ville bara säga att.....

I morgon drar jag och min kung (Felicia) till luleå för lite shopping eller ja Felicia ska shoppa ska vell se ifall jag hittar nå som jag vill ha, nej men jag är ute efter en ny jacka så ska kolla efter det :)

Men vi drar på direkten efter skolan slutat. Men jo nu vet ni det så ni inte sitter och typ ''varför bloggar hon inte!!!!!'' som jag brukar göra när ingen bloggar, hehe.

Men oj vad trevligt nu ska jag sova så jag inte försover mig i morgon igen!

Lyssnar på lite party music nu i alla fall!! :)

GOD NATT!!




(okej fjortisdunk då -.-''')

''ropar glatt åt min kor'' :)

Haha fin rubrik :)
Vill ni veta en kul som som jag inte tror ni vet, jag sitter och lyssnar på Drängarna, haha xD Visst är jag cool nu? ;)

Men ja skola idag då, haha försovde mig till halv 9, hehe så sprang runt i lägenheten och letade kläder och sminkade mig på samma gång såg säkert sjukt kul ut ifall nån såg mig!
Men kom i tid till svenskan så det var ju chill, blev frasses idag med Nisse & Pontus m.f.

Men efter skolan så var jag med Felicia like always!  Vi gick runt på stan som vanligt och träffade Tess så då var vi med henne ett tag, Felicia köpte i alla fall nått shampoo för brunt hår och en foundation :)

Huhu hitta världens finaste jacka och varmaste + skönaste!!!! Men den går loss på 3000 kr så inge billig skit hära, för det är äkta fjällräven ;) Tror jag ska ta och önska mig den i julklapp av mormor och morfar!!!! HAHAH gu vad smart jag är för då betalar dom 1500 kr var  !!!! =D Eller så önskar jag mig massa pengar så jag kanske kan köpa de?? ;) Måste säga det till mamma nu så bloggar vell senare, btw så fixar jag mina naglar!!! HAHAH :D

ska plugga!

Yes, är hemma nu och ska göra engelskan läxan sen duscha och sen sova ;) MYS!

Men vi åt i alla fall jul korv och mos hos Felicias mormor och morfar, hehe sen sprang Felicia runt och busade med hennes låssas syskon som sen blev ganska så jobbiga men små barn är jobbiga så det gjorde inte så mycket. Men vi kolla lite på H&M och hittade massa saker som vi ska köpa, men jag tänker inte visa vad vi ska köpa, höhö :) Men ja så vi ska till luleå i veckan och shoppa lite hade vi tänk.

Nej men nu har jag faktiskt inte tid att skriva för jags ka göra min engelska läxa och fixa lite i eneglskan och sen blir det att duscha så ja god natt då! =)


love you<3

sitter hos felicia....

sitter hos felicia och spelar FARMVILLE!!!! :D HAHHAHAHA :D
Har varit på och lämnat dom dära kakorna nu, haha och jag har bakat dom själv också *host host* ;)
Men vi gick runt på stan ett tag och Flisan var rädd för tomtarna, men shhh säg inte det hon kanske blir lessen, men nej hon tyckte dom såg konstiga ut hahahahaha XD

Men vi for hem till Felicia efter ett tag för det var sjukt tråkigt på stan, eller nej det var så att jag HATAR alla som har barnvagnar så då åkte vi hem, så nu sitter vi hära och snart ska vi fara till Felicias mormor och morfar och äta mat, *fniss*

ÅHHH jag vet oserriöst inlägg men då man bloggar på nåns begäran så är det inte så lätt.

Men puss och kram jag skriver sen när jag kommer hem ;)


Snygg bild Flisan tog på mig vah??
Föresten ser ni att vi pimpat hennes shutter shades med glitter?? ;)

29 November

Jo jag vet jag blogga inget igår men jag hann inte eller jag jag viste typ inte vad jag skulle skriva så jag struntade i det. Men ja på dagen var jag i alla fall med Frida och sen senare på kvällen var jag med Nisse och Alek.

Hehe tror jag skulle ha varit på stan 10 och lämnat nå j*vla kakor till klassen men jag har inte ens bakat så vad fan. Tror det blir att åka till dollar store och köpa nå kakor och sen lägga i påsar och säga att det är jag som bakat dom ;) HAHA så sjukt smart jag är!

Men tja nu ska jag ringa Felicia och se ifall hon sover! Juste måste rinag Frida också och säga at jag glömt mitt smink hos henne, huhu!

Men puss och kram !

We'll make it if we try

Nemen hej!

Sitter och kollar på när Katrin Zytomierska eller ''Arga snackar'' när hon var med i The Voice i går, vet inte riktigt ifall jag ska tycka om henne eller ifall jag ska vara rädd för henne, haha :)

Men jaja, fick sluta tidigare idag så tog bussen hem och somnade på soffan direkt, huhu skolan är ju jobbig ;)
Vaknde av att mamma ringde och frågade ifall jag skulle med och handla, så jag gjorde det, hehe.

Men ja blir vell hemma kväll idag för i morgon ska jag och mamma in till luleå och kolla på bilar igen, hehe nice, tar vell nån bidl ifall jag ser nån snygg bil ;)

Men nu måste jag gå för mamma vill ha hjälp med maten, bloggar vell lite senare då, puss puss! :)



taggad till 4 Mars!


(kass kvaalite på videorna)

Det är helt sjukt hur mycket jag längtar! Önskar att deras konsert var NU NU NU NU NU så jag slapp vänta!
Men det är faktiskt bara
97 dagar kvar tills jag får se dom!

LÄNTAR SOM TUSAN!

SJUKT FINA!


Tycker dom är så fina! Vill ha den till vänster på nyår! Sjukt fint ju!

Hot Or Not?

SSU

Nån som vet vad det är? Ska tydligen på ett möte om ett tag med Jenny för vi gick med i det på skolan idag.
Vi fick en liten ''goodiebag'' också för att vi gick med, okej vi fick påse med en massa tidningar där det stog ''Gör Fredrik Reinfeldt arbetslös innan du själv blir det''
Ska ta och äta lite nu för ska träffa Jenny vid cykel och mek vid kvart i 6. Känner verkligen inte för att gå på mötet för gick hem från skolan i dag för jag ahde så sjukt ont i kroppen och huvudet sen jag tagit sprutan. Men jag lovade faktiskt Jenny att jag skulle följa och dm kanske säger nånting intressant på mötet?
Vi får vell se antar jag.

Men nu ska jag gå och äta och sen far jag på SSU mötet med Jenny =)


  

INTE SOVA ÄNNU!

Asså jag har gråtit i minst 10 min nu utan att kunna sluta, jag är så lycklig så jag skulle kunna springa till skogså och tillbaka! Kan ni gissa varför jag är så lycklig? Jag tror inte ni kan det för........

DEN 4 MARS 2010 SKA JAG TILL STOCKHOLM OCH SE PÅ MITT FAVORIT BAND TOKIO HOTEL!! JAG ÄR SÅ SJUKT LYCKLIG KAN JU BERÄTTA HUR DET GICK TILL FÖR EGENTLIGEN SÅ SKULLE JAG FÅTT BILJETTERNA I JULKLAPP MEN ALLA HAR DU JU INTE LIKA BRA OCH FÅR SÅN JULKLAPP 1 MÅNAD TIDIGARE ;'D

Satt och pratade med pappa i telefonen i alla fall och så började jag tjata om att jag ville se dom den 4 Mars och han typ började bah nä, men usch inte ska man se sånt, blablabla, och det finns massor av Tokiga Hotel i stockholm, osv osv. Och då började jag gråta och sa ''men pappa jag vill faktiskt se Tokio Hotel den 4 Mars!! Och det finns knappt nå biljetter kvar ju! :'''(('' och han typ bah ja jag vet det men då var det vell tur att jag redan köpt biljetter? :) Jag blev knäpptyst och sa inte ett ord jag andades knappt. Och sen pep jag fram ''nej du skojar?'' och han bah nej det gör jag inte och så sa vi se typ 10 gånger och jag bara grät och grät och grät. Och sne gick jag in i köket där mamma satt och så sätter jag mig på en stol och mamma bah ''men vad är du Cissi gumman??'' (och nu kommer det när jag började gråta och skratta samtidigt) ''mamma *snyft snyft* jag ska se Tokio Hotel den 4 Mars *snyft snyft* hehehe''  och sen började vi garva sjukt mycket.

Fattar ni hur glad jag är? Så sjukt glad! Kan inte beskriva hur glad jag är, men jag tror att ni på nått sätt kan förstår ändå.

Jag började lyssna på Tokio Hotel kanske när jag var ca 11 år och sen dess har dom inte lämnat mitt hjärta.
Jag skulle ha fått sett dom den 3 April men som en del av er kanske vet så blev sångaren (Bill Kaulitz) sjuk eller ja det var nått med hans hals och så skulle dom operera han så det blev ingen konsert var sjukt j*vla lessen. Men nu så ska jag få se dom och jag är så lycklig.

godnatt


Hade tänk att jag snart skulle gå och lägga mig men antar att jag ska se en film eller nånting innan jag sover, bjuder också på en bild föresten ser ni plåstret? ;)

kommer aldrig sluta att förvånas....

av japanerna, dom är ju grym på precis allt!




Hemma!

Kom hem för ett tag sedan från skolan, vet ni en sak jag HATAR SLASK! Vi kommer typ inte få nån vinter bara massa slask! Asså ÅHHH! Okej nu överdriver jag vi kommer visst att få en vinter men just nu käns det inte som det pga allt slask.
Rätt så lugn dag bara 3 lektioner så det var ju ganska så nice, huhu vet ni vad jag gjorde på lunchen?

Jag tog sprutan! Asså jag fattar inte att jag vågade! Är så sjukt nålrädd så ni kan nog inte fatta det.
Fick gå in hos skolsköterskan och sätta mig i en soffa och så frågade dom mig nå fråger och sen så skulle jag ta den, fy f*n sger jag bara,var super rädd! Spände mig och typ började svamla,
haha och då skulle dom håla mig i handen men då sa jag att det fick dom då inte göra.
Men jag började lyssna på musik för att lugna ner mig och sen så ser jag att hon som ska ge mig sprutan tittar på mig och då hade tydligen gett mig den, haha jag kände inte ens det :)

Men jag blev lite skakis sen men det gick över på typ 1 sekund, hihi gu vad bra jag är ;D

Men nu ska jag ta och hitta på nånting som ska irritera min grannar, haha glad påsk! :)

morgon bloggar

Inte ofta jag bloggar på morgonen.
Men efter som jag har lite tid över så kunde jag ju blogga lite.
Har i alla fall bad i dag på gympan, tror jag ska gå/jogga i stället för jag klara inte av att bada på badhuset, så sjukt äckligt tänk er att massor av personer har badat i det vattnet men sina äckliga fötter, håriga ben, osv osv. USCH! Asså nej jag hatar badhuset så sjukt äckligt ju :o Så det blir inge bad för mig.

Hoppas ni får en bättre morgon än mig som måste gå en promenad på nu på morgonen.



hitta en bild på mig och nån....utklädd person ;)

Dry your crying eyes

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. men jag vet att det inte varit bra mellen oss.
Men jag vill ändå bara säga att jag kommer finnas hära ifall du vill prata och när allt käns skit eller du bara vill prata.
För jag fanns dära för dig men nånstans blev det fel och det gjorde så det inte fans nånting kvar mellen oss.
När jag tänker tillbaka på det vi har gått igenom så kommer jag bara ihåg bra minnen när vi skrattat och mått bra, våra bilder visar vilken bra vänskap vi hade men som inte finns längre, jag kan inte säga att jag inte saknar dig för jag tror inte jag skrattat så mycket som gjort med dig.
Jag tror du fattar att det är just dig jag menar, du som stått mig nära, du som fått mig att skratta och gråta, hoppat av glädje, kunnat ringa när jag behöver dig som mest. Vad jag vill säga är att jag hoppas att allt kan lösa sig och bli som förut. Och jag tror att nånstans inne i ditt hjärta så saknar du också mig i alla fall våra minnen.





nytt!

Slängde nyss ihop en ny header och bakrund, säger som alltid den är bara tillfällig. Men jag lovar att när jag tagit bilder och så komer jag att göra super fin på bloggen! Men medans så får ni vara nöjd med den hära headern :)

lila eller grön klänning?


Super söta klänningar! Vet inte vilken jag tycker om mest, den lila med spets eller den gröna, så söta!

typ musklig bil!

Har varit i luleå hela dagen och kollat på bilar! Har försökt att säga till mamma att hon ska köpa en stor bil men hon vill inte. Buhu, men när jag blir vuxen ska jag då ha en stor och musklig bil!
Hitta sjukt fina bilar som jag tyckte att mamma skulle ha men hon vill typ ha en liten bil, men jag vill inte ha det!
haha, men ja kul för er att veta att jag sett på sjukt snygga bilar hela dagen.
Men fick i alla fall nya skor, nanana nya UGG's mörk bruna. Först hade jag tänk köpa i samma färg som jag hade före men det är så tråkigt så nu har jag mörk bruna :)

Haha när vi var på en bil affär så hitta jag typ värsat fina muskel bilen och det  var som en ''familje bil'' också så jag sa till han som hade affären ''kan inte du säga till min mamma att hon ska köpa den??'' *pekar på en bil*  och då började han prata med mamma om hur bra den var!!! :D
Men sen hitta vi en sport bil och den var super fin, f*n jag skulle ha tagit kort på den så får ni se hur fin den var!  

Men nu ska jag typ se på tv eller nånting, PUSS!
 

Hissar & Dissar


* The Phone House - I går fick jag ett sms om att min mobil kommit tillbaka från lagningen blev super glad och började hoppa omkring, ja ni fattar? Var och hämtade den på lunchen i dag med Jenny, var super glad, men när jag får den så ser jag att det är inga reper kvar, och då tänker jag så hära att när jag var in och lämnade den så sa dom att alla mina repor på mobilen skulle kosta mig nästan 3000 kr, 1500 kr för skärmen som hade en spricka, alla sprickorna är borta nu, visst super bra och så men varför säger dom att det kommer kosta mig 3000 kr att få bort alla reprona och sen när jag får tillbaka den så är dom borta? Men det jag stör mig mest på är att när jag kollar på kameran så ser jag att en plastbit är inne i kameran! Vad fan är det för skit?! Blir så arg! SÅ jag gick tillbaka med den efter skolan och nu måste jag vänta 3 - 4 veckor på den igen! DISSAR THE PHONE HOUSE I BODEN!

* Slut färg på ica - Jag och mamma var nyss på ica och handlade och så skulle vi köpa färg åt mitt hår för ska färga utväxten i idag! OCh då var färgen slut dära så vi fick åka till coop och köpa dära istället. Så diss diss diss på ica :p


* Blondering - Yes, i kväll så blir det att färga utväxten och ta bort det gul/oranga i mitt hår. Nice! :)

* Dans veckan på skolan - Asså jag förstår inte varför killarna hatar det!? Alla har så fina kläder på sig och alla är så söta när dom dansar. Bara jag som tycker att killarna är super söta i skjorta?? :)

bloggen blir lidande

På senaste tiden så har jag varit riktigt dålig på att blogga, vänner skola och vila har gått före om jag säger så.
Nu när jag går i 8'an så får jag betyg och jag är vell den personen som säger jag skiter vell i betygen när jag egentligen bryr mig riktigt mycket i betygen. 
Och ifall jag inte pluggar så är jag med kompisar eller är hemma och sover i soffan ;)

P.g.a allt det hära så blir bloggen lidande och jag har sakt och jag säger det igen, jag kommer inte sluta blogga men för ett tag framöver så får ni räkna med lite dålig uppdatering blir bättre när jag är ledig och kan sitta mera framför datorn och blogga i stället för att plugga :)

I helgen hade jag tänk att ta lite bilder till en ny header! Är sjukt trött på den jag har nu, så jag har börjat fundera på en ny.

Hoppas ni stannar kvar i alla fall ävan fast jag är ganska dålig just nu på att uppdatera :)

Årets Sexigaste Man



Varje höst utser den amerikanska veckotidningen PEOPLE årets "sexiest man alive". I år går äran, för andra gången, till skådespelaren Johnny Depp. Själv tycker jag nog inte han är speciellt sexig men det är vell tur att alla tycker olika skulle ju som sakt vaar så tråkigt ifall alla tyckte likadant :)

oj :o

Är klar med att färga Felicias hår nu, först så körde vi u en blodnering och då blev hon orangei, sen så blev det brunt och fint, hoppas hon inte hittar nån fläck eller så för då börjar fan gråta! :o

Men ja nu ska vi typ fika eller nå för jag vill ha KAKA!

PUSS!

(bilder kmr sen!!!)

färgar!

Hej!

Sitter med Felicia hos mig, vi färgar hennes hår BLONT ;) Nä men hon har en blond färg i nu och sen blir hon brunett igen. Hon har svart hår nu och det vill hon inte ha så jag fick ta och färga det åt henne :)

I dag hade vi ju prov i engelska, jag GLÖMDE BORT 2 ORD! Ohno! Men jag tror det kommer gå bra i alla fall :)
Efter skolan så gick jag och Felicia in till stan och köpte hår färg till henne, sen blev det dagoberts. När vi satt dära inne kom Lill Danne in och var social med oss :)

Nej men nu ska Felicia få datorn så puss och hej!<3

So I put My hands up, They’re playing my song!

Gu vad mätt jag är ! :o
Åt middag nyss och gud vad mätt jag blev!

Ja men i dag blir det att plugga en massa för i morgon är det PROV i Engelska! Känner att det kommer gå bra för jag kan orden sen förut, men ska träna lite mera så dom sitter i huvudet ordentligt i morgon, vill ju som sakt klara MVG eller i alla fall VG  :) Hoppas hoppas hoppas att jag klarar det i morgon då för ífall jag inte gör det så dör jag helt serriöst!

Men ja i dag då så gick jag och Jenny runt på stan och jag typ fråga massa saker ine på Kicks om blondering och sånt, så fick lite tips och sånt som jag kommer att använde mig av nästa gång jag blonderar som blir snart hoppas jag! Men vi gick in på coop och typ ''smakde'' på typ godis och sånt, mums! Haha busigt :)

Föresten så har jag hittat min julklänning som jag tycker är super fin! Och tänker inte säga vilken affär för ''då kommer alla härma mig'' haha nej men vill inte säga :) Hittat några julklappar har jag också gjort men jag har inte köpt dom för det känns lite tidigt för det just nu, men i alla fall så är det bara mamma kvar nu som jag ska hitta nått åt :) Men det är ju ett tag kvar så det är ju inte brottom om jag säger så ;)

NU ska jag i alla fall gå och träna på orden igen och sen hoppa in i duschen, sen blir det att kolla Desperate Housewives! :)

bada

Cha Cha bloggen! (haha)

Skola i dag då, trevligt trevligt, fick beröm av min lärare för svarade på massa fråger på So;n haha *stolt*
Men efter skolan så gick jag och Flisan in till stan sen hände lite grejer och så men jag tror det är löst nu men vi får se det i morgon. Jaja sak samma, vi gick runt på stan och pratade ocg så, sen träffade vi Tess i gallerian så då var vi med henne ett tag tills hon skulle till hennes jobb igen.
Sen kom Felicias mamma och hämtade oss och så for vi till ica för i dag så ska Felicia färga håret mörk brunt för hon hade tagit fel färg förra gången. Sen skjussade dom mig hem och så nu har jag inte gjort så mycket, badat och tagit bort sminket, haha jag vet kul att läsa men vad f*n, nu ska jag plugga på orden i engelska har ju som sakt prov på ONSDAG! Så tagga tagga tagga! Sattar på ett MVG denna gång vi får vell se hur det blir med det sen när jag gör provet :)

PUSS!

November Rain

Jag vet att det varit ganska så kass uppdatering men i går var jag sjuk eller ja jag ahde ont i huvudet och idag har jag bara legat i soffan och degat och sen varit ine i stan med mamma och köpt en present till min låssas lille bror men jag kom nyss hem från att firat min låssas lille bror som fyllde 9 år, vi åt lite tårta och sen till ''middag'' åt vi mackor, haha :)

Nu hade jag tänk öva lite på engelskan för har ju prov på onsdag!

liten väska från H&M


Söta små plånböcker/väskor från H&M för 60 :- , är lite sugen på att köpa den rosa för den var så billig och söt och liten 17x12 cm för att vara exakt. Men ja Hot or Not?

konstig dröm?

Så nu har jag vilat ett bra och nu känner jag mig lite piggare :)

Måste berätta vad sjuk dröm jag drömde i natt!

Jag drömde att jag var i vårat gamla hus och så var det massa folk dära kommer inte ihåg vilka det var men jaja. Det var i alla fall massa konstiga sker som hände för våran hall blev plötsligt en källare, sen var vi helt plötsligt på en båt som höll på att fyllas med vatten, och sen var jag tillbaka i vårat gamla hus igen och då böjade det med att nån sprang runt och skrek den kommer! Och då var det en (äckel f***) orm som kom, och sen så sa jag typ att nån hade odlat en orm under altanen?
Och sen så vaknade jag, vadå konstigt dröm?

Ja men nu ska jag gå och värma nå mat i mikron och sen ska jag vell se nån film och måla min naglar eller så, pusspuss :)<3

ont i huvudet

Vaknde idag med ont i huvudet KUL!
Nej, men sov typ helt konstigt i natt med mjukisar och så och då blir det typ helt konstigt.
Men ja, har leget i soffan och kollat tv och varit på facebook. Typ ätit 2 mackor och nått glad juce men min huvudvärk vill inte sluta, så nu ska jag lägga mig i soffan igen och vila.

Ville bara säga typ hej, haha men puss och hej nu ska jag vila :)



hej mitt vinterland nu är jag här :)



Åhh vill ha jul nu! ;o

You Belong With Me




Sitter och lyssnar på den hära låten om och om igen.

Kjol från H&M 199 :-


Tycker dom är rätt så tuffa, ifall jag skulle ha en sån skulle det nog vara den puderrosa.
Men vad tycker ni då?

Hot or Not? =)

Svar på tal



Svar; Jo för att ca 22.30 till 22.50 spelar dom gittarr dom som bor över oss och kortfattat så låter det förj*vligt för dom ''slår'' bara på strängarna när dom ''spelar''. Och 22.00 ska det vara tyst för att barn och så ska kunna sova (tror det är 23.00 eller 23.30 på fredag och lördag) så jag har blivit ganska så irriterad för dom senaste dagarna har jag haft ont i huvudet varje dag och jag har nånting som heter migrän och det har jag haft sen jag var 2-3 år kanske och det är ganska så jobbigt då när nån sitter och slår på strängarna på natten/kvällen och när det ska vara tyst? Men ja varför jag gav ett blad med noter var för att ifall dom nu ska spela så kan dom ju lära sig några noter i sådana fall ;)

Hoppas du fick svar på din fråga :)

Jumpsuit 299 :- på H&M



Lite cool Jumpsuit från H&M eller vad tycker ni?
Tycker den guldiga är coolast men jag skulle nog aldrig ta på mig en sån frivilligt.

brev!

Kom hem för ett tag sedan, har inte gjort så mycket kollar lite på Sweet 16 på mtv och skriver hära och snart ska jag springa upp med ett brev till mina grannar som är skrivet av......MIG :)

Japp, dom som bor över oss låter så sjukt mycket på kvällarna och dom senaste dagarna har dom spelat gittarr, nu tänker ni typ jaha? Men vid halv 11 på kvällen, bebisarna som bor i samma trappuppgång sover då och jag lovar er det LÅTER högt när dom spelar gittarr och den som spelar slår bara på strängarna ;)
Försök att sova då säger jag bara. Så i dag sprang jag upp till musiken och hämtade ett blad med ''noter'' och nu ska jag springa upp och lämna det :)

Sen blir det att plugga lite engelska :)


PUSSPUSS

Not long ago Before I won this fight...

Kom hem för ett tag sedan. Helt vanlig (tråkig) dag i skolan ;)

Men i dag så ska jag med Flisan till Boden Arenen och kolla på Viktors match, sen blir dethem och plugga lite engelska, och sen Desperate Housewives ;D Haha men god jul nu ska jag gå och göra annat.

vi skulle jämt va bästa vänner



Men nu vet jag vart du står och jag behöver dig inte,
vi bröt av våra band och dom gick av på mitten
jag har saknat och glömt. Det var du och jag mot världen som kämpa till dötts.
Du högg mig i ryggen, vad var det som hände?
Jag menar du och jag, vi skulle jämt va bästa vänner. Du har förändrats så mycket .
Jag vet knappt vem du är vart tog den personen vägen som alltid fanns där?
Jag tror du vet vem du är, Behöver inte säga namnet .
Du förlorade min tillit när du släppte min hand.

ena halvan av mig slutade förstå

jag blev lämnad här, som tack för hjälpen.
Vi gick skilda vägar. Greppade tag i andras händer.
Jag försökte göra allt men det var du som gjorde fel.
Var ärlig mot dig själv, var det såhär det skulle bli?
I så fall trodde jag fel om hela dig och ditt liv.
Du var en ängel för mig så varför hände det här?
Du har inte sagt förlåt, så jag kan inte ta emot det.
Och all skit som jag fick ta. Du är fan inte värd det.
Vill du ha mig vid din sida får du börja med en sak.
Alla minnen stannar kvar och alla stunder som vi skratta.
Det var du och jag till döden

jag tycker inte om clowner...

men nu gör jag det! HAHAHAHA

Har alltid hatat clowner, tycker dom är så sjukt obehagliga och nä usch.

Men den hära clownen ÄLSKAR jag!! jag är inte skadeglad *host*host*



tofflor eller bröd?

Kollade nyss på Fokis blogg och hittade det hära och jag var tvungen att ''sno'' det från henne.

Ganska så coolt ifall man skulle ha ett par sånna hära tofflor/bröd.

Hot Or Not?







http://www.dadadastudio.eu/shop/?i=37

hmm.....?

Jag har testat det själv och det funkar.

Rätt coolt vad som händer när man använder sig av mentos och cola. Eller vad tycker ni?





jag bloggar bara för min egen skull!

Fick en kommentar för nån dag sedan om att jag skulle sluta tro att jag var en känd bloggare och att jag aldrig skulle bli en stor bloggare.

Men det är just det, jag tror inte att jag är en känd bloggare, skulle inte ha nått emot att vara det för då får man ju massa pengar ;) men bara för att jag har, ''Visste du att...'', ''Dagens Outfit'', ''Hissar och Dissar'', tror jag då att jag är en känd bloggare? Nej det tror jag inte, varför jag har dom är för att jag ska kunna ha nånting att skriva om i bloggen, för att jag tycker det är kul att hålla på med ''Visste du att...'', ''Dagens Outfit'', mm. 

Det är mycket roligare också att läsa en blogg ifall dom inte bara skriver och gör inget annat.
Eller vad tycker ni? Ifall dom har bilder med i inläggen, jag tycker det är lite tråkigt att läsa en blogg som inte uppdaterar ofta, som tex bara skriver 1 gång per dag. Som aldrig har med bilder i inläggen och som bara kör på att skriva.

Jag bloggar inte för att få mycket läsare och bli känd, jag bloggar för att jag tycker det är kul, jag bloggar bara för min egen skull och ingen annans. Och det kommer jag alltid att göra.
Visst nån enstaka gång har jag vell kört på ''Kissie'' stilen men det är ju för att jag tyckte det var kul och inget annat.

Som jag skrev lite högre upp, jag skulle då inte ha nått emot att bli ''känd bloggare''  men det är inget jag strävar efter.

Jaja nu har jag sakt som det är då får ni tycka och tänka hur ni vill och ni som kommentera anonymt stå för vad ni tycker?

Noise

Junibacken



När jag var liten ca 4-5 år kanske? Så åkte jag och min mamma och pappa till Junibacken i stockholm.
Och som jag tror alla vet finns det ett sagotåg dära. Ohh jag tyckte det var jätte läskigt att åka den, för jag visste att den stora råttan i Nils Karlsson Pyssling skulle komma snart och jag var jätte rädd för den. Och sen att Katla alltså draken i bröderna lejonhjärta skulle komma. Och jag hatade det verkligen. Asså jag blundade och gömde mig i mamma och pappas famn, så rädd var jag för råttan och draken.

Och jag kan ju faktiskt vara så ärlig och säga att jag fortfarande inte tycker om draken och råttan ;s

Men sen en gång när vi var dära så hade Pippi en föreställning och då skulle vi se den och alla barnen satt snällt och tittade på teater men inte jag :D jag sprang tydligen förbi dom och upp till rutschkana och åkte ner. Ifall jag inte minns fel så jagade sjörövarna mig dit upp och sen när jag kom ner hade jag världens fetaste smile i ansiktet men inte dom som spelade teatern. Haha :D

Beyonce live performance at the EMA and the VMA 2009

 
Hittar inga ord!

6 November 2009

Oh no! Jag är hemme från skolan för har blivit sjuk! Jag hatar att vara sjuk!

Sitter i alla fall och dricker en smoothie, mums. Snart ska jag slänga in en Billys i mikron.
Kom just på att vi hade Matte prov och engelska läxa idag, ojsan. Får vell ta och göra dom en annan dag då....

Men jaja nu ska jag spela Roller Coaster Kingdom ;D

''jag ska på semester och se på Big Ben''



För ett tag sedan så hitta jag den hära låten.

''För det första är jag en tjej, för det andra är jag bara 8 bast, men jag leker harry potter och flyger på min kvast'' xD

Oh! Yes she's a Diva...

Ja men cha cha bloggen!

Kom hem för ett tag sedan, kände att det var dags att vara hemma ett tag nu och plugga och ta det lugnt.
Ja men kul, i kväll klockan 21:00 så är det MTV EUROPE MUSIC AWARDS 2009 det får vi inte missa för dom som uppträder LIVE är.

Beyonce

Foo Fighters

Green Day

Jay-Z

Leona Lewis

Shakira

Tokio Hotel

Och det är ju sjukt ifall man missa ett LIVE framträdande av Beyonce eller Tokio Hotel. hihi :)

Men nu ska jag spela Roller Coaster Kingdom på Facebook, haha :D

Puss och kram<33

4 November 2009

Ska bara skriva lite snabbt, har varit med Flisan och Sara (igen) vi gick som vanligit runt i gallerian och gjorde inte så mycket, men jag och Flisan åkte hem till mig efter ett tag och så åt jag middag, sen gjorde vi inte så mycket, haha Flisan var ju så trött så hon somnade efter typ 1 sekund när jag slutat prata, haha jag började typ ropa på henne.

Jag: Flisan? *inget svar* Flisan? *fortfarande inget svar* FLISAN!
Flisan: Ojdå, hahahahaha XD

Ja men nu puss och hej nu ska jag se nån film ;)))

the wait is over

Cha cha bloggen!

Fick sluta tidigare idag så jag Flisan och Viktor gick in till stan och väntade på Viktors buss och på Sara som skulle komma och vara med mig och Flisan. Vi gjorde inte så mycket gick runt och pratade med varandra, satt i gallerian och gjorde inget. Men dom åt i alla fall på Frasse, ni vet Frasses i våra hjärtan? Men i alla fall har varit med dom hela dagen kom hem vid halv 7 för då åkte Flisan hem och Sara for nånstan.

Jaja gull gull orkar inte blogga mera och jag vet att jag har blivit kass på att blogga men jag får vell bättra mig, men som sakt jag har ett liv bakom bloggen också ;)

na na na diva is a female version of a hustla

Jo men idag så var jag med Sara och Felicia efter skolan, gick runt på stan och dampade som fan, mens en när Flisan var tungen att åka så gick jag och Sara på Frasses och åt DET ÄR NYTTIGT! Sen gick vi tillbaka till skolan för jag skulle ha utvecklingssamtal, gick super bra för ni som undrar, yey ;D
Sen gick jag och Sara tillbaka till stan och gjorde ingenting, sen senare på kvällen kom Flisan igen, och så gick vi typ okring och gjorde ingenting, men jaja sånna dagar kan man också ha ibland :)
Men nu är jag hemma i alal fall, har hunnit se världens dåligaste film som heter Trick or Treat.

Hmm men jaja nu orkar jag inte blogga mera, så puss på er nu ska jag spela fisk spel på facebook, hahaha ;DD

dålig uppdatering

Jo jag vet men jag har haft annat för mig än bloggen, så det är därför.

Har i alla fall varit i luleå idag med mamma och hennes kille, fick med mig hem en tröja från herravdelningen.
Jag och mammas kille sprang in på ONOff för han skulle köpa nå grejer som han glömt köpa till hans Wii som kommer om några dagar, kollade också på en kamera men jag hitta ingen jag ville ha, får vell ta och fortsätta leta antar jag.

Ska fixa min naglar nu så hejdå!


RSS 2.0