag eller måndag! :)

When you have a hard decision to make, flip a coin. Why? Because when that coin is in the air, you suddenly know what you're hoping for.

 
Sitter och pratar med Robin i Skype och har precis ätit middag. Min låtsas pappa hade grillat hästbiff men eftersom jag inte äter häst eller kanin så hade han grillat fläskkotlett åt mig. MUMS!
Ska fortsätta prata med Robin och sen ska jag hjälpa lillasyrran att städa hennes rum, hon bara gråter för hon vet typ inte hur man gör. Hon är ju så liten och jag vet ju själv hur det var att städa sitt rum när man var i hennes ålder. Det var ju det tråkigaste man visste så hon ska få lite hjälp av mig :)

Läst saga

 
Har suttit och läst sagor för min lillasyster ett tag nu. Sagans Värld var en av mina favorit böcker när jag var liten. Älskade alla sagorna som var med där! Vet faktiskt ingen som har den här sagoboken förutom jag?
Läste i alla fall en saga för henne och sen läste mamma en saga för mig och min lillasyster. Barndomsminnena bubblade upp som tusan då! Myster ner mig i soffan brevid mamma och bara lyssnade på en av mina favorit sagor. Lovar att när jag är vuxen också så kommer mamma få läsa samma saga för mig och mina barn.
 

18 Augusti 2012

Hallå där!Har haft en väldigt konstig natt, har drömt massor med grejer och när jag vaknade så fattade jag inte riktigt om jag var vaken eller sov. Kul men ändå läskigt när någonting sådant händer.
 
Har legat ett bra tag nu i sängen och bara slöat men nu ska jag gå upp...eller om en stund.
Vi får se vad dagen har ett erbjuda, känner för att bara vara hemma och vara med familjen idag men vi får se vad som händer.
 
 

Day 10 - Songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad.

Glad
Beyonce - Love On Top
 
Ledsen
 
Beyonce- I was Here
 
Uttråkad
 
Beyonce - Move your body

Arg
 
Beyonce - Irreplaceable
 
Vad betyder Hyped? Hittar ingen översättning?

Talking about others behind their backs is evidence that their lifes is more intresting than yours.

The moment you give up, is the moment you let someone else win.

I hate when ugly people say "I need my beauty sleep" Bitch you need to hibernate.

People were created to be loved. Things were created to be used. The reason why the world is in chaos is because things are being loved and people are being used.

Be with people who know your worth. You don't need so many people to be happy, just a few real ones who appreciate you for who you are

The best feeling comes when you realize you're perfectly happy without the person you once thought you needed the most.

Utslagen

Hej är hemma i Boden nu. Möttes av en glad Mormor och hennes man på Kallax och när jag kom hem blev man mött av en glad lillebror och lillasyster samt resten av familjen lite senare under dagen. Somnade i soffan när jag skulle se Det Okända och vaknade då min låtsas pappa kom hem så då gick jag ned på mitt rum och fortsatte sova tills Robin ringde och väckte mig.

har slängt i mig lite mat och nu ska jag ta på mig en annan tröja och sen ska vi fara och handla lite. Har ingen mjölk och är lite sugen på snask så kanske tar och köper det ;)

Day 09 - Something you're proud of in the past few days.

Åkte Atmosfear SJÄLV på Liseberg!! Var as kul men var så jäkla rädd men det var ingen fara :)
 
Atmosfear är den närmast. Så sjukt rolig och fasiken vad fort det gick både upp och ned. På Gröna Lund så går det jätte segt upp så man blir ganska skrajj men här gick det fort! :)

17 Augusti 2012 - Hejdå Göteborg!

Nu sticker jag från Göteborg! Väskan är packad och jag är säkert redan uppe och gör mig klar för att fara iväg mot Landvettern och ta flyget till Arlanda och sen hem till Norrbotten och Boden.
Ska bli skönt att komma hem faktiskt men tråkigt att lämna Farfar och Christina och min kusin. Har haft det jätte bra här i Göteborg och nästa år sticker jag hit igen, dock med bil!

Det här inlägget och tidinställt eftersom jag inte skulle ha hunnit skriva ett på morgonen s vi hörs när jag är hemma i Boden i dag :)

Kram och puss på alla mina fina, älskar er massor! :)
Och på Söndag kommer äntligen min karl hem, saknar han massor! :)

 

Day 08 - Short term goals for this month and why.

Spara pengar för jag kommer behöva pengar senare!

Day 07 - A picture of someone/something that has the biggest impact on you.

 
 
Mina favorit killar. Älskar dom så mycket <3

 

16 Augusti 2012

Hej tänkte bara visa att jag lever.
Ska göra oss klara och sen dra in till stan för ska köpa SKOR!!!! WIHO!!
Kramis!!

Kvälls mys

Hejsan!
Nu har vi ätit middag och hunnit sitta och prata ett tag ute på altanen. Vi åt flintastek och klyftpotatis och till efterrätt så blev det glass, hallon kaka och kaffe.

Nu ska jag hoppa in i en dusch och sen ska vi mysa ner oss i soffan och se en film. Ska försöka få Farfar, hans fru och min kusin att se ''Woman in black'' vi får se hur det går.

Ahja duschen kallar! Kram på er! :)

Day 06 - Favorite super hero and why.



Batman!! Har tyckt om Batman sedan jag var liten. Gick upp jätte tidigt på morgonen bara för att få se på Batman och Superman. Gillade inte Tellitubbies och My Little Pony som dom flesat såg utan jag ville se Batman och Superman och sen lekte jag att jag var dom :)
Batman är ju coolast för han är ju som en vanlig människa och med inga superkrafter utan han är bara stark och smidig och har coola saker!! :)

14 Augusti 2012

Hejsan!
Idag vaknade jag och min kusin vid 11 tiden att Farfar ringde och väckte oss. Han var vid båten och höll på att sätta i en ny motor i den och hade låtit oss sova. Så när han ringde gick vi upp och åt frukost och sen började vi göra oss i ordning för att fara på stan.

Vi gick mest runt och kollade på massa saker men ingen av oss köpte någonting förutom mat och kaffe. Fick äta 15 bitar sushi för min kusin tyckte det var äckligt. Men bjöd henne på Burger King sen så hon också fick äta nått. Nu ska jag bara dö lite i sängen för har riktigt ont i magen efter sushin (mätt) och efter kaffet (det var massor med mjölk och grädde i) och kanske sova så vi hörs senare! :)

Hej från Göteborg!!

Är framme nu i Göteborg och har hunnit driva med Farfar, druckit te och ätit mackor samt pratat massa med min kusin. Har saknat dom som tusan!

Sitter och pratar med Robin eller ja han sjunger och jag och min kusin sitter och garvar för han är så sjuk ibland. Haha åhh man kan ju inte låta bli att älska honom :)
Nej men nu ska vi snart sova för i morgon känner jag att Farfar kommer tvinga iväg oss på äventyr :)

Godnatt :)

Vill bara säga...

Hejdå för nu sitter jag på planet till Stockholm och sen vidare till Göteborg!
Vill säga till alla mina nära och kära att jag älskar er massor och om planet störtar eller någonting så ska ni veta att jag älskar er och ni har en plats i mitt hjärta. Mamma och min familj i Boden jag älskar er! Robin jag älskar dig! mina fina vänner, jag älskar er!
Fast tror inte att det kommer hända någonting så vi hörs i kväll då jag kommit fram till Göteborg :)
Kram!! :)

Just because a person smiles all the time, doesn't mean their life is perfect. That smile is a symbol of hope and strenght.

There'll always be that one girl who's prettier than you. What you've got do to is find the guy who doesn't care.

Listen to what people say when they're mad, that's when the truth comes out.

Sometimes, you have to get knocked down lower than you have ever been, to stand back up taller than you ever were.

Being nice to someone you don't like doesn't mean you're fake. It means you are mature enough to tolerate your dislike towards them.

The harder you try to forget something, the more you think about it unconsciously

"Att falla är det ända sättet att ta sig upp."

Face your problems, don't faceBOOK them.

Sometimes you will never know the true value of a moment until it becomes a memory.

Next time you think of beautiful things, don't forget to count yourself in.

The best revenge is to show them that your life is getting better after they're gone.

 
 
 

13 Augusti 2012

Godmorgon!
Tog lite sovmorgon och sov till nu. Ska snart hoppa ur sängen och göra frukost eller ja lunch och sen ska jag bara mysa ner mig i soffan och glo tv ett tag innan det bryter lös. För ikväll åker jag till Göteborg och jag kommer vara lagomt stressad och ha panik. Hatar att flyga...

Nej frukost nu och en stor kopp kafffe...

When you're up in life, your friends get to know who you are. But when you're down in life, you get to know who your friends are.

Life is too short to worry about what others think about you, have fun and give them something to talk about.

The shit you hear about me might be true. But then again, it might be as fake as the bitch who told you.

Bli inte glad när en kille jagar er, han jagar bollen också sen sparkar han bort den.

People fail at success not because they aim too high and miss, but because they aim too low and hit.

Pay no attention to those who talk behind your back. That simply means you are two steps ahead of them.

Sometimes you have to walk away and let karma take over.

Min vänner frågor

Namn: Therese Cecilia Sennerfors
Smeknamn: Cissi
Ålder: 17
Bor: Boden och Luleå
Sjärntecken: Tvilling
Äter helst: Sushi
Favoritfärg: Lila och svart
Bästis: Emma och Frida
Bästa ämne i skolan: Svenska
Bästa film: The Roommate
Film jag aldrig vill se igen: Snakes on the plane
Fritidsintressen: Fota och umgås med mina fina
Vill jag bli: Gammal och titta tillbaka på mitt galna liv
Drömresmål: Greklands övärld
Detta visste ni inte om mig: Jag dansar och sjunger framför spegeln med hårspraysflaskan i handen, haha
Är jag hemligt kär i: Klart jag är kär i min karl men alltså Alexander Skarsgård är ju ganska så fin ;)
Blir jag lycklig av: Robin och Liam :)
 

Day 05 - A picture of somewhere you've been to

 
Stockholm. Har avrit där VÄLDIGT mycket när jag fortfarande hade kontakt med min pappa. Far dit i morgon igen, dock i bara ca 1 timma för sen sticker jag till Farfar i Göteborg!! 

i wipe my hair back and forth

 
Var ju tvungen att lägga ut den här. Satt super länge framför spegeln och tog bilder då jag skakade på huvudet och svängde med håret. Bildern blev jätte roliga och mitt hår såg helt galet ut och ni skulle ha sett mina ögon. såg galen ut! haha :)

If you wanna fly, you got to give up all the shit that weighs you down

Day 04 - A habit that you wish you didn't have.

Min skogarderob. Finns massor med skor i lådorna. Vill inte ens öppna lådorna...
Längst upp.
Ett par skor jag hade då jag var liten
Mina enda 10 cm klackar.
Boots
Klackar
Gröna tygskor
Röda ballerinaskor
Svarta tygskor
Vita tygskor (används väldigt flitigt!)
Vita tygskor som jag målat på (bild längre ned.)
Reebook Easytone skor.
 

Ett av mina favorit par. Har fått dom av min bästavän Emma.


Mina Reebook Easytone skor. Super sköna och efter man gått i dom känner man i rumpan att den tränats + i kanten!


Ett par skor som jag målat på själv. Blev dyra skor med tanke på att jag först köpte skorna (antagligen) och sen färgen. Dock fick jag färgen från min gamla skola så det blev inte så dyrt för mig ;)

Mitt favorit par, 10 cm. Tyvärr är dom väldigt osköna och tunga så man blir trött efter bara 30 min när man gått i dom.
 
Jag är galen i skor...
Vill köpa skor hela tiden men ekonomin sätter stopp för det. Skulle vilja köpa nya skor varje dag och ha en jätte stor skogarderob. Har dock en liten som jag gjort själv med hjälp av lådor staplade på varandra och i lådorna finns det massor med skor....

‎''Bra män kan man hitta bakom varje hörn." Varför är jorden rund då?

For every minute you're angry, you lose 60 seconds of happiness

städat klart

Har städat klart mitt rum och nu efteråt känns det så jäkla bra! Har packat klart min resväska. Har även hunnit tagit mig en dusch och nu ska jag ta och äta lunch. Är så darrig i hela kroppen eftersom jag sprungit runt i hela huset och städat mitt rum och stressat av ingen anledning så nu måste jag få i mig lite mat. Tror jag ska äta köttfärsås och spaghetti med massa parmesan!! Så sjukt gott!! :D

He felt the wind, he felt the clouds, he felt the awful drop,

Latar mig

Ligger fortfarande i sängen och latar mig. Har dock gått upp för att hämta mer kaffe en gång men inte mer än så har jag varit uppe. Men nu ska jag massa mig upp och börja städa rummet samt packa resväskan. Har massor jag sak göra idag... Städa rummet från golv till tak, packa resväskan, tvätta, duscha och jag hade även tänkt ta mig en långpromenad idag också. Får se om jag hinner det. Fattar inte varför jag packade resväskan igår så jag slapp göra det idag? Ahja det gör inget, är ganska duktig på att packa och tar inte med mig 7 väskor för en helg. Dock måste jag ta den stora resväskan för att jag vill ha med mig mina värmeverktyg och eget shampoo och balsam och tyvärr så kan man inte ha det som handbagage och orkar inte fara till mormor och hämta den lilla resväskan så tar den stora. Känns lite onödigt men det får bli bra så :)
Hade dock önskat att jag hade kunnat fylla ut resväskan med Robin och Liams kläder. Hade varit så kul om dom hade kunnat följa med men kanske nästa år? Hoppas hoppas! :)
 
 

12 Augusti 2012

Godmorgon! Har varit vaken sen klockan nio i morse då jag vaknade av att det lät i mobilen. Just nu håller jag på att göra frukost, kaffe och gröt. Det kan faktiskt vara ganska gott med gröt ibland och med massa sylt och mjölk så blir det smarrigt!

Ska fortsätta med min frkost och sen ska jag mysa ner mig i min säng och se lite tv. Hörs senare!

When you'r ex says "you'll never find someone like me" reply with "that's the point".

They say life is what you make it, but the truth is life is what makes you.

Oliver



Yes!! Har äntligen fått mina älskade oliver! Så sjukt goda. Grekerna vet vad dom gör som vanligt! Oliverna är fyllda med getost och vitlöksklyftor och dom är så goda! Sen är det kul att köpa dom också för grekerna som säljer oliverna är jätte trevliga och man får smaka hur mycket oliver man vill. Hehe jag älskar oliver!! :)

11 Augusti 2012

Hallå! Sitter och äter frukost samtidigt som jag ser 16 and pregnant. Blir nästan lite avundsjuk på tjejerna som är med. Vill också ha en bebis men ska dock vänta nått år till så jag har gått ut skolan och skaffat jobb och egen bostad. Men kan ju inte låta bli att längta! ;)

Ska fortsätta med min frukost och sen ska vi börja rulla mot Piteå för att gå på Noliaoch jag ska äntligen få mina älskade oliver! :')

Det är säkert att stänga av datorn nu och läsa en bok

 
Och det är precis vad jag ska göra. Ska stänga av datorn, ta ut linserna och lägga mig och läsa. Så sjukt avslappnanade att läsa innan man ska sova. Läste faktiskt ut en bok igår och kan säga att det var ett tag sedan men det ska det bli ändring på. Funderar faktiskt på att börja läsa för lillasyrran och min lillebror. Får ju träna högläsning och dom kanske blir intresserad att börja läsa. Tycker det är bra att ungar läser och inte sitter vid datorn hela tiden :)
 
Godnatt på er :)

Some things can only be seen in the shadows.

Tumblr_m7jy21xfpn1qam9bmo1_500_large
2012_06_ireland_ktmerry_0024_!x600_large
Tumblr_m8jt7inu7p1rxp6ywo1_500_large
Tumblr_m4qq0i3def1rqmdiwo1_500_large

The best moment to tell someone you love them is before someone else does.

Tumblr_m8jgpzbfft1rd6729o1_500_large
Keep-calm-because-he-loves-you-4_large
Tumblr_ly2niasspp1qafc06o1_500_large
 
549692_384680678264503_157239992_n_large
 

Don't be so quick to believe everything you hear because lies always spread faster than the truth

Life is full of fake people. But before you decide to judge them, make sure you're not one of them.

Day 03 - A picture of you and your friends

 
Bara en liten del av alla mina fina vänner :)

10 Augusti 2012

Hejsan!
Är hemma på Lunch så tänkte att nu när jag tid att blogga så kan jag göra det. Sissta dagen idag på jobbet, känns ganska så bra.
Har hunnit äta lunch och dricka en kopp kaffe, var så seg i morse och sprang som en galning till bussen i morse. Hann knappt få på mig skorna för jag hade så brottom, haha.

Vad ska ni göra idag? Jag ska i alla fall åka tillbaka till jobbet snart och jobba mina sissta timmar sen tar jag helg! :)

Less

Först kan jag inte logga in på blogg.se för någon jävla ko har kommit in i kontrollrummet? What the fuck?
Och nu kan jag inte ladda upp bilder, fuck blogg.se det suger nu efter att dom ändrat och gormat till det så jävulst!
 
Ja jag är arg

Day 02 - The meaning behind your Facebook status.



Det var kallt i morse  och så gick jag ganska snabbt förbi mamma och då blåste det kallt :)

9 Augusti 2012

Kom precis hem från jobbet. Är ganska trött men det är jag nästan hela tiden så det spelar ingen roll.
Sitter och kollar lite kläder på H&M och inte bara till mig utan till Robin och Liam också. Kollar dock bara för har inga pengar tyvärr, älskar att köpa grejer till dom jag tycker om när jag har pengar och speciellt till Robin och Liam eftersom att det är mina två favorit killar. Kanske blir att jag ändå slänger ner någonting till dom i shoppingbagen och klickar hem det men vi får se.

Har hittat några snygga T-Shirts och Sweatshirts till Robin som jag tror han skulle passa i men tror jag får dra med honom på en shopping runda sen när vi båda har pengar. Känns inte heller som någon idé att köpa kläder nu när sommaren snart är över och snart börjar hösten men det är ändå lite förtidigt att köpa höstkläder. Men som sagt kolla skadar inte! ;)

Day 01 - A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself.



1. Jag älskar att hålla på med estetisk verksamhet. tex, måla, fota, sjunga, musik.
 
2. Jag älskar Lila men har bara ett plagg i den färgen.
 
3. Jag längtar efter kunna skaffa barn.
 
4. Jag har ingen kontakt med min riktiga pappa längre pga min uppväxt med honom.
 
5. Jag säger och tycker mycket och skäms inte det minsta.
 
6. Jag skäms inte för den jag är.
 
7. Jag älskar Beyonce och hade gjort allt för att få se henne live.
 
8. Jag är uppväxt med Rock och därför har Rocken en mycket speciell plats i mitt hjärta.
 
9. Mitt favorit rockband är Whithin Temptation, älskar Sharons röst!
 
10. Jag älskar skor och kollar dagligen på nya skor...
 
11. Jag är en stolt supporter av Hells Angles! Lead, Follow or get the hell our their way! Skäms inte det minsta och bryr mig inte ett smack om vad folk säger om Hells Angels eller att jag är en supporter till dom. ♥
 
12. Jag skulle kunna dö för min mamma efter allt hon gjort för mig. ♥
 
13. Jag är snäll mot alla så länge dom är det mot mig.
 
14. Jag kommer lämna Boden så fort jag kan för HATAR den här staden och dess invånare.
 
15. Älskar Luleå och mina vänner där, dom har blivit som min andra familj. ♥

Lista

Day 01 - A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself.
Day 02 - The meaning behind your Facebook status.
Day 03 - A picture of you and your friends.
Day 04 - A habit that you wish you didn't have.
Day 05 - A picture of somewhere you've been to.
Day 06 - Favorite super hero and why.
Day 07 - A picture of someone/something that has the biggest impact on you.
Day 08 - Short term goals for this month and why.
Day 09 - Something you're proud of in the past few days.
Day 10 - Songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad.
Day 11 - Another picture of you and your friends.
Day 12 - A picture of someone you miss.
Day 13 - A letter to someone who has hurt you recently.
Day 14 - A picture of you and your family.
Day 15 - Put your iPod on shuffle: First 10 songs that play.
Day 16 - Another picture of yourself.
Day 17 - Someone you would want to switch lives w/ for one day and why.
Day 18 - Plans/dreams/goals you have.
Day 19 - Nicknames you have; why do you have them.
Day 20 - Someone you see yourself marrying/being with in the future.
Day 21 - A picture of something that makes you happy.
Day 22 - What makes you different from everyone else.
Day 23 - Something you crave for a lot.
Day 24 - A letter to your parents.
Day 25 - What I would find in your bag.
Day 26 - What you think about your friends.
Day 27 - Why are you doing this 30 day challenge.
Day 28 - A picture of you last year and now, how have you changed since then?
Day 29 - In this past month, what have you learned.
Day 30 - Who are you?

Finaste jag fått!



Fick den här söta Nallen av Robin på Fredagen. Tack så jätte mycket. Har alltid velat ha en Nalle som någon vunnit åt mig (mamma och pappa gills inte, alltid när vi var på Gröna Lund så vann vi massor med Nallar men när vi kom ut från Gröna Lund så gav jag alltid bort Nallarna till små barn på bussen eller tunnelbanan)
 

8 Augusti 2012

Hejsan, har inte kunnat logga in på bloggen på flera dagar men nu kom jag in? Knas. Men finns inte så mycket att skriva, jobbar hela dagarna och är super trött sen.

Kan dock berätta lite om helgen.
På Fredagen så for jag och Robin till Luleå för att gå på LK. Han for in till stan tidigare medans jag gick iväg till min fru Emma och var där ett tag med massa folk innan vi åkte in till stan för att gå in på området. Och självklart tappar jag bort alla direkt jag går in.... Dock hittade jag Stoffe efter en stund så var med honom och alla ni som glodde på oss två bara för vi höll armkrok och sen höll om varandra när det kommer super mycket folk. Sluta tro en massa om ni gör det. Vi höll om varandra för att vi inte skulle tappa bort varandra för det är skit jobbigt att leta folk inne på LK och det tror jag ni också tycker. Så nu var det sagt.
Lämnade Stoffe sen när han skulle på öltältet och då fick jag tag på Emma. Åkte även No Limit med Pytte, Alex och Emina, fasiken vad kul det var! Dock slutade kvällen inte så bra med pajjad röst och det lät verkligen som jag hade druckit wiskhy i 2 års tid...

På Lördagen så gick jag och Robin iväg med Sebbe och Josse till Ronja och Tobbe och dom förade lite. Snackade massa skit och hade det allmänt trevligt. Känns helt OK att alla Robins vänner tycker om mig och tycker jag är den bästa tjejen han någonsin haft, hehe nog blir man rätt glad när man får höra det (a)
Drog in till LK vid 22:00 och då hittade jag min lilla Jennifer så vi gick runt och snackade och spelade chokladhjulet och jag vann 3 gosedjur till Robin och Liam.

Helgen var grym men min hals fick lida till tusen! Nästa år blir det öltältet för min del. Vi ses där!

1 Augusti 2012

Trött och sliten är jag just nu. Vill bara lägga migi sängen och mysa med Robin men ska hålla mig vaken en stund till och sen ska jag sova.
 
Har bakat idag med Robin, blev Dagoberts kakor. Han tycker så mycket om dom kakorna och han vill alltid att jag ska göra dom så idag fick han vara med och se hur man gjorde. Dom kakorna kommer ta slut innan fredag om jag känner Robin rätt ;)
 
Hade tänkt se Sons Of Anarchy nu och sen ska jag tvinga klarn att massagera mig, har  så sjukt ont i ryggen...
RSS 2.0